De smaragd van Zuidoost-Azië

Reisleider Bart van Mierlo:
‘"This is Burma and it will be quite unlike any land you know about.” – Rudyard Kipling
In Zuidoost-Azië ligt een van de laatste geheimen van de wereld: Myanmar, zoals de officiële naam luidt, of Birma. Dit is het land van de mooiste pagodes, machtige rivieren en schitterende bergen. Met de tempels en pagodes van Bagan kan Myanmar wedijveren met Angkor Wat. De koningen van Myanmar bouwden 200 jaar lang gemiddeld veertig pagodes per jaar! In de Shwedagon-pagode ziet u gezinnen bloemenoffers brengen en picknicken naast een mediterende monnik: zo ervaart u dat het boeddhisme centraal in het Birmese leven staat.

Tussen de bergen ligt het sprookjesachtige meer van Inle. Langzaam ziet u de vissers op één been voorbijgaan. Hun andere been is om de roeispaan heen gevouwen. Zo kunnen ze de boot voortbewegen en hebben ze beide handen vrij om te vissen. De vriendelijke Birmezen zullen u wellicht nog het meest betoveren. Ze dragen een longyi, een omslagdoek, en veel dames hebben thanaka, een poeder van vermalen sandelhout, in de mooiste patronen op hun wangen.

Myanmar is een van de meest authentieke landen die ik ken. Na een jarenlange politieke isolatie maken voorzichtige hervormingsmaatregelen de weg voor toenadering vrij. Heel gauw zal de rest van de wereld de pracht van dit land ontdekken. Dus wees er snel bij! Dit is een land waarnaar u, als u er eenmaal bent geweest, altijd terugverlangt!'

Pluspunten
vluchten Singapore Airlines
2 binnenlandse vluchten
ruimbagage
toeristenklassehotels
15x ontbijt, 5x lunch en 11x diner
entreegelden zijn inclusief
lokale gids
de beste SRC-reisleider
Bezienswaardigheden
Yangon en Bago
beklimming Golden Rock
boottochten meer van Inle
Pindaya-grotten
verkenning Bagan op de fiets
Mount Popa
grotstelsel Po Win Taung
Mandalay en Ava
religieus Sagaing Hills
boottocht Mingun
Reisleider Bart van Mierlo
SRC-reisleider sinds 2006
Favoriete plek: meer van Inle
Myanmar is een van de meest authentieke landen die ik ken. Dit is een land waarnaar u, als u er eenmaal bent geweest, altijd terugverlangt!
Ontmoet onze beste reisleiders in Myanmar
Reisleidster Claudia Vosman
Reisleidster sinds 2001
Reisleidster Domitilla Nijenhuis
Reisleidster sinds 2013
Reisleider Frits van Norden
Reisleider sinds 2006
Reisleider Thomas Guilini
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Vlucht naar Myanmar via Singapore
Aankomst in Yangon
Yangon en naar Bago
Klim naar legendarische Golden Rock
Bezoek British War Cemetery en naar Yangon
Binnenlandse vlucht Heho, bijzondere Pindaya-grotten en naar Kalaw
Trekking naar Palaung en Pein Ne Bin en naar meer van Inle
Boottocht over meer van Inle
Verdere verkenning meer en omgeving
Binnenlandse vlucht naar Bagan
Verkenning van Bagan per fiets en adembenemende zonsondergang
Lokale markt, pagode en excursie Mount Popa
Bezichtiging houten klooster en zandstenen grotten van Po Win Taung, Birmees leven in klein dorpje en naar Monywa
Thanboddhay-pagode, grootste liggende Boeddha van Birma en naar Mandalay
Bezoek religieuze Sagaing Hills en authentiek Ava
Verkenning Mandalay en boottocht naar Mingun
Transfer naar luchthaven en vlucht naar Amsterdam via Singapore
Aankomst op Schiphol

