050 - 3 123 123

Aussies en Aboriginals

Reisleidster Claudia Udink:
'Dichte regenwouden, dromerige koraaleilanden en eindeloze stranden, maar ook bruisende steden als Sydney en Melbourne en de rode aarde van de outback van Alice Springs. De aantrekkingskracht van "down under" is enorm! Juist deze afwisseling maakt Australië een heerlijke vakantiebestemming. De enorme leegte van het binnenland en de ruwheid ervan zullen ongetwijfeld indruk op u maken. En vormen een schril contrast met bijvoorbeeld de schitterende kustlijn en het weelderige achterland van de Gold Coast!

Tijdens deze natuurrijke cultuurvakantie ontdekt u de mooiste plekjes van Australië. U maakt kennis met de eeuwenoude cultuur van de Aboriginals en ziet hun heilige plaats Ayers Rock, dat inmiddels weer z’n oorspronkelijke Aboriginalbenaming heeft teruggekregen: Uluru. Ook de indrukwekkende en bizarre monolieten, de Olga’s, zijn prachtig. In deze binnenlanden komt u de “outback Aussies” tegen, die een rustig leven leiden op hun veeranch, die wel zo groot kan zijn als heel Nederland.

In dit land van zon en warmte werkt de relaxte levensstijl van de Aussies aanstekelijk. Ook u kunt ontspannen wanneer u al snorkelend het grootste koraalrif ter wereld, het Great Barrier Reef, bewondert of het magische regenwoud op het prachtige Fraser Island verkent. Een reis down under naar Australië is een adembenemend avontuur. Het kan haast niet anders of u zult uw hart verpanden aan mijn fascinerende land. Misschien klopt de oude Aboriginal-legende wel, die zegt dat als de geest van iemand is weggenomen en naar een land wordt gezongen, hij hier nooit meer los van komt. Ontdekt u of deze legende waar is?'

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
twee binnenlandse vluchten
ruimbagage
verblijf in middenklassehotels
twee nachten Fraser Island
17x ontbijt, 2x lunch en 6x diner
picknickontbijt Ayers Rock
rondleiding Sydney Opera House
rondleiding ranch
cruise op Lake Barrine
Aboriginalvoorstelling
inclusief entreegelden
Engelssprekende gidsen
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
Sydney met Syndey Opera House
Ayers Rock en de Olga’s
Great Barrier Reef en Fraser Island
Melbourne en Brisbane
Alice Springs en Reef HQ Aquarium
kustplaatsje Port Macquarie
Gold Coast met Byron Bay
vuurtoren Cape Byron
Australia Zoo
botanische tuin Rockhampton
Airlie Beach en Atherton Table Lands
Millaa Millaa Falls
Curtain Fig Tree
Tjapukai Cultural Park
School of the Air
Flying Doctors Service
Tower Hill Wildreservaat
Reisleidster Claudia Udink
SRC-reisleidster sinds 2005
Favoriete plek: Great Barrier Reef
Als ik één plek zou moeten uitlichten, dan is het het Great Barrier Reef: het is mijn 'achtertuin' en daadwerkelijk een wonder van de natuur waar ik nooit genoeg van kan krijgen...
Ontmoet onze beste reisleiders in Australië
Reisleidster Claudia Udink
Reisleidster sinds 2005
Reisleidster Sandra Breuls
Reisleidster sinds 2014

De reis in het kort

Amsterdam – Sydney
Aankomst Sydney
Stadsrondrit en rondleiding Sydney Opera House
Kustroute New South Wales
Via de Gold Coast naar Brisbane
Steve Irwin’s Australia Zoo
Fraser Island
Gin Gin en botanische tuin Rockhampton
Bezoek ranch en naar Airlie Beach
Vrije dag in het tropische Airlie Beach
Townsville en Reef HQ Aquarium
Atherton Table lands met Millaa Milaa Falls
Great Barrier Reef
Binnenlandse vlucht naar Ayers Rock en de Olga’s
Zonsopkomst bij Ayers Rock en Alice Springs
Alice Springs en naar Melbourne
Melbourne
Tower Hill Wildreservaat
Vrije ochtend en vlucht Melbourne – Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Sydney

Via Singapore vliegen we naar Sydney.

