050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Thomas Guilini

SRC-Reisleider Thomas Guilini

De verkenning en ontdekking van nieuwe dingen hebben mij altijd in het bloed gezeten. Na eerst een periode in Afrika gewerkt te hebben, ben ik als het ware bij toeval in Azië terechtgekomen... Toen heb ik mijn hart verpand aan deze boeiende en vooral bruisende regio van de wereld.

Bangkok is ondertussen al twaalf jaar mijn uitvalsbasis vanwaar ik talloze 'ontdekkingsreizen' heb ondernomen naar China, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Japan en uiteraard ook Thailand. Het leuke van werken in deze verschillende landen is dat je bepaalde gebruiken, tradities en culturen vaak met elkaar in verband kunt brengen, hetgeen plots tot heel nieuwe inzichten leidt! En juist die inzichten verrijken de verhalen die ik mijn gasten vertel.

Bestemmingen: China, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Indonesië, India, Japan

Thomas Guilini
Reisleider sinds 2007

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Japan
Donderdag 21 maart 2019
18 dagen
6298,-Boek
Het mooiste van China
Dinsdag 07 mei 2019
21 dagen
3369,-Boek
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Thomas

Indonesië: de mooiste reis van SRC
Door reisleider Thomas Guilini | 03-05-2018
Als men mij zou vragen wat mijn lievelingsreis in het Azië-aanbod van SRC Reizen is, dan staat de cultuurvakantie Eilandenrijk Indonesië met stip bovenaan! Niet alleen omdat Indonesië een prachtig land is om te bezoeken, maar ook omdat deze cultuurvakantie goed is opgebouwd en een uitstekende verhouding heeft tussen cultuur, natuur, ontspanning en comfort. Het is een reis waar je spreekwoordelijk niet ‘uit-getempeld’ van thuiskomt.