050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Onze partners

Classic FM

Verona: er is geen mooiere plek om te genieten van beroemde opera’s dan in deze Noord-Italiaanse stad! Het operafestival van Verona is wereldberoemd. Dit festival heeft namelijk een goed bewaard Romeins amfitheater als decor, en de akoestiek ervan is al eeuwenlang ongeëvenaard! Geniet jij op twee zwoele zomeravonden van heerlijke Italiaanse opera’s?

operafestival-verona.jpg
Classic FM
Luistert u straks in het amfitheater van Verona naar opera's van Puccini, Rossini en Verde?

Beleef de Italiaanse opera
SRC Reizen en Classic FM nodigen u van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera’s van Verdi, Rossini en Puccini. Tijdens deze unieke 5-daagse muziekreis naar het Operafestival in Verona geniet u ’s avonds van twee beroemde opera’s. Afhankelijk van uw vertrekdatum kijk en luistert u naar Aida, Turandot, Carmen of De barbier van Sevilla in een overdonderend mooi decor! Natuurlijk geniet je ook van het prachtige Noord-Italië. U maakt uitgebreid kennis met het romantische Verona, slentert door de mooie oude universiteitsstad Bologna en bezoekt Vicenza en Mantua. Laat u zich meeslepen door de passievolle muziek en de schoonheid van de wondermooie Italiaanse cultuur?

De winnaar van de Classic FM-prijsvraag
U kon tot en met 4 mei meedoen met de prijsvraag op de website van Classic FM om kans te maken op de SRC-operareis naar Verona voor twee personen! De gelukkige winnaar van deze prijsvraag is dhr. Janssen uit Voorburg. Wij feliciteren hem van harte en wensen hem alvast een fijne vakantie met de mooiste opera’s!

Wat u niet wist over Classic FM…
…De zender heeft een zeer loyaal, welstandig en hoogopgeleid luisterpubliek.
…Het station is toegankelijker dan u verwacht. U hoort er niet alleen concertzaalmuziek, maar ook muziek uit speelfilms en tv-series.
…Het kernteam van Classic FM bestaat uitsluitend uit vrouwen. Vijf in totaal.
…De gemiddelde leeftijd van dit team is 37 jaar.