050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | SRC is jarig!

SRC is jarig!

SRC Reizen bestaat 40 jaar! Op 15 november 1983 schreef Wibo Anema, nadat hij een aantal succesvolle reizen vanuit zijn studentenkamer had georganiseerd, de StudentenReisClub in bij de Kamer van Koophandel. In het voorjaar van '84 bezochten meer dan 1.000 vakantiegangers de Costa Brava. Het winterseizoen '85-'86 markeerde een mijlpaal met 3.000 vervoerde deelnemers, waardoor de 'Studentenreisclub' een begrip werd. Na 1 januari 1987 transformeerde de club van Speciale Reizen Centrale via SRC-Cultuurvakanties tot het huidige SRC Reizen. Nieuwsgierig hoe dat ging? Lees alles over onze geschiedenis!

De SRC-jubileumactie is afgelopen

De jubileumactie duurde tot 1 februari en is inmiddels afgelopen. Dat betekent dat u uw kortingscode niet meer kunt verzilveren. Hieronder vindt u de voorwaarden van de jubileumactie.

Actievoorwaarden SRC-jubileumactie

• Tijdens de jubileumactie ontvangt u € 40,- korting per persoon op elke boeking die u maakt tijdens de actieperiode.
• De jubileumactie geldt uitsluitend voor reizen geboekt vanaf 1 december 2023 en vóór 1 februari 2024.
• De jubileumactie geldt uitsluitend voor reizen met een vertrekdatum tussen 1 april 2024 en 1 november 2024.
• De jubileumactie geldt uitsluitend voor culturele groepsreizen en individuele reizen. Reizen op maat zijn uitgesloten van deze actie.
• Als SRC Reizen uw reis annuleert en u boekt om naar een andere reis dan wel vertrekdatum, die valt binnen de actievoorwaarden dan blijft de korting staan. Boekt u om naar een reis buiten de actieperiode dan vervalt de korting.
• Als u de reis die u binnen de actieperiode heeft geboekt, omboekt naar een andere reis dan wel vertrekdatum, die valt binnen de actievoorwaarden dan blijft de korting staan. Boekt u om naar een reis buiten de actieperiode dan vervalt de korting.
• De jubileumkorting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, acties, reischeques en kortingen, uitgezonderd restituties naar aanleiding van klachten.SRC-brochures door de jaren heen

In de afgelopen 40 jaar zijn er talloze kleurrijke SRC-reisbrochures gemaakt. Wij maakten een verzameling van bijna alle brochure-omslagen van 1987 tot en met 2020. Bekijk de collectie van 69 brochures en waan u even in de vroegere jaren van SRC Reizen!


Wibo en Sietske
Wij begroeten u graag in 2024 op een volgende SRC-vakantie!