050 - 3 123 123

De schatkamer van Spanje

Andalusië heeft alles! Hier kunt u genieten van besneeuwde bergen, 1.000 kilometer kust, bossen met kurk- en steeneiken, graanvelden vol klaprozen en eindeloze olijfboomgaarden. In dit prachtige landschap liggen sfeervolle witte dorpjes en de mooiste steden van Spanje: Granada, Córdoba en Sevilla, de meest Spaanse stad van Spanje! Deze bruisende steden herbergen beroemde monumenten, die iedere cultuurliefhebber een keer gezien moet hebben! Tijdens deze fly drive door het zuiden van Spanje dwaalt u met een gids door de prachtige zalen en tuinen van het beroemdste paleizencomplex van Andalusië: het Alhambra. U bezoekt ook de eeuwenoude Mezquita in Córodoba en verkent te voet of met een fiets het charmante historische centrum van de sfeervolle hoofdstad van Andalusië: Sevilla.

Maar naast de beroemde ‘driehoek’ Sevilla, Córdoba en Granada herbergt de schatkamer van Andalusië nog veel meer juwelen! Deze fly drive neemt u ook mee naar de kleinere steden en dorpen, zoals de zogenaamde ‘pueblos blancos’. Sommige van deze witte dorpjes liggen op een heuvel, als een grenspost tussen de oude gebieden van christenen en Moren. In deze verstilde dorpjes slentert u door nauwe steegjes en over kleine pleintjes, waar de terrasjes in de schaduw liggen en het leven zich voltrekt in een aangenaam lome sfeer. In dit onbekendere deel van Andalusië kunt u ook genieten van de mooiste natuur. Zo bezoekt u met een gids in een 4-wheel drive het prachtige natuurpark Doñana. Daarnaast ontdekt u ook de culinaire geneugten van Andalusië tijdens een bezoek aan een bodega in Jerez en een tapasproeverij in Chiclana.

Tijdens deze fly drive ontdekt u met uw huurauto het prachtige zuiden van Spanje. In uw eigen tempo en met een routekaart gaat u op pad. De afstanden zijn klein, zodat u alle tijd heeft om veel moois te ontdekken. In heel veel plaatsen staat een gids op u te wachten om u het mooiste te laten zien! Hierdoor ontdekt u meer van deze heerlijke Spaanse regio. Kortom, tijdens deze fly drive door Andalusië kunt u in uw eigen tempo zorgeloos genieten van prachtige cultuur en natuur. Gaat u mee?

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
14 dagen huurauto met airconditioning
sfeervolle centrale hotels
13x ontbijt
2 nachten in Granada
2 nachten in Sevilla
olijffabriek Baena met gids
wandeling Granada met gids
wandeling Córdoba met gids
gidswandeling/fietstour Sevilla
bezoek Alhambra met gids
bezoek Mezquita met gids
Doñana NP met gids in 4x4
rondleiding kartuizerklooster
Jerez de la Frontera met gids
wijnproeverij
entreegelden tijdens excursies
informatiepakket en routekaart
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
overige entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Granada, Sevilla en Córdoba
Alhambra in Granada
Mezquita in Córdoba
Ecija, Carmona en Ronda
nationaal park Coto Doñana
El Rocío en Cádiz
olijffabriek Baena
Jerez de la Frontera
Arcos de la Frontera
Janine Pastoor, SRC Reizen
SRC-reisexpert sinds 2007
Bijzonder aan deze reis: Gibraltar
Deze verborgen schat wordt gekenmerkt door de Rots van Gibraltar, die al van verre zichtbaar is. Het is mogelijk om met een kabelbaan naar de top van de rots te gaan, waar u van een magnifiek uitzicht kunt genieten.

