050 - 3 123 123

Avontuur in de weergaloze natuur

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het kleinere Noordereiland en het Zuidereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive over het Zuidereiland voert u langs goudgele zandstranden en regenwouden naar fjorden en gletsjers. U ziet albatrossen en pinguïns, zeehonden en pelsrobben en met een beetje geluk ook dolfijnen en walvissen.

Het Zuidereiland is groter dan Nederland en toch wonen er slechts 1 miljoen mensen. Bijna de helft hiervan woont in Christchurch! De rust en ruimte van het eiland maken deze fly drive Nieuw-Zeeland tot een bijzondere ervaring. Vanuit Christchurch reist u via Kaikoura, waar u walvissen kunt spotten, naar het Abel Tasman National Park. De stranden hier zijn schitterend en het omliggende woud nodigt uit tot een wandeling. Ten zuidwesten liggen de fjorden en gletsjers, waar u de bekende Fox-gletsjer en Franz Josef-gletsjer kunt bewonderen. Deze gletsjers zijn nog altijd in beweging en daardoor onvoorspelbaar: ziet u Fox Glacier bewegen? Mensen die houden van avontuur kunnen in Queenstown hun hart ophalen. In en rond deze stad kunt u verschillende actieve uitstapjes maken. In de omgeving van Te Anau liggen Milford Sound en Doubdful Sound: de bekendste en ook de mooiste fjorden van Nieuw-Zeeland. Een cruise over een van de fjorden is echt een aanrader. Via de albatrossen en pinguïns van Dunedin reist u weer het binnenland in, waar u een blik werpt op Mount Cook. De reis eindigt waar hij begon: in Christchurch.

Kortom, de vooraf uitgestippelde route van deze fly drive laat u het mooiste van het Zuidereiland zien! In uw huurauto en met een routekaart kunt u als een moderne ontdekkingsreiziger in het spoor van Abel Tasman dit deel van Nieuw-Zeeland verkennen. U hoeft alleen maar te genieten van Nieuw-Zeeland, want alle logistieke zaken als vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Reist u mee naar het Zuidereiland?

Pluspunten
vlucht Amsterdam – Christchurch en vice versa
ruimbagage
15 dagen huurauto
transfer luchthaven – hotel
toeristenklassehotels
informatiepakket en routekaart
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Abel Tasman National Park
Mount Cook
Franz Josef Glacier
Christchurch
Milford Sound of Doubtful Sound
Wildlife Capital Dunedin
Fox Glacier
Picton
Haast Pass
Akaroa
Sietske van der Maat, SRC Reizen
Sietske van der Maat
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: Abel Tasman National Park
Een mooiere kust dan die van Abel Tasman N.P. is bijna niet te vinden, langs deze kustlijn spot u misschien wel bergpinguïns of zeeleeuwen!

De reis in het kort

Amsterdam – Christchurch
Aankomst in Nieuw-Zeeland
Naar Picton
Op weg naar het Abel Tasman Nationaal Park
Abel Tasman National Park
Motueka – Hokitika
Hokitika – Fox Glacier
Fow Glacier – Queenstown
Queenstown
Queenstown – Te Anau
Milford Sound of Doubtful Sound
Te Anau – Dunedin
Dunedin
Dunedin – Twizel
Twizel – Akaroa
Akaroa – Christchurch
Afscheid van Nieuw-Zeeland
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Christchurch

Vanaf Amsterdam vliegt u naar Christchurch in Nieuw-Zeeland.

dag 2: Aankomst in Nieuw-Zeeland

Na (minimaal) een overstap vliegt u door naar Nieuw-Zeeland. Na aankomst op de luchthaven van Christchurch neemt u de gratis shuttlebus naar het hotel. U overnacht nabij de luchthaven. (reisafstand ca. 2 minuten)

dag 3: Naar Picton

Op de luchthaven van Christchurch haalt u de huurauto op waarmee u de komende dagen over het Zuidereiland reist. Langs de noordoostkust rijdt u naar Picton. Onderweg passeert u Kaikoura, dé plaats in Nieuw-Zeeland om walvissen en dolfijnen te spotten. Als de tijd het toelaat, kunt u hier een walvissafari boeken. Heeft u meer tijd? Dan kunt u in Kaikoura langer verblijven om de kans op het spotten van walvissen te vergroten. U verblijft een nacht in Picton. (reisafstand ca. 350 km)

¡ Extra
Heeft u de tijd? Verleng de reis met een of meerdere nachten in Kaikoura!

dag 4: Op weg naar het Abel Tasman Nationaal Park

Picton ligt in een fjordenlandschap dat ons Europeanen doet denken aan Noorwegen. De haven en boulevard van Picton nodigen uit tot een bezoek. Deze ochtend heeft u de tijd om Picton te verkennen, voordat u op weg gaat naar Motueka, nabij het Abel Tasman National Park. In 1642 ontdekte de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman per toeval de Nieuw-Zeelandse kust. Dit kleine park werd naar hem genoemd. Wat hier ontbreekt aan grootte, wordt gecompenseerd door schoonheid. Het is een paradijs op aarde, met goudgele palmstranden, dichtbegroeide bossen, watervallen, granieten rotspartijen en baaien aan een blauwgroene zee. U overnacht in Motueka. (reisafstand ca. 190 km)

dag 5: Abel Tasman National Park

Het Abel Tasman National Park is het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland en is vooral bekend vanwege de prachtige kunstlijn. Kristalhelder zeewater kabbelt op verlaten goudgele zandstranden, die worden begrensd door een dicht woud. Huurt u een kano en peddelt u langs de stranden? U heeft de kans om zeeleeuwen, dwergpinguïns en andere kust- en zeevogels te spotten. Het nationale park is gesloten voor autoverkeer. Vanuit Motueka kunt u naar Marahau rijden, waar u uw auto kunt parkeren en te voet het park kunt bezoeken. Een wandeling in dit park is een belevenis. De prachtige natuur is erg indrukwekkend, en de geluiden van het woud maken het compleet. Diverse vogelsoorten laten zich luidkeels horen. Wellicht ziet u de bijzondere Nieuw-Zeelandse duif, met zijn groene kop en opvallend witte buik. Een van de vogels die u vrijwel zeker kunt horen, is de toei. In de zomer zingt de toei, die lijkt op onze merel, de hele dag door, waarbij hij de meest mooie geluiden ten gehore brengt.

dag 6: Motueka – Hokitika

U reist in zuidwestelijke richting. Dit deel van Nieuw-Zeeland is dunbevolkt, ruig en werkelijk prachtig! Onderweg kunt u wandelingen door het regenwoud of langs de rotsachtige kust maken. Nabij het dorp Punakaiki kunt u de Pannenkoekrotsen bekijken. Deze bijzondere gelaagde kalksteenformaties zijn ontstaan door de werking van het zeewater en de getijden. Zoals de naam doet vermoeden, hebben de rotsen wat weg van een stapel pannenkoeken. U overnacht in Hokitika. (reisafstand ca. 365 km)

dag 7: Hokitika – Fox Glacier

Onderweg naar Fox Glacier is een stop in Okarito zeker een aanrader. In de delta van Okarito komen vele vogelsoorten voor en hier kunt u de grootste broedkolonie zien van de zilverreigers. Als de tijd het toelaat, kunt u een kano huren en over lagune peddelen. Aansluitend rijdt u verder naar het gletsjergebied. Het is mogelijk om dicht bij de Franz Jozef-gletsjer en ook de Fox-gletsjer te komen. Houd u zich wel aan de regels en blijf achter de veiligheidsafzetting. De gletsjers zijn constant in beweging en daardoor onvoorspelbaar. Ter plekke kunt u een wandeling met een gids maken of een helikoptervlucht over de gletsjer boeken (kosten niet inbegrepen). (reisafstand ca. 160 km)

dag 8: Fow Glacier – Queenstown

Voordat u verder reist, is een bezoek aan Lake Matheson een aanrader. Bij windstil weer weerspiegelen de Alpen in de verte zich schitterend in het water van het meer. Een plaatje! Nabij het plaatsje Haast verlaat u de groene westkust en rijdt u het veel ruigere binnenland in. Via de spectaculaire Haast Pass en het plaatsje Wanaka rijdt u naar Queenstown, waar u twee nachten verblijft. (reisafstand ca. 330 km)

