050 - 3 123 123
U bent hier: Home | SRC-fotowedstrijd

SRC-fotowedstrijd

Staat uw camera ook vol mooie foto’s van uw vakantie met SRC? Doe dan mee met de SRC-wedstrijd 2018! Want u kunt nu al uw foto's insturen voor de fotowedstrijd van volgend jaar! Wie weet ziet u uw foto misschien wel in een van onze magazines. Of op deze website! En maakt u volgend jaar kans op die reischeque van € 250,-...

Meedoen kan op 3 manieren:

1. Mail uw inzending naar marketing@srcreizen.nl
2. Verstuur uw inzending via WeTransfer naar marketing@srcreizen.nl
3. Stuur uw inzending naar SRC Reizen | Antwoordnummer 1530 | 9700 VE Groningen

Stuur uw inzending altijd o.v.v. ‘wedstrijd’, samen met uw persoonsgegevens, de naam en vertrekdatum van de reis en uw reserveringsnummer. Wilt u dat uw naam bij een eventuele plaatsing niet wordt genoemd? Geef dat dan ook aan bij uw inzending.

Win een reischeque!

Als wij uw inzending publiceren op print (bijvoorbeeld in een brochure of SRC-Magazine), dan krijgt u een SRC-reischeque van € 25,-. Alle inzendingen maken kans om de publiekswinnaar van 2018 te worden. De inzendingen die kans maken op deze titel, worden begin december 2018 bekendgemaakt via Facebook, de SRC-nieuwsbrief en deze pagina. Daarna kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De winnende inzending wordt beloond met een reischeque van € 250,-.

De kleine lettertjes…

De uiterlijke inzenddatum voor de SRC-Wedstrijd van 2018 is 30 november 2018. Komt uw inzending daarna binnen? Dan dingt u mee naar de publieksprijs van 2019. Alle inzendingen worden eigendom van SRC Reizen. We zijn vrij om deze te gebruiken voor publicatie op papier, onze websites of onze sociale media. We sturen ze dus niet terug, ook niet als wij uw inzending niet gebruiken. U krijgt alleen een reischeque van € 25,- bij de eerste plaatsing in een van onze geprinte communicatiemiddelen. Bij deze eerste plaatsing zullen we uw naam vermelden, tenzij u bij inzending aangaf dat u dat niet wilt. Na ontvangst van uw inzending behouden wij ons het recht voor deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze website, eventueel na (kleine) (tekstuele) aanpassingen. Vanzelfsprekend laten we u dit weten. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

Winnaar SRC-fotowedstrijd 2017

In december 2017 heeft u weer massaal gestemd op de zes genomineerden die kans maakten op de titel ‘Publiekswinnaar 2017’ én de reischeque van € 250,-. Na een nek-aan-nek-race is de winnaar bekend: mevrouw Ponsioen met haar foto van de fraaie Canadese natuur. Wij feliciteren haar van harte met deze prijs!

huub2017_282x285.jpg
Huub van der Heijdt
Marketing medewerker
Heeft u mooie foto's gemaakt tijdens uw SRC-vakantie? Doe dan mee met de fotowedstrijd en wie weet ziet u straks uw foto terug in ons magazine of op deze website!