Ervaar de gastvrijheid van de kiwi's

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het kleinere Noordereiland en het Zuidereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive neemt u mee naar het Noordereiland: een van de mooiste plekjes ter wereld. U vindt hier hoge bergen, tropische valleien, blauwgroene gletsjers en uitgestrekte zandstranden. En natuurlijk de innemende kiwi’s, zoals de gastvrije inwoners van Nieuw-Zeeland ook wel worden genoemd.

Tijdens deze fly drive Nieuw-Zeeland voert de uitgestippelde route u langs de mooiste bezienswaardigheden én het prachtigste natuurschoon van het Noordereiland. Imposante gebergtes worden afgewisseld door glooiend groene heuvels en kraakheldere meren. In Wai-O-Tupa, een plek met vulkanische activiteit, wordt u getrakteerd op bijzondere natuurfenomenen: borrelende modderpoelen en spuitende geisers. Op verscheidene momenten gedurende deze fly drive heeft u de mogelijkheid kennis te maken met de inheemse fauna. Wist u dat een kiwi niet alleen een stuk fruit en de bijnaam van de Nieuw-Zeelander is, maar ook een bijzondere vogel is? In Otorohanga kunt u de kiwi zien in zijn natuurlijke leefomgeving. Maar ook het zeeleven is bijzonder! Nabij Wellington kunt u tijdens een boottocht maken op zoek naar dolfijnen, orka’s en pinguïns.

Nieuw-Zeeland is niet alleen natuur! Op het Noordereiland staan steden als Auckland en Wellington bol van musea! En in Rotorua kunt u uitgebreid kennismaken met de Maori, de oorspronkelijke bewoners. Kortom, het Noordereiland zal u verrassen, verbazen en betoveren. En deze fly drive laat u daar optimaal van genieten, want alle logistieke zaken als vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Dus 'kia ora', wees welkom in Nieuw-Zeeland en geniet!

Pluspunten
vlucht Amsterdam – Auckland
vlucht Wellington – Amsterdam
toeristenklassehotels
13 dagen autohuur
2x ontbijt
verlenging fly drive Zuidereiland
informatiepakket en routekaart
Bezienswaardigheden
ontspannen start in Auckland
bezoek Bay of Islands
bezoek aan Rotorua
volle dag in wijnstreek Napier
Wellington en Coromandel
Sietske van der Maat, SRC Reizen
Sietske van der Maat
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: Bay of Islands
De reisroute van een individuele reis is al voor u uitgestippeld, maar daar binnen heeft u veel ruimte om uw vakantie naar eigen wens aan te kleden met extra excursies of een (strand)verlenging!

De reis in het kort

Vlucht naar Nieuw-Zeeland
Aankomst in Auckland
Auckland
Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands
Bay of Islands
Paihia – Bay of Islands – Whitianga
Coromandel
Whitianga – Otorohanga
Otorohanga – Rotorua
Rotorua
Rotorua – Napier
Napier
Napier – Wellington
Wellington
Afscheid van Nieuw-Zeeland of door naar het Zuidereiland
Aankomst in Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht naar Nieuw-Zeeland

Vanaf Amsterdam vliegt u naar Auckland.

dag 2: Aankomst in Auckland

Na een overstap vliegt u door naar Nieuw-Zeeland. Na aankomst op de luchthaven van Auckland wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van het agentschap ter plaatste, die u naar het hotel brengt. (reisafstand ca. 20 km)

dag 3: Auckland

Om te wennen aan het tijdverschil start u met een ontspannen vrije dag in Auckland. Alle tijd dus om deze heerlijke stad op eigen gelegenheid te bezichtigen. Maakt u een wandeling door de ‘city of sails’, of bestijgt u liever per lift de 328 meter hoge Skytower, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad? Vanuit het centrum van Auckland rijden shuttlebusjes naar het Kelly Tarlton’s Sea Life Aquarium, een prachtig aquarium. In het Auckland Memorial Museum krijgt u veel informatie over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

dag 4: Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands

In de ochtend wordt u in het hotel opgehaald door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf die u naar de verhuurlocatie brengt. Nadat u de huurauto in ontvangst heeft genomen, start uw fly drive over het Noordereiland echt. Via de Kauri Coast rijdt u in noordelijke richting naar de Bay of Islands. Onderweg kunt u het Kauri-bos bezoeken. De 2.000 jaar oude bomen zullen zeker indruk op u maken. Sommige bomen hebben een omtrek van 8 meter(!). Aansluitend rijdt u door naar Paihia, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 365 km)

