050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol
U bent hier: Home | SRC-fotowedstrijd

SRC-fotowedstrijd

Staat uw camera ook vol mooie foto’s van uw vakantie met SRC? Doe dan mee met de SRC-wedstrijd 2020/2021! Wie weet ziet u uw foto misschien wel in een van onze magazines, of op deze website! En u maakt kans op een reischeque van maar liefst € 250,-.

Meedoen kan op 3 manieren:

1. Mail uw inzending naar marketing@srcreizen.nl
2. Verstuur uw inzending via WeTransfer naar marketing@srcreizen.nl
3. Stuur uw inzending naar SRC Reizen | Oude Boteringestraat 37 | 9712 GD Groningen

Stuur uw inzending altijd o.v.v. ‘wedstrijd’, samen met uw persoonsgegevens, de naam en vertrekdatum van de reis en uw reserveringsnummer. Wilt u dat uw naam bij een eventuele plaatsing niet wordt genoemd? Geef dat dan ook aan bij uw inzending.

Win een reischeque!

Als wij uw inzending publiceren op print (bijvoorbeeld in een brochure of SRC-magazine) of op onze website, dan krijgt u een SRC-reischeque van € 25,-. Alle inzendingen maken kans om de publiekswinnaar van 2020/2021 te worden. De inzendingen die kans maken op deze titel, worden begin december 2021 bekendgemaakt via Facebook, de nieuwsbrief van SRC en deze pagina. Daarna kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De winnende inzending wordt beloond met een reischeque van € 250,-.

De kleine lettertjes…

De uiterste inzenddatum voor de SRC-wedstrijd is 30 november 2021. Komt uw inzending daarna binnen? Dan dingt u mee naar de publieksprijs van 2022. Alle inzendingen worden eigendom van SRC Reizen. We zijn vrij om deze te gebruiken voor publicatie op papier, onze website of op onze sociale media. We sturen ze dus niet terug, ook niet als wij uw inzending niet gebruiken. U krijgt alleen een reischeque van € 25,- bij de eerste plaatsing in een van onze geprinte communicatiemiddelen of op onze website. Bij deze eerste plaatsing zullen we uw naam vermelden, tenzij u bij inzending aangaf dat u dat niet wilt. Na ontvangst van uw inzending behouden wij ons het recht voor deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze website, eventueel na (kleine) aanpassingen. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

De winnaar van de SRC-fotowedstrijd 2019 is...

De prachtige foto van mevrouw Westendorp van het trappenhuis in de Bauhausuniversiteit in Weimar - Duitsland heeft terecht de publieksprijs 2019 en de reischeque van € 250,- gewonnen.

Tessa
Tessa
Online marketingmedewerker
Heeft u mooie foto's gemaakt tijdens uw SRC-vakantie? Doe dan mee met de fotowedstrijd en wie weet ziet u straks uw foto terug in ons magazine of op deze website!