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht Amsterdam – Singapore

dag 2: Aankomst in Myanmar

Na een overstap in Singapore vliegen we naar Yangon, de grootste stad van Myanmar. Na aankomst worden we naar ons hotel gebracht, waar u kunt acclimatiseren. In de middag rijden we naar het meer van Kandawgyi, vanwaar we een prachtig uitzicht hebben op de Shwedagon-pagode. Er wordt gezegd dat de Shwedagon-pagode 2.500 jaar oud is, en dus de oudste pagode ter wereld is! De gouden stoepa van deze pagode is het ‘hart’ van het boeddhistische Myanmar en een zeer belangrijk bedevaartsoord. Natuurlijk bezoeken we deze pagode. (ca. 45 km)

dag 3: Naar Bago

We zetten koers naar de historische stad Bago (Pegu), die op ongeveer twee uur rijden van Yangon ligt. Onderweg bezoeken we het Khat Kyat Wyne-klooster, waar we zien hoe de monniken leven. We bezichtigen de Shwemawdaw-pagode, die een met diamanten ingelegde stoepa heeft. Ook krijgen we een korte weefworkshop. We zien verder de Kyaikpunpagode, een pagode met vier Boeddhafiguren die 30 meter hoog zijn. We overnachten in Bago. (ca. 120 km)

dag 4: Legendarische Golden Rock

Vanuit Bago rijden we door de eindeloze rijstvelden en via het plaatsje Kyaikto naar Kinpun, waar we in een restaurant lunchen. ’s Middags rijden we per truck via een hobbelige weg de berg op, tot halverwege. Daar stappen we uit. We wandelen vervolgens naar de legendarische Golden Rock. Tijdens deze klim hebben we schitterende vergezichten over het omliggende gebied. U wordt vergezeld door pelgrims die hetzelfde pad nemen. De beloning voor uw inspanning is de prachtige, balancerende Golden Rock op Mount Kyaiktiyo. Bij helder weer kunnen we hier genieten van een adembenemende zonsondergang. We overnachten in Kyaiktiyo. (ca. 95 km)

dag 5: Terug naar Yangon

Vroege vogels kunnen een frisse ochtendwandeling maken naar de Golden Rock en daar de zon zien opkomen. Daarna rijden we terug naar Yangon. Onderweg kunnen we in Htauk Kyan de British War Cemetery bezoeken. We overnachten in Yangon. (ca. 190 km)

dag 6: Bijzondere Pindaya-grotten

We vliegen naar Heho. Vervolgens rijden we door de heuvels en over het Shan-plateau naar Pindaya. We bezoeken hier in een kalkstenen rots de bijzondere grotten van Pindaya. Hier zijn duizenden verschillende beeltenissen van Boeddha te zien. Ook bezoeken we een Birmese familie, die papier en parasols maakt. Vervolgens rijden we naar Kalaw, waar we overnachten. (ca. 95 km)

dag 7: Trekking naar authentieke dorpjes

Kalaw ligt 1.300 meter boven zeeniveau in de glooiende heuvels van het Shan-plateau. Vanuit Kalaw kunnen de mooiste wandeltochten worden gemaakt. We wandelen door een woud van pijnbomen en door sinaasappelplantages naar de dorpjes Palaung en Pein Ne Bin. In deze afgelegen dorpjes maken we kennis met de bevolking: een bijzondere ervaring! We zien hoe de Silver Palaung met de hand weven en we genieten van prachtige vergezichten. Daarna gaan we in Nyaungshwe, bij het meer van Inle, aan boord van een boot. Deze boot brengt ons naar het hotel waar we drie nachten verblijven. (ca. 75 km)

dag 8: Het magische meer van Inle

We maken een boottocht over het meer van Inle. Het spiegelende water, met hier en daar wat drijvende planten en vissers in kano’s, en de groene heuvels op de achtergrond leveren fotogenieke plaatjes op! De kans is groot dat we de typische beenroeiers zien: de Intha roeien staand, met een roeispaan aan hun been gebonden. We zien het Nga Phe Kyaungklooster, de Phaung Daw Oo-pagode en de drijvende tuinen, waarin de bevolking groenten en bloemen kweekt.