dag 5: Bay of Islands

Bay of Islands heeft een subtropisch klimaat. De baai is bekend om de vele eilanden en prachtige stranden. In de baai leven pinguïns, dolfijnen, walvissen, Jan-van-Genten en vele andere vogelsoorten. Tussen Paihia en Russell pendelen veerboten, die u eenvoudig naar de vroegere hoofdstad van Nieuw-Zeeland brengen. Russell is gesticht door de eerste Europese kolonisten. De houten kerk uit de eerste helft van de 19e eeuw is de oudste kerk van het land. Vanaf Flagstaff Hill heeft u een schitterend uitzicht over de 144 eilanden die de baai zijn naam hebben gegeven. Een echte aanrader is een bezoek aan het eiland Hole in the Rock. Vanuit Paihia en Russell vertrekken twee maal per dag boten naar dit bekende eiland. Met een beetje geluk komt u onderweg dolfijnen tegen.

¡ Extra
Bay of Islands is zeker een extra bezoek waard. Heeft u tijd? Blijf dan een of meerdere dagen langer in Paihia. Geeft u dit aan bij uw boeking? Wij informeren u graag naar de prijzen en de mogelijkheden.

dag 6: Paihia – Bay of Islands – Whitianga

Vanuit Paihia rijdt u langs de oostkust terug richting Auckland. Net voorbij Auckland rijdt u verder in oostelijke richting naar het schiereiland Coromandel. Coromandel is bekend vanwege de vele witte zandstranden en is een favoriete bestemming voor veel Nieuw-Zeelanders. U verblijft twee nachten in Whitianga. (reisafstand ca. 425 km)

dag 7: Coromandel

Deze dag kunt u het schiereiland Coromandel verkennen. Een aanrader is Hot Water Beach! Hier kunt u tijdens eb heet water uit ondergrondse bronnen door het zand omhoog voelen komen. Iets verderop ligt Cathedral Cove, een door de werking van golven en wind uitgesleten zandstenen klif. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het alsof u in een kerk staat. Het strand nodigt ook uit om heerlijk te ontspannen. Whitianga zelf biedt ook interessante excursiemogelijkheden. Het is bijvoorbeeld erg leuk om de rivier over te steken met het oudste pontje van Nieuw-Zeeland. Vanuit het stadje kunt u ook kanotochten maken, vogels spotten of wandelen over Lonely Bay.

dag 8: Whitianga – Otorohanga

U laat de witte stranden achter u en rijdt naar de ‘kiwihoofdstad’ Otorohanga. Deze plaats lijkt geheel te zijn gewijd aan de bekende Nieuw-Zeelandse vogel: de kiwi. In ‘The Kiwi House’ kunt u kiwi’s en andere inheemse vogels en dieren zien in hun natuurlijke leefomgeving. De kiwi is een nachtvogel en in het wild is de kans miniem dat u hem zult spotten. De meeste kans om het diertje toch te zien, heeft u hier. Iets voorbij Otorohanga ligt Waitomo, waar u prachtige grotten kunt bezoeken. Deze donkere en vochtige zandstenen grotten bieden een ideale leefomgeving voor de glimworm. In de Waitomo Glowworm Caves leven duizenden glimwormen, die hangend aan het plafond van de grot een adembenemend schouwspel vormen. U overnacht in Otorohanga. (reisafstand ca. 230 km)

dag 9: Otorohanga – Rotorua

Dit is een relatief korte reisdag. In een kleine twee uur rijdt u naar Rotorua, het hart van de Maoricultuur. De geothermische en vulkanische activiteit in het gebied is onmiskenbaar en biedt bijzondere bezienswaardigheden, zoals geisers en hete bronnen. Wilt u de Maoricultuur ervaren? Breng dan ’s avonds een bezoek aan een marae, een ‘ontmoetingshuis’ van de Maori. Hier u kunt bijvoorbeeld genieten van een traditioneel Hangi-diner en een Maoriconcert met een haka, de traditionele dans. U verblijft twee nachten in Rotorua. (reisafstand ca. 125 km)

