050 - 3 123 123

Zowel de geschiedenis, de cultuur en natuur zijn hier groots

Op deze fly drive door Spanje verkent u de grootse koninklijke schoonheid van Madrid, het UNESCO-Werelderfgoed in Toledo en het authentieke Extremadura! In Madrid ontdekt u dat deze stad niet alleen een culturele metropool is, maar ook een levendige en gastvrije hoofdstad met een divers karakter: een koninklijke voornaamheid maar ook een moderne levendigheid. Het rijke verleden is terug te zien in de ontelbare monumenten en gebouwen. Mooie pleinen en boulevards met kleine zijstraatjes maken van Madrid een gezellige stad, waar u volop van het goede leven kunt genieten!

Na uw bezoek aan Madrid reist u met uw huurauto naar het prachtige Toledo, dat niet voor niets op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. In de stad van drie culturen ontdekt u onder meer het expressieve werk van El Greco. U ziet enkele van zijn beroemdste schilderijen in de kerk van Sto.Tomé en in de kathedraal van Toledo, de op een na grootste kerk van Spanje.

Vervolgens rijdt u naar het zuidwesten van Spanje, naar Extremadura, het onbekende pareltje van dit prachtige land. Zowel de geschiedenis, de cultuur en natuur zijn hier groots! De streek behoorde echter tot in de jaren vijftig van de vorige eeuw tot de armste regio’s van Spanje, en de bevolking heeft hier moeten vechten voor zijn bestaan. Mede hierdoor is de sfeer in Extremadura nog authentiek Spaans. Vanuit het charmante bergdorpje Cuacos de Yuste, waar uw comfortabele appartement staat, verkent u met uw huurauto schilderachtige dorpjes, uitgestrekte landerijen en natuurgebieden en historische steden met talloze eeuwenoude gebouwen. Een bijzonder stukje Spanje, dat u niet mag missen!

Kortom, tijdens deze fly drive naar Madrid, Toledo en Extremadura kunt u in uw eigen tempo zorgeloos genieten van prachtige cultuur en indrukwekkende natuur van een minder bekend deel van Spanje. Gaat u mee?

Pluspunten
rechtstreekse vluchten KLM
8 dagen huurauto met airconditioning
2 overnachtingen Madrid
1 overnachting Toledo
4 overnachtingen Extremadura
welkomstpakket lokale delicatessen
fietstour Madrid met gids
mogelijkheid extra excursie naar Yuste
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
UNESCO-stad Toledo
Plasencia en Cáceres
Sierra de Gredos
Monfrague en Guadelupe
Trujillo en klooster Yuste
Janine Pastoor, SRC Reizen
SRC-reisexpert sinds 2007
Bijzonder aan deze reis: Fietstour door Madrid
U fietst met een Nederlandstalige gids langs de typische Spaanse pleinen en bouwwerken en leert zo op een leuke en ontspannen manier de Spaanse hoofdstad kennen.

De reis in het kort

Nederland – Madrid
Fietstour door Madrid
UNESCO-stad Toledo
Toledo – Cuacos de Yuste
Cuacos de Yuste en omgeving
Sierra de Gredos of Ávila
Plasencia, Monfragüe en Cáceres
Madrid – Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Nederland – Madrid

Na aankomst op de luchthaven van de Spaanse hoofdstad haalt u de huurauto op en rijdt u naar het centrum van Madrid, waar u twee nachten verblijft. In de middag kunt u Madrid al heerlijk verkennen. De bekendste pleinen van de stad, het Plaza Mayor, de Puerta del Sol en het Plaza de Oriente, nodigen uit om neer te strijken op een van de terrassen voor een wijntje en wat tapas. (reisafstand ca. 20 km)

dag 2: Fietstour door Madrid

Tijdens een fietstour verkent u Madrid. Met een ervaren Nederlandssprekende gids leert u op een leuke en ontspannen manier de Spaanse hoofdstad kennen. In drie uur fietst u langs typische Spaanse pleinen en mooie bouwwerken. De gids laat u uiteraard ook een aantal verborgen schatten zien! Na afloop van de fietstour neemt u afscheid van de gids en heeft u de hele middag om op eigen gelegenheid de stad beter te leren kennen. Wist u dat Madrid ook een echte museumstad is? Aan de Paseo del Prado vindt u drie heerlijke musea. Als eerste natuurlijk het Prado, een van de beroemdste schilderijenmusea ter wereld. Voor liefhebbers van moderne kunst is het Reina Sofía een echte aanrader: hier hangt onder andere het wereldberoemde werk ‘Guernica’ van Picasso. Voor een indrukwekkend overzicht van de westerse kunst is het Thyssen-Bornemisza ‘the place to be’. Of dwaalt u liever nog verder door de straatjes van de ‘koninklijke’ en ontdekt u het gezellige Plaza Ana, dat omringd wordt door talloze cafeetjes en restaurants? Ook een uitstapje naar El Retiro, een reusachtig park midden in de stad, is een echte aanrader!

¡ Extra
U kunt uw verblijf in Madrid zo lang maken als u wilt! U kunt een of meerdere extra overnachtingen in het koninklijke Madrid bijboeken (de kosten voor deze verlenging in een 2-persoonskamer per nacht zijn op te vragen bij uw boeking).

dag 3: UNESCO-stad Toledo

U verlaat op deze dag Madrid en reist met uw huurauto naar het prachtige Toledo, dat is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. De stad wordt ook wel ‘de stad der drie culturen’ genoemd, omdat hier ten tijde van de Moorse overheersing moslims, christenen en joden vreedzaam samenleefden. Wandel door de straatjes en bezoek in de oude joodse wijk de voormalige synagoge, de Sta.María la Blanca. In de kerk van Sto.Tomé kunt u enkele van de beroemdste schilderijen van de schilder El Greco bewonderen. El Greco werd in 1541 op Kreta geboren, maar woonde en werkte het grootste deel van zijn leven in Toledo. Ook in de kathedraal van Toledo, die de op een na grootste kerk van Spanje is, kunt u enkele werken van ‘De Griek’ bekijken. Vergeet in deze bisschopskerk niet naar boven te kijken: als u goed oplet, ziet u overal rode hoedjes aan het plafond hangen. Deze officiële bisschopshoeden hangen boven de graven van de bisschoppen van Toledo. U verblijft deze nacht in een hotel in Toledo. (reisafstand ca. 75 km)

¡ Extra
Wilt u langer genieten van Toledo? U kunt een of meerdere extra overnachtingen in deze stad bijboeken (de kosten voor deze verlenging in een 2-persoonskamer per nacht zijn op te vragen bij uw boeking).

dag 4: Toledo – Cuacos de Yuste

U verlaat op deze ochtend Toledo om naar Extremadura te rijden. Extremadura is het onbekende pareltje van Spanje. Zowel de geschiedenis, de cultuur en natuur zijn hier groots en nog authentiek! Onderweg naar uw appartement in het charmante bergdorpje Cuacos de Yuste raden wij u aan via Guadalupe te rijden. In het midden van dit stadje ligt het beroemde klooster, dat een rijk bewerkte voorgevel heeft. De oorsprong van het klooster gaat terug tot in de late 13e eeuw, toen een herder uit Cáceres op de oever van de rivier de Guadalupe een beeld van de Heilige Maagd ontdekte. Het beeld was waarschijnlijk ooit verborgen om het te behoeden voor de Moorse indringers. Op de plaats van de vondst werd een kapel en later een klooster gebouwd, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe. Het klooster is rijk aan associaties met de Nieuwe Wereld, want de Maagd van Guadalupe is de patroonheilige van Mexico. Het was hier dat Christoffel Columbus, na de ontdekking van Amerika, God dankte voor zijn succes. Na uw bezoek kunt u verder rijden naar Trujillo, een oude stad met een hooggelegen Moorse burcht. Trujillo heeft zijn rijkdom te danken aan de conquistadores, de veroveraars van de Nieuwe Wereld: Francisco de Pizarro, de 16e-eeuwse veroveraar van Peru en ontdekker van het legendarische Incarijk, werd hier geboren. Op het Plaza Mayor kunt u vanaf een van de terrassen zijn ruiterstandbeeld bewonderen. Rondom het plein staan ook vele rijkversierde paleizen en in de bovenstad kunt u het geboortehuis van Pizarro, dat nu een museum is, bezoeken. Vervolgens rijdt u door naar Cuacos de Yuste, waar u vier nachten verblijft. (reisafstand ca. 380 km)

dag 5: Cuacos de Yuste en omgeving

Deze dag kunt u in alle rust Cuacos de Yuste en de omgeving verkennen. Vlak bij kunt u vele fraaie dorpjes als Garanta la Olla en Valverde de la Vera bezoeken en natuurlijk heeft uw ‘thuis’ voor deze dagen, Cuacos, ook veel te bieden. Een bezoek aan het wereldberoemde klooster van Yuste is zeker een aanrader! Hier bracht keizer Karel V (koning Karel I in Spanje) de laatste dagen van zijn leven door. Of maakt u een aangename wandeling door de fraaie eikenbossen? Dit is ook de dag om te wennen aan het aangename Spaanse levensritme: doe uw boodschappen bij de kleine winkeltjes, drink wat bij de bar op het plein tegenover uw appartement, of koop de beroemde geitenkaas met een laagje paprikapoeder bij de kaasfabriek. Geniet van de rust van het mooie bergdorpje!

dag 6: Sierra de Gredos of Ávila

Deze dag kunt u met een Nederlandstalige gids een optionele dagexcursie maken door de Sierra de Gredos (kosten niet ingegrepen). Als het weer het toelaat, is hierbij ook een picknick inbegrepen. Er wordt in overleg met u een programma op maat samengesteld, waarbij u bijvoorbeeld een mooie bergwandeling kunt maken, kunt zwemmen in een van de vele natuurlijke zwembaden, een bezoek kunt brengen aan de ruïnes van een Kelto-Iberische burchtstad of kunt proeven van de beroemde specialiteiten uit de streek. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid de streek verder verkennen. De historische stad Ávila, die via een mooie rit om het Gredosgebergte te bereiken is, is dan zeker een aanrader. Ávila, de hoogst gelegen provinciehoofdstad van Spanje, wordt volledig omringd door een 2,5 kilometer lange middeleeuwse stadsmuur, die 88 torens en 9 toegangspoorten heeft. Onder andere dankzij haar talrijke romaanse kerken en kloosters is Ávila opgenomen op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. In de beslotenheid van de ommuurde binnenstad lijkt de geest van de heilige Teresa, die hier is geboren, nog altijd rond te waren. (reisafstand ca. 160 km)

dag 7: Plasencia, Monfragüe en Cáceres

U kunt deze ochtend de markt in het levendige middeleeuwse centrum van Plasencia bezoeken. Via een fraaie route rijdt u door het nationale park Monfragüe. U kunt hier wandelen of, net als vele vogelaars uit de hele wereld, kijken naar de grote kolonie gieren. Deze vogels kunnen een spanwijdte hebben tot wel 2,75 meter. Misschien ziet u zelfs de zeldzame Iberische keizerarend! In het centrum van Cáceres kunt u een bezoek brengen aan de gotische kathedraal en ronddwalen door de ommuurde historische stadskern, die vol staat met adellijke paleizen uit de Spaanse gouden eeuw. (reisafstand ca. 250 km)

¡ Extra
Wilt u langer genieten van Extremadura? U kunt een of meerdere extra overnachtingen Cuacos de Yuste bijboeken (de kosten voor deze verlenging in een 2-persoonsappartement per nacht zijn op te vragen bij uw boeking).

dag 8: Madrid – Nederland

U rijdt naar de luchthaven van Madrid, waar u uw huurauto inlevert. Daarna vliegt u terug naar Nederland. (reisafstand ca. 230 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Dagexcursie picknick, Spanje
Dagexcursie met picknick
Een avontuurlijke tocht door de Sierra de Gredos
Duur: hele dag
Inclusief picknick
kosten: € 64,00 per persoon
Met een Nederlandstalige gids kunt u een mooie tocht maken door de Sierra de Gredos maken. Als het weer het toelaat, is hierbij ook een picknick inbegrepen. Er wordt in overleg met u een programma op maat samengesteld, waarbij u bijvoorbeeld een bergwandeling kunt maken (samen met u wordt er gekeken naar de zwaarte van de wandeling), kunt zwemmen in een van de vele natuurlijke zwembaden, een bezoek kunt brengen aan de ruïnes van een Kelto-Iberische burchtstad of kunt proeven van de beroemde specialiteiten uit de streek.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van KLM. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het vaakst voorkomende vluchtschema voor deze vlucht. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
klm.png

Amsterdam - Madrid09:30 - 12:05 uur
Madrid - Amsterdam12:50 - 15:25 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle hotels geselecteerd. De hotels beschikken over een lift, een restaurant, een bar en een 24-uursreceptie. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. In het plaatsje Cuacos de Yuste verblijft u in appartementen in het centrum van de stad. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

II Castillas, Spanje
Hotel Il Castillas - Madrid
Het hotel ligt op een centrale locatie op 300 meter van de Puerto del Sol. Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de stad en bevindt zich op loopafstand van het koninklijk paleis en het museum Thyssen-Bornemisza. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. Er is in het hele hotel wifi aanwezig. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en beschikken over een tv en een badkamer met een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Il Castillas
Cigerral Domenico, Spanje
Hotel Cigarral Domenico - Toledo
Hotel Cigarral Domenico ligt in Cigarrales, een van de mooiste buitenwijken van Toledo. Vanuit het hotel heeft u een spectaculair uitzicht op het twee kilometer verder op gelegen Toledo. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. De moderne en ruime kamers beschikken over een airconditioning, een minibar, een kluis, een tv, wifi en een badkamer met een douche, een föhn en een toilet.

Bekijk de website van Cigarral Domenico
Entre Fuentes, Spanje
Appartement Entre Fuentes - Cuacos de Yuste
U verblijft in een 2- tot 4-persoonsappartement in het historische plaatsje Cuacos de Yuste. De viersterren appartementen zijn zeer comfortabel en ruim opgezet en liggen aan het centrale plein van het stadje. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en er is gekozen voor een comfortabele, lichte en tijdloze inrichting. De appartementen zijn ruim en bevatten alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het appartement bestaat uit een ruime woon/eetkamer met open keuken en apart toilet op de begane grond en heeft een eigen ingang vanaf de straat. Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar u beschikking heeft over een grote slaapkamer met balkon en badkamer. Indien meer dan twee personen in het appartement verblijven, kan er gebruik worden gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige slaapbank. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt uw huurauto parkeren op het plein voor de deur van het appartement.

Bekijk de website van Entre Fuentes

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Inclusief
Vlucht Amsterdam – Madrid en vice versa met KLM.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
8 dagen vervoer in een huurauto categorie B met airconditioning, op basis van een Seat Ibiza of gelijkwaardig.
Verblijf in goede centrumhotels in Madrid en Toledo en middenklasse-apartement in Extremadura.
Verzorging op basis van logies.
2 overnachtingen Madrid.
1 overnachting Toledo.
4 overnachtingen Cuacos de Yuste.
Welkomstpakket met lokale delicatessen in Cuacos de Yuste.
Fietstour door Madrid met gids.
Route naar de bezienswaardigheden: Toledo, Guadalupe, Trujillo, Plasencia, Cáceres en Sierra de Gredos.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog, maar kan hij nog wel omlaag gaan!

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Spanje zo lang maken als u zelf wilt. U kunt een of meerdere nachten langer verblijven in Madrid, Toledo of Cuacos de Yuste. Heeft u interesse? Vraag bij boeking naar de prijzen en de mogelijkheden.

Madrid
‘Alleen in Madrid vind je de essentie’, aldus Ernest Hemingway. De Amerikaanse schrijver behoorde bijna tot het meubilair van Madrid, de stad waarop hij verliefd was geworden. En dat is niet gek: Madrid is een prachtige metropool! Deze heuvelachtige stad heeft een divers karakter: een koninklijke voornaamheid, maar ook een moderne levendigheid. Het rijke verleden is terug te zien in de ontelbare monumenten en gebouwen. Mooie pleinen en boulevards met kleine zijstraatjes maken van Madrid een gezellige stad waarin u volop van het goede leven kunt genieten. Een prachtige stad om een paar dagen van te genieten!

Toledo
Toledo is een van de oudste steden van Spanje en telt een kleine 90.000 inwoners. Deze van oorsprong Kelto-Iberische stad heeft tot ver in de 16e eeuw een belangrijke rol op politiek, religieus en wetenschappelijk gebied vervuld, totdat Filips II de regeringszetel naar Madrid verplaatste. Hoewel Toledo niet stil heeft gestaan, is het authentieke karakter van de stad hierdoor wel behouden gebleven. Het is heerlijk dwalen door de smalle straatjes, en aangenaam wandelen langs de deels nog Moorse stadsmuren. Een mooie plek om nog een aantal dagen langer te verblijven!

Cuacos de Yuste
Cuacos de Yuste, aan de voet van de Sierra de Gredos, is een charmant bergdorpje met een middeleeuwse dorpsplein. U vindt hier het klooster waar keizer Karel V zijn laatste levensjaren doorbracht. Cuacos leent zich uitstekend voor om het ritme van het aangename Spaanse leven te ervaren. Daarnaast zijn er nog genoeg mooie plekken in de omgeving te bezoeken. Wat dacht u van een uitstapje naar het bijzondere Portugese stadje Monsanto, dat bovenop reusachtige granieten keien is gebouwd? Ook Mérida is een absolute must: u kunt hier nog veel terugvinden van de Romeinse oorsprong van het stadje.

II Castillas, Spanje
Hotel Il Castillas - Madrid
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 84 p.p.
Het hotel ligt op een centrale locatie op 300 meter van de Puerto del Sol. Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de stad en bevindt zich op loopafstand van het koninklijk paleis en het museum Thyssen-Bornemisza. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. Er is in het hele hotel wifi aanwezig. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en beschikken over een tv en een badkamer met een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Il Castillas
Cigerral Domenico, Spanje
Hotel Cigarral Domenico - Toledo
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 160 p.p.
Hotel Cigarral Domenico ligt in Cigarrales, een van de mooiste buitenwijken van Toledo. Vanuit het hotel heeft u een spectaculair uitzicht op het twee kilometer verder op gelegen Toledo. Het hotel beschikt over een restaurant met traditionele Spaanse gerechten en een bar. De moderne en ruime kamers beschikken over een airconditioning, een minibar, een kluis, een tv, wifi en een badkamer met een douche, een föhn en een toilet.

Bekijk de website van Cigarral Domenico
Entre Fuentes, Spanje
Appartement Entre Fuentes - Cuacos de Yuste
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 140 p.p.
U verblijft in een 2- tot 4-persoonsappartement in het historische plaatsje Cuacos de Yuste. De viersterren appartementen zijn zeer comfortabel en ruim opgezet en liggen aan het centrale plein van het stadje. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en er is gekozen voor een comfortabele, lichte en tijdloze inrichting. De appartementen zijn ruim en bevatten alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het appartement bestaat uit een ruime woon/eetkamer met open keuken en apart toilet op de begane grond en heeft een eigen ingang vanaf de straat. Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar u beschikking heeft over een grote slaapkamer met balkon en badkamer. Indien meer dan twee personen in het appartement verblijven, kan er gebruik worden gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige slaapbank. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt uw huurauto parkeren op het plein voor de deur van het appartement.

Bekijk de website van Entre Fuentes