dag 9: Vijfdagenmarkt en Indaing

De vijfdagenmarkt trekt langs vijf verschillende plaatsen langs het meer. Als de locatie dat toelaat, beginnen we de dag met een bezoek aan deze markt. Daarna varen we naar Indaing, een dorp dat aan de westelijke oevers ligt. Ook zien we het klooster van Phe Chaung. We varen door een lange inham en zien hoe de boeren hun gewassen verbouwen.

dag 10: Naar Bagan

We vliegen naar Bagan. Nadat we ons hebben opgefrist in het hotel, varen we over de Irrawaddy naar het eiland Kyun Thiri. Volgens de boeddhistische leer moeten alle mannen in hun leven monnik zijn geweest, al is het maar voor een paar dagen. We horen hierover meer in het klooster. Ook krijgen we uitleg over de unieke landbouw van het eiland. (ca. 5 km)

dag 11: Pagodes en tempels van Bagan

We ontdekken Bagan op de fiets! Dicht bij de stad staan, op een klein oppervlak en dicht op elkaar, een enorm aantal pagodes en tempels. Ze variëren in grootte en staat van verval. We bewonderen de mooiste en meest bijzondere pagodes en tempels. Aan het einde van de dag genieten we van de ondergaande zon die achter de tempellandschap van Bagan verdwijnt.

dag 12: Top van Mount Popa

’s Ochtends verkennen we de prachtige omgeving van Bagan. We bezoeken een markt en de Mingalazedi-pagode. In de middag rijden we naar Mount Popa, waar ‘nats’, geesten, huizen. De vulkaan ligt in een nationaal park en de hele berg is bedekt met planten en bloemen. De klim naar de top vergt wat energie, maar wordt beloond met een schitterend uitzicht over de Ayeyarwaddy-rivier en haar omgeving. (ca. 140 km)

dag 13: Ontmoeting met bevolking en bezoek grottenstelsel

Onderweg naar Monywa bezoeken we het houten klooster Pakangyi, dat maar liefst 254 pilaren heeft. Ook stoppen we in een van de dorpjes, waar we kennismaken met de eenvoudige levensstijl van de Birmezen. In jeeps rijden we naar het zandstenen grotstelsel van Po Win Taung. De meer dan honderd grotten staan vol Boeddhabeelden en op de muren zijn boeddhistische scènes geschilderd. Ook bezoeken we het nabijgelegen Shwe Ba Daung, waar kloosters en tempels uit de rotsen zijn gehouwen. Ten slotte reizen we naar Monywa, waar we overnachten. (ca. 150 km)

dag 14: Thanboddhay-pagode

We bezichtigen de Thanboddhay-pagode. Rondom de rijk gedecoreerde centrale stoepa van deze pagode staan niet minder dan 845 kleinere stoepa’s! Hier zien we ook vele duizenden beeltenissen van Boeddha. Er wordt gezegd dat het er meer dan 500.000 zijn! In de Boditahtaung-pagode bewonderen we de grootste liggende Boeddha van Myanmar. Via de Ava-brug, die is gebouwd door de Britten, bereiken we Mandalay, de laatste koninklijke hoofdstad van het onafhankelijke Birmese koninkrijk. Deze stad, het culturele centrum van het land, ligt aan de oostelijke oever van de Irrawaddy-rivier. We verblijven hier drie nachten. (ca. 140 km)

dag 15: Religieuze Sagaing Hills en authentiek Ava

De Sagaing Hills is een van de belangrijkste boeddhistische plaatsen van het land. Hier bevinden zich meerdere pagodes en kloosters. We bezoeken onder meer de Soon U Pon Nya Shin-pagode. In de middag steken we met de ferry de Myit Nge-rivier over. We komen aan in Ava (Innwa), in de 14e eeuw de hoofdstad van het land. Een deel van de oude stadsmuren, het Innwa-fort en verschillende oude pagodes getuigen nog van deze vroegere status. Ava ligt op een eiland en is in het regenseizoen uitsluitend met de boot te bereiken. De stad heeft daardoor een authentiek karakter! Paard en wagen zijn hier nog altijd de belangrijkste vorm van vervoer. We ontdekken het oude centrum dan ook op deze ontspannen wijze. Nadat we zijn teruggekeerd naar Mandalay, genieten we vanaf de U Bein-brug van de zonsondergang. (ca. 90 km)

