U bent hier: Home | Malta | Mediterraans Malta

Parel in de Middellandse Zee

Reisleidster Linda Farrugia:
‘Enkele stukken ruwe rots, omgeven door kristalhelder en diepblauw water, vormen mijn thuis: de kleine archipel Malta. Op het hoofdeiland, Malta, en de twee kleinere buren, Gozo en Comino, gaan de schoonheid van de natuur en de boeiende cultuur hand in hand. In een prachtig landschap van heuvels, groene dalen, hoge kliffen en kusten met natuurlijke havens en zandbaaien bewondert u de herinneringen aan sterke tempelbouwers, heldhaftige ridders en de vele andere kolonisten die Malta gevormd hebben.

Tijdens deze cultuurvakantie ziet u het mooie “stille” Mdina, het pittoreske vissersplaatsje Marsaxlokk met zijn kleurrijke vissersbootjes, en de hoofdstad Valletta. In deze levendige stad herleeft de tijd van de Maltezer ridders in het rechtlijnige stratenpatroon en bij de robuuste verdedigingsmuren rond de natuurlijke havens. Uiteraard bezoekt u ook het unieke Gozo, waar het bijzonder goed toeven is! Als u de dag afsluit met de uitstekende mediterrane keuken van Malta, heeft u het recept voor een heerlijke ontspannen vakantie in handen!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia of Air Malta
toeristenklassehotel
verblijf in bruisend Sliema of St. Julian’s
6x ontbijt
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
historisch centrum Valletta
vissersplaatsje Marsaxlokk
stille stad Mdina
co-kathedraal van Sint Jan
havencruise Valletta
hele dag op zustereiland Gozo
rotskust bij Dwejra
de Drie Steden
botanische tuinen San Anton
domkerk van Mosta
prehistorische tempels
Palazzo Parisio in Naxxar
Reisleidster Linda Farrugia
SRC-reisleidster sinds 2014
Favoriete plek: de Drie Steden
Malta is een droom van een vakantiebestemming! Een heerlijk klimaat, veel prachtige cultuur om te bewonderen en een smaakvolle mediterrane keuken. Mag ik u mijn eiland laten zien?

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Malta
Valletta; Baraccatuinen, co-kathedraal van Sint Jan en boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour
Bezoek vissersplaatsje Marsaxlokk, de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra en de Drie Steden
Vrije dag; mogelijkheid tot het maken van een optionele boottocht rond het eiland
Dagje Gozo; rotskust bij Dwejra, Victoria, Ta Pinu en Xlendi
Stille stad Mdina, de imposante domkerk van Mosta en vrije middag
Bezoek Palazzo Parisio, de botanische tuinen van San Anton en vrije middag
Vlucht Malta – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Malta

We vliegen met Transavia (vertrek april t/m oktober) of Air Malta (vertrek november t/m maart) naar Malta. Na aankomst worden we naar ons hotel in Sliema gebracht. Als u een vroege aankomst heeft op Malta, zullen de kamers in het hotel nog niet gereed zijn. U kunt uw koffers in het hotel achterlaten en een restaurantje opzoeken aan de gezellige boulevard voor een kopje koffie of een vroege lunch. (ca. 10 km)

dag 2: Stadswandeling Valletta en havencruise

Tijdens een wandeling ontdekken we de sfeervolle hoofdstad Valletta. Vanuit de Baraccatuinen hebben we een schitterend uitzicht over de havens. We bezoeken de co-kathedraal van Sint Jan en, als het is geopend, het Paleis der Grootmeesters. Ook maken we een boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour, twee van de mooiste havens van Europa. De hoge vestingmuren langs de zee die Valletta aan drie kanten beschermen, zorgden ervoor dat de stad in de late 17e eeuw weerbaar was. Vanaf het water hebben we een goed zicht op de indrukwekkende barokke vestingwerken waarmee de havens in roerige tijden werden verdedigd. (ca. 35 km)

