050 - 3 123 123
de beste reisleiders
de mooiste reisroutes
veel inclusief in de reis
100% CO₂-compensatie
tevreden reizigers: 8.8

Steden rond de Oostzee

Reisleider Bart:
‘U zult het wellicht niet denken, maar aan de Oostzeekust liggen de mooiste steden van Noord-Europa. Allemaal rijk geworden door de Hanze, het machtigste handelsverbond uit de late middeleeuwen. Het leven speelde zich toen af in levendige havens, rondom talloze pakhuizen en op mooie stadspleinen. Zwaarbeladen zeilschepen voeren de havens in en uit en brachten de steden in het Oostzeegebied grote welvaart.

Steden die waren aangesloten bij de Hanze waren eindelijk vrij van koningen en bisschoppen. En dat wilden ze laten zien! Hun monumenten spreken van trots, handelsgeest en vrijheidszin. Zo herinneren de bakstenenpakhuizen langs de kades van Gdansk aan de bloeiende graanhandel met Amsterdam. Tijdens deze bijzondere reis langs de Oostzeekust maakt u kennis met een groot aantal van deze Hanzesteden.

Wandelend door de charmante binnensteden van Lübeck, Riga en Szczecin ontdekt u dit gedeelde Noord-Europese verleden. Maar ondanks de overeenkomsten zijn er gelukkig ook grote verschillen en dat maakt deze reis bijzonder! U ziet de bruisende wereldhaven van Hamburg en het middeleeuwse Tallinn, het designwalhalla Helsinki en het gezellige Kopenhagen, dé burcht van de beroemde Duitse ridderorde, en het chique Stockholm. Reis mee en ontdek de fascinerende wereld van de Oostzee!'

Pluspunten
vervoer in comfort class-touringcar
goede toeristen- en middenklassehotels
nachtboot naar Stockholm
overtocht Tallinn – Helsinki en vice versa
18x ontbijt en 15x diner
luxe dinerbuffet op nachtboot
audiosysteem
diverse lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
10 Hanzesteden
Rostock, Lübeck en Hamburg
Szczecin en Gdansk
Vilnius, Riga en Tallinn
dagtocht per boot Helsinki
Stockholm en Kopenhagen
middeleeuws Malbork
Mazurisch merengebied
platteland Baltische staten
SRC-reisleider Bart
SRC-reisleider sinds 2006
De rijke geschiedenis van de Hanze komt tot leven in de 10 steden die we rond de Oostzee bezoeken!
Ontmoet onze beste reisleiders in Duitsland
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Cees
Reisleider sinds 1999
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
Reisleider Sven
Reisleider sinds 1995
SRC-reisleider Stephan
Reisleider sinds 2017

De reis in het kort

Naar Duitsland
Bezoek Rostock en naar Szczecin in Polen
Kennismaking met Szczecin en naar Gdansk
Wandeling door Gdansk en vrije tijd
Kasteel van Malbork en naar Olsztyn
Natuur van Mazurisch merengebied
Wandeling door Vilnius met gids en vrije middag
Bezoek Rundalepaleis en naar Letland
Uitgebreide kennismaking met Riga
Bezoek kasteel van Sigulda en naar badplaats Pärnu
Rustige ochtend en naar Estlands hoofdstad Tallinn
Dagtocht per boot naar Helsinki
Wandeling door Tallinn en nachtferry richting Stockholm
Kennismaking met Stockholm
Naar Kalmar en korte kennismaking met binnenstad
Via Malmö naar Kopenhagen
Stadswandeling Kopenhagen en vrije tijd
Kennismaking met Lübeck
Kort bezoek Hamburg en terug naar Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Naar Duitsland