De reis in het kort

Amsterdam – Málaga
Málaga– Antequera – Granada
Alhambra: Moorse pracht
Olijfoliefabriekje Baena en Córdoba
Stadswandeling Córdoba en naar Sevilla
Zwierig Sevilla
Sevilla – El Rocío – nationaal park Doñana
El Rocío – Arcos de la Frontera – Santa Maria
Cartujo-paarden en Jerez de la Frontera
Gibraltar
Cádiz
Chiclana de la Frontera
El Puerto de Santa Maria – Ronda
Málaga – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Málaga

U vliegt rechtstreeks naar Málaga. Op de luchthaven neemt u uw huurauto in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar uw hotel in Mijas. Uw Andalusische avontuur is begonnen! (reisafstand ca. 35 km )

dag 2: Málaga– Antequera – Granada

U rijdt met uw huurauto noordwaarts, naar het deels ommuurde Antequera. Dit prachtige Moorse stadje ligt op een rots en vlak bij de bergketen El Torcal. Het uitzicht over de vallei is magnifiek! Eeuwenlang was dit een van de meest vruchtbare gebieden van Andalusië. Nog altijd komen de beste asperges, granen en olijven hier vandaan. In de zomer kleuren de zonnebloemen, die hun kopjes richting de zon draaien, de velden vrolijk geel. Nabij het stadje ligt de zoutwaterlagune Fuente de Piedra, een van de weinige plekken in Spanje waar flamingo’s broeden. Door het kalksteenlandschap rijdt u verder naar Granada, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 180 km)

dag 3: Alhambra: Moorse pracht

Vandaag staat een hoogtepunt van uw bezoek aan Andalusië op het programma: het Alhambra. U rijdt naar de parkeerplaats van het Alhambra, waar de gids voor u klaar staat voor een bezoek aan dit fascinerende Moorse paleizencomplex. Binnen de vestigingsmuren van het Alhambra vindt u de pracht en praal van Arabische paleizen, de geurende tuinen van de Generalife, de imposante christelijke kerken en de middeleeuwse torens, die u terug naar de 14e eeuw brengen. Na dit indrukwekkende bezoek laat de gids u kennismaken met het centrum van Granada. U bezoekt onder andere de oude Moorse wijk Albaicín, de grafkapel van de Katholieke Koningen en de monumentale kathedraal.

NB: Als deze dag in het weekend valt, dat geldt er een toeslag van € 55,- per gids.

¡ Extra
U kunt op deze avond een optionele flamencoshow bijwonen, voor een passievolle avond met dans en muziek (kosten € 27,-).

dag 4: Olijfoliefabriekje Baena en Córdoba

Onderweg naar Córdoba stopt u in Baena. Op het Plaza de la Constitución van dit gezellige stadje kunt een prachtige 18e-eeuwse zuilengang bewonderen. Hier vindt u een van de beste tapasbars van Baena. Een lunchstop in dit Mesón Casa del Monte, dat in een oud herenhuis is gevestigd, is dan ook een aanrader! Een andere leuke stop is het 16e-eeuwse Madre de Dios, een klooster in mudejarstijl. Behalve dat u hier een indrukwekkend renaissancekoor kunt bewonderen, verkopen de nonnen van het klooster ook heerlijke koekjes en lekker gebak. Maar Baena is vooral bekend om de goede olijfolie, die hier wordt geproduceerd. Uw gids vertelt u tijdens een rondleiding in een olijfoliefabriek alles over dit product. Hierna reist u met uw huurauto door naar Córdoba, waar u een nacht verblijft. (reisafstand ca. 160 km)

dag 5: Stadswandeling Córdoba en naar Sevilla

Op deze ochtend ontdekt u Córdoba met een gids. Córdoba was eens een belangrijk centrum van de Moorse en joodse cultuur. U wandelt door de schilderachtige oude joodse wijk Judería en bezichtigt de Mezquita. Al in de 8e eeuw begonnen de Omajjaden met de bouw van deze schitterende moskee. Het interieur van de Mezquita bestaat uit een woud van ranke, deels Romeinse zuilen. In de 16e eeuw werd midden in de moskee een kathedraal gebouwd. Na de lunch rijdt u naar Ecija, een stadje in een vallei met lage heuvels. Hier staan enkele prachtige barokke kerken met gekleurde tegels. U ziet de torens al van ver! Het stadhuis en het op indrukwekkende wijze versierde Palacio de Peñaflor zijn ook aanraders. U vervolgt uw rit naar het beeldschone Carmona, een van de oudste steden van Andalusië. In de oude wijk ziet u monumentale gebouwen, elegante paleizen, patriciërshuizen en mooie kerken. Alle stijlen van Andalusië zijn hier te vinden. In de straatjes die uitkomen op het centrale plein, dat gezellige terrasjes heeft, kunt u heerlijk slenteren. U eindigt uw dag in Sevilla, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 145 km)

