050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Malta | Mediterraan Malta

Parel in de Middellandse Zee

Reisleidster Linda:
‘Malta is met een heerlijk klimaat, veel prachtige cultuur en een smaakvolle mediterrane keuken een fijne vakantiebestemming! De liefde heeft me hier naartoe gebracht, en inmiddels ben ik ook verliefd op deze kleine archipel. Op het hoofdeiland, Malta, en de twee kleinere buren, Gozo en Comino, gaan de schoonheid van de natuur en de boeiende cultuur hand in hand.

In een prachtig landschap van heuvels, groene dalen, hoge kliffen en kusten met natuurlijke havens en zandbaaien bewondert u de herinneringen aan sterke tempelbouwers, heldhaftige ridders en de vele andere kolonisten die Malta gevormd hebben. U vindt hier de sporen van de Heilige Paulus, die er na een schipbreuk gastvrij werd ontvangen door de Maltezer bevolking. En u ziet er de erfenis van de Johannieterridders, die Malta als thuishaven hadden en er vochten voor het christendom. In de Engelse bussen, het links rijden en sommige plaatsnamen (Victoria) herkent u de Engelse invloed.

Tijdens deze cultuurvakantie ziet u het mooie Mdina, het pittoreske vissersplaatsje Marsaxlokk met zijn kleurrijke vissersbootjes en de levendige hoofdstad Valletta. In deze sfeervolle stad herleeft de tijd van de Maltezer ridders in het rechtlijnige stratenpatroon en bij de robuuste verdedigingsmuren rond de natuurlijke havens. Uw kennismaking met de Drie Steden, de ommuurde stadjes Vittoriosa, Cospicua en Senglea, zal u zeker verrassen. Uiteraard bezoekt u ook het unieke Gozo, waar het bijzonder goed toeven is. Als u de dag afsluit met een uitstekend mediterraan diner, heeft u het recept voor een heerlijk ontspannen vakantie in handen!’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Air Malta
ruimbagage
toeristenklassehotel
verblijf in bruisend Sliema
6x ontbijt
havencruise Valletta
audiosysteem
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
historisch centrum van Valletta
vissersplaatsje Marsaxlokk
stille stad Mdina
co-kathedraal van Sint Jan
hele dag op zustereiland Gozo
Victoria en rotskust bij Dwejra
de Drie Steden
botanische tuinen San Anton
domkerk van Mosta
prehistorische tempels
Palazzo Parisio in Naxxar
SRC-reisleidster Linda
SRC-reisleidster sinds 2014
Tijdens de cruise door de natuurlijke havens bij Valletta bewonderen we de imposante vestingmuren die deze historische stad weerbaar maakten.
Ontmoet onze beste reisleiders in Malta
SRC-reisleidster Linda
Reisleidster sinds 2014

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Malta
Valletta; Baraccatuinen, co-kathedraal van Sint Jan en boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour
Bezoek vissersplaatsje Marsaxlokk, de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra en de Drie Steden
Vrije dag; mogelijkheid tot het maken van een optionele boottocht rond het eiland
Dagje Gozo; rotskust bij Dwejra, Victoria, Ta Pinu en Xlendi
Stille stad Mdina, de imposante domkerk van Mosta en vrije middag
Bezoek Palazzo Parisio, de botanische tuinen van San Anton en vrije middag
Vlucht Malta – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Malta

We vliegen naar Malta en worden na aankomst naar ons hotel in Sliema gebracht. Als u een vroege aankomst heeft op Malta, zullen de kamers in het hotel nog niet gereed zijn. U kunt uw koffers in het hotel achterlaten en een restaurantje opzoeken aan de gezellige boulevard voor een kopje koffie of een vroege lunch. (ca. 10 km)

dag 2: Stadswandeling Valletta en havencruise

Tijdens een wandeling ontdekken we de sfeervolle hoofdstad Valletta. Vanuit de Baraccatuinen hebben we een schitterend uitzicht over de havens. We bezoeken de co-kathedraal van Sint Jan en, als het is geopend, het Paleis der Grootmeesters. Ook maken we een boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour, twee van de mooiste havens van Europa. De hoge vestingmuren langs de zee die Valletta aan drie kanten beschermen, zorgden ervoor dat de stad in de late 17e eeuw weerbaar was. Vanaf het water hebben we een goed zicht op de indrukwekkende barokke vestingwerken waarmee de havens in roerige tijden werden verdedigd. (ca. 35 km)