dag 10: Rotorua

U kunt in Rotorua diverse bijzondere thermale bezienswaardigheden verder verkennen. Een aanrader is om precies om 10.00 uur bij Wai-O-Tapu, ongeveer 30 kilometer buiten Rotorua, te zijn. Hier ziet u dan de imposante Lady Know-geiser spuiten. Meer bijzondere natuurfenomenen vindt u in Te Puia: borrelende modderpoelen en kokende geisers. Ook kunt u hier het interessante Maori Arts and Crafts Institute bezoeken. Als u liever iets heel anders wilt zien, is een bezoek aan het Agrodome, een groot agrarisch openluchtmuseum, ook een aanrader. Hier kunt u een demonstratie schapen scheren bijwonen en leert u veel over deze rijke agrarische regio. Of gaat u met de kabelbaan naar de top van de 487 meter hoge Mount Ngongotaha, waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over de stad Rotorua, de thermale gebieden en het omringende land? Kortom, er zijn in en om Rotorua voldoende excursiemogelijkheden voor een prachtige dag!

dag 11: Rotorua – Napier

Via State Highway 5 rijdt u door uitgestrekte naaldbossen: het grootste aangeplante bosgebied ter wereld. Als u in de verte stoomwolken ziet opstijgen, bent u aangekomen bij Wairakei. Hier wordt gebruik gemaakt van de geothermische krachten om elektriciteit op te wekken. Iets verderop ligt Taupo, dat grenst aan het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Dit Lake Taupo ontstond zo’n 2.000 jaar geleden door een vulkaanuitbarsting. Deze was zo hevig dat zelfs in Europa de luchten donkerder werden. Als u gaat zwemmen in het meer, zwemt u op sommige plaatsen in warmwaterstromingen die opborrelen uit thermale bronnen. Nabij Mine Bay kunt u Maori-rotstekeningen bekijken. Deze imposante gravures, waarvan de grootste meer dan 10 meter hoog is, ziet u het beste vanaf het water. Huurt u een kajak en peddelt u naar deze bijzondere plek? Aansluitend rijdt u verder naar de oostkust, waar u de komende twee nachten verblijft in het art deco-stadje Napier. (reisafstand ca. 225 km)

dag 12: Napier

Napier heeft een heerlijk mediterraan klimaat. Toen Europese kolonisten voor het eerst voet aan wal zetten in Nieuw-Zeeland, konden ze zich geen betere plaats wensen dan de streek rondom Napier. Nadat Napier in 1931 voor een groot deel werd verwoest door een krachtige aardbeving, is de stad opgebouwd in de art deco-stijl. Hierom heeft Napier een plek op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bij het informatiecentrum kunt u zich aanmelden voor een begeleide wandeling langs de bijzondere art deco-gebouwen. Naast de architectuur is Napier ook bekend vanwege de wijnen die hier worden geproduceerd. Brengt u een bezoek aan een van de vele ‘wineries’ van Hawkes Bay?

dag 13: Napier – Wellington

Als u gisteren geen tijd heeft gehad voor een proeverij, of als u geen genoeg kunt krijgen van de lokale wijnen, dan kunt u deze dag op uw weg naar Wellington uw hart ophalen. In de heuvels van Wairarapa liggen diverse wijnboerderijen. Hier kunt u lunchen en uiteraard wijnen proeven. U verblijft twee nachten in Wellington, de hoofdstad en regeringszetel van Nieuw-Zeeland. (reisafstand ca. 335 km)

dag 14: Wellington

Wellington is een compacte stad. U kunt uw huurauto laten staan en de stad gemakkelijk te voet verkennen. Een wandeling door het gezellige centrum is een aanrader. Neemt u de kabelbaan naar de botanische tuinen? Vanaf hier rijden gratis shuttlebussen naar Visit Zealandia, een beschermd natuurgebied waar u op zoek kunt naar verschillende inheemse diersoorten van Nieuw-Zeeland. Met een beetje geluk ziet u diverse papegaaiachtigen en komt u oog in oog te staan met de niet-vliegende takahe. Het national museum van Wellington, Te Papa, ligt aan het ‘waterfront’ en is een van de top-10 van de meest interessante musea ter wereld. Dit grote museum geeft haar bezoekers een goed beeld van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Nieuw-Zeeland. Vanuit Wellington kunt u ook een bootexcursie boeken, waarbij u op zoek gaat naar dolfijnen, orka’s, zeeleeuwen en pinguïns.

¡ Extra
Heeft u de tijd? Verleng de reis met een of meerdere dagen in Wellington. Geeft u dit aan bij uw boeking? Wij informeren u graag over de prijzen en de mogelijkheden.

dag 15: Afscheid van Nieuw-Zeeland of door naar het Zuidereiland

In de ochtend levert u de huurauto in op de luchthaven van Wellington. Aansluitend vliegt u via Auckland terug naar Amsterdam. Als u de reis verlengt met de rondreis over het Zuidereiland, levert u de huurauto in bij de veerdienst. Aansluitend vaart u naar Picton, waar u de volgende huurauto in ontvangst neemt.

dag 16: Aankomst in Amsterdam

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Fietstochten Nieuw-Zeeland, Nieu-Zeeland
Fietstochten - Nieuw-Zeeland
Ontdek het Noorder of Zuidereiland per fiets

kosten: € 75,00 per persoon
Nieuw-Zeeland kent prachtige plekken, waarvan er vele tijdens deze reis worden aangedaan. Om nog intenser van Nieuw-Zeeland te kunnen genieten en het land vanuit een ander oogpunt te bekijken, bieden wij diverse volledig verzorgde, schitterende fietstochten aan. Deze fietstochten variëren van 1-daagse tochten tot meerdaagse trektochten. Zowel op het Noorder- als op het Zuidereiland hebben we diverse mooie tochten voor u uitgestippeld. Wij kunnen een fietstocht aanbieden vanaf € 75,- per persoon. Uiteraard zijn alle transfers, fiets- en helmhuur en eventuele overnachtingen inbegrepen. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden.

Vluchten

Deze reis heeft geen standaardvluchten. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die routes onderhouden van Nederland (of Duitsland) naar Nieuw-Zeeland. Hierbij kunt u denken aan vluchten van Emirates, Singapore Airlines, Qantas en China Southern. In de vanafprijs is een gemiddelde vluchtprijs opgenomen. Let op: in verband met de vluchtduur van sommige vluchten kan de reis soms op dag 3 aankomen. Hierdoor zal het programma een dag opschuiven en de reis effectief een dag langer worden. De prijs van de vlucht is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Dubai - uur
Dubai - Auckland - uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Auto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen. Dit is een Toyota Corolla of gelijkwaardig met full cover-verzekering en gps. U kunt voor deze reis tegen een meerprijs vanaf € 90,- een upgrade naar een Toyota Camry bij boeken. Er zijn ook andere auto’s te huur. Vraag ons naar de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van een upgrade, kunt u dit bij uw reservering aangeven. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de huurvoorwaarden als u deze reis boekt.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle toeristenklassehotels geselecteerd. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. In de meeste hotels kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Ascotia Off Queen, Nieuw-Zeeland
Hotel Ascotia Off Queen - Auckland
Ascotia Off Queen ligt midden in het centrum van Auckland, op twee minuten lopen van Myers Park. Het hotel beschikt over moderne kamers en een eigen café-restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn. De comfortabele kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. De kamer is verder ingericht met een kingsize bed, een bureau, een koelkast, een verwarming, thee- en koffiefaciliteiten en een plasma-tv. U kunt er gratis gebruik maken van het draadloos internet.

Bekijk de website van Ascotia Off Queen.
Tanoa Paihia, Nieuw-Zeeland
Hotel Tanoa Paihia - Paihia
Slechts drie uur rijden ten noorden van Auckland, ligt dit vakantieparadijs aan de prachtige ‘Bay of Islands’! Het hotel ligt op vijf minuten lopen van Paihia en beschikt over een zwembad, spafaciliteiten en een restaurant. Op slechts 200 meter van het hotel vindt u het prachtige Horotutu-reservaat. Paihia Wharf, het beginpunt van excursies naar de Hole in the Rock, is te voet in vijf minuten te bereiken. De kamers hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast, een tv, een strijkplank met een strijkijzer en een ensuite badkamer met onder andere een haardroger.

Bekijk de website van Tanoa Paihia Hotel
Aotearoa Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Aotearoa - Whitianga
Aotearoa Lodge ligt rustig op een uitgestrekte landgoed met mooie tuinen. U heeft toegang tot een gemeenschappelijke lounge, barbecuefaciliteiten en gratis wifi. Alle studio's zijn voorzien van tv, een koelkast, verwarming, elektrische dekens, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer. Vanaf het hotel loopt u in vijf minuten naar het prachtige Buffalo Beach. Dit is de perfecte uitvalsbasis om Coromandel schiereiland te verkennen!