NB
Als deze dag in het weekend valt, dan geldt er een toeslag van € 55,- per gids.

dag 6: Zwierig Sevilla

U verkent Sevilla met een gids. Ontdekt u de zwierige schoonheid van het compacte historische centrum te voet of stapt u op de fiets? Aan u de keuze! U ziet onder andere het Parque María Luisa, het Plaza de España en de oude tabaksfabriek die het decor vormde voor de opera ‘Carmen’. Via de Barrio de Sta.Cruz, het oude middeleeuwse centrum, gaat u naar de giralda, de klokkentoren. Daarna bezoekt u de kathedraal en het prachtige koninklijke mudejarpaleis Reales Alcázares. U kunt de tour afsluiten met een kennismaking met het architectuurproject Metropol Parasol.

NB
Als deze dag in het weekend valt, dan geldt er een toeslag van € 55,- per gids.

dag 7: Sevilla – El Rocío – nationaal park Doñana

Op deze dag start uw kennismaking met een onbekender deel van Andalusië. U rijdt met uw huurauto zuidwaarts naar El Rocío, een pittoreske dorpje aan de rand van het nationale park Doñana. El Rocío is bekend om de beroemde pelgrimstocht die hier met Pinksteren plaatsvindt. Vanuit dit kleurrijke plaatsje kunt u prachtige excursies maken in het nationale park. Na aankomst bezoekt u met een gids in een 4-wheel drive dit bijzondere natuurpark om te genieten van de prachtige flora en fauna. Cota Doñana is een van de belangrijkste natuurgebieden van Zuid-Europa. Door de combinatie van duinen, naaldbossen, kreupelhout en ‘wetlands’ bewondert u hier dieren als flamingo’s en roofvogels en prachtige landschappen. Het gebied wordt beschermd door UNESCO. U overnacht in El Rocío. (reisafstand ca. 65 km)

dag 8: El Rocío – Arcos de la Frontera – Santa Maria

Na het ontbijt rijdt u naar Arcos de la Frontera. Dit ‘witte dorpje’ ligt op een rotsachtige bergkam van kalksteen. De smalle straatjes tussen de witgekalkte huisjes nodigen uit om heerlijk te dwalen. Bezoek een paleis en waan u in de tijd van de Moren! Vanaf de berg heeft u een prachtig uitzicht over de vallei van de Guadalete-rivier, waar olijf- en sinaasappelbomen groeien. U kunt ook een duik nemen in het Lago de Arcos. Vervolgens rijdt u naar het plaatsje El Puerto de Santa Maria. Hier verblijft u vijf nachten in een 18e-eeuws kloosterhotel. Dit hotel ligt in het centrum en op slechts een kilometer van het strand. Een bijzonder verblijf! (reisafstand ca. 250 km)

dag 9: Cartujo-paarden en Jerez de la Frontera

Met een gids rijdt u naar de omgeving van Jerez voor een bezoek aan het 15e-eeuwse kartuizerklooster, waar de beroemde gelijknamige cartujo-paarden, kartuizerpaarden, in de velden grazen. Tijdens een rondleiding door de stallen krijgt u een kijkje achter de schermen. U ziet hoe de paarden getraind worden en woont een dressuuroptreden bij. ’s Middags maakt u met de gids in Jerez de la Frontera een wandeling door het sfeervolle oude centrum langs historische gebouwen. U ziet bijvoorbeeld het 11e-eeuwse Alcázar, de oude stadspoort en de kathedraal. Natuurlijk bezoekt u ook een bodega, waar u de beroemde sherry kunt proeven. (reisafstand ca. 55 km)

