050 - 3 123 123
Zorgeloos uw vakantie boeken
Veilig reizen met het SRC-coronaprotocol
Informatie over de drukte op Schiphol

En de winnaar van de SRC-fotowedstrijd 2020-2021 is...

De afgelopen weken heeft u volop gestemd voor de SRC-fotowedstrijd en nu is het tijd om de winnaar bekend te maken. Met een overweldigende 47% van de stemmen is de winnaar mevrouw Sanders met haar prachtige foto van het Plaza de España in Sevilla! Van harte gefeliciteerd met uw reischeque van € 250,-!

Plaza de España in Sevilla, Foto mevrouw Sanders

Doe ook mee met de SRC-fotowedstrijd

Staat uw camera ook vol mooie foto’s van uw vakantie met SRC? Doe dan mee met de SRC-wedstrijd 2022! Wie weet ziet u uw foto terug in een van onze social media of op deze website! En u maakt kans op een reischeque van maar liefst € 250,-.

Meedoen kan op 3 manieren:

1. Mail uw inzending naar marketing@srcreizen.nl
2. Verstuur uw inzending via WeTransfer naar marketing@srcreizen.nl
3. Stuur uw inzending naar SRC Reizen | Oude Boteringestraat 37 | 9712 GD Groningen

Stuur uw inzending altijd o.v.v. ‘wedstrijd’, samen met uw persoonsgegevens, de naam en vertrekdatum van de reis en uw reserveringsnummer. Wilt u dat uw naam bij een eventuele plaatsing niet wordt genoemd? Geef dat dan ook aan bij uw inzending.

Win een reischeque!

Als wij uw inzending publiceren op onze website of in een van onze andere uitingen, dan krijgt u een SRC-reischeque van € 25,-. Alle inzendingen maken kans om de publiekswinnaar van 2022 te worden. De inzendingen die kans maken op deze titel, worden begin december 2022 bekendgemaakt via Facebook, de nieuwsbrief van SRC en deze pagina. Daarna kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De winnende inzending wordt beloond met een reischeque van € 250,-. Maar ook de kanshebbers worden verblijd met een reischeque van € 50,-. Het loont dus zeker om mee te doen!

De kleine lettertjes…

De uiterste inzenddatum voor de SRC-wedstrijd is 30 november 2022. Komt uw inzending daarna binnen? Dan dingt u mee naar de publieksprijs van 2023. Alle inzendingen worden eigendom van SRC Reizen. We zijn vrij om deze te gebruiken voor publicatie op papier, onze website of op onze sociale media. We sturen ze dus niet terug, ook niet als wij uw inzending niet gebruiken. U krijgt alleen een reischeque van € 25,- bij de eerste plaatsing in een van onze communicatiemiddelen of op deze website. Bij deze eerste plaatsing zullen we uw naam vermelden, tenzij u bij inzending aangaf dat u dat niet wilt. Na ontvangst van uw inzending behouden wij ons het recht voor deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze website, eventueel na (kleine) aanpassingen. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

Tessa
Tessa
Online marketingmedewerker
Heeft u mooie foto's gemaakt tijdens uw SRC-vakantie? Doe dan mee met de fotowedstrijd en wie weet ziet u straks uw foto terug in een van onze uitingen of op deze website!