050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen. Wanneer u deelneemt aan de KWF Loterij komen we weer een stap dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen. Dichter bij die ene dag, de dag dat we kanker verslaan.

KWF Loterij
KWF Kankerbestrijding
De KWF Loterij is de leukste manier om bij te dragen aan een serieuze zaak

Meedoen is Méérdoen - Uw deelname aan de KWF Loterij helpt!

De KWF Loterij is de leukste manier om bij te dragen aan een serieuze zaak. Als u met de KWF Loterij meespeelt, maakt u kans op mooie prijzen én draagt u bij aan kankerbestrijding. Met de volledige opbrengst van deze loterij financiert KWF Kankerbestrijding wetenschappelijk onderzoek en geven ze voorlichting. Alle prijzen van de loterij worden gedoneerd door sponsoren. Meer informatie vindt u op de website van de KWF Loterij.

SRC steunt de KWF Loterij, u ook?

SRC Reizen draagt het onderzoek naar kanker een warm hart toe. Een keer per jaar sponsoren wij de hoofdprijs van de KWF Loterij, een reis voor 2 personen naar een prachtige Europese cultuurbestemming. Deze loterij is de leukste manier om een serieuze zaak te steunen, want elk lot draagt bij aan het doel van KWF Kankerbestrijding. Dus doe mee!