050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Reizigerservaringen

Reizigerservaringen

Veel reizen op deze website worden met een rapportcijfer gewaardeerd. Met dit cijfer krijgt u een beeld hoe reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Dit gemiddelde rapportcijfer is gebaseerd op het algemene rapportcijfer uit alle enquêteformulieren die wij in 2022/2023 over deze ene reis van onze gasten hebben ontvangen. Heeft een reis geen waardering dan wordt dit veroorzaakt doordat de reis nieuw in ons aanbod is!

De mening van onze reizigers

Alle enquêteformulieren en de vele brieven van reizigers die zowel complimenten als punten ter verbetering bevatten, stellen ons in staat de kwaliteit en het verloop van onze reizen voortdurend te controleren en waar nodig te verbeteren. Dat we daar meestal in slagen blijkt uit het cijfer dat onze gasten hun SRC-vakantie geven: liefst 81% van onze reizigers beoordeelde hun vakantie in 2022, met als resultaat een gemiddelde beoordeling van een prachtige 8,8! Een cijfer waar wij zeer trots op zijn.

Ervaringen van onze reizigers

Bij de meeste reizen op deze website vindt u naast een rapportcijfer op het tabblad 'Ervaringen' ook reacties van onze gasten die wij het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hebben ontvangen. Deze ervaringen en de reacties hieronder geven u een beeld hoe SRC-reizigers hun vakantie met SRC waarderen. Daarnaast vindt u op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot nog veel meer mooie beoordelingen van onze reizigers.

Wat had ik een moeite om me los te maken van deze intensieve maar prachtige reis naar Baskenland. Misschien omdat hij maar vier dagen duurde en gevuld was met de vele getuigenissen van de Baskische ziel die je tegenkomt in zijn geschiedenis, de fiere houding van zijn burgers als ze zondagmiddag met elkaar dansen op een museumpleintje. Of de eclectische bouwwijze van huizen en gebouwen die getuigen van hun sterke eigen opvattingen? Meer nog dan de wat langere bezoekjes aan verder gelegen landen heeft deze ontmoeting me echt geraakt.

Het programma ervoer ik als compleet met tussendoor ook de mogelijkheid om een eigen gang te gaan; bijvoorbeeld om een boottochtje te maken over de ria, die de holle ogen van wat eens de staalindustrie was laten zien, naast de nieuwe moderne tendensen van wederopbouw zoals het Guggenheimmuseum. Ik heb er van genoten.

Tenslotte wil ik hierbij graag nog eens onze voortreffelijke reisleidster Qurina bedanken. Niet alleen omdat ze zo verschrikkelijk veel weet te vertellen over het land en zijn volk en het goed bij elkaar houden van onze groep van 29 Hollanders, maar ook omdat ze zo feilloos weet om te gaan met lastige situaties waar de belangen van de groep (en sommige individuele leden) en die van lokale gezagshebbers elkaar ontmoeten.

