050 - 3 123 123
U bent hier: Home | SRC-fotowedstrijd

SRC-fotowedstrijd

Ook dit jaar heeft u weer massaal uw foto’s ingestuurd voor de SRC-fotowedstrijd 2018. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk hebben we acht foto’s gekozen die kans maken op de publieksprijs 2018 én de reischeque van € 250,-. Aan u nu de schone taak om ons te laten weten welke foto u het mooiste vindt. En: onder de stemmers verloten wij een reischeque van maar liefst € 100,-. Nog meer reden om uw keuze aan ons door te geven dus! Stemt u mee?

Stem ook!

Wat vindt u de mooiste foto? Laat het ons weten via marketing@srcreizen.nl. U kunt tot en met 27 december 2018 uw keuze aan ons doorgeven. In de daarop volgende dagen maken wij via de website en onze socialmedia-kanelen als Facebook en Twitter de winnaar van de publieksprijs 2018 bekend. Ook trekken wij uit de stemmers een winnaar voor de reischeque van € 100,-.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:Foto A: Zicht op de markt vanuit de oude apotheek in Tallinn
Foto B: De kathedraal van Madrid, weerspiegelt in een regenplas
Foto C: De hoge zandduinen van de Sossusvlei
Foto D: Dogenpaleis in Venetië
Foto E: Een oude Vietnamese man en vrouw
Foto F: De gebedshal in de roze moskee van Shiraz
Foto G: Klein meisje in de Toshugu-tempel in Nikko
Foto H: Kleurrijke muurschildering in Orgosolo op Sardinië

Uw mooiste foto's en vakantieherinneringen

Staat uw camera ook vol mooie foto’s van uw vakantie met SRC? Doe dan mee met de SRC-wedstrijd 2019! Want u kunt nu al uw foto's insturen voor de fotowedstrijd van volgend jaar! Wie weet ziet u uw foto misschien wel in een van onze magazines. Of op deze website! En maakt u volgend jaar kans op die reischeque van € 250,-...

Meedoen kan op 3 manieren:

1. Mail uw inzending naar marketing@srcreizen.nl
2. Verstuur uw inzending via WeTransfer naar marketing@srcreizen.nl
3. Stuur uw inzending naar SRC Reizen | Antwoordnummer 1530 | 9700 VE Groningen

Stuur uw inzending altijd o.v.v. ‘wedstrijd’, samen met uw persoonsgegevens, de naam en vertrekdatum van de reis en uw reserveringsnummer. Wilt u dat uw naam bij een eventuele plaatsing niet wordt genoemd? Geef dat dan ook aan bij uw inzending.

Win een reischeque!

Als wij uw inzending publiceren op print (bijvoorbeeld in een brochure of SRC-Magazine), dan krijgt u een SRC-reischeque van € 25,-. Alle inzendingen maken kans om de publiekswinnaar van 2018 te worden. De inzendingen die kans maken op deze titel, worden begin december 2018 bekendgemaakt via Facebook, de SRC-nieuwsbrief en deze pagina. Daarna kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De winnende inzending wordt beloond met een reischeque van € 250,-.

De kleine lettertjes…

De uiterlijke inzenddatum voor de SRC-Wedstrijd van 2019 is 30 november 2019. Komt uw inzending daarna binnen? Dan dingt u mee naar de publieksprijs van 2020. Alle inzendingen worden eigendom van SRC Reizen. We zijn vrij om deze te gebruiken voor publicatie op papier, onze websites of onze sociale media. We sturen ze dus niet terug, ook niet als wij uw inzending niet gebruiken. U krijgt alleen een reischeque van € 25,- bij de eerste plaatsing in een van onze geprinte communicatiemiddelen of op onze website. Bij deze eerste plaatsing zullen we uw naam vermelden, tenzij u bij inzending aangaf dat u dat niet wilt. Na ontvangst van uw inzending behouden wij ons het recht voor deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze website, eventueel na (kleine) (tekstuele) aanpassingen. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

huub2017_282x285.jpg
Huub van der Heijdt
Marketing medewerker
Heeft u mooie foto's gemaakt tijdens uw SRC-vakantie? Doe dan mee met de fotowedstrijd en wie weet ziet u straks uw foto terug in ons magazine of op deze website!