050 - 3 123 123
In deze PDF vindt u informatie over het coronavirus en uw SRC-reis
U bent hier: Home | Onze partners

Classic FM

Verona: er is geen mooiere plek om te genieten van beroemde opera’s dan in deze Noord-Italiaanse stad! Het operafestival van Verona is wereldberoemd. Dit festival heeft namelijk een goed bewaard Romeins amfitheater als decor, en de akoestiek ervan is al eeuwenlang ongeëvenaard! Wilt u komende zomer genieten van twee heerlijke Italiaanse opera’s? Stem dan nu op de Classic FM Top 500 en wie weet luistert u straks naar Aïda!

Classic FM Top 500
Classic FM Top 500
Breng uw stem uit en wie weet bezoekt u volgend jaar een opera in Verona!

Stem nu op de Classic FM Top 500!

en hoor uw favoriete stukken tussen 27 december en 1 januari in de Top500!

Maak kans op een operareis voor 2 personen
Als u nu uw stem uitbrengt, maakt u bovendien kans op een operareis naar Verona voor 2 personen! Natuurlijk mogelijk gemaakt door SRC Reizen!

SRC Reizen en Classic FM nodigen u van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera’s. Tijdens deze unieke 5-daagse muziekreis naar het operafestival in Verona geniet u ’s avonds van twee beroemde opera’s. Afhankelijk van uw vertrekdatum kijkt en luistert u naar Aida, de Troubadour, Carmen, La Traviata of Tosca in een overdonderend mooi decor! Natuurlijk geniet u ook van het prachtige Noord-Italië. U maakt uitgebreid kennis met het romantische Verona, slentert door de mooie oude universiteitsstad Bologna en bezoekt Vicenza en Mantua. Laat u zich meeslepen door de passievolle muziek en de schoonheid van de wondermooie Italiaanse cultuur?

Winnen
Wilt u ook genieten van de mooiste opera’s tijdens het beroemde operafestival van Verona? Breng dan uw stem uit op de Classic FM Top 500 om kans te maken op de muziekreis naar Verona voor twee personen! Afgelopen jaar hebben wij ook al zo'n mooie reis weg mogen geven, die door de winnaars ontzettend goed ontvangen werd. Lees hun reiservaringen.