050 - 3 123 123
U bent hier: Home | China | Indrukwekkend China

Het rijk van het midden

Reisleider Thomas Guilini:
‘China is mijn favoriete bestemming in Azië! Dit immense land heeft een meer dan 2.000 jaar oude geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën. De Chinese muur, die bescherming moest bieden tegen barbaren, was ooit het symbool van een in zichzelf gekeerd rijk. Maar de grote reus is ontwaakt en ondergaat enorme veranderingen: in moderne steden als Beijing en Hongkong merkt u een razendsnelle evolutie. China is ook een land van tegenstellingen, in de kleine dorpjes op het platteland ervaart u nog de eeuwenoude tradities.

Deze indrukwekkende reis laat u kennismaken met dit boeiende land, met de schitterende natuur, de veelheid aan bevolkingsgroepen en het ongeëvenaarde culturele erfgoed. U wandelt in Beijing over het Plein van de Hemelse Vrede en door ’s werelds grootste paleizencomplex, de Verboden Stad, dat vroeger alleen toegankelijk was voor de keizer en zijn hofhouding. In Xi’an staat u oog in oog met de soldaten van het Terracottaleger, die het graf van de eerste keizer van China bewaakten. En uw wandeling over de legendarische Chinese Muur zal absoluut een hoogtepunt zijn!

Maar deze reis kent ook ontspanning! In Dali en Lijiang, met de prachtige kruldaken en bonte markt, waant u zich in het oude China. U geniet al varend over de Li van de fabelachtige landschappen. In Chengdu leert u tijdens een bijzonder bezoek aan het onderzoekscentrum voor reuzenpanda’s meer over deze prachtige dieren. Deze prachtige diversiteit wordt gecombineerd met de overheerlijke Chinese keuken en de vriendelijke Chinezen, die deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken. Gaat u met mij mee?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
vlucht Lijiang – Chengdu
ruimbagage
3x hogesnelheidstrein
trein Hongkong – Guangzhou
middenklassehotels
17x ontbijt, 14x lunch en 8x diner
cruise over Li-rivier
boottocht Erhaimeer
audiosysteem
lokale gidsen tijdens excursies
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Verboden Stad in Beijing
Zomerpaleis in Beijing
Chinese muur
Terracottaleger in Xi’an
Guangzhou, Lijiang en Dali
stadstour Hongkong
pandafokcentrum in Chengdu
karstgebergte Yangshuo
Li-rivier en Erhaimeer
Guilin en Rietfluitgrot
Stenen Woud in Kunming
Naxi-bevolking in Baisha
Reisleider Thomas Guilini
SRC-reisleider sinds 2007
Favoriete plek: de Black Dragon Pool in Lijiang
Duik met mij in de 2.000 jaar oude geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën in China!
Ontmoet onze beste reisleiders in China
Reisleidster Claudia Vosman
Reisleidster sinds 2001
Reisleider Bart van Mierlo
Reisleider sinds 2006
Reisleider Bob van der Linden
Reisleider sinds 2006
Reisleider Ronald van der Werff
Reisleider sinds 2000
Reisleider Thomas Guilini
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Amsterdam – Hongkong
Aankomst in Hongkong
Stadsrondrit Hongkong
Treinreis naar Guangzhou
Naar Guilin en Rietfluitgrot
Cruise over de Li naar Yangshuo
Vrije ochtend en naar Kunming
Bezoek Stenen Woud
Historische stad Dali
Boottocht Erhai-meer en naar Lijang
Naxi-bevolking in Baisha en naar Chengdu
Panda’s in Chengdu en naar Xi’an
Kleine Pagode van de Wilde Gans en Xi’an Museum
Terracottaleger van Xi’an
Naar Beijing
Verboden Stad, Tian An Men-plein en Tempel van de Hemel
Chinese muur bij Beijing
Vrije dag in Beijing
Beijing – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Hongkong

We vliegen naar rechtstreeks naar China.

dag 2: Aankomst in Hongkong

Na aankomst in Hongkong maken we op weg naar ons hotel al kort kennis met deze metropool, waar we twee nachten verblijven. Het bruisende Hongkong staat bekend vanwege de iconische skyline en de lekkere keuken. Op deze plaats komen eeuwenoude Chinese tradities en de westerse wereld samen, maar de boeddhistische monniken staan in schril contrast met de drukke zakenlui! (ca. 30 km)

dag 3: Stadsrondrit Hongkong

Tijdens een rondrit door Hongkong bezoeken we de vissersplaats Aberdeen en het uitzichtpunt Victoria Peak, vanwaar we een adembenemend uitzicht hebben op deze wereldstad. U zult zich verbazen over de indrukwekkende wolkenkrabbers en de drukte op straat! Hierna heeft u nog wat vrije tijd. Ook ’s avonds is het de moeite waard om op eigen gelegenheid nog een keer naar Victoria Peak te gaan. Binnen een paar minuten bereikt u met een tram het uitzichtpunt. De stad is in de avonduren magisch verlicht! (ca. 30 km)

dag 4: Treinreis naar Guangzhou

Met de trein reizen we naar Guangzhou, waar we ook overnachten. De stad, ook wel Kanton genoemd, wordt geroemd om haar bijzondere keuken. We bezoeken het Yuexiu-park, de Chen Clan-tempel, de Liutongsi-tempel en het eiland Ersha. (ca. 170 km)

dag 5: Naar Guilin en Rietfluitgrot

De hogesnelheidstrein brengt ons naar Guilin, waar we een nacht verblijven. De stad ligt in een uniek landschap dat wordt gevormd door duizenden vierkante kilometers karstgebergte, oprijzend uit een groene vlakte vol rivieren, bossen en rijstvelden. Dit omvangrijke gebied wordt door velen het mooiste van China genoemd. ’s Middags bezoeken we de Rietfluitgrot, waar we een kleurrijk scala aan druipsteenformaties zien. (ca. 55 km)

dag 6: Cruise over de Li naar Yangshuo

We varen over de Li-rivier naar Yangshuo en wanen ons in een sprookjeslandschap: zo ver het oog reikt zien we karststeenbergen. Een onvergetelijke ervaring! Op verschillende plekken is er langs de oevers allerlei bedrijvigheid. Zo zien we vast de vissers aan het werk op hun traditionele sampans, typisch Aziatische bootjes. Na aankomst in het schilderachtige Yangshuo bezoeken we de markt: met al haar geuren en kleuren is dit een sensatie voor de zintuigen! We overnachten in Yangshuo. (ca. 30 km)

dag 7: Vrije ochtend en naar Kunming

De ochtend is ter vrije besteding in Yangshuo. Gaat u naar de gezellige winkelstraat vol knusse cafés en boetiekjes? Of wandelt u door het stadspark, een ontmoetingsplaats voor de bewoners? In de middag reizen we per hogesnelheidstrein naar Kunming. Deze stad ligt in de schitterende natuur van de provincie Yunnan. Kunming, waar we twee nachten verblijven, wordt door het aangename klimaat ook wel de stad van de eeuwige lente genoemd. (ca. 50 km)

dag 8: Bezoek Stenen Woud

Via een prachtige route, met uitzicht op indrukwekkende rijstterrassen, komen we aan bij het Stenen Woud, een kalksteenformatie van 270 miljoen jaar oud. In de bijzondere formaties zijn allerlei figuren te ontdekken. We maken een wandeling door dit bijna onaardse landschap. Onderweg ontmoeten we de kleurrijke Sani-bevolking. (ca. 180 km)

dag 9: Historische stad Dali

We rijden naar Dali, een stad aan het Erhai-meer, waar we ook overnachten. Tijdens een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad maken we kennis het lokale leven: een zeer fotogeniek geheel! Ons hotel staat in Dali. (ca. 400 km)

dag 10: Boottocht Erhai-meer en naar Lijang

We maken een boottocht over het Erhai-meer en zien de kleurrijke Bai-bevolking, die leeft van de visserij. Met een stoeltjeslift gaan we de Cangshan-berg op, waar we een aantal kleine tempels zien. Het uitzicht is hier schitterend! Ons hotel staat in Lijiang, een stad in het bergachtige grensgebied met Tibet. Lijiang is het centrum van de Naxi-bevolking. (ca. 200 km)