Met veel dank en waardering.
Het was voor mij de eerste keer, spannend of ik zo’n groepsreis leuk zou vinden. De groep was 16 personen, waarvan 6 alleengaanden. Dat laatste was zeer prettig. Ik zou er niet aan moeten denken om als enige alleengaande in de groep te zijn. Misschien iets om aandacht aan te geven. Ook omdat we van tevoren niet weten wie er mee gaat. Het mixte in onze groep heel goed! De organisatie, Sicilië, reisleidster Diane en de chauffeur waren top!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Mevrouw Wilma Tenkink-Meij uit Winterswijk
Beste SRC,
Ik wil u laten weten dat wij vanochtend in het Prado zijn geweest voor Jeroen Bosch. Prachtige tentoonstelling. Mooier dan Den Bosch. Maar het feit dat wij er al van 09.00 tot 10.00 uur met 22 mensen mochten rondlopen was zo bijzonder en zo apart. Ik voel mij een heel bevoorrecht en rijk mens dat ik dit heb mogen ervaren. Fantastisch dat u dit heeft kunnen regelen.
Met vriendelijke groet, mevrouw Mentink
Ik ben erg blij dat SRC bestaat! Hele goede programma's, reizen en bestemmingen. De rondreis in juni 2016 over IJsland was geweldig! En de operareis naar Verona deze zomer met reisleidster Diane was ook geweldig!
Beoordeling reis: 9
Beoordeling reisleider: 9
Drs. J Smith uit Amerongen
Beste SRC,
Mijn schoonouders waren laaiend enthousiast over de privéreis op Sicilië. Ze vonden het absoluut van fantastisch van begin tot eind. Vooral de lokale chauffeur die uiteindelijk toch echt ook gids voor hen, was een grote hit. Hij heeft hun nog vele bijzonder plekken laten zien die niet op het programma stonden. Kortom, we zijn uiterst tevreden over jullie geweldige service en ik zou zeker een volgende keer weer bij jullie boeken.
Hartelijke groet, Elvira Kerckhoffs
Voor mij zijn de reizen van SRC altijd opnieuw een belevenis of het u Rusland, Engeland of Spanje of een van de eilanden als Kreta of Rhodos is. Altijd gaat een volgende reis (ik heb net mijn 25e gemaakt) weer met de SRC om nog meer te beleven. Ik heb de meest bevlogen reisleiders ontmoet, die altijd weer die dingen wisten te vertellen en te laten zien, zodat je altijd meer te weten komt over niet alleen een land, maar ook over de liefde van reisleiders voor "hun" land.
Mevrouw Sanders uit Spijkenisse
Ik heb al veel SRC-reizen gemaakt vanwege de goede hotels, uitstekende reisleiders, goede organisatie en als belangrijkste het culturele programma.
Mevrouw Wijnanda van Veen-Marinus
We hebben nog nooit zo'n goede reisleider gehad. Hij was cultureel en historisch goed onderlegd en hij was een zeer warme, vriendelijke en betrokken persoonlijkheid.
Mevrouw Naus-Laeven
De reis is niet goedkoop, maar daarvoor heb je wel een persoonlijke begeleiding, dat is het voordeel van SRC, in ons geval een hele goeie!
F.A. Ossewold
De laatste drie jaar heb ik / hebben we, vier reizen met SRC gemaakt. Allemaal geslaagde, mooie reizen. Met name de culturele elementen komen echt aan bod! In de reis Pelgrimsroute Compostela ook weer. We hopen om deze redenen nog vaak bij SRC te kunnen boeken.
Met vriendelijke groet, A.J. Molenaar en M.M.M. Kuiper
Mijn eerste indruk in de bus was: "O' jee een cultureel antropologe, wat moet ik daar nu mee.' Maar toen de reisleidster Adriënne tijdens de reis begon te vertellen: wat een muzikale stem, rustig zonder een grote woordenbrij te veroorzaken, interessante info, humoristisch enz. Ik ben jaren met Voyage & Culture mee geweest, maar heb zelden een dergelijke reisleider meegemaakt.
B.F. Klaassen
Lieve medewerkers van SRC,
wat hebben wij (22 vrouwen en 2 mannen) tezamen met Åshild genoten van de cultuurreis " Van Gogh en Munch in Oslo". Allereerst is onze reisleidster Åshild een schat, Noorse van geboorte, ter zake kundig en heeft zij ons van Oslo en Noorwegen leren houden! Het hotel lag centraal en de excursies waren GOED georganiseerd. Bedankt! Graag tot ziens in een reis naar bijvoorbeeld Madrid of Bilbao.
Groet, Erna Willard
We waren dit jaar weer zeer tevreden over SRC en de reis naar Andalusië. Dit was onze 6e reis met jullie: we hebben genoten van alle 6 de reizen (Rusland, Syrië en Jordanië, Egypte, Kenia en Tanzania, Sicilië en dan nu Andalusië). Tijdens alle reizen hebben we voortreffelijke reisleiders gehad. Een compliment waard! Cultuur en natuur zijn bij SRC in goede handen. We zijn altijd heel goed geholpen door jullie medewerkers en de prijs/kwaliteit is goed.
Familie Vries uit Groningen
Bij deze wil ik mijn waardering uitspreken over mijn reis naar Iran van 1 mei 2015. Het was een bijzondere ervaring en zeer geslaagd te meer door de geweldige, enthousiaste en kundige leiding van jullie reisleidster Els Roessingh. Samen met haar Iraanse gids (counterpart) Affi is de reis een onvergetelijke ervaring geworden. Een zeer kundige en begrijpelijke uitleg van de plaatsen en bezienswaardigheden in Iran en het tevens goed in de hand houden van de groep met verschillende karakters en reiservaringen. Het was me weer een waar genoegen om met SRC te reizen.
Met vriendelijke groet, Peter Letschert
Karin, SRC Reizen
Kijk op Trustpilot voor meer ervaringen van onze reizigers