050 - 3 123 123

Ontdek een divers dierenrijk in de jungle

Borneo is het op twee na grootste eiland ter wereld. Dit Aziatische eiland heeft een tropisch klimaat en de oudste regenwouden ter wereld. Maar er is nog veel meer! Het landschap is bergachtig, met Mount Kinabalu als hoogste punt. De kustlijn bestaat grotendeels uit mangroves, moerassen en zandstranden. Tijdens het duiken kunt u hier koraalriffen, schildpadden en haaien zien! De natuur op Borneo is één van de rijkste ter wereld: op het eiland leven onder andere olifanten, neushoorns, nevelpanters, orang-oetans, krokodillen, slangen en honderden vogelsoorten. Ook de topografie is divers: het eiland hoort bij Indonesië, Brunei en Maleisië. De grootste bevolkingsgroepen zijn Maleiers, Banjar, Han-Chinezen en Dajaks. De bevolking is vooral moslim of animistisch, maar ook hindoe en christelijk.

Uw reis begint in het regenwoud van Sarawak, in het nationale park Bako. Vervolgens gaat u naar het zuidoosten, bij de grens van Brunei, naar het indrukwekkende nationale park Gunung, dat vooral bekend is om zijn grottenstelsel en vleermuizen. De reis eindigt in Sabah, met orang-oetangs, de mangrovejungle in het Kinabatangan-reservaat en een overnachting op Turtle Island.

Tijdens deze complete individuele reis maakt u kennis met de hoogtepunten van Borneo. We hebben een prachtige route voor u uitgestippeld en alle praktische zaken, zoals vervoer en hotels, voor u geregeld. Ook hebben we enkele bijzondere excursies voor u uitgezocht. U reist met een privéauto of -minibusje met een chauffeur naar de verschillende bezienswaardigheden en natuurparken. De grote afstanden overbrugt u met verschillende binnenlandse vluchten. Tijdens de natuurexcursies sluit u aan bij een verschillende internationale reisgezelschappen. Ga mee naar Borneo en ontdek de rijke cultuur en natuur van dit prachtige land!

Tijdens de reis wordt u met de auto, minibus en boot naar de plaatsen van bestemming gebracht. De excursies in het nationale park Gunung Mulu, Selingan en Bilit Kinabatangan worden uitgevoerd in verschillende kleine internationale gezelschappen.

Pluspunten
vluchten KLM
diverse binnenlandse vluchten
ruimbagage
9 dagen auto met privéchauffeur
boottocht Sandakan – Turtle Island en vice versa
toeristenklasseaccommodaties
14x ontbijt, 7x lunch en 3x diner
1 nacht op Turtle Island
kennismaking Penan-stam
kennismaking Iban-stam
diverse excursies
inclusief entreegelden
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
Bezienswaardigheden
Semonggoh orang-oetang sanctuary
Gunung Mulu National Park
Selingan en Bilit Kibatangan
Batang Ai en het Batang Ai-meer
Baku National Park
Sepilok
Kinabatanganrivier
Turtle Island
Kinabalu National Park
Gomantong Caves
Germa Seinen, SRC Reizen
Germa Seinen
SRC-reisexpert sinds 2001
Bijzonder aan deze reis: canopy tour Mount Kinabalu N.P.
Lopend door de boomtoppen heeft u een prachtig uitzicht over het regenwoud...

De reis in het kort

Amsterdam – Kuala Lumpur
Aankomst op Borneo
Kuching – Baku – Kuching
Kuching – Semonggoh – Batang Ai
Batang Ai
Batang Ai – Kuching
Kuching – Mulu – Gunung Mulu
Gunung Mulu
Mulu – Kota Kinabalu
Kota Kinabalu – Mount Kinabalu Park – Kota Kinabalu
Kota Kinabalu – Sandakan – Sepilok
Sepilok – Sandakan – Turtle Island
Turtle Island – Sandakan – Bilit
Kinabatangan
Bilit – Gomantong Caves – Sandakan
Sandakan – Kuala Lumpur – Amsterdam
Aankomst Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Kuala Lumpur

U vliegt van Amsterdam naar Kuala Lumpur.