dag 3: Pittoresk vissersplaatsje en de Drie Steden

De typisch Maltese vissersbootjes geven het pittoreske vissersplaatsje Marsaxlokk een kleurrijk aanzicht. We wandelen door het haventje, waar het op zondag gezellig druk is. Veel locals trekken er op hun vrije dag op uit en treffen elkaar hier in de restaurantjes. Na dit bezoek gaan we naar de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De megalithische tempels zijn uit enorme stenen opgebouwd en hebben een schitterende ligging, vlak bij zee. De architectonische meesterwerken vormen het bewijs dat Malta al zeer vroeg werd bewoond door een georganiseerde gemeenschap. In de middag kunt u, bij een kalme zee, een optionele excursie naar de Blauwe Grot maken, waar u wordt verrast door het prachtige kleurenspel van het water (kosten niet inbegrepen). We sluiten de dag af met een bezoek aan de ommuurde steden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, ook wel de Drie Steden genoemd. Deze steden vormden de eerste thuisbasis van de ridders van de johannieterorde op Malta. Hierdoor kunnen we in deze stadjes fraaie kerken, grootse paleizen en indrukwekkende verdedigingswerken bewonderen. Aan het einde van de middag reizen we met de touringcar terug naar het hotel. Wilt u nog wat langer genieten in de Drie Steden? U kunt ook een lokale bus terug naar het hotel nemen. Er zijn genoeg mooie plekjes en lekkere restaurantjes om te dineren! (ca. 50 km)

dag 4: Vrije dag of optionele boottocht

Deze dag kunt u zelf invullen. Op loopafstand van Sliema vindt u St. Julian’s, zonder twijfel het gezelligste plaatsje van Malta. Het stadje heeft een levendig centrum met restaurants, cafés en terrasjes. U kunt ook eenvoudig met de bus andere mooie plaatsen op het eiland bezoeken. Gaat u nog een keer naar Valletta? Of maakt u een optionele excursie: een boottocht rond het eiland (kosten niet inbegrepen). U ziet dan schitterende baaien, de imposante Dingli Cliffs en de Blue Lagoon. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch!

dag 5: Groene eiland Gozo

Op een klein halfuur varen van Malta ligt het kleinere eiland Gozo. Dit eiland heeft een heel eigen identiteit en overtreft Malta qua natuurschoon. Ook heerst er een prettige, dorpse sfeer. We bekijken in het westen van Gozo de rotskust bij Dwejra. Ondanks dat de beroemde rotsdoorgang kort geleden in zee gestort is, is dit deel van Gozo nog steeds een bezoek waard. We genieten hier van de ruige, ongerepte natuur. Ook zien we de citadel van Victoria, die vernoemd is naar de voormalige Britse koningin, het heiligdom Ta Pinu en het pittoreske havenplaatsje Xlendi. (ca. 70 km)

dag 6: Stille stad Mdina en Mosta

Mdina, ook wel de stille stad genoemd, was eens de hoofdstad van Malta. De sfeer in het historische stadshart, met zijn paleizen en kerken, is werkelijk uniek. We bekijken de mooie kathedraal en de imponerende vestingmuren, vanwaar we een adembenemend uitzicht over het hele eiland hebben. Bij goed weer kunt u zelfs Sicilië zien liggen! Hierna bezoeken we in Mosta de beroemde, imposante domkerk. De middag is ter vrije besteding. (ca. 55 km)

dag 7: Palazzo Parisio en San Anton

Centraal op het eiland ligt het vriendelijke dorpje Naxxar. Hier brengen we een bezoek aan het sierlijke Palazzo Parisio. Vooral het prachtige interieur van dit 18e-eeuwse paleis spreekt tot de verbeelding. In de weelderige tuinen kunt u op een terras genieten van een lekker kopje koffie of thee met een goed stuk taart. Aansluitend bezoeken we de botanische tuinen van San Anton, die bekend zijn om de fraaie fonteinen en de fleurige bloembedden. De middag is ter vrije besteding. Maakt u een ontspannen wandeling over de levendige boulevard van Sliema? Of neemt u de bus naar Mellieha, waar u heerlijk kunt genieten van een mooi zandstrand? (ca. 55 km)

dag 8: Malta – Amsterdam

We worden naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 10 km)

NB
Tijdens de reizen met vertrek van november t/m maart is het programma van dag 2 en 3 en dag 4 en 5 omgedraaid. Tijdens de reis met vertrek in december wordt het programma in verband met de feestdagen in een andere volgorde uitgevoerd. Op Eerste Kerstdag geniet u op Gozo van een feestelijke, uitgebreide kerstlunch in een lokaal restaurant.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Boottocht Blauwe Grot
Boottocht Blauwe Grot
Beleef de magie van de Blauwe Grot
Duur: circa 25 minuten
Geen minimumaantal deelnemers
Prijs: circa € 8,- per persoon
Als de zee kalm is, kunt u een boottochtje maken. In het uiterste zuiden van het eiland zijn zeven zeegrotten die alleen vanaf het water en met kleine vissersbootjes te bereiken zijn. De bekendste is de Blauwe Grot, een prachtige inham in glashelder water met felblauwe, oplichtende wanden. Met een bootje vaart u naar deze prachtige grot. Wie aan wal blijft, kan genieten van de spectaculaire uitzichten over de ruige kust.
Cruise rondom Malta
Cruise rondom Malta
Een boottocht vol ontspanning
Duur: circa 8 uur
Geen minimumaantal deelnemers
Prijs: circa € 35,- per persoon, inclusief transfers en buffetlunch aan boord
Als de zee kalm is, kunt u een cruise maken rond Malta. U vaart dan langs alle populaire plekken aan de Maltese kust. Vanaf het azuurblauwe water ziet u de hoofdstad Valletta, de Grand Harbour en de mooie baaien van Marsascala en St.Thomas. Via Marsaxlokk, de Blauwe Grot en de imposante, steile Dingli Cliffs vaart u naar Anchor Bay. Een van de hoogtepunten van de dag is het kristalheldere water van de Blue Lagoon bij het eiland Comino, dat ook deel uitmaakt van de Maltese archipel. Bij de cruise is een heerlijke buffetlunch met wijn inbegrepen. Voordat u terugkeert naar Sliema, kunt u zwemmen en van de zon genieten. Een heerlijk ontspannen dag!