dag 2: Aankomst in Sydney

Aan het begin van de avond komen we aan in Sydney, de grootste en oudste stad van Australië die ingeklemd ligt tussen de Grote Oceaan in het oosten en de Blue Mountains in het westen. We worden naar ons hotel in Sydney gebracht, waar we de komende twee nachten verblijven. (ca. 15 km)

dag 3: Stadsrondrit en rondleiding Sydney Opera House

Op deze eerste ochtend in Australië maken we een stadsrondrit door het bruisende Sydney. We zien The Gap, Bondi Beach en de imposante Sydney Tower. Via de beroemde Harbour Bridge rijden we naar Manly, een populaire strandwijk. Deze plaats dankt zijn naam aan kapitein Arthur Philip. Hij gaf Manly zijn naam naar aanleiding van de eerste indruk die hij had van de Aboriginals: vol zelfvertrouwen en mannelijk. In deze wijk vindt u tal van gezellige terrasjes aan het water. Door de haven varen we terug naar Circular Quay. Vanaf de ferry heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Sydney. We wandelen door de historische wijk The Rocks en krijgen een rondleiding in het imposante Sydney Opera House. (ca. 50 km)

dag 4: Kustroute New South Wales

Door een afwisselend landschap van meren, bossen en over een deel van de Pacific Highway leggen we een lange maar mooie route af naar Coffs Harbour. Onderweg bezoeken we het kustplaatsje Port Macquarie, dat oorspronkelijk ontstond als gevangeniskolonie. Ons hotel voor de komende nacht staat in Coffs Harbour. (ca. 550 km)

dag 5: Via de Gold Coast naar Brisbane

Vanuit de vuurtoren van Cape Byron genieten we van een geweldig uitzicht op het meest oostelijke puntje van Australië. Met een beetje geluk spot u bultrugwalvissen bij de Byron Bay. We rijden de staat Queensland binnen en beginnen aan onze tocht langs de Gold Coast: een waar paradijs voor surfers. Na aankomst in Brisbane, waar ons hotel staat, maken we een korte stadsrondrit. (ca. 460 km)

dag 6: Sunshine Coast en Australia Zoo

De Sunshine Coast staat bekend om de schitterende kustlijn en het weelderige achterland dat onder andere uit regenwoud en watervallen bestaat. Door deze prachtige omgeving rijden we naar de Australia Zoo. Deze dierentuin is opgericht door de familie Irwin, waarvan de bekendste telg ongetwijfeld Steve Irwin was. Deze crocodile hunter stierf een tragische dood. De Australia Zoo, waar u onder andere krokodillen, pythons en koala’s kunt zien, werkt mee aan verschillende fokprogramma’s van bedreigde diersoorten. Na dit bezoek rijden we verder naar Hervey Bay. Hier nemen we de ferry naar het grootste zandeiland ter wereld: Fraser Island. We verblijven twee nachten op het eiland. (ca. 320 km)

dag 7: Verkenning Fraser Island

Fraser Island heeft een zeer afwisselend landschap van tropisch regenwoud, mangrove- en eucalyptusbossen en uitgestrekte duinlandschappen. Onder begeleiding van een ranger verkennen we per 4-wheel drive bus onder andere het magische regenwoud, Eli Creek en het scheepswrak van de Maheno, dat in 1935 schipbreuk leed. De lunch is op deze dag inbegrepen. (ca. 170 km)

dag 8: Gin Gin en botanische tuin Rockhampton

We nemen de ferry terug naar het vaste land en rijden naar Rockhampton, waar we overnachten. Onderweg stoppen we in het historische plaatsje Gin Gin. Na het passeren van de Steenbokskeerkring bereiken we Rockhampton, waar we een van de mooiste botanische tuinen van Australië bezoeken. (ca. 450 km)

dag 9: Bezoek ranch en naar Airlie Beach

Op weg naar Airlie Beach brengen we een bezoek aan een typisch Australische ranch. Tijdens een rondleiding leren we meer over het leven op het platteland. We vervolgen onze weg naar Airlie Beach, waar we twee nachten verblijven. Onderweg maken we nog een korte wandeling bij Cape Hillsborough National Park, waar veel kangoeroes leven. (ca. 550 km)

dag 10: Vrije dag in tropisch Airlie Beach

Deze dag is vrij te besteden. Geniet u van een dagje rust aan het strand of maakt u liever een cruise naar de Whitsunday Islands (kosten niet inbegrepen)? Deze eilandengroep bestaat uit 74 eilanden en ligt tussen de kust en het Great Barrier Reef. Lang geleden zochten de Aboriginals op deze eilanden naar voedsel. De meeste eilanden zijn nog net zo ongerept als in de tijd van de Aboriginals.