Bekijk de website van Aotearoa Lodge
Redwood Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Redwood - Otorohanga
Redwood Logde biedt u in een landelijke omgeving een rustig gelegen kamer met uitzicht op de tuin. Uw kamer is voorzien van airconditioning en verwarming, thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi, een haardroger, badjassen, gratis toiletartikelen, een strijkijzer met een strijkplank en een tv. De lodge beschikt verder over een hot tub, een fitnesscentrum, een sauna en een buitenzwembad. Het hotel ligt in een prachtige tuin en natuurlijk kunt u hier heerlijk ontspannen op het terras!

Bekijk de website van Redwood Lodge
Aotearoa Lodge, Nieuw-Zeeland
Hotel Holiday Inn Rotorua - Rotorua
Het moderne Holiday Inn Rotorua heeft een verwarmd zwembad, hot tubs, een fitnessruimte en gratis parkeergelegenheid. Het hotel bevindt zich dicht bij alle bezienswaardigheden van de stad, maar biedt u ook een gratis pendeldienst naar de stad aan. De kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een moderne inrichting met tv en thee- en koffiefaciliteiten. In het restaurant van het hotel kunt u terecht voor een lekkere maaltijd en daar serveren ze u graag een heerlijke Nieuw-Zeelandse wijn bij!

Bekijk de website van Holiday Inn Rotorua
Fountain Court, Nieuw-Zeeland
Hotel Fountain Court - Napier
Dit hotel ligt centraal in de art deco-stad Napier! In het Fountain Court Motel verblijft u in een ruime studio met goed uitgeruste kitchenette inclusief een magnetron, een broodrooster, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast, een tv, gratis wifi, en een ruime badkamer. Alle studio’s beschikken over een eigen terras of een balkon. Op loopafstand vindt u de binnenstad van Napier met de leukste restaurants en cafés, maar ook de boulevard ‘Marine Parade’ en het strand!

Bekijk de website van Fountain Court Motel
Bella Vista Wellington, Nieuw-Zeeland
Hotel Bella Vista Wellington - Wellington
Bella Vista Motel ligt op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Wellington en het stadscentrum. Het motel beschikt over een barbecue, wifi en gratis parkeergelegenheid. U verblijft in een studio met een kitchenette en een badkamer. In uw kitchenette vindt u een magnetron, thee- en koffiefaciliteiten, een broodrooster en een koelkast. Uw kamer is verder voorzien van een tv, een telefoon, elektrische dekens, een strijkijzer met een strijkplank, verwarming en een haardroger. Op loopafstand van het motel vindt u het strand, de promenade en de prachtige wateren van Evans Bay!

Bekijk de website van Bella Vista Wellington
Auckland City Hotel, Nieuw-Zeeland
Hotel Auckland City - Auckland
In 1912 werd het oorspronkelijk hotel ‘Auckland City Hotel – Hobson St’ gebouwd. Het moderne hotel van nu heeft nog steeds het karakter en de charme van weleer. Het hotel ligt in het hart van Auckland’s entertainment en zakelijke district, op slechts vijf minuten wandelen van de Sky Tower, Aotea Square, Civic theatre en Queen Street. Uw comfortabele kamer met badkamer is voorzien van een tv, een wekkerradio, een telefoon, een kluis, een haardroger, een strijkijzer met een strijkplank en een bureau.

Bekijk de website van Auckland City Hotel.
Pagoda Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Pagoda - KeriKeri, Bay of Islands
Jade Queen ensuite room is een heerlijk privéhuisje dat ligt verscholen in de prachtige tuinen van de Pagode Lodge. U vindt hier zeldzame bomen, tuinornamenten zoals stoepa's en levensgrote Boeddha's. De lodge werd oorspronkelijk gebouwd door een excentrieke Schot die voor zijn collectie jade een mooi plek wilde creëren. De slaapkamer/woonkamer heeft een subtiele Aziatische inrichting en een groot tweepersoonsbed. Er is een aparte, volledig uitgeruste keuken en een kleine badkamer met een toilet en een douche. Het terras omringt het huis aan drie zijden en geeft een prachtig uitzicht op de rivier, de tuinen en het bos.

