050 - 3 123 123

SRC-Reisleider Daniël van der Struijs

Als reisleider bij SRC mag je werken in de landen waar je zelf het meest enthousiast over bent. Het is fantastisch om een beetje van dat enthousiasme over te kunnen brengen op de gasten en om mensen te zien genieten van hun vakantie.

In Spanje geniet ik er zelf van als ik zie hoe de gasten vol vuur vertellen over het leuke pleintje dat ze hebben gevonden, of de lekkere tapa, die ze zomaar gratis kregen toen ze een drankje bestelden. In Argentinië is het mooi om te zien hoe de mensen stil worden van de indrukwekkende natuur in Patagonië. En in Portugal laten ze me de mooie foto´s zien die ze konden maken in het heldere licht van de Atlantische Oceaan.

Bestemmingen: Spanje, Portugal, Canada, Argentinië, Chili

Daniël van der Struijs
Reisleider sinds 2009

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Daniël

Spoedcursus fantastische fotografie in Cuba
Door reisleider Daniël van der Struijs | 03-02-2017
Ik geef het direct maar toe: de titel van dit blogje is misleidend. U krijgt in dit stukje tekst geen aanwijzingen over sluitertijden of diafragma’s. Om fantastische foto’s van een indrukwekkende reis te kunnen maken, hoeft u eigenlijk niet veel meer te doen dan de camera te richten en op het knopje te drukken. Dat wil zeggen, u moet dan wel in Cuba zijn.
Beren in Canada
Door reisleider Daniël van der Struijs | 20-10-2016
Canada is een enorm groot land en zelfs als je je beperkt tot een gedeelte, bijvoorbeeld tot de westkust en de Rocky Mountains, moet je onvermijdelijk soms lange stukken afleggen.
De Spaanse bar
Door reisleider Daniël van der Struijs | 03-10-2016
Spanje is het land met de meeste cafés per inwoner ter wereld! Zelfs in de kleinste, meest afgelegen Spaanse dorpjes in uitgestorven berggebieden kom je minstens één bar tegen, die van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht geopend is.
Het onontdekte binnenland van Spanje
Door reisleider Daniël van der Struijs | 27-09-2016
In augustus hebben vrijwel alle Spanjaarden vakantie. Ze trekken er dan massaal op uit, natuurlijk naar het strand, net als de miljoenen buitenlandse toeristen, maar minstens net zo vaak naar aangename plekken in het binnenland van Spanje.
Het platteland van New York
Door reisleider Daniël van der Struijs | 22-07-2016
Voor steeds meer mensen is New York de meest gewilde bestemming in Amerika voor een paar dagen of een week. De stad heeft enorm veel te bieden; cultuur, geschiedenis, ontspanning en zelfs natuur met de vele parken en de grote rivieren.
Grootse natuur in Patagonië
Door reisleider Daniël van der Struijs | 15-02-2016
Vanuit Buenos Aires is het twee uur vliegen om in het plaatsje San Carlos de Bariloche te komen, in het noorden van Patagonië. We hebben de afgelopen dagen in de hoofdstad van Argentinië wat kunnen wennen aan dit mooie land en zijn nu klaar om echt op reis te gaan.
Het echte Spanje bestaat
Door reisleider Daniël van der Struijs | 05-09-2015
Spanje heeft vele gezichten. Het is voor mensen die jaren geleden eens een keer aan één van de Costa's zijn geweest moeilijk voor te stellen, maar in Spanje vind je eindeloze hooggebergten, reusachtige bossen, woestijnen, brede rivieren en nog vele andere landschappen.