Vanuit de opstapplaatsen Amersfoort en Groningen rijden we in onze comfortabele touringcar naar ons overnachtingshotel in Duitsland. (ca. 470 km)

dag 2: Het oude centrum van Rostock

Na de komst van Duitse kooplieden in de 13e eeuw ontwikkelde Rostock zich tot een welvarend lid van de Hanze. Tijdens een bezoek aan het oude centrum bewonderen we onder andere de gotische Marienkirche, waar de rijkdom van de Hanzestad goed te zien is. ’s Middags rijden we naar ons hotel in het Poolse Szczecin. (ca. 250 km)

dag 3: Kennismaking met Pools Szczecin

Na een korte kennismaking met de sfeervolle havenstad Szczecin, het vroegere Stettin, gaan we naar de omgeving van Gdansk, waar we twee nachten verblijven. (ca. 370 km)

dag 4: Stadswandeling en vrije middag in Gdansk

Een wandeling door het prachtige oude centrum van Gdansk herinnert ons aan de Gouden Eeuw. In deze periode droeg Gdansk bij aan de Hollandse welvaart. Vanuit de vele graanpakhuizen van deze havenstad verscheepten onze voorvaderen grote voorraden graan naar Amsterdam. We wandelen langs de oude haven en genieten van de vele historische panden en pakhuizen. ’s Middags kunt u zelf verder op verkenning gaan in Gdansk. (ca. 25 km)

dag 5: Indrukwekkend kasteel Malbork

Het kasteel van Malbork is een van de grootste middeleeuwse vestingen van Europa. In de tijd dat Teutoonse ridders hier leefden, was dit lange tijd een onneembare vesting. Als u de enorme poorten en torens ziet, zal dit u niet verbazen! Na ons bezoek rijden we naar Olsztyn, waar we overnachten. (ca. 200 km)

dag 6: Het land van de duizend meren

We rijden een schitterende route door het land van de duizend meren, zoals Mazurië ook wel wordt genoemd. Deze prachtige regio, die ooit deel uitmaakte van Oost-Pruisen, is populair bij natuurliefhebbers. We verblijven twee nachten in de Litouwse hoofdstad Vilnius. (ca. 420 km)

dag 7: Verkenning Vilnius

Met een lokale gids verkennen we te voet het centrum van Vilnius, dat wordt gedomineerd door de achthoekige Gediminotoren. We bezichtigen de Poorten der Dageraad in de stadswallen en zien het bijzondere barokke interieur van de Sint Pauluskerk. ’s Middags heeft u wat vrije tijd. Daarna kunt u op eigen gelegenheid dineren in een van de vele restaurants die in de stad te vinden zijn.

dag 8: Rundalepaleis en naar Letland

Na een bezoek aan het prachtige Rundalepaleis rijden we naar Riga. We verblijven twee nachten in de hoofdstad van Letland. (ca. 300 km)

dag 9: Uitgebreide kennismaking met Riga

Ten tijde van de Hanze bloeide Riga op. Het werd een prachtige, welvarende stad. Het silhouet van het oude centrum, dat bestaat uit veel torens, verraadt deze rijkdom. Na een gezamenlijke kennismaking kunt u ’s middags zelf op pad. U kunt bijvoorbeeld ontspannen op een terrasje de gezellige drukte van Riga in u opnemen of eten in een van de restaurants in het gezellige centrum. (ca. 10 km)

dag 10: Historisch Sigulda en nationale park Gauja

We gaan naar Sigulda, een stad die wordt gedomineerd door een prachtige kasteelruïne. Hierna bezoeken we het nationale park Gauja, een uitgestrekt natuurpark. De gelijknamige rivier stroomt door dit schitterende gebied. Een mooie ochtend in de Letse natuur! We overnachten in Pärnu in Estland. (ca. 250 km)

dag 11: Rustige ochtend in Pärnu en naar Tallinn

We genieten van een rustige ochtend in Pärnu, een populaire strandplaats. Daarna reizen we naar Tallinn, waar we twee nachten verblijven. (ca. 130 km)

dag 12: Dagtocht naar Helsinki

We varen in ongeveer twee uur naar Helsinki. In de Finse hoofdstad zien we een bijzondere combinatie van westerse en Oost-Europese invloeden. Tijdens een stadswandeling bewonderen we onder andere de markante witte kathedraal en de orthodoxe kerk. Na deze bijzondere kennismaking keren we met de boot terug naar Tallinn.