Bekijk de website van Pagoda Lodge
Mussel Bed, Nieuw-Zeeland
Bed and Breakfast Mussel Bed - Whitianga
Mussel Bed ligt te midden van inheemse ‘bush’ in een rustige tropische tuin met waterstroompjes. Op slechts vijf minuten wandelen vindt u het witte zandstrand van Cooks Beach! Een perfecte uitvalsbasis om deze schitterende omgeving te verkennen. Uw kamer is uitgerust met een tv, vensterzitplaatsen met een tafel, thee- en koffiefaciliteiten, een broodrooster, een koelkast, een prachtige ensuite badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. U heeft tevens de beschikking over gratis wifi en een overdekte parkeerplaats. Sluit u uw ontspannen dag af bij de openhaard met een goed glas wijn uit een lokale wijngaard?

Bekijk de website van Mussel Bed B&B
Out in the Styx, Nieuw-Zeeland
Guesthoude Out in the Styx - Te Awamutu
Vanuit deze accommodatie wandelt u zo naar het nabijgelegen natuurreservaat Maungatautari en het vogelreservaat. Hier kunt u verder kennis maken met Nieuw-Zeelandse inheemse flora en fauna, waaronder ook de meest zeldzame dieren en planten. Uw comfortabele kamer is voorzien van alle gemakken met uiteraard ook een eigen badkamer. Het is rustig gelegen en door de gastvrije gastheren, die ook nog eens heerlijk voor u koken, zult u zich hier vast thuis voelen!

Bekijk de website van Out in the Styx Guesthouse
Blossom Cottage, Nieuw-Zeeland
Hotel Blossom Cottage - Rotorua
Vanuit deze accommodatie wandelt u zo naar het nabijgelegen natuurreservaat Maungatautari en het vogelreservaat. Hier kunt u verder kennis maken met Nieuw-Zeelandse inheemse flora en fauna, waaronder ook de meest zeldzame dieren en planten. Uw comfortabele kamer is voorzien van alle gemakken met uiteraard ook een eigen badkamer. Het is rustig gelegen en door de gastvrije gastheren, die ook nog eens heerlijk voor u koken, zult u zich hier vast thuis voelen! Bekijk de website van

Bekijk de website van Blossom Cottage
Esk Valley Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Esk Valley - Napier
U verblijft in een van de oudste boerderijen in Esk Valley, net ten noorden van Napier. Op deze wijngaard in Hawkes Bay, aan de mooie oostkust, zult u gastvrij worden ontvangen! Rust en privacy vindt u hier gegarandeerd. Op slechts 15 minuten liggen de restaurantjes van Ahuriri, de oude haven van Napier. De kamers van de lodge zijn vernoemd naar de druivensoorten die in de wijngaard worden geteeld: Sauvignon Blanc, Riesling en Semillon! Uw kamer is ruim met een eigen badkamer en beschikt verder over een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning en gratis wifi. Bekijk de website van

Bekijk de website van Esk Valley Lodge
Comfort Hotel, Nieuw-Zeeland
Hotel Comfort - Wellington
Comfort Hotel Wellington ligt in het hart van de levendige Cuba Street: het zoemt er van opwinding! Het moderne hotel heeft karakter en charme en gaat schuil achter een prachtige klassieke gevel. Uw kamer is uitgerust met een moderne badkamer, een tv, gratis wifi en thee- en koffiefaciliteiten. Bekijk de website van

Bekijk de website van Comfort Hotel Wellingon

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB/B> Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.


Leren van uw ervaring
We zijn zeer gesteld op uw mening. Die kunt u bij ons achterlaten of via een onafhankelijke partij als Reisgraag.nl. Deel uw ervaringen over uw reis of onze organisatie. Kijk op Reisgraag.nl
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Auckland en Wellington – Amsterdam in de laagste boekingsklasse.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Transfers volgens programma: luchthaven – hotel en hotel – autoverhuurbedrijf.
13 dagen autohuur Toyota Corolla of gelijkwaardig.
14 overnachtingen in toeristenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of douche en toilet.
2x ontbijt in Whitianga.
Route langs Auckland, Bay of Islands, Coromandel, Rotorua, Napier en Wellington.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Nieuw-Zeeland zo lang maken als u zelf wilt! Diverse plekken nodigen uit tot een langer verblijf. U kunt in ieder gewenste plaats een of meerdere nachten bijboeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.