050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Wendy Fossen

SRC-Reisleidster Wendy Fossen

De liefde voor kunst en cultuur is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind wilde ik altijd graag archeologie studeren, omdat ik door mijn ouders werd meegesleept langs de opgravingen van onder andere Pompeï, Rome en Mycene. Italië heeft mijn hart destijds gestolen en het liefst breng ik mijn eigen vakanties hier door.

Ik krijg nooit genoeg van het heerlijke eten, het fantastische klimaat, de temperamentvolle bewoners en niet te vergeten de oneindige hoeveelheid kunst. Ik ben dan weliswaar geen archeologie gaan studeren, maar wél kunstgeschiedenis en met veel overgave en passie mag ik u als SRC-reisleider meenemen langs al deze kunstschatten!

Bestemmingen: Italië, Griekenland, Duitsland, Oostenrijk, Schotland
Website: Casa dell'Arte

Wendy Fossen
Reisleidster sinds 2008

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Kunst in Florence
Maandag 04 maart 2019
5 dagen
598,-
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.

Reisverhalen van Wendy

Financiering van de renaissance
Door reisleider Wendy Fossen | 07-11-2018
Een aantal jaar geleden bezocht ik de tentoonstelling ‘Denaro e Bellezza. I banchieri, Botticelli e il rogo delle vanità’ in Palazzo Strozzi (Florence). Al vanaf het begin wordt duidelijk waar het hier om gaat: ‘senza banchieri niente Rinascimento’, oftewel ‘zonder bankiers geen renaissance’.
De schoonheid van Italië
Door reisleider Wendy Fossen | 14-06-2015
Nippend aan een prosecco op het Piazza del Populo in Ascoli Piceno, een van de mooiste Italiaanse pleinen, mijmer ik wat de aantrekkingskracht is van Italië. De clichés van zon, zee en strand dringen zich meteen op.