dag 10: Gibraltar

Vandaag kunt u de dag zelf indelen. Een aanrader is om naar Gibraltar te rijden, het schiereiland in het zuiden van Spanje dat bij het Verenigd Koninkrijk hoort. Deze verborgen schat wordt gekenmerkt door de Rots van Gibraltar, die al van verre zichtbaar is. Het is mogelijk om met een kabelbaan naar de top van de rots te gaan, we u een magnifiek uitzicht heeft Op deze rots leeft ook de enige wilde apenpopulatie van Europa. De naam Gibraltar komt van ‘Rots van Tarik’ de Moorse legerleider stak in 711 met de Moorse strijders de zee over. U waant zich hier echt in Engeland, omdat er zelfs de welbekende dubbeldekbussen rondrijden. (reisafstand ca. 250 km)

dag 11: Cádiz

U kunt Cádiz vandaag op eigen gelegenheid bezoeken. Deze sfeervolle stad wordt aan drie zijden omringd door het water. Deze stad verrast elke bezoeker met haar historische forten, de middeleeuwse toegangspoort, de uitzichttoren met camera obscura, de kerk met fresco’s van Goya, het kunstmuseum en de fameuze tapascultuur! Maak zeker een wandeling door het centrum, dat gezellige straten en pleinen heeft. De stralende witte gevel van de kathedraal en de goudkleurige tegeltjes van de koepel zullen u zeker niet ontgaan! (reisafstand ca. 45 km)

dag 12: Chiclana de la Frontera

U rijdt naar een zoutwinningsgebied in het nationaal park Bahía de Cádiz, vlak bij het leuke plaatsje Chiclana de la Frontera. U krijgt hier van een Engelstalige gids een rondleiding door het gebied en uitleg over het zoutwinningsproces. In het gebied rond Chiclana wordt ook wijn geproduceerd. Deze wijn kunt u keuren onder het genot van diverse tapas. In het centrum van Chiclana bezoekt u het museum ‘Museo del Vino y la sal’. Hierna kunt op uw eigen gelegenheid Chiclana verkennen. Dwaal zeker door de smalle straatjes met de kenmerkende witte huisjes. (reisafstand ca. 65 km)

dag 13: El Puerto de Santa Maria – Ronda

Na een rustige ochtend rijdt u naar het lieflijke Ronda. Ronda is een schitterende historische stad die heel bijzonder ligt: op een steile rotspartij in een prachtig dal. De stad wordt in tweeën gesneden door El Tajo, een 150 meter diepe kloof. De ene kant van de stad, waar de oude Moorse medina staat, heet simpelweg ‘La Ciudad’. Aan de andere kant ligt de wijk El Mercadillo. Ronda is de bakermat van het stierenvechten. In het centrum vindt u dan ook een grote arena met een museum. U verblijft een nacht in Ronda. (reisafstand ca. 135 km)

dag 14: Málaga – Amsterdam

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven van Málaga, waar u uw huurauto inlevert. Met uw vlucht naar Amsterdam komt er een einde aan uw fly drive door het prachtige Andalusië. (reisafstand ca. 100 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Flamenco Granada, Spanje
Flamenco – Granada
Aanschouw de prachtige Flamenco dans
Duur: 2 uur
Inclusief: entree
Exclusief: vervoer
kosten: € 27,00 per persoon
’S avonds kunt u in Granada een flamenco-avond bijwonen. Flamenco is niet gewoon een dans, maar een krachtige en artistieke uitdrukking van levensvreugde en -verdriet. Het is een puur Andalusische kunstvorm, die oorspronkelijk door zigeuners werd uitgevoerd. Er bestaan meerdere stijlen ‘cante’, liederen, in verschillende delen van Andalusië. De choreografie ligt niet vast. De dansers improviseren op de basispassen en volgen het ritme van de gitaar en hun gevoel.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van Transavia. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u de twee meest voorkomende vluchtschema’s voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven, zoals Eindhoven of Rotterdam? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
transavia.png