dag 16: Pagode van Bodawpaya

In Mandalay bezichtigen we het Shwenandaw-klooster. In de Kuthodaw-agode zien we het grootste boek ter wereld: de boeddhistische geschriften op marmeren platen. Tijdens ons bezoek aan de Kyaukdawgyi-pagodes zien we een grote Boeddha, die is gehouwen uit een enkel blok marmer. Ook gaan we naar de Mahamuni-pagode, waar het heiligste Boeddhabeeld van Mandalay staat. Vervolgens maken we een boottocht naar Mingun, waar we de onafgebouwde bakstenen pagode bezichtigen. Koning Bodawpaya startte de bouw in 1790. Hij had een 150 meter hoge pagode in gedachten. Vanwege het voorspelde onheil stopte hij bij 50 meter. De pagode kijkt uit over de Ayeyarwady-rivier en herbergt een enorme klok. Tijdens de boottocht terug naar Mandalay zien we diverse vaartuigen, die goederen over de rivier vervoeren. Ook genieten we van de ondergaande zon. (ca. 40 km)

dag 17: Terug naar huis

In de loop van de ochtend worden we naar de luchthaven van Mandalay gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam via Singapore. (ca. 20 km)

dag 18: Aankomst op Schiphol

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Yangon07:55 - 09:20 uur
Mandalay - Singapore14:15 - 20:50 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 06:45 uur

Let op: dit is het standaard vluchtschema dat geldt voor de meeste vertrekdata. Het is mogelijk dat het vluchtschema voor uw specifieke vertrekdatum afwijkt van het bovenstaande schema. In de kassabon en op de reserveringsbevestiging ziet u het vluchtschema van de door u gekozen vertrekdatum dat op dat moment bekend is. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrek vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in eenvoudige toeristenklassehotels. Niet alle hotels beschikken over een lift. De kamers beschikken over een badkamer met bad en/of douche en toilet. Hieronder vindt u meer informatie over de hotels die meestal op deze reizen worden gebruikt. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Asia Plaza Hotel in Yangon
Hotel Asia Plaza - Yangon
Het Asia Plaza Hotel is door zijn gunstig ligging in Yangon een goede uitvalsbasis om deze levendige stad te ontdekken. Maakt u ’s avonds een wandeling naar de prachtig verlichte Sule-pagode?

Bekijk de website van Asia Plaza Hotel
Bago Star Hotel in Bago
Hotel Bago Star - Bago
In een voorstad van Bago en op ongeveer 1 kilometer van het stadscentrum ligt dit comfortabel hotel. In het stadscentrum staan de gigantische Boeddhafiguren van de Kyaikpon-pagode.
Kyaik Hto Hotel, Myanmar
Hotel Kyaik Hto - Kyaiktiyo
Deze accommodatie ligt midden in de natuur op dezelfde heuvel als de Gouden Rots. De ideale uitvalsbasis dus om deze bijzondere locatie te bezoeken.

Bekijk de website van Kyaik Hto
Hill Top Villa Resort in Kalaw
Hotel Hill Top Villa Resort - Kalaw
Op de heuvels van Kalaw, midden in de natuur en omringd door bergen ligt dit charmante resort. Op 2 kilometer afstand ligt het centrum van Kalaw.

Bekijk de website van Hill Top Villa Resort
Inle Khaung Daing Village in Lake Inle
Resort Inle Khaung Daing Village - Southern Inle Lake
Dit koloniale resort ligt aan de westelijke oever van het meer van Inle. Vanaf dit resort heeft u een schilderachtig uitzicht op het meer.