dag 13: Middeleeuws Tallinn en naar Stockholm

In de middeleeuwse binnenstad van Tallinn staan veel pakhuizen en koopmanshuizen uit de tijd van de Hanze. We wandelen door de sfeervolle straatjes en bekijken de oude vestingmuren. U heeft wat vrije tijd in de stad, bijvoorbeeld om een wandeling over de oude stadsmuren te maken. Daarna worden we naar de haven gebracht, waar de nachtboot ligt die ons naar Stockholm brengt. Aan boord staat een heerlijk dinerbuffet op ons te wachten.

dag 14: Kennismaking met Stockholm

We ontbijten aan boord. Na aankomst in de Zweedse hoofdstad maken we een rondrit door de stad die gebouwd is op veertien eilanden. Meer dan vijftig bruggen verbinden deze eilanden met elkaar. Stockholm heeft een 13e-eeuws middeleeuws centrum, Gamla Stan, maar we zien hier ook moderne architectuur. (ca. 20 km)

dag 15: Natuurrijke rit naar historisch Kalmar

We rijden vanuit Stockholm door het groene Zweedse landschap naar het historische Kalmar, waar we overnachten. De stad was een zeer belangrijk in de Scandinavische geschiedenis. Hier werd aan het einde van de 14e eeuw een unie gesloten die de Scandinavische landen met elkaar verbond. Nu is Kalmar een levendige studentenstad. (ca. 400 km)

dag 16: Via Zweeds Malmö naar Denemarken

We reizen naar het waterrijke Kopenhagen, waar we twee nachten verblijven. Onderweg maken we een korte stop in Malmö. (ca. 350 km)

dag 17: Dwalen door Kopenhagen

We beleven een heerlijke dag in Kopenhagen. Te voet verkennen we het mooie centrum. Als u door de kleurrijke haven Nyhavn loopt, kunt u zich ongetwijfeld voorstellen dat de naam van de stad afgeleid is van het woord købmandshavn, oftewel koopmanshaven. De middag is vrij. U kunt deze bijvoorbeeld doorbrengen in Tivoli, het beroemde amusementspark midden in de stad.

dag 18: Kennismaking met Lübeck

We rijden terug naar Duitsland. ’s Middags maken we kennis met Lübeck, de koningin van de Hanze. We genieten hier nog een keer van het rijke verleden van de Hanzetijd. Ons hotel staat in het noorden van Duitsland. (ca. 450 km)

dag 19: Bezoek Hamburg en naar Nederland

Op de terugweg naar Nederland bezoeken we kort een van de belangrijkste Hanzesteden: Hamburg. Hierna rijden we terug naar Nederland. (ca. 400 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Opstapplaatsen

De opstapplaatsen voor deze reis zijn:
Amersfoort | vertrek 08.30 uur Station NS
Tourbushalte, hoek B.Wuytierslaan/Stationsplein
Groningen | vertrek 10.30 uur Station NS
Tourbushalte Eurolines voor Werkmanbrug

U kunt op eigen gelegenheid (met de auto of het openbaar vervoer) naar uw opstapplaats reizen. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om een extra overnachting voor en/of na uw vakantie te reserveren in een hotel nabij de opstapplaats. Hieronder vindt u meer informatie over dit hotel.

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in goede toeristenklasse- en middenklassehotels. Alle hotels hebben een receptie en een restaurant. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad of een douche en een toilet. Hieronder vindt u meer informatie over de hotels die meestal op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Intercity hotel, Schwerin, Duitsland
Hotel Intercity Schwerin - Schwerin
Op loopafstand van het gezellige centrum van Schwerin ligt het Intercity Hotel. Het hotel beschikt onder andere over een lift en een 24-uurs receptie. De geluidsdichte kamers zijn voorzien van een bureau en een badkamer met een toilet en een douche.

Bekijk de website van Intercity Hotel Schwerin
Focus Hotel
Hotel Focus Szczecin - Szczecin
Hotel Focus ligt midden in de stad Szczecin, vlak bij de haven en op loopafstand van het oude centrum. Het hotel heeft een fitnessruimte en een de sauna. De kamers zijn ruim en licht, en er is gratis wifi.

