050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Tijdens de reis

Hieronder vindt u meer informatie over de specifieke coronarichtlijnen die gelden tijdens de uitvoering van het excursieprogramma.

Het reisprogramma

We controleren de dagelijkse excursieprogramma's zorgvuldig voor vertrek: zijn er beperkingen of langere wachttijden die we kunnen vermijden door extra reserveringen te maken? Ons beproefde audiosysteem zorgt ervoor dat de minimale afstand kan worden gehandhaafd, tijdens stadswandelingen en rondleidingen. Uiteraard worden de headsets voor elke reis grondig gedesinfecteerd. Met het audiosysteem blijft u, op afstand, uw reisleider steeds goed verstaan en blijft u ook als groep mobiel.

Persoonlijke hygiënemaatregelen

Blijft u zich tijdens de reis bewust van de volgende hygiënemaatregelen:
• was regelmatig uw handen
• houd rekening met hoe u hoest of niest
Neem ook voldoende mondmaskers mee en minimaal één zelftest per persoon.

Positief getest tijdens de reis

Als u tijdens de reis klachten krijgt die passen bij het coronavirus dan vragen wij u dringend een zelftest te doen. Als de uitslag van deze test positief is, verwachten wij van u dat u dit meedeelt aan de reisleider zodat die de rest van de groep kan informeren. Na een positieve test kunt u niet meer mee met de groep tot u weer negatief test.

We vinden het belangrijk en eerlijk te zeggen dat deze isolatie van de groep kan betekenen dat u bij een rondreis niet mee kunt naar een volgende plaats en zich zelfs kan uitstrekken tot de terugreisdag.

Als een reisgenoot besmet raakt dan zal uw reisleider u hierover informeren. De reisleider zal vervolgens alle gasten van de reis vragen om een zelftest te doen. Als deze positief uitvalt, geldt het bovenstaande. Is deze negatief dan vervolgt u de reis zoals gepland. In dat geval adviseren wij u wél in de touringcar een mondkapje te dragen. Let wel, dit is een dringend advies in het belang van uzelf en medereizigers.