dag 3: Pittoresk vissersplaatsje en de Drie Steden

De typisch Maltese vissersbootjes geven het pittoreske vissersplaatsje Marsaxlokk een kleurrijk aanzicht. We wandelen door het haventje, waar het op zondag gezellig druk is. Veel locals trekken er op hun vrije dag op uit en treffen elkaar hier in de restaurantjes. Na dit bezoek gaan we naar de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De megalithische tempels zijn uit enorme stenen opgebouwd en hebben een schitterende ligging, vlak bij zee. De architectonische meesterwerken vormen het bewijs dat Malta al zeer vroeg werd bewoond door een georganiseerde gemeenschap. In de middag kunt u, bij een kalme zee, een optionele excursie naar de Blauwe Grot maken, waar u wordt verrast door het prachtige kleurenspel van het water (kosten niet inbegrepen). We sluiten de dag af met een bezoek aan de ommuurde steden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, ook wel de Drie Steden genoemd. Deze steden vormden de eerste thuisbasis van de ridders van de johannieterorde op Malta. Hierdoor kunnen we in deze stadjes fraaie kerken, grootse paleizen en indrukwekkende verdedigingswerken bewonderen. Aan het einde van de middag reizen we met de touringcar terug naar het hotel. Wilt u nog wat langer genieten in de Drie Steden? U kunt ook een lokale bus terug naar het hotel nemen. Er zijn genoeg mooie plekjes en lekkere restaurantjes om te dineren! (ca. 50 km)

dag 4: Vrije dag of optionele boottocht

Deze dag kunt u zelf invullen. Op loopafstand van Sliema vindt u St. Julian’s, zonder twijfel het gezelligste plaatsje van Malta. Het stadje heeft een levendig centrum met restaurants, cafés en terrasjes. U kunt ook eenvoudig met de bus andere mooie plaatsen op het eiland bezoeken. Gaat u nog een keer naar Valletta? Of maakt u een optionele excursie: een boottocht rond het eiland (kosten niet inbegrepen). U ziet dan schitterende baaien, de imposante Dingli Cliffs en de Blue Lagoon. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch!

dag 5: Groen eiland Gozo

Op een klein halfuur varen van Malta ligt het kleinere eiland Gozo. Dit eiland heeft een heel eigen identiteit en overtreft Malta qua natuurschoon. Ook heerst er een prettige, dorpse sfeer. We bekijken in het westen van Gozo de rotskust bij Dwejra. Ondanks dat de beroemde rotsdoorgang kort geleden in zee gestort is, is dit deel van Gozo nog steeds een bezoek waard. We genieten hier van de ruige, ongerepte natuur. Ook zien we de citadel van Victoria, die vernoemd is naar de voormalige Britse koningin, het heiligdom Ta Pinu en het pittoreske havenplaatsje Xlendi. (ca. 70 km)

dag 6: Stille stad Mdina en Mosta

Mdina, ook wel de stille stad genoemd, was eens de hoofdstad van Malta. De sfeer in het historische stadshart, met zijn paleizen en kerken, is werkelijk uniek. We bekijken de mooie kathedraal en de imponerende vestingmuren, vanwaar we een adembenemend uitzicht over het hele eiland hebben. Bij goed weer kunt u zelfs Sicilië zien liggen! Hierna bezoeken we in Mosta de beroemde, imposante domkerk. De middag is ter vrije besteding. (ca. 55 km)

dag 7: Palazzo Parisio en San Anton

Centraal op het eiland ligt het vriendelijke dorpje Naxxar. Hier brengen we een bezoek aan het sierlijke Palazzo Parisio. Vooral het prachtige interieur van dit 18e-eeuwse paleis spreekt tot de verbeelding. In de weelderige tuinen kunt u op een terras genieten van een lekker kopje koffie of thee met een goed stuk taart. Aansluitend bezoeken we de botanische tuinen van San Anton, die bekend zijn om de fraaie fonteinen en de fleurige bloembedden. De middag is ter vrije besteding. Maakt u een ontspannen wandeling over de levendige boulevard van Sliema? Of neemt u de bus naar Mellieha, waar u heerlijk kunt genieten van een mooi zandstrand? (ca. 55 km)

dag 8: Malta – Amsterdam

We worden naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Nederland. (ca. 10 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Boottocht Blauwe Grot
Boottocht Blauwe Grot
Beleef de magie van de Blauwe Grot
Duur: ca. 25 minuten
Geen minimumaantal deelnemers
Prijs: ca. € 8,- per persoon
Als de zee kalm is, kunt u een boottochtje maken. In het uiterste zuiden van het eiland zijn zeven zeegrotten die alleen vanaf het water en met kleine vissersbootjes te bereiken zijn. De bekendste is de Blauwe Grot, een prachtige inham in glashelder water met felblauwe, oplichtende wanden. Met een bootje vaart u naar deze prachtige grot. Wie aan wal blijft, kan genieten van de spectaculaire uitzichten over de ruige kust.
Cruise rondom Malta
Cruise rondom Malta
Een boottocht vol ontspanning
Duur: ca. 8 uur
Geen minimumaantal deelnemers
Prijs: ca. € 35,- per persoon, incl. transfers en buffetlunch aan boord
Als de zee kalm is, kunt u een cruise maken rond Malta. U vaart dan langs alle populaire plekken aan de Maltese kust. Vanaf het azuurblauwe water ziet u de hoofdstad Valletta, de Grand Harbour en de mooie baaien van Marsascala en Saint Thomas. Via Marsaxlokk, de Blauwe Grot en de imposante, steile Dingli Cliffs vaart u naar Anchor Bay. Een van de hoogtepunten van de dag is het kristalheldere water van de Blue Lagoon bij het eiland Comino, dat ook deel uitmaakt van de Maltese archipel. Bij de cruise is een heerlijke buffetlunch met wijn inbegrepen. Voordat u terugkeert naar Sliema, kunt u zwemmen en van de zon genieten. Een heerlijk ontspannen dag!