dag 11: Townsville en Reef HQ Aquarium

In Townsville bezoeken we het Reef HQ Aquarium. Dit aquarium is onderdeel van het Great Barrier Reef Marine Park. Hier bewonderen we het schitterend koraalrif en de verschillende vissen die er leven. We overnachten in Townsville. (ca. 300 km)

dag 12: Atherton Table Lands en Millaa Millaa Falls

Ten noorden van Townsville bevindt zich het tropisch plateau Atherton Table Lands. Hier zien we de Millaa Millaa Falls en de beroemde Curtain Fig Tree. We genieten van een cruise op Lake Barrine voordat we doorrijden naar Cairns, waar we twee nachten verblijven. ’s Avonds maken we kennis met de cultuur van de Aboriginals en genieten we van een diner en een show in het Tjapukai Cultural Park. (ca. 500 km)

NB
De excursie naar Tjapukai Cultural Park wordt in een internationaal gezelschap uitgevoerd.

dag 13: Met een catamaran naar het Great Barrier Reef

Deze dag beleven we een van de hoogtepunten van deze reis: met een catamaran varen we naar het Great Barrier Reef. U kunt op diverse manieren kennismaken met het rif. Vanaf het duikponton kunt u het rif met een duikbootje of snorkelend bekijken (uitrusting aanwezig). Het is ook mogelijk om een boottocht te maken op een boot met glazen bodem of om een presentatie bij te wonen van een zeebioloog. Voor de lunch wordt vandaag gezorgd. (ca. 5 km)

NB
De excursie naar het Great Barrier Reef wordt in een internationaal gezelschap uitgevoerd.

dag 14: Vlucht Cairns – Ayers Rock en de Olga's

Er staat een lange maar mooie dag op het programma. Vroeg in de ochtend vliegen we van Cairns naar Ayers Rock. Na een bezoek aan het cultureel centrum, vanwaar we een schitterend uitzicht hebben op Ayers Rock, zien we een aantal bizarre monolieten: de Olga’s. Hoewel deze minder bekend zijn dan Ayers Rock, zijn ze minstens zo indrukwekkend! Deze monolieten zijn evenals Ayers Rock van religieus belang voor de Anangu, een Aboriginal-stam. We overnachten in de omgeving van Ayers Rock. (ca. 60 km)

dag 15: Zonsopkomst bij Ayers Rock en Alice Springs

Tijdens een picknickontbijt zien we de zon opkomen boven Ayers Rock. We worden getrakteerd op een waar kleurenspektakel: het zonlicht speelt met de dieprode kleur van de steen. Vervolgens rijden we naar Alice Springs voor een bezoek aan het Alice Springs Desert Park. In dit park leren we meer over de flora en fauna uit dit woestijngebied. Ons hotel voor de komende nacht staat in Alice Springs, dat dicht bij het geografische middelpunt van het continent ligt. (ca. 460 km)

dag 16: Alice Springs en vlucht naar Melbourne

We maken een stadsrondrit door Alice Springs. Vanaf Anzac Hill hebben we een schitterend uitzicht over deze imposante woestijnstad en het MacDonnell-gebergte, dat zich over 400 kilometer ten oosten en westen van Alice Springs uitstrekt. We bezoeken de School of the Air, dat schoollessen uitzendt via de radio om kinderen in de outback te bereiken en daardoor een ‘klaslokaal’ heeft van 1,4 miljoen m²! Na een bezoek aan de Flying Doctor Service vliegen we naar Melbourne, waar we drie nachten verblijven. (ca. 50 km)