Bekijk de website van Hotel Focus
Hotel Focus
Hotel Focus Gdansk - Gdansk
Op ongeveer 20 minuten wandelen van de oude binnenstad van Gdansk ligt hotel Focus. Het hotel beschikt over een gezellige bar en een lounge, waar het na een dag in de stad heerlijk bijkomen is! De nette kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten.

Bekijk de website van Hotel Focus
Omega Hotel
Hotel Omega Olsztyn - Olsztyn
Dit hotel ligt prachtig: omringd door groen en aan het Ukiel-meer. Het oude centrum van Olsztyn bevindt zich op twee kilometer van het hotel. De kamers zijn modern ingericht. Op uw kamer kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de website van Omega Hotel
Panorama Hotel
Hotel Panorama - Vilnius
Dit hotel ligt in het centrum van Vilnius. Het is 650 meter lopen naar de rand van de oude stad. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft u vanuit het hotel een mooi uitzicht op het oude centrum. Het hotel beschikt over een lift, een bar en een restaurant. U kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van wifi. De standaardkamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Panorama
Ibis Riga Centre, Riga, Letland
Hotel Ibis Riga Centre - Riga
Ibis Riga Centre is gevestigd in een sfeervol, centraal in de stad gelegen, historisch gebouw. Na 500 meter lopen bent u in het oude stadshart. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar en ook in de directe omgeving van het hotel zijn volop eetgelegenheden. De airconditioned kamers hebben een badkamer met een douche en een toilet en op alle kamers is een tv en gratis wifi. Sommige kamers kijken uit op de gezellige binnenplaats van het hotel.

Bekijk de website van Ibis Riga Centre
Hotel Pärnu
Hotel Pärnu - Pärnu
Dit hotel ligt in het centrum van ‘zomerstad’ Pärnu en vlak bij de rivier Pärnu. Het hotel heeft wellnessfaciliteiten, waaronder een jacuzzi, een sauna en een fitnessruimte. Alle kamers hebben een balkon, wifi en een minibar.

Bekijk de website van Hotel Pärnu
Ibis Tallin Centre, Tallin, Estland
Hotel Ibis Tallinn Center - Tallinn
In het centrum van Tallinn ligt het Ibis Hotel. Het moderne hotel beschikt over een gezellige bar en lounge waar u 's avonds terecht kunt voor een drankje. In de directe omgeving van het hotel kunt u een supermarkt vinden.

Bekijk de website van Ibis Tallinn Center
Hotel Shnelli
Hotel Schnelli Tallinn - Tallinn
Aan de rand van de oude stad van Tallinn bevindt zich het hotel Shnelli. Het hotel is met een loopbrug verbonden met het naastgelegen stationsgebouw. Hier kunt u gebruikmaken van de spa en het casino bezoeken. Ook is hier een restaurant. Er is gratis wifi in het hele hotel.

Bekijk de website van Go Hotel Shnelli
Ferry Stockholm-Tallinn
Ferry Tallinn-Stockholm - Tallinn
Op de luxe ferry van Tallinn naar Stockholm maakt u gebruik van een binnenhut (B-klasse). Dit type hut beschikt over een tv, een douche en een toilet. Op de ferry kunt u genieten van heerlijk eten en u hoeft zich geen moment te vervelen: aan boord vindt u verschillende winkels en 's avonds is er volop entertainment in de vorm van dansshows en/of livemuziek.

Bekijk de website van Ferry Tallinn-Stockholm
Hotel Nacka in Stockholm, Zweden
Hotel Nacka - Stockholm
Vanuit het Quality Hotel Nacka reist u binnen 10 minuten met de tram naar het centrum van Stockholm. Het moderne hotel beschikt over een binnenzwembad en een gezellige bar.

Bekijk de website van Quality Hotel Nacka
Stadshotell Calmar
Hotel Calmar Stadshotell - Kalmar
Stadshotell Calmar is gevestigd in een prachtig jugendstilpand. Het hotel ligt in het centrum van Kalmar. Het hotel heeft onder andere een Schotse pub, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Op de kamers is gratis wifi.

Bekijk de website van Calmar Stadshotell
Hotel Scandic in Kopenhagen, Denemarken
Hotel Scandic Sydhaven - Kopenhagen
Op ongeveer 15 minuten wandelen van Vesterbro ligt het Scandic Sydhavnen hotel. Het hotel beschikt over een bar met een kleine bibliotheek en een winkeltje in de lobby.

Bekijk de website van Hotel Scandic Sydhavnen
Hotel Quickborn
Hotel Quickborn - Quickborn
Het hotel Quickborn ligt nabij Hamburg. Het is heerlijk bijkomen in de comfortabele kamers van het hotel.

Bekijk de website van Hotel Quickborn
Gut Gremmelin, Mecklenburg
Hotel Gut Gremmelin - Gremmelin
Hotel Gut Gremmelin ligt op een mooi landgoed in de provincie Mecklenburg. De kamers zijn verdeeld over drie landhuizen, die allemaal een moderne en kleurrijke inrichting hebben. In de omringende tuinen kunt u een wandeling maken.

Bekijk de website van Gut Gremmelin

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

NH Hotel Amersfoort
Hotel NH Amersfoort - Amersfoort
NH Hotel Amersfoort ligt op 5 minuten loopafstand van zowel het stadscentrum als het station. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een terras, een 24-uurs receptie, een lift, wifi in de openbare ruimtes, een kluis, een wekservice en parkeergelegenheid (tegen betaling). De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn. Het ontbijt wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd van 7.00 - 10.00 uur, op zaterdag van 8.00 - 11.00 uur en op zondag en feestdagen van 8.00 - 12.00 uur. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van NH Hotel Amersfoort

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Geschiedenis, cultuur en de samenhang ervan zat perfect in elkaar op deze reis. Zeer informatief en boeiend, we hebben heel veel gezien en beleefd. Dit vraagt om meer!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 9
Dhr. B. Luijtze
Goede kennismaking met het grote en zeer interessante gebied. Gezien de tijd vrij strak programma, maar dat kan ook niet anders. In het programma zit voldoende ruimte voor pauzes. De hotels waren prima, ook de inbegrepen maaltijden waren smakelijk en gevarieerd. Nodigt zeker uit om nog eens terug te gaan en specifiek je eigen interesses nog eens te beleven.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Dhr. J. van Gent
Perfect georganiseerde reis met uitstekende samenwerking tussen reisleider en chauffeur. Beiden verdienen een pluim!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Dhr. B.L Schipper
Absoluut mooie en bijzondere reis! Comfortabel vervoer met de excellent bus, goede hotels, uitstekende begeleiding! Een reis met alleen maar hoogtepunten!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
De Historische Hanzeroute is een reis vol cultuur en geschiedenis. Het was een vol programma en ook wel redelijk vermoeiend, maar bovenal een fantastische reis.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
In één woord geweldig! We hadden dit niet willen missen. Alles klopte: leuke groep, mooi weer, zeer bevlogen reisleider Bart, met gevoel voor humor en een chauffeur die onder alle omstandigheden kalm bleef.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
Fam. W. Snoeker
Deze reis geeft een goede indruk van het leven en de historie van de diverse landen/steden. Heel veel gezien, heel veel interessante verhalen gehoord van onze inspirerende en enthousiaste reisleider Bart. Kortom, deze reis heeft aan onze verwachtingen voldaan!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8/9
Henny le Cuivre-Felkers
Het was een prachtige reis, waar we heel erg van hebben genoten. De touringcar was zeer comfortabel: ruim, heerlijke stoelen en veel beenruimte. We gleden door het landschap. Het was van de eerste tot de laatste dag genieten. Volgend jaar weer!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 9
J. Schellart
Intensief maar goed door getimmerd programma. De kwaliteit van de touringcar was zeer positief door de ruime en goede stoelen. De reisleider en de chauffeur krijgen van ons allebei een 9.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
H. Lieuwen-Dittner
Prachtige reiservaring en kennismaking met mooie steden. De bus is zéér comfortabel. Er mogen van mij meer van deze comfortabele busreizen georganiseerd worden!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
J. Eijmen
Het is een mooie en informatieve reis geweest. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Veel afwisseling. Aan te bevelen!
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd