050 - 3 123 123

Ervaar de gastvrijheid van de kiwi's

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het kleinere Noordereiland en het Zuidereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive neemt u mee naar het Noordereiland: een van de mooiste plekjes ter wereld. U vindt hier hoge bergen, tropische valleien, blauwgroene gletsjers en uitgestrekte zandstranden. En natuurlijk de innemende kiwi’s, zoals de gastvrije inwoners van Nieuw-Zeeland ook wel worden genoemd.

Tijdens deze fly drive Nieuw-Zeeland voert de uitgestippelde route u langs de mooiste bezienswaardigheden én het prachtigste natuurschoon van het Noordereiland. Imposante gebergtes worden afgewisseld door glooiend groene heuvels en kraakheldere meren. In Wai-O-Tupa, een plek met vulkanische activiteit, wordt u getrakteerd op bijzondere natuurfenomenen: borrelende modderpoelen en spuitende geisers. Op verscheidene momenten gedurende deze fly drive heeft u de mogelijkheid kennis te maken met de inheemse fauna. Wist u dat een kiwi niet alleen een stuk fruit en de bijnaam van de Nieuw-Zeelander is, maar ook een bijzondere vogel is? In Otorohanga kunt u de kiwi zien in zijn natuurlijke leefomgeving. Maar ook het zeeleven is bijzonder! Nabij Wellington kunt u tijdens een boottocht maken op zoek naar dolfijnen, orka’s en pinguïns.

Nieuw-Zeeland is niet alleen natuur! Op het Noordereiland staan steden als Auckland en Wellington bol van musea! En in Rotorua kunt u uitgebreid kennismaken met de Maori, de oorspronkelijke bewoners. Kortom, het Noordereiland zal u verrassen, verbazen en betoveren. En deze fly drive laat u daar optimaal van genieten, want alle logistieke zaken als vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Dus 'kia ora', wees welkom in Nieuw-Zeeland en geniet!

Pluspunten
vlucht Amsterdam – Auckland
vlucht Wellington – Amsterdam
13 dagen huurauto
transfer luchthaven – hotel en vice versa
toeristenklassehotels
2x ontbijt
informatiepakket en routekaart
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Auckland
Bay of Islands
Wellington
schiereiland Coromandel
Rotorua
wijnstreek Napier
Paihia
Whitianga
kiwihoofdstad Otorohanga
Sietske van der Maat, SRC Reizen
Sietske van der Maat
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: Bay of Islands
De reisroute van een individuele reis is al voor u uitgestippeld, maar daar binnen heeft u veel ruimte om uw vakantie naar eigen wens aan te kleden met extra excursies of een (strand)verlenging!

De reis in het kort

Vlucht naar Nieuw-Zeeland
Aankomst in Auckland
Auckland
Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands
Bay of Islands
Paihia – Bay of Islands – Whitianga
Coromandel
Whitianga – Otorohanga
Otorohanga – Rotorua
Rotorua
Rotorua – Napier
Napier
Napier – Wellington
Wellington
Afscheid van Nieuw-Zeeland of door naar het Zuidereiland
Aankomst in Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht naar Nieuw-Zeeland

Vanaf Amsterdam vliegt u naar Auckland.

dag 2: Aankomst in Auckland

Na een overstap vliegt u door naar Nieuw-Zeeland. Na aankomst op de luchthaven van Auckland wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van het agentschap ter plaatste, die u naar het hotel brengt. (reisafstand ca. 20 km)

dag 3: Auckland

Om te wennen aan het tijdverschil start u met een ontspannen vrije dag in Auckland. Alle tijd dus om deze heerlijke stad op eigen gelegenheid te bezichtigen. Maakt u een wandeling door de ‘city of sails’, of bestijgt u liever per lift de 328 meter hoge Skytower, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad? Vanuit het centrum van Auckland rijden shuttlebusjes naar het Kelly Tarlton’s Sea Life Aquarium, een prachtig aquarium. In het Auckland Memorial Museum krijgt u veel informatie over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

dag 4: Via het Waipoua Kauri-bos naar de Bay of Islands

In de ochtend wordt u in het hotel opgehaald door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf die u naar de verhuurlocatie brengt. Nadat u de huurauto in ontvangst heeft genomen, start uw fly drive over het Noordereiland echt. Via de Kauri Coast rijdt u in noordelijke richting naar de Bay of Islands. Onderweg kunt u het Kauri-bos bezoeken. De 2.000 jaar oude bomen zullen zeker indruk op u maken. Sommige bomen hebben een omtrek van 8 meter(!). Aansluitend rijdt u door naar Paihia, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 365 km)

¡ Extra
U kunt op deze dag ook een optionele excursie maken (kosten circa € 51,- ). Stap samen met uw Maori gids het natuurlijke rijk van Waipoua Forest binnen en ervaar hoe de Kauri bomen nauw verweven zijn met het leven van de Maori!

dag 5: Bay of Islands

Bay of Islands heeft een subtropisch klimaat. De baai is bekend om de vele eilanden en prachtige stranden. In de baai leven pinguïns, dolfijnen, walvissen, Jan-van-Genten en vele andere vogelsoorten. Tussen Paihia en Russell pendelen veerboten, die u eenvoudig naar de vroegere hoofdstad van Nieuw-Zeeland brengen. Russell is gesticht door de eerste Europese kolonisten. De houten kerk uit de eerste helft van de 19e eeuw is de oudste kerk van het land. Vanaf Flagstaff Hill heeft u een schitterend uitzicht over de 144 eilanden die de baai zijn naam hebben gegeven. Een echte aanrader is een bezoek aan het eiland Hole in the Rock. Vanuit Paihia en Russell vertrekken twee maal per dag boten naar dit bekende eiland. Met een beetje geluk komt u onderweg dolfijnen tegen.

¡ Extra
U kunt op deze dag ook een optionele excursie maken (kosten circa € 64,- ). Deze complete premium cruise van 4,5 uur laat u het allerbeste zien van de Bay of Islands! Bij deze excursie is tevens een eilandlunch inbegrepen.

dag 6: Paihia – Bay of Islands – Whitianga

Vanuit Paihia rijdt u langs de oostkust terug richting Auckland. Net voorbij Auckland rijdt u verder in oostelijke richting naar het schiereiland Coromandel. Coromandel is bekend vanwege de vele witte zandstranden en is een favoriete bestemming voor veel Nieuw-Zeelanders. U verblijft twee nachten in Whitianga. (reisafstand ca. 425 km)

dag 7: Coromandel

Deze dag kunt u het schiereiland Coromandel verkennen. Een aanrader is Hot Water Beach! Hier kunt u tijdens eb heet water uit ondergrondse bronnen door het zand omhoog voelen komen. Iets verderop ligt Cathedral Cove, een door de werking van golven en wind uitgesleten zandstenen klif. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het alsof u in een kerk staat. Het strand nodigt ook uit om heerlijk te ontspannen. Whitianga zelf biedt ook interessante excursiemogelijkheden. Het is bijvoorbeeld erg leuk om de rivier over te steken met het oudste pontje van Nieuw-Zeeland. Vanuit het stadje kunt u ook kanotochten maken, vogels spotten of wandelen over Lonely Bay.

dag 8: Whitianga – Otorohanga

U laat de witte stranden achter u en rijdt naar de ‘kiwihoofdstad’ Otorohanga. Deze plaats lijkt geheel te zijn gewijd aan de bekende Nieuw-Zeelandse vogel: de kiwi. In ‘The Kiwi House’ kunt u kiwi’s en andere inheemse vogels en dieren zien in hun natuurlijke leefomgeving. De kiwi is een nachtvogel en in het wild is de kans miniem dat u hem zult spotten. De meeste kans om het diertje toch te zien, heeft u hier. Iets voorbij Otorohanga ligt Waitomo, waar u prachtige grotten kunt bezoeken. Deze donkere en vochtige zandstenen grotten bieden een ideale leefomgeving voor de glimworm. In de Waitomo Glowworm Caves leven duizenden glimwormen, die hangend aan het plafond van de grot een adembenemend schouwspel vormen. U overnacht in Otorohanga. (reisafstand ca. 230 km)

¡ Extra
U kunt op deze dag ook een optionele excursie maken. Nabij Matamata kunt u één van de filmsets van de Lord of the Rings films bezoeken, een betoverende locatie! Even verderop, nabij Waitomo kunt met een klein bootje door de Glowworm Caves varen. Liever wat actiever? Ga dan raften en hiken in het donker door de Ruakuri Caves. Het is mogelijk om één of twee excursies te combineren op deze dag.

dag 9: Otorohanga – Rotorua

Dit is een relatief korte reisdag. In een kleine twee uur rijdt u naar Rotorua, het hart van de Maoricultuur. De geothermische en vulkanische activiteit in het gebied is onmiskenbaar en biedt bijzondere bezienswaardigheden, zoals geisers en hete bronnen. Wilt u de Maoricultuur ervaren? Breng dan ’s avonds een bezoek aan een marae, een ‘ontmoetingshuis’ van de Maori. Hier u kunt bijvoorbeeld genieten van een traditioneel Hangi-diner en een Maoriconcert met een haka, de traditionele dans. U verblijft twee nachten in Rotorua. (reisafstand ca. 125 km)

¡ Extra
U kunt op deze dag ook een optionele excursie maken. U kunt een tour boeken naar de Mangaotaki Rocks, een schilderachtige filmset locatie van de Hobbit.
In de avond kunt u kiezen voor een culturele avond met de Maori. Geniet van een heerlijk menu, dansoptredens incl. een begeleide wandeling naar de beroemde Rainbow/Fairy bronnen.

dag 10: Rotorua

U kunt in Rotorua diverse bijzondere thermale bezienswaardigheden verder verkennen. Een aanrader is om precies om 10.00 uur bij Wai-O-Tapu, ongeveer 30 kilometer buiten Rotorua, te zijn. Hier ziet u dan de imposante Lady Know-geiser spuiten. Meer bijzondere natuurfenomenen vindt u in Te Puia: borrelende modderpoelen en kokende geisers. Ook kunt u hier het interessante Maori Arts and Crafts Institute bezoeken. Als u liever iets heel anders wilt zien, is een bezoek aan het Agrodome, een groot agrarisch openluchtmuseum, ook een aanrader. Hier kunt u een demonstratie schapen scheren bijwonen en leert u veel over deze rijke agrarische regio. Of gaat u met de kabelbaan naar de top van de 487 meter hoge Mount Ngongotaha, waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over de stad Rotorua, de thermale gebieden en het omringende land? Kortom, er zijn in en om Rotorua voldoende excursiemogelijkheden voor een prachtige dag!

¡ Extra
U kunt op deze dag ook een optionele excursie maken. Bezoek Wai-o-tapu, ontstaan uit duizenden jaren vulkanische activiteit, echt een bijzondere plek om te bezoeken.

dag 11: Rotorua – Napier

Via State Highway 5 rijdt u door uitgestrekte naaldbossen: het grootste aangeplante bosgebied ter wereld. Als u in de verte stoomwolken ziet opstijgen, bent u aangekomen bij Wairakei. Hier wordt gebruik gemaakt van de geothermische krachten om elektriciteit op te wekken. Iets verderop ligt Taupo, dat grenst aan het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Dit Lake Taupo ontstond zo’n 2.000 jaar geleden door een vulkaanuitbarsting. Deze was zo hevig dat zelfs in Europa de luchten donkerder werden. Als u gaat zwemmen in het meer, zwemt u op sommige plaatsen in warmwaterstromingen die opborrelen uit thermale bronnen. Nabij Mine Bay kunt u Maori-rotstekeningen bekijken. Deze imposante gravures, waarvan de grootste meer dan 10 meter hoog is, ziet u het beste vanaf het water. Huurt u een kajak en peddelt u naar deze bijzondere plek? Aansluitend rijdt u verder naar de oostkust, waar u de komende twee nachten verblijft in het art deco-stadje Napier. (reisafstand ca. 225 km)

dag 12: Napier

Napier heeft een heerlijk mediterraan klimaat. Toen Europese kolonisten voor het eerst voet aan wal zetten in Nieuw-Zeeland, konden ze zich geen betere plaats wensen dan de streek rondom Napier. Nadat Napier in 1931 voor een groot deel werd verwoest door een krachtige aardbeving, is de stad opgebouwd in de art deco-stijl. Hierom heeft Napier een plek op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bij het informatiecentrum kunt u zich aanmelden voor een begeleide wandeling langs de bijzondere art deco-gebouwen. Naast de architectuur is Napier ook bekend vanwege de wijnen die hier worden geproduceerd. Brengt u een bezoek aan een van de vele ‘wineries’ van Hawkes Bay?

dag 13: Napier – Wellington

Als u gisteren geen tijd heeft gehad voor een proeverij, of als u geen genoeg kunt krijgen van de lokale wijnen, dan kunt u deze dag op uw weg naar Wellington uw hart ophalen. In de heuvels van Wairarapa liggen diverse wijnboerderijen. Hier kunt u lunchen en uiteraard wijnen proeven. U verblijft twee nachten in Wellington, de hoofdstad en regeringszetel van Nieuw-Zeeland. (reisafstand ca. 335 km)

dag 14: Wellington

Wellington is een compacte stad. U kunt uw huurauto laten staan en de stad gemakkelijk te voet verkennen. Een wandeling door het gezellige centrum is een aanrader. Neemt u de kabelbaan naar de botanische tuinen? Vanaf hier rijden gratis shuttlebussen naar Visit Zealandia, een beschermd natuurgebied waar u op zoek kunt naar verschillende inheemse diersoorten van Nieuw-Zeeland. Met een beetje geluk ziet u diverse papegaaiachtigen en komt u oog in oog te staan met de niet-vliegende takahe. Het national museum van Wellington, Te Papa, ligt aan het ‘waterfront’ en is een van de top-10 van de meest interessante musea ter wereld. Dit grote museum geeft haar bezoekers een goed beeld van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Nieuw-Zeeland. Vanuit Wellington kunt u ook een bootexcursie boeken, waarbij u op zoek gaat naar dolfijnen, orka’s, zeeleeuwen en pinguïns.

¡ Extra
Heeft u de tijd? Verleng de reis met een of meerdere dagen in Wellington. Geeft u dit aan bij uw boeking? Wij informeren u graag over de prijzen en de mogelijkheden.

dag 15: Afscheid van Nieuw-Zeeland of door naar het Zuidereiland

In de ochtend levert u de huurauto in op de luchthaven van Wellington. Aansluitend vliegt u via Auckland terug naar Amsterdam. Als u de reis verlengt met de rondreis over het Zuidereiland, levert u de huurauto in bij de veerdienst. Aansluitend vaart u naar Picton, waar u de volgende huurauto in ontvangst neemt.

dag 16: Aankomst in Amsterdam

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Culterele avond met de Mitai Maori, Nieuw-Zeeland
Een culturele avond met de Mitai Maori
Maak kennis met een bijzondere cultuur
Duur: ca. 3 uur
Inclusief Hangi diner
kosten: € 72,00 per persoon
Deze avond met de Maori is zowel leuk als educatief. Een getalenteerde lokale cast laat u een formeel welkom (powhiri), een traditionele dans en het ceremoniële ontvangst van de Maori krijgers in eeuwenoude kano (waka) zien. Na het optreden geniet u van een traditionele Maori feestmaaltijd (hangi); een heerlijk menu bestaande uit kip, lamsvlees, kumara en gekookte aardappelen bereid in een ondergrondse oven.

Na het diner maakt u een begeleide wandeling naar de beroemde Rainbow/Fairy bronnen. De glimwormen en goed verlichte bronnen geven de avond echt een magische afsluiting. Uw gastheren zijn ongelooflijk trots op hun erfgoed en beantwoorden graag alle vragen die u heeft!
Cruise Bay of Islands, Nieuw-Zeeland
Cruise Bay of Islands
Cruise Bay of Islands

kosten: € 77,00 per persoon
Deze complete premium cruise van 4,5 uur laat u het allerbeste zien van de Bay of Islands! U ontdekt in klein groepsverband het gat in de rots en vaart mee langs maar liefst 144 eilanden. De natuurgids vertelt tijdens de tocht interessante verhalen over het zeeleven. In 90% van de gevallen kunt u de lokale dolfijnen en/of walvissen spotten. Bij deze excursie is tevens een eilandlunch inbegrepen.
Tour in Waipoua, Nieuw-Zeeland
Het machtige bos van Waipoua
Het machtige bos van Waipoua

kosten: € 60,00 per persoon
Stap samen met uw Maori gids het natuurlijke rijk van Waipoua Forest binnen en ervaar hoe de Kauri bomen nauw verweven zijn met het leven van de Maori! Uw gids vertelt u over de Maorische mythes en legenden laat u zien welke planten worden gebruikt voor medicinaal gebruik. Daarnaast ontdekt u de belangrijke rol van het Waipoua bos voor het eco-systeem. De tour duurt ongeveer 4 uur. Op aanvraag kunt u ook een verkorte tour in de avond maken, deze duurt 1,5 uur.
Glowworm Cave Waitomo, Nieuw-Zeeland
Glowworm Cave tour
De glimwormen verlichten uw pad!

kosten: € 32,00 per persoon
De Waitomo glimworm grotten is een absolute must see van Nieuw-Zeeland. In een klein bootje vaart u onder de duizenden lichtgevende wezentjes door. Uw gids vertelt u over de geologische weetjes en de geschiedenis van dit natuurwonder. U zult gefascineerd zijn door de kleine glimwormen die uw pad verlichten!
Hobbiton tour Matamata, Nieuw-Zeeland
Hobbiton Tour
Bewonder de filmset van The Lord of the Rings

kosten: € 48,00 per persoon
Op het meest pittoreske en privaat gelegen boerenland nabij Matamata vindt u één van de filmsets van de Lord of the Rings films: Hobbiton! Uw gids begeleidt u over de filmset, laat u prachtige details zien en vertelt alle ins en outs over het maken van de film op deze locatie. Aan het einde van de tour bezoekt u het nieuw geopende ‘Green Dragon Inn’. Hier kunt u genieten van een eigen gebrouwen biertje en neerploffen in een comfortabele fauteuil met uitzicht over het sprookjesachtige dorp.
Tour Mangaotaki Rocks Waitomo, Nieuw-Zeeland
Mangaotaki Rocks Waitomo
Een schilderachtige filmlocatie uit The Hobbit

kosten: € 28,00 per persoon
Dit is niet alleen voor de Lord of the Rings fan een fantastische excursie: de imposante krijtrotsen, het prehistorische bos en de massieve rotsformaties zullen iedereen betoveren! Uw lokale gids laat u meerdere filmlocaties van de Hobbit zien en vertelt leuke weetjes over de films.
Raften en Hiken Waitomo, Nieuw-Zeeland
Raften en Hiken in Waitomo
Een spectaculaire toch in het donker

kosten: € 120,00 per persoon
Deze vijf uur durende avontuurlijke tocht in de Ruakuri grot is unieke kans om de magische grotten van Nieuw-Zeeland te ontdekken. Samen met de gids gaat u abseilen, raften, klimmen en klauteren. Door de kleine glimwormen die het pad verlichten, het zwarte, bodemloos ogende water en de ondergrondse watervallen, wordt deze tocht een onvergetelijk avontuur! De tocht wordt afgesloten met een warme douche, hete soep en bagels.

De watertemperatuur ligt tussen de 10 en 14 graden.
Hike Whirinaki, Nieuw-Zeeland
Wandelexcursie door Whirinaki
Een ecologische en culturele ontdekkingstocht
Duur: 1 dag incl. lunch
Niveau: alle leeftijden en conditie niveaus
kosten: € 100,00 per persoon
Maak een wandelexcursie door één van Nieuw-Zeelands meest opmerkelijke nationale parken: Whirinaki. Samen met een lokale Maori gids van de Tūhoe stam gaat u een dag op pad in dit geïsoleerde, woeste en immense regenwoud. Uw Maori gids laat u tijdens de vier uur durende wandeling de meest memorabele culturele en historische plekken zien, van de enorme inheemse bomen tot de Whirinaki watervallen. Op de terugweg maakt u een ontspannen stop bij een natuurlijke thermale bron om uit te rusten.
Wai-o-Tapu het geothermale wonderland, Nieuw-Zeeland
Wai-o-Tapu
Het geothermale wonderland
Duur: 30 tot 75 minuten
kosten: € 20,00 per persoon
Ontstaan uit duizenden jaren vulkanische activiteit, is Wai-o-Tapu Nieuw-Zeelands kleurrijkste en meest bijzondere plek om te bezoeken. In een duidelijk aangegeven route ontdekt u hoe dit geweldige natuurschoon is ontstaan. Een fascinerende excursie voor alle leeftijden!
White Island tour, Nieuw-Zeeland
White Island Tour
Ontdekkingsreis naar de enige actieve vulkaan op zee in Nieuw-Zeeland
Duur: halve dag
kosten: € 135,00 per persoon
De White Island tour is een tocht naar één van ‘s werelds meest interessante actieve vulkanen. U vaart in ongeveer 80 minuten naar White Island en start daar uw ontdekkingsreis naar de enige actieve vulkaan op zee in Nieuw-Zeeland. Ervaren gidsen begeleiden u naar de krater en vertellen over de mijnarbeid naar zwavel. Staand op de rand van de krater hoort u zelfs de sissende en gorgelende geluiden van de vulkaan…

Na deze overweldigende tocht geniet u van uw lunchpakket. Op de terugweg heeft u een goede kans om dolfijnen, walvissen en andere zeedieren te spotten.
Stadwandeling Napier, Nieuw-Zeeland
Art Deco stadswandeling Napier
Napier heeft een prachtig verhaal te vertellen
Duur: ca. 2 uur
kosten: € 14,00 per persoon
De stad Napier heeft een prachtig verhaal te vertellen. Tijdens deze excursie leert u over de wedergeboorte van een stad na de aardbeving en brand in 1931. Uw gids vertelt over hoe het leven er in de jaren ‘30 uit. De stad kent een enorme diversiteit aan bouwstijlen: de Spaanse koloniale stijl, de modernistische stijl en met name de Art Deco stijl komen in deze stadstour aan bod.
Gastronomie tour Wellington, Nieuw-Zeeland
Gastronomie tour Wellington
De culinaire hoogtepunten in Wellington
Duur: 3 uur
Inclusief vouchers
kosten: € 185,00 per persoon
In drie uur tijd proeft u de lokale smaken, ontdekt u de verse producten en maakt u kennis met de locals. Uw lokale gids laat u bij de meest smaakvolle adressen van Wellington van alles proeven: van koffie en chocolade tot diverse kazen.

Bij de tour krijgt u vouchers mee om in uw eigen tijd nog verder te genieten van de culinaire hoogtepunten in Wellington.

Vluchten

Deze reis heeft geen standaardvluchten. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die routes onderhouden van Nederland (of Duitsland) naar Nieuw-Zeeland. Hierbij kunt u denken aan vluchten van Emirates, Singapore Airlines, Qantas en China Southern. In de vanafprijs is een gemiddelde vluchtprijs opgenomen. Let op: in verband met de vluchtduur van sommige vluchten kan de reis soms op dag 3 aankomen. Hierdoor zal het programma een dag opschuiven en de reis effectief een dag langer worden. De prijs van de vlucht is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore10:25 - 05:55 uur
Singapore - Auckland08:50 - 22:25 uur
Wellington - Singapore13:45 - 22:45 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 07:15 uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Auto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen. Dit is een Toyota Corolla Hatch of gelijkwaardig met premium insurance cover en gps. U kunt voor deze reis tegen een meerprijs vanaf € 50,- een upgrade naar een Toyota Corolla Sedan bij boeken. Er zijn ook andere auto’s te huur. Vraag ons naar de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van een upgrade, kunt u dit bij uw reservering aangeven. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de huurvoorwaarden als u deze reis boekt. Lees meer over de autohuurvoorwaarden Nieuw-Zeeland.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle toeristenklassehotels geselecteerd. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. In de meeste hotels kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Ascotia Off Queen, Nieuw-Zeeland
Hotel Ascotia Off Queen - Auckland
Ascotia Off Queen ligt midden in het centrum van Auckland, op twee minuten lopen van Myers Park. Het hotel beschikt over moderne kamers en een eigen café-restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn. De comfortabele kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. De kamer is verder ingericht met een kingsize bed, een bureau, een koelkast, een verwarming, thee- en koffiefaciliteiten en een plasma-tv. U kunt er gratis gebruik maken van het draadloos internet.

Bekijk de website van Ascotia Off Queen.
Kingsgate Autolodge Paihia, Nieuw-Zeeland
Hotel Kingsgate Autolodge - Paihia
Met een perfecte ligging aan het water en uitzicht op de blauw-groene zee, is Kingsgate Hotel een ideale uitvalsbasis in Paihlia. Het hotel beschikt over een zwembad, een spa en een spelletjeskamer. Alle kamers zijn voorzien van een tv, een koelkast, en thee- en koffiezetapparaat en in de badkamers is een föhn. In de gehele accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

Bekijk de website van Kingsgate Hotel Autolodge Paihia
Aotearoa Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Aotearoa - Whitianga
Aotearoa Lodge ligt rustig op een uitgestrekte landgoed met mooie tuinen. U heeft toegang tot een gemeenschappelijke lounge, barbecuefaciliteiten en gratis wifi. Alle studio's zijn voorzien van tv, een koelkast, verwarming, elektrische dekens, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer. Vanaf het hotel loopt u in vijf minuten naar het prachtige Buffalo Beach. Dit is de perfecte uitvalsbasis om Coromandel schiereiland te verkennen!

Bekijk de website van Aotearoa Lodge
Redwood Lodge, Nieuw-Zeeland
Lodge Redwood - Otorohanga
Redwood Logde biedt u in een landelijke omgeving een rustig gelegen kamer met uitzicht op de tuin. Uw kamer is voorzien van airconditioning en verwarming, thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi, een haardroger, badjassen, gratis toiletartikelen, een strijkijzer met een strijkplank en een tv. De lodge beschikt verder over een hot tub, een fitnesscentrum, een sauna en een buitenzwembad. Het hotel ligt in een prachtige tuin en natuurlijk kunt u hier heerlijk ontspannen op het terras!

Bekijk de website van Redwood Lodge
Jet Park Rotorua, Nieuw-Zeeland
Hotel Jet Park Rotorua - Rotorua
Dit hotel is fantastisch gelegen hotel, op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum. Het hotel beschikt over gratis wifi, een verwarmd buitenzwembad en een spa. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. In het restaurant serveren ze heerlijke lokale seizoensproducten.

Bekijk de website van Jet Park Rotorua
Fountain Court, Nieuw-Zeeland
Hotel Fountain Court - Napier
Dit hotel ligt centraal in de art deco-stad Napier! In het Fountain Court Motel verblijft u in een ruime studio met goed uitgeruste kitchenette inclusief een magnetron, een broodrooster, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast, een tv, gratis wifi, en een ruime badkamer. Alle studio’s beschikken over een eigen terras of een balkon. Op loopafstand vindt u de binnenstad van Napier met de leukste restaurants en cafés, maar ook de boulevard ‘Marine Parade’ en het strand!

Bekijk de website van Fountain Court Motel
Bella Vista Wellington, Nieuw-Zeeland
Hotel Bella Vista Wellington - Wellington
Bella Vista Motel ligt op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Wellington en het stadscentrum. Het motel beschikt over een barbecue, wifi en gratis parkeergelegenheid. U verblijft in een studio met een kitchenette en een badkamer. In uw kitchenette vindt u een magnetron, thee- en koffiefaciliteiten, een broodrooster en een koelkast. Uw kamer is verder voorzien van een tv, een telefoon, elektrische dekens, een strijkijzer met een strijkplank, verwarming en een haardroger. Op loopafstand van het motel vindt u het strand, de promenade en de prachtige wateren van Evans Bay!

Bekijk de website van Bella Vista Wellington

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Auckland en Wellington – Amsterdam in de laagste boekingsklasse.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Transfers volgens programma: luchthaven – hotel en hotel – autoverhuurbedrijf.
12 dagen vervoer in een huurauto Toyota Corolla of gelijkwaardig. Lees meer over de autohuurvoorwaarden Nieuw-Zeeland.
Verblijf in toeristenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of douche en toilet.
Verzorging op basis van logies, inclusief twee keer ontbijt in Whitianga.
Route langs Auckland, Bay of Islands, Coromandel, Rotorua, Napier en Wellington.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
In de volgende stappen maakt u een voorlopige reservering. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De reissom in de offerte kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Contact
Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om uw reservering door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Nieuw-Zeeland zo lang maken als u zelf wilt! Diverse plekken nodigen uit tot een langer verblijf. U kunt in ieder gewenste plaats een of meerdere nachten bijboeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Wellicht zijn deze reizen ook interessant voor u?