050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Kunstreis naar Zwitserland met Museumtijdschrift | vertrek 14 september

We gaan op reis naar Zwitserland! Ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van de kunstenaar wijdt de Fondation Beyeler in Riehen, een plaats vlakbij Basel, een omvangrijke tentoonstelling aan onze Piet Mondriaan. Als een van de belangrijkste kunstenaars van de avant-gardebeweging gaf hij beslissend vorm aan de ontwikkeling van de schilderkunst van figuratie naar abstractie. Deze bijzondere tentoonstelling, die zich focust op werken die de artistieke ontwikkeling van Mondriaan tot in de jaren twintig belicht, kunt u nú met Museumtijdschrift bezoeken!

Tijdens deze eenmalige 5-daagse kunstreis krijgen we niet alleen een rondleiding over de Mondriaan-tentoonstelling in Fondation Beyeler. We wandelen ook door de Altstadt van Zürich, waar we in het Kunsthaus werk van onder anderen Munch, Chagall en Picasso zien en verkennen het prachtige Bern met het Zentrum Paul Klee. In Weil am Rhein bekijken we het opvallende Vitra Design Museum tijdens een architectuurrondleiding. De reis eindigt in de Duitse stad van de jugendstil, Darmstadt, een mooie afsluiter van deze heerlijke Zwitserse kunstreis met een Hollands tintje.

Speciaal voor u als abonnee van Museumtijdschrift heeft SRC Reizen deze unieke museumreis samengesteld. Tijdens deze reis wordt u vergezeld door een redactielid van Museumtijdschrift! Gaat u met ons mee?

Zorgeloos boeken en veilig reizen met SRC

• SRC volgt het reisadvies van de overheid.
• Bij annulering door SRC ontvangt u uw geld retour, géén coronavoucher
(Wanneer u zelf de reis annuleert gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden)
• U reist veilig en verantwoord met het SRC-coronaprotocol
• Repatriëring wanneer het reisadvies wijzigt van groen of geel naar oranje of rood
• Niet-genoten reisdagen vergoed bij repatriëring
• Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting (indien de annuleringsverzekering niet uitkeert)

Belangrijk: Sluit een annuleringsverzekering voor uw reis af bij een verzekeraar of bij SRC Reizen. Dit is noodzakelijk om gebruik te maken van het laatste punt van deze actie.