dag 2: Aankomst op Borneo

Na aankomst in Kuala Lumpur vliegt u door naar Kuching, een stad op het Maleisische deel van Borneo. Hier wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de komende twee nachten verblijft. U kunt de rest van de dag lekker bijkomen bij het zwembad. Of verkent u liever het stadje Kuching, dat veel historische gebouwen uit de tijd van de Brooke-dynastie heeft? De Engelse familie Brooke heeft Sarawak meer dan 70 jaar bestuurd. Maar ook de sfeervolle straten van Chinatown zijn een bezoek zeker waard. (reisafstand ca. 10 km)

dag 3: Kuching – Baku – Kuching

U wordt door uw privéchauffeur opgehaald bij het hotel en naar het kleine nationale park Baku gebracht. Dit park ligt verscholen in het mangrovebos vlak bij Kuching. Bizarre rotsformaties die uit de zee lijken te kruipen, kenmerken de kustlijn. De tocht start in het kleine dorpje Kampung Bako, dat op palen is gebouwd. Met een bootje vaart u langs de rotsformaties richting het mangrovebos. Midden in de jungle wordt u omgeven door bijzondere bomen, tropische planten en krijsende aapjes. In het park leven langstaartmakaken, bladapen, beren en kleine hertensoorten. De meest prominente bewoner is de langneusaap, die alleen op Borneo voorkomt. De lokale bevolking noemt deze aap ook wel ‘monkey Belanda’, oftewel ‘Hollandse aap’, vanwege de gelijkenis die ze zagen met onze landgenoten die hier voet aan wal zetten op zoek naar kruiden en specerijen. Samen met een gids trekt u dieper de jungle in. Een picknicklunch is inbegrepen. Aan het einde van de dag keert u terug naar het hotel Kuching. (reisafstand ca. 75 km)

dag 4: Kuching – Semonggoh – Batang Ai

Uw chauffeur brengt u vanochtend naar het Semonggoh orang-oetang-‘sanctuary’. Dit reservaat van circa 800 hectare jungle ligt even buiten Kuching en is een verwilderingscentrum: in de steek gelaten jonge orang-oetans leren hier hoe zij in het wild moeten overleven. ‘Orang-oetang’ betekent ‘man van de jungle’. Dit roodharige dier is de enige primaat die buiten Afrika leeft. Het is een inheemse soort van de regenwouden van Borneo en Sumatra. De orang-oetangs passen zich snel aan de nieuwe leefomgeving aan. De kans is daarom groot dat u ze zult zien, maar er is natuurlijk geen garantie. Uw reis gaat verder richting Batang Ai. Onderweg stopt uw chauffeur bij een lokale markt zodat u hier langs de kraampjes kunt struinen. Ook bekijkt u een lokale boerderij. Uw reis eindigt vandaag bij een resort aan de rand van het Batang Ai-meer, waar u twee nachten verblijft. Batang Ai is een stuwmeer dat wordt omgeven door een jungle met mangrovebomen en een overdaad aan flora en fauna. In dit regenwoud woont het Iban-volk, in prachtige huizen op houten palen, die vaak verscholen zijn achter bomen. De Iban hebben een duistere geschiedenis: ze stonden bekend als ‘koppensnellers’… (reisafstand ca. 275 km

dag 5: Batang Ai

Vanuit uw resort gaat u in een longtailboot verder de jungle in. Met een lokale gids brengt u een bezoek aan een traditionele ‘longhouse’ van een Iban-stam. Vrouwen vlechten hier matten en maken sieraden van tanden van wilde varkens. De getatoeëerde mannen jagen met blaaspijpen op apen en vogels. De Ibans zijn zeer gastvrij en laten u kennismaken met hun leven en bijzondere rituelen. Nog steeds hangen er menselijke schedels als trofeeën aan de muur. Na een picknick langs de rivier gaan we terug naar het resort. Daarna maakt u onder leiding van een gids een wandeling door de jungle. U zult zeker verschillende soorten vogels en insecten tegen komen en misschien ook nog wel slingerende apen door de boomtoppen.