Bekijk de website van Inle Khaung Daing Village
Crown Prince Hotel in New Bagan
Hotel Crown Prince - Bagan
Dit nieuwe hotel heeft een prettige atmosfeer en ligt ideaal in het belangrijke toeristische gebied van New Bagan. In vijf minuten wandelt u naar de Irrawaddy-rivier.
Win Unity Resort in Monywa
Hotel Win Unity Monywa - Monywa
De onlangs gerenoveerde resort in Monywa is een oase van rust. De cottage heeft een veranda met uitzicht over de sfeervolle aangelegde parkachtige tuin. Neemt u na aankomst direct een verfrissende duik in het buitenzwembad?

Bekijk de website van Win Unity Resort.
Shwe Inngyinn Hotel in Mandalay
Hotel Shwe Ingyinn - Mandalay
Dit sfeervolle hotel ligt centraal in Mandalay tegenover het grote sierlijke treinstation. Veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

Bekijk de website van Shwe Inngyin Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB/B> Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Dit was een van de allermooiste reizen ooit. Perfect land, perfect programma en vooral perfecte reisleiders (zowel Thomas van SRC als Myo, de lokale gids). Het is heel moeilijk een negatief punt te vinden, maar zullen we toch proberen...? Mandalay-bier is moeilijk te vinden in Mandalay (en is daarbij ook niet veel lekkerder dan Myanmar-bier). Je ziet het al... Fantastisch reis!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Fam Putz uit Den Haag
Zeer gevarieerd programma mede door de vele vervoersmiddelen die we hebben gebruikt. Goede indruk van het land gekregen mede door de bevlogenheid van de reisleider en de lokale gids.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 8
J. Rinsma
Ik heb volop genoten van het begin tot het einde van deze prachtige reis. Misschien iets meer natuur en een museum in het programma? De Birmese gids was ook zo behulpzaam en zeer begaand met zijn land. Prima hotels; altijd keurig schoon maar soms wat gehorig. Het was geweldig!
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
H. Overkleeft
Wij vonden de reis naar Myanmar vrij eenzijdig: veel tempels en pagodes. Het is ook fysiek een pittige reis mede door de hoge temperatuur.
Beoordeling reisleider: 9
Beoordeling reis: 7
Familie De Bruin
Groepsgrootte
Minimaal 10 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 25 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis online
De beste reisleiders die u net wat meer laten zien
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
Boek vóór 31 januari en ontvang € 35,- feestkorting per persoon op alle reizen met vertrek tussen 1 april 2018 en 31 oktober 2018. Bekijk de actievoorwaarden.

Verlengingsmogelijkheden

Stopover Singapore
Bij vluchten die door Singapore Airlines worden uitgevoerd, kunt u een stopover in Singapore maken en de stad op eigen gelegenheid verkennen. De stopover is op basis van logies. Het ontbijt kun u tegen betaling van een toeslag bij boeken. De gezamenlijke transfers zijn inbegrepen, indien u een privétransfer wenst dan is dit op aanvraag en tegen een toeslag mogelijk.

Singapore
De metropool Singapore is, met haar gebouwen uit de koloniale tijd, prachtige botanische tuinen en uitzonderlijke moderne architectuur, een bezoek meer dan waard. De stad heeft een grote verscheidenheid aan culturen en religies. De St.Andrewskathedraal en de Sultanmoskee, maar ook de Sikhtempel en de synagoge strijden om uw aandacht. Of wat dacht u van een bezoek aan het museum van Aziatische culturen of een rit met de kabelbaan naar het eiland Sentosa? De stad biedt ook volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan.

Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 59 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront
Hotel Furama Riverfront in Singapore
Hotel Furama Riverfront - Singapore
Reisduur: 1 nachten
v.a. € 59 p.p.
Het goede middenklassehotel Furama Riverfront ligt 22 kilometer van de luchthaven. Dit hotel aan de oever van de Singapore River biedt uitzicht op de skyline van Singapore. Winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het bruisende Chinatown vindt u in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een receptie, een lift, een zwembad en een fitnesscentrum. Er is een gratis shuttleservice naar Orchard Road, een van de belangrijkste winkelstraten van Singapore. De comfortabele kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Furama Riverfront