Vluchtschema Transavia april t/m oktober

Uw vlucht is een chartervlucht. Dit betekent dat het vluchtschema pas kort voor vertrek definitief is. Tijdens het boekingsproces ziet u een voorlopig schema met vluchttijden die onder voorbehoud zijn. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema. Hou er wel rekening mee dat, hoewel de kans niet groot is, ook dit schema tot kort voor vertrek nog (drastisch) kan wijzigen.

transavia.png

Vluchtschema
air_malta.png

Amsterdam - Malta11:30 - 14:25 uur
Malta - Amsterdam07:20 - 10:40 uur
Amsterdam - Malta06:10 - 09:10 uur
Malta - Amsterdam09:55 - 13:10 uur

Let op: dit is het standaard vluchtschema dat geldt voor de meeste vertrekdata. Het is mogelijk dat het vluchtschema voor uw specifieke vertrekdatum afwijkt van het bovenstaande schema. In de kassabon en op de reserveringsbevestiging ziet u het vluchtschema van de door u gekozen vertrekdatum dat op dat moment bekend is. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over het hotel, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Bij vertrek van april t/m oktober verblijft u in de toeristenklassehotels Plaza Hotel/Plaza Regency Hotel, bij vertrek vanaf november t/m maart verblijft u in het toeristenklassehotel Cavalieri. Het kan voorkomen dat u verblijft in een ander, gelijkwaardig hotel. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens de reis te verblijven in het comfortabele middenklassehotel Le Méridien Hotel & Spa in St. Julian’s. In de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Tijdens de excursiedagen wordt u bij Le Méridien Hotel & Spa opgehaald en ook weer afgezet.

Hotel Cavalieri St.Julian's
Hotel Cavalieri - St. Julians
Hotel Cavalieri ligt in het gezellige St.Julians, op loopafstand van de vele winkels, barretjes en restaurants. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad aan zee, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een bar, een lift, gratis wifi en een restaurant. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, een balkon en een badkamer met een bad en/of een douche. U kunt een ruimere superiorkamer met een balkon en zicht op het kristalheldere water van Balluta Bay tegen een kleine meerprijs (v.a. € 40,- per persoon) bijboeken. Het ontbijt is in buffetvorm. Op de dag van vertrek is i.v.m. het vroege vertrek geen ontbijt inbegrepen. Wel kunt u een kop koffie/thee en een biscuitje/cake krijgen.

Bekijk de website van Hotel Cavalieri
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

We hebben erg genoten van deze reis en boven verwachting veel gezien door de bijgevoegde excursies. Dit hadden we ook zeker te danken aan onze altijd vriendelijke en ter zaken kundige gids Linda Farrugia. Met haar en de chauffeur klikte het ook uitstekend. Ondanks een aantal negatieve reacties op het hotel hebben wij daar niets van gemerkt. Goede kamer, prima afwisselend en uitgebreid buffet en personeel dat zeer behulpzaam was. Wij denken er met plezier aan terug.
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Meneer G. Schuur
Linda is een uitstekende gids. Veel kunstgeschiedeniskennis, enthousiast, accuraat, vrolijk en stipt. Een aanwinst voor SRC! Getrouwd met een Maltezer met het vermogen toch te relativeren. Onze groep was zeer content met haar!
Beoordeling reis: 7
Beoordeling reisleider: 9
J. Wortel uit Beverwijk
Goede reis, goede gids, goede chauffeur!
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
We zijn zeer te spreken over de inzet en de betrokkenheid van de gids Linda. De optionele excursie naar de Blauwe Grot was geweldig. De excursie naar Ta Qali had wat ons betreft niet gehoeven. Het hotel ligt aan een prachtige plek bij de baai, de weg langs het hotel is helaas wel wat druk. Overall: we hebben een fijne vakantie gehad.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Malta is ons wat tegengevallen. We hadden er wat betreft culturele bezienswaardigheden meer van verwacht! Verder hebben we wel een heerlijke vakantie gehad!
Beoordeling reis: 7
Beoordeling reisleider: 8
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis online
De beste reisleiders die u net wat meer laten zien
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Boek vóór 31 januari en ontvang € 35,- feestkorting per persoon op alle reizen met vertrek tussen 1 april 2018 en 31 oktober 2018. Bekijk de actievoorwaarden.

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met 3 of 7 nachten in Plaza Hotel/Plaza Regency Hotel in Sliema (vertrek april t/m oktober), in Hotel Cavalieri in St. Julian’s (vertrek november t/m maart) of in Le Méridien Hotel & Spa in St. Julian’s . Alle verlengingsopties zijn op basis van logies en ontbijt en inclusief transfers.

Sliema en St. Julian’s
De bruisende badplaatsen Sliema, dat ‘vrede’ betekent, en St.Julian’s liggen tegen elkaar aan, direct aan de Middellandse Zee. Ze worden door een lange promenade, waarover u heerlijk kunt flaneren, met elkaar verbonden. Aan de boulevard zijn veel terrasjes, restaurants en barretjes te vinden. Beide plaatsen hebben een gezellig centrum en met het openbaar vervoer bent u snel in het nabijgelegen Valletta. Ook de rest van het eiland is gemakkelijk te bereiken met de lokale bussen.

Hotel Cavalieri St.Julian's
Hotel Cavalieri - St. Julians
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 80 p.p.
Hotel Cavalieri ligt in het gezellige St.Julians, op loopafstand van de vele winkels, barretjes en restaurants. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad aan zee, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een bar, een lift, gratis wifi en een restaurant. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, een balkon en een badkamer met een bad en/of een douche. U kunt een ruimere superiorkamer met een balkon en zicht op het kristalheldere water van Balluta Bay tegen een kleine meerprijs (v.a. € 40,- per persoon) bijboeken. Het ontbijt is in buffetvorm. Op de dag van vertrek is i.v.m. het vroege vertrek geen ontbijt inbegrepen. Wel kunt u een kop koffie/thee en een biscuitje/cake krijgen.

Bekijk de website van Hotel Cavalieri
Hotel Cavalieri St.Julian's
Hotel Cavalieri - St. Julians
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 170 p.p.
Hotel Cavalieri ligt in het gezellige St.Julians, op loopafstand van de vele winkels, barretjes en restaurants. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad aan zee, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een bar, een lift, gratis wifi en een restaurant. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, een balkon en een badkamer met een bad en/of een douche. U kunt een ruimere superiorkamer met een balkon en zicht op het kristalheldere water van Balluta Bay tegen een kleine meerprijs (v.a. € 40,- per persoon) bijboeken. Het ontbijt is in buffetvorm. Op de dag van vertrek is i.v.m. het vroege vertrek geen ontbijt inbegrepen. Wel kunt u een kop koffie/thee en een biscuitje/cake krijgen.

Bekijk de website van Hotel Cavalieri
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 160 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 400 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 130 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 320 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 130 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 320 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 300 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.
Hotel Le Méridien
Hotel Le Méridien - St. Julians
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 690 p.p.
Dit zeer comfortabele hotel ligt aan Balluta Bay, aan de promenade die St.Julian’s en Sliema met elkaar verbindt. Het Plaza/Regency Hotel ligt op 10 minuten wandelen, Hotel Cavalieri op 15 minuten wandelen en in de nabije omgeving zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, twee restaurants, een lounge en een bar, een binnen- en buitenzwembad, een modern fitnesscentrum en wellnessfaciliteiten. Vanaf het dakterras, waar het buitenzwembad zich bevindt, heeft u een spectaculair uitzicht over de baai en de omgeving. Hier vindt u ook een van de twee restaurants, met uitzicht op de Middellandse Zee. In de sfeervolle KuDéTa Lounge & Bar kunt u genieten van diverse drankjes en snacks. De nette ‘classic rooms’ zijn voorzien van een grote tv, een telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten, een minibar, kluisje, strijkfaciliteiten, airconditioning en een badkamer met een regendouche, een bad, een toilet, badjassen, slippers en een föhn. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over St.Julian’s, en soms over de zee. U kunt tegen een meerprijs een iets ruimere ‘deluxe kamer’ met zeezicht boeken.

Bekijk de website van Le Méridien Hotel & Spa.