dag 17: Bruisende metropool Melbourne

Melbourne wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Australië. We maken een stadsrondrit door deze bruisende metropool en zien onder andere Saint Pauls Cathedral en het herdenkingsmonument Shrine of Remembrance. De rondrit eindigt op Federation Square. Aan dit plein is een grote verscheidenheid aan architectuur te vinden, waarvan het moderne gebouw van de Australische omroep SBS het meest opvallend is. De rest van de middag is vrij. Een aanrader is een bezoek aan de Queen Victoria market. U vindt deze grootste openluchtmarkt van Australië in het hart van de stad. (ca. 40 km)

dag 18: Tower Hill Wildreservaat

Het Tower Hill Wildreservaat ligt in een enorme krater van een niet actieve vulkaan. In het bezoekerscentrum ontdekt u belang van deze plaats voor de Aboriginals. Na een wandeling onder begeleiding van een gids kunt u het reservaat op eigen gelegenheid verkennen. Terwijl u geniet van de Australische bush spot u wellicht de meest iconische dieren van dit continent: de emoe, de kangoeroe, de koala en de walibi. (ca. 550 km)

dag 19: Vrije ochtend en vlucht Melbourne – Amsterdam

In de ochtend heeft u nog wat vrije tijd. In het begin van de middag gaan we naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 30 km)

dag 20: Aankomst in Nederland

Na een lange vlucht komen we aan op Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Whitsunday Islands, Australië
Cruise Whitsunday Islands
Ontspannen catamarantocht bij de Whitsunday Islands
Duur: 10 uur
Minimaal 15 deelnemers
Prijs: € 135,- per persoon
Inclusief: transfers (gedeeld vervoer), lunch, thee in de ochtend en drankjes in de middag
Een heerlijke dag op het water aan boord van een van 's werelds snelste commerciële catamarans, de Camira. Zeilend over het azuurblauwe water van de Whitsunday Islands stopt u af en toe om te snorkelen en te genieten van het beroemde uitzichtpunt Hill Outlet. Onder begeleiding van een gids hoort u tijdens een wandeling over de geschiedenis en cultuur van het Ngaro-volk, de oorspronkelijke bewoners van Whitsunday. U heeft grote kans om tijdens uw zeiltocht de caretta caretta zeeschildpadden en pijlstaartroggen te zien.Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Sydney07:05 - 17:55 uur
Melbourne - Singapore16:40 - 21:20 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in middenklassehotels. Niet alle hotels beschikken over een lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad of een douche en een toilet. In een aantal hotels kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Metro Hotel Marlow Sydney Central, Australië
Hotel Metro Marlow - Sydney
Deze accommodatie ligt in het hart van Sydney, aan de rand van Chinatown. In nabije de omgeving van het hotel bevinden zich vele cafés en restaurants, evenals het beroemde Capitol Theater. Alle kamers zijn voorzien van tv, airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. Wifi is beschikbaar tegen een toeslag.

Bekijk de website van Metro Marlow Sydney Central
Country Comfort Coffs Harbour, Australië
Hotel Country Comfort Coffs Harbour - Coffs Harbour
Coffs Harbour Country Comfort ligt op 11 minuten loopafstand van het strand en heeft een tennisbaan en een zwembad. Op enkele minuten rijafstand ligt een golfbaan. Het winkelcentrum Park Beach Plaza ligt op 8 minuten lopen van het hotel.
Het hotel heeft gratis WiFi.

Bekijk de website van Country Comfort Coffs Harbour
Ibis Styles Brisbane Elizabeth, Australië
Hotel Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street - Brisbane
Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street ligt in het hart van Brisbane. Het winkelcentrum Queen Street Mall ligt op 500 meter van het hotel, het expositiecentrum van Brisbane op 800 meter en de City Botanic Gardens liggen op 10 minuten loopafstand. Vanuit het hotel kunt u interessante stadswandelingen maken. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Bekijk de website van Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street
Kingfisher Bay, Australië
Resort Kingfisher Bay - Fraser Island
Dit resort is gelegen op Fraser Island dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat en ligt op drie minuten loopafstand van het strand. Het hotel is milieuvriendelijk, ligt in een prachtige natuurrijke omgeving en heeft vier zwembaden.
Bekijk de website van Kingfisher Bay Resort
Rockhampton, Australië
Hotel Travelodge Rockhampton - Rockhampton
Travelodge Rockhampton is gelegen aan de Fitzroy Rivier in het hart van de stad. Het hotel heeft een fitness centrum en een buitenzwembad. Per kamer kunt u dagelijks gebruik maken van 100MB internet.