dag 6: Batang Ai – Kuching

Uw chauffeur brengt u terug naar Kuching. De rit, die ongeveer 5 uur in beslag neemt, voert u door een prachtig landschap en langs typische plattelandsdorpjes. In de namiddag bent u terug in het hotel in Kuching, waar u een nacht verblijft. U heeft nog voldoende tijd om even te ontspannen bij het zwembad of om Kuching verder te verkennen. (reisafstand ca. 285 km)

dag 7: Kuching – Mulu – Gunung Mulu

U wordt opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven van Kuching gebracht. U vliegt met een binnenlandse vlucht naar Mulu. Vanaf de luchthaven wordt u naar het Mulu Resort gebracht, waar u een nacht verblijft. In de middag bezoekt u onder leiding van een gids in een klein internationaal gezelschap het nationale park Gunung Mulu. Het park beslaat 52.865 hectare grond en er zijn drie bergen binnen de grenzen van het park. In het park is een reusachtig grottenstelsel. Vier grotten zijn opengesteld voor publiek. In Lang Cave ziet u bijzondere stalagmieten en stalactieten. Deer Cave is een van de grootste grotten ter wereld en is beroemd vanwege de vele dieren die in de grot leven. In de late namiddag verlaten miljoenen vleermuizen de grot, op zoek naar voedsel. Dit fenomeen kunt u bekijken bij de ingang van de grot. Na dit indrukwekkende bezoek keert u terug naar het resort. (reisafstand ca. 25 km)

dag 8: Gunung Mulu

U gaat met een gids in een klein internationaal gezelschap nog een keer het nationale park verkennen. Met een boot vaart u naar een nederzetting van de Penan, de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. Tot zo’n vijftig jaar geleden waren de meeste Penan nomadische jager-verzamelaars. Ze eten planten, die ook worden gebruikt als geneesmiddelen, en dieren. Van de dieren gebruiken ze de huiden, het vel en de vacht als kleding en onderdak. De Penan staan bekend om hun ‘molong’-gewoonte: ze nemen nooit meer dan nodig is. Verder stroomopwaarts vindt u de Wind Cave, weer een grot met indrukwekkende rotsformaties. Door de Clearwater Cave stroomt een ondergrondse rivier, die u vanaf een uitkijkpunt kunt zien. ’s Middags wordt u teruggebracht naar uw resort en is de rest van de dag vrij. (reisafstand ca. 25 km)

dag 9: Mulu – Kota Kinabalu

U wordt naar de luchthaven van Mulu gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Kota Kinabalu, de hoofdstad van Sabah, een van de staten van Maleisië, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 175 km)

dag 10: Kota Kinabalu – Mount Kinabalu Park – Kota Kinabalu

Kinabalu National Park, dat zich uitstrekt rond Mount Kinabalu (4.095 meter), heeft een grote diversiteit van verschillende planten- en bomensoorten, waaronder verschillende varen- en orchideeënsoorten. Honderden dier- en plantensoorten zijn alleen in dit park te vinden! Met een lokale gids verkent u het park te voet. U komt ook langs de Poring Hot Springs, die bekendstaan om hun therapeutische eigenschappen. Er wordt gezegd dat de wateren met hun zwavelzuurmineralen pijnlijke spieren verlichten… Als u wilt, kunt u hier een bad nemen in het zwavelhoudend water (kosten ca. M$ 15,-). Vanaf de hot springs beklimt u de ‘canopy walkaway’ en loopt u over een 40 meter hoge brug langs en door de boomtoppen van het regenwoud: een bijzondere en spannende belevenis! Na uw bezoek keert u terug naar Kota Kinabalu. (reisafstand ca. 200 km)

dag 11: Kota Kinabalu – Sandakan – Sepilok

U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven van Kota Kinabalu gebracht voor de vlucht naar Sandakan. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Sepilok gebracht, waar u een nacht verblijft. In de middag brengt u een bezoek aan het orang-oetan-rehabilitatiecentrum van Sepilok. In dit centrum worden orang-oetangs opgevangen. Deze dieren zijn door hun ouders achtergelaten, of ze zijn gered uit gevangenschap of uit delen van het oerwoud die gekapt zijn voor landbouw. Nadat ze zijn aangesterkt, worden ze in het natuurgebied losgelaten en nog twee keer per dag bijgevoerd. Vanaf een platvorm kunt u zien of de orang-oetangs voor hun dagelijkse rantsoen tevoorschijn komen. In het Informatiecentrum wordt een video vertoond over het werk in het centrum. (reisafstand ca. 25 km)

