050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Voorwaarden jubileumactie

SRC Reizen bestaat 40 jaar! Op 15 november 1983 schreef Wibo Anema, nadat hij een aantal succesvolle reizen vanuit zijn studentenkamer had georganiseerd, de StudentenReisClub in bij de Kamer van Koophandel. In het voorjaar van '84 bezochten meer dan 1.000 vakantiegangers de Costa Brava. Het winterseizoen '85-'86 markeerde een mijlpaal met 3.000 vervoerde deelnemers, waardoor de 'Studentenreisclub' een begrip werd. Na 1 januari 1987 transformeerde de club van Speciale Reizen Centrale via SRC-Cultuurvakanties tot het huidige SRC Reizen. Nieuwsgierig hoe dat ging? Lees alles over onze geschiedenis!

Voorwaarden SRC-jubileumactie

• Tijdens de jubileumactie ontvangt u € 40,- korting per persoon op elke boeking die u maakt tijdens de actieperiode voor de genoemde reizen én vertrekdata.
• De jubileumactie geldt uitsluitend voor reizen geboekt tot 1 mei.
• De jubileumactie geldt uitsluitend voor de reizen die vermeld staan op src-reizen.nl/reizen-met-jubileumkorting.
• De jubileumkorting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, reischeques en kortingen, uitgezonderd restituties naar aanleiding van klachten.SRC-brochures door de jaren heen

In de afgelopen 40 jaar zijn er talloze kleurrijke SRC-reisbrochures gemaakt. Wij maakten een verzameling van bijna alle brochure-omslagen van 1987 tot en met 2020. Bekijk de collectie van 69 brochures en waan u even in de vroegere jaren van SRC Reizen!


Wibo en Sietske
Wij verwelkomen u graag op een volgende SRC-vakantie!