Vluchtschema
air_malta.png

Amsterdam - Malta11:50 - 14:50 uur
Malta - Amsterdam07:40 - 10:50 uur
Amsterdam - Malta11:30 - 14:25 uur
Malta - Amsterdam07:20 - 10:40 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotel

Hieronder vindt u informatie over het hotel, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in een ander, gelijkwaardig hotel. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

De Mediterrane Malta reis is zeer goed bevallen. Grotendeels te danken aan de zeer ervaren, vriendelijke en no-nonsense gids Linda en de kleine groep van prettige mede-reizigers.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 10
Mevr. P. Carst
Het was prettig dat er voldoende vrije tijd in het programma was om zelf andere bezienswaardigheden naar keuze te kunnen bezoeken. Het zou prettig zijn als het hotel ook bruikbare wifi op de kamer aanbood.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 7
Dhr. R. Krug
De Malta-reis is zeer goed bevallen. Grotendeels te danken aan de zeer ervaren, vriendelijke en no-nonsense gids Linda en de kleine groep van prettige medereizigers.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 8
Mevr. P. Carst
Fijne reis. Heerlijk dat er wat dagdelen vrij waren, dat geeft precies de goede balans in ontspanning en inspanning. Programma was goed en afwisselend.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Mevr. A. Markus
We hebben erg genoten van deze reis en boven verwachting veel gezien door de bijgevoegde excursies. Dit hadden we ook zeker te danken aan onze altijd vriendelijke en ter zaken kundige gids Linda Farrugia. Met haar en de chauffeur klikte het ook uitstekend. Ondanks een aantal negatieve reacties op het hotel hebben wij daar niets van gemerkt. Goede kamer, prima afwisselend en uitgebreid buffet en personeel dat zeer behulpzaam was. Wij denken er met plezier aan terug.
Beoordeling reis: 10
Beoordeling reisleider: 10
Meneer G. Schuur
Linda is een uitstekende gids. Veel kunstgeschiedeniskennis, enthousiast, accuraat, vrolijk en stipt. Een aanwinst voor SRC! Getrouwd met een Maltezer met het vermogen toch te relativeren. Onze groep was zeer content met haar!
Beoordeling reis: 7
Beoordeling reisleider: 9
J. Wortel uit Beverwijk
Goede reis, goede gids, goede chauffeur!
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
We zijn zeer te spreken over de inzet en de betrokkenheid van de gids Linda. De optionele excursie naar de Blauwe Grot was geweldig. De excursie naar Ta Qali had wat ons betreft niet gehoeven. Het hotel ligt aan een prachtige plek bij de baai, de weg langs het hotel is helaas wel wat druk. Overall: we hebben een fijne vakantie gehad.
Beoordeling reis: 8
Beoordeling reisleider: 9
Malta is ons wat tegengevallen. We hadden er wat betreft culturele bezienswaardigheden meer van verwacht! Verder hebben we wel een heerlijke vakantie gehad!
Beoordeling reis: 7
Beoordeling reisleider: 8
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog!

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel verlengen met 3 of 7 nachten in Plaza Hotel/Plaza Regency Hotel in Sliema. De verlenging is op basis van logies en ontbijt en inclusief transfers en milieubelasting. Het is ter plaatse mogelijk om het diner bij te boeken.

Sliema en St. Julian’s
De bruisende badplaatsen Sliema, dat ‘vrede’ betekent, en St.Julian’s liggen tegen elkaar aan, direct aan de Middellandse Zee. Ze worden door een lange promenade, waarover u heerlijk kunt flaneren, met elkaar verbonden. Aan de boulevard zijn veel terrasjes, restaurants en barretjes te vinden. Beide plaatsen hebben een gezellig centrum en met het openbaar vervoer bent u snel in het nabijgelegen Valletta. Ook de rest van het eiland is gemakkelijk te bereiken met de lokale bussen.

Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 90 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 220 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 90 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.
Hotel Plaza Regency
Hotel Plaza Regency - Sliema
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 220 p.p.
Deze toeristenklassehotels zijn door een loopbrug op de zesde verdieping met elkaar verbonden. Ze liggen aan de boulevard in Sliema. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een zonneterras met ligbedden, een binnenzwembad, een lounge, een bar, een animatieruimte, liften en een restaurant met uitzicht op St.Julian’s Bay. Het Engelse ontbijt en het diner zijn in buffetvorm. De eenvoudige standaardkamers zijn voorzien van een tv, een radio, een telefoon, een balkon met zijzeezicht en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U kunt tegen een kleine meerprijs een ruimere superiorkamer met een balkon en zeezicht boeken. Deze kamers hebben ook een minibar en een föhn.


Bekijk de website van Plaza/Plaza Regency.