dag 12: Sepilok – Sandakan – Turtle Island

In de ochtend wordt u door uw chauffeur naar de haven van Sandakan gebracht voor de overtocht naar Turtle Island. Op ongeveer 40 kilometer van Sandakan ligt het nationale park Palau Penyu, dat bestaat uit drie kleine eilanden. Op een van de eilanden, Palau Selings, ofwel Turtle Island, komen het hele jaar door schildpadden aan land om hun eieren te leggen. De kans is daarom groot dat u schildpadden eieren ziet leggen, of dat u ziet dat kleine schildpadjes uitgezet worden. Zowel de karetschildpad als de soepschildpad komen hier voor. De middag is ter vrije besteding. ’s Avonds gaat u samen met een gids naar het strand om de schildpadden te spotten. U overnacht op het eiland in een eenvoudige chalet, die u deelt met de overige bezoekers van het eiland. (reisafstand ca. 35 km)

dag 13: Turtle Island – Sandakan – Bilit

U vaart terug naar Sandakan. Van daaruit vertrekt u naar Bilit, een dorp aan de Kinabatangan-rivier, waar u twee nachten verblijft. ’s Middags maakt u een boottocht over de rivier in een klein internationaal gezelschap en met een gids. Misschien ziet u wel neusapen, die met hun aanstekelijke activiteit de hoofdattractie zijn. U kunt ze het makkelijkst zien in de zijtakken van de Kinabatangan. Verder zijn er krokodillen, hagedissen, reigers, ooievaars, ijsvogels, neushoornvogels, verschillende soorten makaken en soms zelfs olifanten die de show stelen. (reisafstand ca. 170 km)

dag 14: Kinabatangan

Al voor het ontbijt maakt u, samen met de gids en overige gasten, een boottocht over de rivier om ‘wildlife’ te bekijken en de sfeer van de vroege ochtend te ervaren op de langste rivier van Sabah. Na het ontbijt maakt u een tweede boottocht over de rivier, naar Ox Bow Lake. Onderweg gaat u picknicken, waarna de tocht verder gaat. U verblijft de hele dag in de jungle: een bijzondere ervaring!

dag 15: Bilit – Gomantong Caves – Sandakan

Op deze dag reist u terug naar Sandakan. Onderweg brengt u een bezoek aan de Gomantong Caves. In deze grotten leven talloze zwaluwen, die hun nesten tegen de wanden van de grotten hebben gebouwd. Die nesten worden verzameld. Daarbij worden lange bamboestammetjes gebruikt om naar boven te klimmen, wat er zeer gevaarlijk uitziet. De nesten zijn een basis voor de bekende vogelnestjessoep, een specialiteit van de Chinese keuken. U overnacht in Sandakan. Sandakan, ‘stad van de natuur’, ligt aan de oostkant van Sabah aan de Sulu-zee. Het is een stadje met een rijke historie. (reisafstand ca. 180 km)

dag 16: Sandakan – Kuala Lumpur – Amsterdam

U wordt naar de luchthaven van Sandakan gebracht voor de terugvlucht via Kuala Lumpur naar Amsterdam. (reisafstand ca. 25 km)

dag 17: Aankomst Nederland

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met vluchten van KLM. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema van KLM. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij, zoals Malasya Airlines, of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
klm.png

Amsterdam - Kuala Lumpur20:45 - 15:50 uur
Kuala Lumpur - Amsterdam23:50 - 05:55 uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Hotels

U verblijft in goede toeristenklassehotels. Alle kamers hebben een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Niet alle hotels beschikken over wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Grand Margherita, Maleisië
Hotel Grand Margherita - Kuching
Het Grand Margherita Hotel ligt in het centrum van Kuching op loopafstand van de bezienswaardigheden zoals Fort Margherita en de Kuching-promenade.

Bekijk de website van Grand Margherita Hotel
Aiman Batang Ai, Maleisië
Resort Aiman Batang Ai - Kuching
Het Batang Ai Longhouse Resort ligt aan de rand van het regenwoud op een eiland in een stuwmeer. Het hotel heeft 100 kamers verdeeld over 11 longhouses, en is omgeven door een tropische tuin met een zwembad.

Bekijk de website van Aiman Batang Ai
Mulu Marriott Resort, Maleisië
Resort Mulu Mariott - Mulu
Het Mulu Mariott resort ligt midden in het tropisch regenwoud. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een zwembad. Het hotel biedt ook spamogelijkheden.

Bekijk de website van Mulu Mariott Resort
Lankayan Island Dive Resort, Maleisië
Hotel Jesselton - Kota Kinabalu
Dit prachtige koloniaal ingericht hotel ligt in het hart van de stad. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar.

Bekijk de website van Jesselton hotel
Sepilok Nature Reserve, Maleisië
Resort Sepilok Nature - Bandar Sabindo
Dit resort bestaat uit vrijstaande bungalows, die in een tropische tuin met een vijver liggen. Alle bungalows hebben een unieke inrichting. De lodge ligt op loopafstand van het beroemde Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centrum.

Bekijk de website van Sepilok Nature Resort
Selingan Island, Maleisië
Guesthouse Selingan Island - Kota Kinabalu
Het Selingan Island Guesthouse is de enige accommodatie op het eiland. De kamers zijn verdeeld over stenen bungalows en zijn eenvoudig ingericht.

Bekijk de website van Selingan Island Guesthouse
Bilit Adventure Lodge, Maleisië
Lodge Bilit Adventure - Bilit
Bilit Adventure is een eenvoudige lodge aan de oever van de Kinabatangan-rivier. De lodge is een goede uitvalsbasis om het natuurgebied Bilit te verkennen.

Bekijk de website van Bilit Lodge
Four Point, Maleisië
Hotel Four Point - Sandakan
Het Four Point hotel ligt op 500 meter van het stadscentrum en van bezienswaardigheden als de haven en de centrale markt van Sandakan. De kamers kijken uit over de haven of de zee.

Bekijk de website van Four Point Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Kuala Lumpur en Kuala Lumpur – Amsterdam met KLM (in de laagste boekingsklasse).
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Binnenlandse vlucht Kuching – Mulu.
Binnenlandse vlucht Mulu – Kota Kinabalu.
Binnenlandse vlucht Kota Kinabalu – Sandakan.
Ruimbagage.
9 dagen vervoer in een auto of minibusje met privéchauffeur en airconditioning.
Transfer luchthaven Kuching – hotel Kuching.
Transfer hotel Sandakan – luchthaven Sandakan.
Boottocht Sandakan – Turtle Island en vice versa.
Verblijf in toeristenklassehotels in 2-persoonskamers met een bad of douche en toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt, inclusief zeven lunches en drie diners.
Bezoek aan Baku National Park met gids en boottocht.
Bezoek aan Semonggoh orang-oetang-reservaat.
Bezoek van aan ‘longhouse’ Iban-stam met gids.
Junglewandeling met gids nabij het Batang Ai-meer.
Bezoek aan nationale park Gunung Mulu met gids en Penan-stam van ongeveer 5 uur met gids.
Wandeling door Mount Kinabalu Park en canopytour met gids.
Bezoek aan orang-oetan-rehabilitatiecentrum van Sepilok .
Avondexcursie schildpadden op strand Turtle Island onder leiding van een gids.
3 riviersafari’s op Kinabatangan-rivier met een gids.
Entreegelden van genoemde excursies.
De excursies op dag 7, 8, 13, 14 en 15 worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
In de volgende stappen maakt u een voorlopige reservering. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De reissom in de offerte kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Contact
Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om uw reservering door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis met 2 of meer nachten verlengen aan het strand van het paradijselijke eiland Lankayan. Hieronder vindt u meer informatie over deze verlengingsmogelijkheid. U kunt uw verlenging bij uw reservering doorgeven.

Lankayan
Het eiland Lankayan is een heerlijke plek om uw reis af te sluiten. Hier vindt u tropisch bos en witte zandstranden. Het eiland ligt in een beschermd gebied en leent zich uitstekend voor duiken, snorkelen en relaxen.

Lankayan Island Dive Resort, Maleisië
Resort Lankayan Island Dive Resort - Sandakan
Reisduur: 2 nachten
v.a. € 489 p.p.
De comfortabele houten chalets van het resort staan op het spierwitte strand van het kleine bounty eiland. Het resort beschikt over een twintigtal houten chalets. Er is een bar, een restaurant en er is wifi in het hoofdgebouw. De chalets beschikken over één kamer met een minibar en koffie- en theefaciliteiten en een badkamer.

Bekijk de website van Lankayan Island Dive Resort