Amsterdam - Malaga06:55 - 09:55 uur
Malaga - Amsterdam10:40 - 13:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle hotels geselecteerd. De hotels beschikken over een lift, een restaurant, een bar en een 24-uursreceptie. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Hacienda Puerta del Sol
Hacienda Puerta del Sol - Mijas
Dit hotel is gelegen boven op een heuvel vanwaar u prachtige uitzichten heeft over de zee. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, buitenzwembad, tennisbaan en een fitnessruimte. De kamers beschikken over een douche en toilet en zijn allen voorzien van airconditioning en gratis wifi.
Dauro2, Spanje
Hotel Dauro II - Granada
In het historische centrum van Granada ligt hotel Dauro. Vanuit het hotel wandelt u in ongeveer tien minuten naar het Plaza Nueva en de kathedraal. De stijlvolle kamers hebben een tv met satellietzenders, airconditioning en gratis wifi.

Bekijk de website van Hotel Dauro II
Eurostars las Adelfas, Spanje
Hotel Eurostars Las Adelfas - Córdoba
Dit hotel in koloniale stijl is omgeven door schaduwrijke tuinen met palmbomen. Daardoor is het er heerlijk rustig en goed toeven! Er is ook een prachtig openluchtzwembad (opening afhankelijk van het seizoen). Met de auto rijdt u in tien minuten naar het centrum van Córdoba. Bij het hotel is een gratis parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte vlak bij het hotel. De kamers in avant-gardestijl zijn licht, met een raam aan de straatzijde. Alle kamers beschikken over gratis wifi, een satelliet-tv, een telefoon en een föhn.

Bekijk de website van Hotel Eurostars Las Adelfas
H10 Corregidor Boutique
Hotel H10 Boutique Corregidor - Sevilla
Dit boutiquehotel, dat in het centrum van Sevilla staat, is gebouwd rondom een typisch Andalusische patio met een fontein en ademt een bijzondere sfeer uit. In vijftien minuten wandelt u naar de kathedraal en het beroemde Reales Alcázares. De kamers beschikken over airconditioning, een tv en een minibar.

Bekijk de website van Hotel H10 Boutique Corregidor
Hotel Toruño
Hotel Toruño - El Rocío
Stel u voor: u kijkt uit het raam en ziet vogels in het prachtige nationale park Doñana vliegen, terwijl u op de achtergrond paardenhoeven op de ongeplaveide straten van het dorp hoort trappelen… Een verblijf in deze traditionele accommodatie aan de rand van het natuurreservaat is een authentieke belevenis!

Bekijk de website van Hotel Restaurante Toruña
Hotel Bodega Real
Hotel Bodega Real - El Puerto de Santa María
Dit voormalig 18e-eeuwse klooster ligt in het centrum van het dorpje El Puerto de Santa Maria. Op ongeveer een kilometer vanaf het hotel vindt u het strand. Het hotel beschikt onder andere over een restaurant, een café en een buitenzwembad. De kamers zijn klassiek en eenvoudig ingericht en beschikken over airconditioning, een tv, gratis wifi, een kluisje en een badkamer met een toilet en een douche en/of bad.

Bekijk de website van Hotel Bodega Real
Don Miguel, Spanje
Hotel Don Miguel - Ronda
In het centrum van Ronda en naast de bekende brug, de Puente Nuevo, ligt het hotel Don Miguel. Vanuit het hotel heeft u zelfs uitzicht op de kloof! Het hotel beschikt over een Spaans restaurant. In het café kijkt u uit over een prachtig natuurpark. De traditioneel ingerichte kamers beschikken over een balkon of een terras, airconditioning, een tv en gratis wifi.