Bekijk de website van Travelodge Hotel Rockhampton
Heart and Gallery, Australië
Hotel Heart and Gallery Whitsundays - Airlie Beach
Heart Hotel and Gallery Whitsundays is een comfortabel boutiquehotel gelegen in het hart van het kosmopolitische badplaatsje Airlie Beach. Het hotel heeft een kunstgalerie op de bovenste verdieping waar maandelijks kunst tentoon wordt gesteld van een lokale kunstenaar. Het hotel biedt mooie kamers die allen voorzien zijn van airconditioning en een flatscreen-tv met satellietzenders. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met badjassen, gratis toiletartikelen en een haardroger. In de gehele accommodatie is gratis wifi aanwezig.

Bekijk de website van Heart Hotel and Gallery Whitsundays
Mercure Townsville, Australië
Hotel Townsville - Townsville
Mercure Townsville ligt in een tropische tuin aan de oevers van The Lakes. Het hotel heeft het grootste vrijevormzwembad in Townsville en biedt tevens een spabad, een kinderbad en tennisbanen. Het complex bevindt zich op vier kilometer van het centrum van Townsville. In de gehele accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Mercure Townsville
Bay Village Tropical Retreat, Australië
Hotel Bay Village Tropical - Cairns
De kamers van deze accommodaties zijn prachtig gelegen in een weelderige tropische tuin. Het strand ligt op dertien minuten loopafstand en het stadscentrum op tien minuten. Het bijbehorende restaurant serveert Balinese gerechten. Per verblijf heeft u recht op vijf uur gratis wifi.Bekijk de website van Bay Village Tropical Retreat
Outback Pioneer, Australië
Hotel Outback Pioneer - Ayers Rock
Het Outback Pioneer Hotel ligt in Yulara op tien minuten loopafstand van Ayers Rock Resort Shopping Centre. Deze accommodatie beschikt over een zwembad en een mooie tuin.
Bekijk de website van Outback Pioneer Hotel
Aurora Alice Springs, Australië
Hotel Aurora Alice Springs - Alice Springs
Dit hotel is ideaal gelegen om zowel de stad als de omliggende gebieden in de outback te verkennen. In de omgeving bevinden zich de prachtige bergketens East- en West MacDonnell met Simpsons Gap, Standley Chasm, Palm Valley en Trephina Gorge. Het hotel heeft een zwembad en een spa en u kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de website van Aurora Alice Springs
Southbank Hotel, Australië
Hotel Travelodge Southbank - Melbourne
Dit hotel ligt op 600 meter afstand van de Southbank Promenade aan de rivier de Yarra. In de omgeving van het hotel bevinden zich het de Bourke Street Mall, de Melbourne Cricket Ground (MCG) en de Flemington Renbaan voor de Melbourne Cup Day. De kamers beschikken over een kitchenette met een magnetron en thee- en koffiefaciliteiten. U kunt met maximaal twee apparaten gebruik maken van het wifi-netwerk.Bekijk de website van Travelodge Southbank

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog, maar kan hij nog wel omlaag gaan!

Verlengingsmogelijkheden

Stopover Singapore
Bij vluchten die door Singapore Airlines worden uitgevoerd, kunt u een stopover in Singapore maken en de stad op eigen gelegenheid verkennen. De stopover is op basis van logies. Het ontbijt kun u tegen betaling van een toeslag bijboeken. De transfers zijn niet inbegrepen, indien u een privétransfer wenst dan is dit op aanvraag en tegen een toeslag mogelijk.

Singapore
De metropool Singapore is met haar gebouwen uit de koloniale tijd, prachtige botanische tuinen en uitzonderlijke moderne architectuur, een bezoek meer dan waard. De stad heeft een grote verscheidenheid aan culturen en religies. De Saint Andrewskathedraal en de Sultanmoskee, maar ook de Sikhtempel en de synagoge strijden om uw aandacht. Of wat dacht u van een bezoek aan het museum van Aziatische culturen of een rit met de kabelbaan naar het eiland Sentosa? De stad biedt ook volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan.

Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 46 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront
Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 46 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront