050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Dawid Rossouw

SRC-Reisleider Dawid Rossouw

Ik ben opgegroeid met onverharde wegen, bergen en kliffen met eindeloze vergezichten. Impala's en wrattenzwijnen waren als kind mijn diervrienden en tijdens de zomervakantie zwom ik in het warme water van de Indische Oceaan aan de kust van Durban. Dat is mijn Zuid-Afrika!

Dat ik gids ben geworden is sekerlijk een verbazingwekkend verhaal. Na verschillende omzwervingen studeerde ik uiteindelijk toerisme. Sindsdien heb ik geleefd uit koffers: ik ben gewoon niet in staat om stil te zitten. Ik heb kleine safari's in Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe, Swaziland en Mozambique begeleid. Later leerde ik Nederkaans en een aantal andere talen. En nu begeleid ik lange tours zodat ik de complete schoonheid van mijn Zuid-Afrika kan laten zien. Maar mensen komen niet alleen om het magische natuurspektakel van Zuid-Afrika te zien. Ze komen ook om ons te ontmoeten. Om te zien hoe wij leven. Om te zien hoe wij denken. Culturele ervaring is het hart en de ziel van wat wij bieden. Mensen vertrekken hier als vrienden. Kom en zie dit prachtige land. We kijken ernaar uit om u te begroeten.

Bestemmingen: Zuid-Afrika

Dawid Rossouw
Reisleider sinds 2014

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Dawid

Mijn land Zuid-Afrika
Door reisleider Dawid Rossouw | 25-06-2016
Sawubona! Molo! Dumela! Avuxeni! Ndaa! Dit zijn slechts enkele manieren waarmee de inwoners van mijn land u begroeten in de vele verschillende talen die wij spreken. Ik ben opgegroeid met onverharde wegen, bergen en kliffen met eindeloze vergezichten. Impala’s en wrattenzwijnen waren als kind mijn diervrienden en tijdens de zomervakantie zwom ik aan de kust van Durban in het warme water van de Indische Oceaan. Dat is mijn Zuid-Afrika, waar ik zoveel van houd!