Bekijk de website van Don Miguel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Inclusief
Vluchten Amsterdam – Málaga en vice versa met Transavia (in de laagste boekingsklasse).
Luchthavenbelastingen en heffingen.
14 dagen vervoer in een huurauto categorie BB met airconditioning.
Verblijf in sfeervolle hotels in 2-persoonskamers met een bad of een douche en een toilet.
2 overnachtingen in Granada.
2 overnachtingen in Sevilla.
Verzorging op basis van logies en ontbijt.
Stadswandeling Granada met gids.
Stadswandeling Córdoba met gids.
Stadswandeling of fietstour Sevilla met gids.
Bezoek olijffabriek Baena met gids.
Bezoek Alhambra met gids.
Bezoek Mezquita met gids.
Bezoek Doñana NP met gids in een 4-wheel drive.
Bezoek Jerez de la Frontera met gids inclusief bezoek bodega en wijnproeverij.
Bezoek zoutwinningsgebied Bahía de Cádiz en museum Chiclana de la Frontera.
Rondleiding kartuizerklooster met gids.
Route langs de bezienswaardigheden: Málaga, Ronda, Sevilla, Écija, Córdoba, Baena, Granada, Antequera, El Rocío, nationaal park Doñana, Jerez de la Frontera, Cádiz en Chiclana de la Frontera.
Entreegelden excursies volgens programma.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog!

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen op meerdere locaties. U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in de steden Sevilla, Córdoba en Granada. Ook kunt u een of meerdere nachten verlengen in Nerja, een charmante badplaats die op 60 kilometer ten oosten van Málaga ligt, of in het bergdorpje Pizarra. Hieronder vindt u informatie over verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Verlenging in Sevilla, Córdoba en Granada
U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in de steden Sevilla, Córdoba en Granada. Heeft u interesse? Vraag naar de prijzen en de mogelijkheden.

Verlenging Nerja
Nerja wordt gekenmerkt door traditie, lieflijke architectuur en een gemoedelijke sfeer met hoog boven de grillige kust het plateau El Balcón de Europa. De pieken van de Sierra Nevada beschermen deze badplaats tegen de koele noordenwind. In het gezellige centrum kunt u heerlijk rondwandelen en de typisch Spaanse sfeer proeven. Natuurlijk zijn er vele restaurants, gezellige terrasjes en bars.

Verlenging Pizarra
Pizarra, een typisch Andalusisch stadje met ongeveer 9.000 inwoners, ligt in de Guadalhorce-vallei, aan de voet van de 350 meter hoge Sierra del Hacho. Vlak bij Pizarra ligt het charmante Álora, een typisch ‘pueblo blanco’ met steile straatjes en op de heuvel een burcht. Ook is hier een van de oudste kerken van Spanje te vinden. Uiteraard kunt u vanuit Pizarra ook gemakkelijk naar Málaga: u kunt behalve met uw huurauto ook gebruikmaken van de rechtstreekse treinverbinding. Een mooie plek om te verlengen, dus!

El Capistrano, Spanje
Appartement El Capistrano - Nerja
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 36 p.p.
Het appartementencomplex El Capistrano is gebouwd als een dorpje in Andalusische stijl.
Het complex ligt tegen de heuvels bij Nerja op circa 2,5 kilometer afstand van het centrum en het strand.
In en om het appartementencomplex vindt u talloze faciliteiten zoals een receptie, diverse bars, restaurant, supermarkt, wasserette en meerdere zwembaden. U kunt tegen betaling gebruikmaken van de ligbedden bij het zwembad en van de tennisbanen.
De 2-kamerappartementen hebben een woonkamer met een eethoek, open keuken met drie of vier kookplaten, koelkast en soms een oven, een slaapkamer met twee aparte bedden of een 2-persoonsbed en een badkamer met bad of douche en toilet. Handdoeken en linnengoed zijn aanwezig. De schoonmaak, inclusief het verwisselen van handdoeken, is één keer per week. Elk appartement heeft een balkon of terras met zitje. Omdat de appartementen privé-eigendom zijn, kunnen zij onderling verschillen.

Bekijk de website van Appartementen El Capistrano