dag 11: Naxi-bevolking in Baisha en naar Chengdu

In de ochtend bezoeken we de heilige tuin Dongba. Vervolgens gaan we naar het authentieke dorpje Baisha, dat een gelijknamig fresco heeft. Hier woont de Naxi-bevolking, de belangrijkste niet-Chinese bevolkingsgroep binnen China. Dit is een van de weinige culturen waar de vrouw aan het hoofd van de familie staat. Vanuit het park bij de Black Dragon Pool zijn de vergezichten op de omringende bergen prachtig. In de avond vliegen we naar Chengdu, waar we een nacht verblijven. (ca. 50 km)

dag 12: Panda’s in Chengdu en naar Xi’an

Tijdens ons bezoek aan het onderzoekscentrum voor reuzenpanda’s horen we meer over deze bijzondere dieren. Hier wordt tevens geprobeerd panda’s te fokken, om zo het uitsterven van deze diersoort tegen te gaan. We zien de panda’s in een natuurgetrouwe omgeving. Aansluitend maken we een wandeling in het Huan Huaxi-park, een groene oase van rust in deze miljoenenstad. De Chinezen komen hier voor hun dagelijkse Tai Chi oefeningen, spelen een spel of genieten hier van de vele vogelsoorten die er te vinden zijn. Aan het einde van de middag reizen we met een binnenlandse vlucht of met een hogesnelheidstrein naar Xi’an, waar ons hotel voor de komende drie nachten staat. (ca. 100 km)

dag 13: Kleine Pagode van de Wilde Gans en Xi’an Museum

Xi’an is zo’n 3.000 jaar oud en daarmee een van de meest historische steden van China. Tijdens verschillende dynastieën is het de hoofdstad van het machtige Chinese rijk geweest. Xi’an was zelfs even de grootste stad ter wereld! We bezoeken de kleine Pagode van de Wilde Gans en het Xi’an-museum, waar we meer leren over de Chinese geschiedenis en de verschillende dynastieën. Vervolgens zien we de vermaarde stadsmuren van Xi’an en de beroemde markt op Hui street. (ca. 90 km)

dag 14: Terracottaleger van Xi’an

Een van de hoogtepunten van deze reis staat vandaag op het programma: het Terracottaleger van keizer Qin Shi Huang! Het graf van de eerste keizer van China werd jaren lang ongemerkt bewaakt door massieve, uit terracotta opgetrokken strijders. Toen Chinese boeren bij het slaan van een put op een paar levensgrote beelden stuitten, bleek dit slechts het begin van een ongekend grote archeologische vondst. Uiteindelijk zijn er zo’n 8.000 soldaten, krijgers en paarden gevonden, die allemaal van elkaar verschillen. Vanaf verschillende punten in het museum is het uitzicht over het immense leger overweldigend. (ca. 120 km)

dag 15: Naar Beijing

Met de hogesnelheidstrein reizen we naar Beijing, waar we vier nachten verblijven. In de Chinese hoofdstad ontmoeten oud en nieuw elkaar: de stad heeft vele futuristische gebouwen, maar er zijn ook talloze oude, traditionele tempels. Na aankomst in Beijing zien we een mooie voorbeeld van authentieke architectuur tijdens een bezoek aan de boeddhistische Yonghe-tempel. (ca. 160 km)

dag 16: Verboden Stad, Tian An Men-plein en Tempel van de Hemel

We wandelen over het grote Tian An Men-plein (Plein van de Hemelse Vrede), met het mausoleum van Mao. In China is het plein vooral bekend vanwege de vele parades die hier werden gehouden. In het Westen kennen we het plein vooral van de bloedige geschiedenis van het grootste protest tegen de communistische leiding, dat uiteindelijk dramatisch eindigde. Aan dit plein ligt ook de ingang tot de Verboden Stad. Eeuwenlang was dit gebied alleen toegankelijk voor de regerende keizers en hun hofhouding. Wandelend door het enorme complex kunnen we ons een voorstelling maken van het decadente, maar strenge leven aan het hof. Na dit bijzondere bezoek gaan we naar de Tempel van de Hemel, een hoogtepunt van Ming-architectuur. Hier voltrok de keizer belangrijke rituelen om een goede oogst af te dwingen. Om de tempel heen ligt een groot park dat erg populair is bij de Chinese bevolking. Er wordt Tai Chi beoefend, gevliegerd, muziek gemaakt, gekalligrafeerd, gezongen en veel spelletjes gedaan. (ca. 25 km)

dag 17: Chinese muur bij Beijing

In Beijing mag een bezoek aan de Chinese muur uiteraard niet ontbreken! Door de prachtige bergen die Beijing omringen rijden we naar de verdedigingsmuur. De muur is oorspronkelijk gebouwd om het Chinese keizerrijk te beschermen tegen vijandelijke nomadische volkeren. We wandelen een stukje over de meer dan 6.000 kilometer lange muur, die op sommige plaatsen vrij steil is. Tijdens de wandeling genieten we van de prachtige vergezichten. (ca. 150 km)

dag 18: Vrije dag in Beijing

Deze dag is ter vrije besteding. Wandelt u door de beste winkelstaat van Beijing? In Wangfujing Street vindt u de leukste winkels en verschillende kraampjes met souvenirs en Chinese lekkernijen. Een aanrader is een bezoek aan het natuurhistorisch museum. U kunt ook een optionele excursie naar de hutongs, de oude wijken van Beijing, maken (kosten niet inbegrepen).

dag 19: Beijing – Amsterdam

In de loop van de dag vertrekken we naar de luchthaven van Beijing voor de terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 10 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Theatervoorstelling in Xi'an
Theatervoorstelling in Xi’an
Kleurrijke zang- en dansvoorstelling uit de Tang Dynastie
Duur: 80 minuten
Minimaal 10 deelnemers
Prijs: 280 Yuan per persoon
U kunt in Xi'an een zeer kleurrijke, traditionele zang- en dansvoorstelling bijwonen, zoals die tijdens de Tang-dynastie werd opgevoerd aan het hof van de keizer. De opvoering wordt gehouden in een schitterend theater. Voor aanvang van de voorstelling geniet u van een heerlijk 'dumpling dinner'.
Peking Opera, China
Peking Opera
Een kleurrijk schouwspel
Duur: 1,5 uur
Minimaal 10 deelnemers
Prijs: afhankelijk van het theater en de stoel 280 of 380 Yuan per persoon
Op een van de avonden in Beijing kunt u een voorstelling van de Peking Opera bijwonen. Wederom een zeer kleurrijk festijn: zang, dans, mime, schmink en acrobatiek spelen allemaal een rol in deze traditionele, verhalende voorstellingen. Uw reisleider informeert u op welke avond het bijwonen van een voorstelling mogelijk is.
Shaolin kung fu
Shaolin Kungfu in Beijing
Ervaar de traditie van Shaolin
Duur: 1,5 uur
Minimaal 10 deelnemers
Prijs: 200 of 280 Yuan per persoon, afhankelijk van de voorstelling en plaats in de zaal
Gedurende een van de avonden tijdens het verblijf in Beijing kunt u een Kungfu-show bijwonen. In de beste Shaolin-traditie wordt een spectaculaire show verzorgd, waarin lenigheid, kracht, souplesse en acrobatiek centraal staan. Uw reisleider zal u informeren op welke avond u een voorstelling kunt bijwonen.
Hutongtocht in Beijing
Hutongtocht in Beijing
De oude wijken van de Chinese hoofdstad
Duur: 1,5 uur
Minimaal 10 deelnemers
Prijs: 150 Yuan per persoon
In Beijing kunt u deelnemen aan een tocht door de hutongs, de oude wijken die onderverdeeld zijn in hofjes. De families wonen in de hofjes en er zijn voorzieningen als schooltjes, restaurantjes en winkeltjes. Het leven is veel traditioneler dan in de moderne hoogbouw van de Chinese hoofdstad. U wordt per open riksja door de hutongs vervoerd en u wandelt zelf ook stukjes door de hutong. U bezoekt een hofje waar u vragen kunt stellen aan de bewoners, zodat u een goed idee van het leven in een hutong krijgt. Een bezoek aan de Drumtower (inclusief entree), waar u een mooi uitzicht heeft over de hutongs, is ook onderdeel van het programma.

Vluchtschema
klm.png

Amsterdam - Hongkong17:10 - 10:20 uur
Beijing - Amsterdam10:55 - 15:20 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U overnacht in middenklassehotels. De meeste hotels beschikken over een lift, een bar en wifi, dat soms gratis beschikbaar is. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. Hieronder vindt u meer informatie over de hotels die meestal op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Hotel Penta, China
Hotel Penta - Hong Kong
Het moderne Penta Hotel in Hong Kong ligt op loopafstand van winkelcentrum Plaza Hollywood. Het hotel biedt een buitenzwembad en een recreatieruimte en u kunt in de gehele accommodatie gebruikmaken van gratis wifi. Vanuit uw hotelkamer heeft u een panoramisch uitzicht over de stad. De kamers beschikken over een tv en een badkamer met een regendouche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Penta
Hotel Landmarkt, China
Hotel Landmark - Guangzhou
Vanuit Hotel Landmark kijkt u uit op de Parelrivier. Het hotel beschikt over vier eetgelegenheden, een fitnesscentrum, een zwembad, een sauna en een schoonheidssalon. De kamers zijn voorzien van theefaciliteiten, een minibar en een tv en u kunt gratis gebruimaken van wifi.

Bekijk de website van Hotel Landmark
Universal Hotel in Guilin
Hotel Universal - Guilin
Aan de oevers van de Li rivier verblijft u in het Universal Hotel. Winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand van het hotel. Het hotel beschikt over een winkel, een bar, een sauna en gratis wifi in openbare ruimtes. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat u heerlijk tot rust komt na een mooie reisdag!

Bekijk de website van Universal Hotel
New West Street Hotel in Yangshuo
Hotel New West Street - Yangshuo
In het centrum van Yangshuo, tegenover Yangshuo Park, bevindt zich het New West Street Hotel. Dit hotel beschikt onder andere over een buitenzwembad, een sauna en een fitnesscentrum. In de gemeenschappelijke ruimtes is gratis wifi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en beschikken onder andere over een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van New West Street Hotel
New Era Hotel, China
Hotel New Era - Kunming
Het New Era Hotel ligt centraal in het centrum van Kunming aan de bruisen Nanping Street. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en u kunt in het gehele hotel gebruikmaken van gratis wifi. De kamers zijn voorzien van theefaciliteiten, een minibar, een tv en een badkamer met een douche, een bad, een toilet en een föhn.
Landscape Hotel in Dali
Hotel Landscape - Dali
In het centrum van het knusse Dali verblijft u in het Landscape hotel, dat gebouwd is in de kenmerkende Bai-architectuur. Vanuit het hotel wandelt u zo naar verschillende restaurants en winkeltjes. In de tuin van het hotel geniet u van de Chinese sfeer. Wifi is gratis in openbare ruimtes. De kamers beschikken over een waterkoker en een badkamer met een douche en een föhn.

Bekijk de website van Landscape Hotel
Lucky Dragon Hotel, China
Hotel Lucky Dragon Hotel - Lijiang City
Het Lucky Dragon Hotel heeft als doel om de bezoeker zoveel mogelijk mee te laten krijgen van de lokale cultuur. Het hotel is modern ingericht, maar u vindt ook veel traditionele elementen zoals de lichte en ruime binnenplaatsen die traditioneel zijn ingericht.
Xinhua Jianguo Hotel in Zhengzhou
Hotel Xin Liang Grand - Chengdu
In het moderne Xin Liang Grand Hotel, dat in het centrum Chengdu ligt, is het heerlijk bijkomen na een lange reis. Het hotel beschikt over gratis wifi in de openbare ruimtes. Er zijn zeer uitgebreide spa-voorzieningen. De kamers zijn onder andere voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Xin Liang Grand Hotel
Xihe Fengrun, China
Hotel Xihe Fengrun - Xi’an
Dit hotel ligt in de wijk Beilin op loopafstand van de Pagode van de Kleine Wilde Gans. De accommodatie beschikt over een restaurant en u kunt in het gehele gebouw gebruikmaken van gratis wifi. De kamers zijn voorzien van theefaciliteiten, een tv en een föhn.

Bekijk de website van
Plaza Hotel in Beijing
Hotel Plaza - Beijing
In Beijing verblijft u in het Plaza hotel, dat nabij het Business District ligt. In de lobbybar kunt u ’s avonds genieten van een heerlijke cocktail. Verder vindt u in dit hotel een spa, een sauna en een fitnessruimte. De moderne kamers zijn onder andere voorzien van een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog, maar kan hij nog wel omlaag gaan!