dag 9: Queenstown

Deze stad ligt aan de oever van Lake Wakatipu, met uitzicht op de omliggende bergen. In Queenstown komen adrenalinejunkies zeker aan hun trekken. Op diverse locaties is het mogelijk om te bungyjumpen. Tevens zijn er op het meer diverse watersportactiviteiten mogelijk. Houdt u van wat meer rust, dan kunt u nabij Queenstown een excursie maken die u langs de plekken voert waar de Lord of the Ring-films zijn opgenomen. Ook interessant is het plaatsje Arrowtown, waar in de tweede helft van de 19e eeuw goud werd gevonden. De mooi bewaard gebleven gebouwen herinneren aan deze tijd en geven u een goed beeld van hoe het er hier destijds uit heeft gezien.

dag 10: Queenstown – Te Anau

Via een mooie route langs Lake Wakatipu rijdt u naar Te Anau, de toegangspoort tot Milford Sound. Onderweg naar Te Anau verandert het landschap in landbouwgebied. (reisafstand ca. 180 km)

dag 11: Milford Sound of Doubtful Sound

U heeft een vrije dag die u kunt doorbrengen in de omgeving van Te Anau. Vanuit Te Anau kunt u over een schitterende weg naar Milford Sound rijden. Deze Milford Road voert u langs meren en watervallen en biedt schitterende uitzichten op de bergen. Milford Sound is de bekendste fjord van het Fjordland National Park. Volgens velen is er maar één manier om het indrukwekkende, afgelegen Milford Sound goed te bewonderen: tijdens een cruise. Dit 16 kilometer lange fjord wordt omringd door hoge (tot wel 1.692 meter!), steile rotsen. Vanaf het schip bewondert u de kliffen, die worden gesierd door weelderig regenwoud waaruit brede watervallen naar beneden klateren. Het fjord wordt bewoond door zeehonden, pinguïns, dolfijnen en zelfs walvissen. De Britse schrijver Rudyard Kipling noemde dit fjord niet voor niets ‘het achtste wereldwonder’! Ter plekke kunt u een cruise boeken, maar het is uiteraard ook mogelijk een wandeling langs het fjord te maken. Neem wel een regenjas mee, want Milford Sound is officieel de natste plaats van Nieuw-Zeeland. Als u liever een ander fjord bezoekt, kunt u ook een dagtocht boeken naar Doubtful Sound.

dag 12: Te Anau – Dunedin

U laat het Fjordland National Park achter u en steekt het Zuidereiland in de breedte over naar het oosten. Via de landelijke stadjes Lumsden en Gore bereikt u Dunedin, waar u de komende twee nachten verblijft. Dunedin is de oudste stad van Nieuw-Zeeland en kent een unieke combinatie van cultuur, architectuur en natuur. Wist u dat ‘Dunedin’ genoemd is naar de Schotse hoofdstad Edinburgh? De Keltische naam van Edinburgh is Dun Eidann. (reisafstand ca. 290 km)

dag 13: Dunedin

Dunedin noemt zichzelf de ‘Wildlife Capital’ van Nieuw-Zeeland. Een bezoek aan het schiereiland Otago laat u zien waarom. Ter plaatse kunt u een excursie (in groepsverband) boeken, waarbij een gids u meeneemt naar de albatros- en geeloogpinguïnkolonies. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid het schiereiland bezoeken. Wellicht ziet u dan ook de zeehonden en pelsrobben die hier leven.

dag 14: Dunedin – Twizel

Langs de oostkust reist u in noordelijke richting naar Oamaru. Onderweg kunt u een stop maken bij de Moeraki Boulders. Deze grote ronde keien liggen bij elkaar op een klein stuk strand. Door hun bijzondere vorm zijn er vele legendes over de keien ontstaan. U vervolgt de rit naar Oamaru, een Victoriaans ogend stadje, dat een bezoek zeker waard is. Nabij Oamaru kunt en een bezoek brengen aan een pinguïnkolonie, waar u zowel de dwerg- als de geeloogpinguïn kunt zien. U rijdt westwaarts, opnieuw de bergen in, op weg naar het gebied rond de bekende Mount Cook. In deze regio vindt u majestueuze bergen met besneeuwde toppen en schitterende blauwe meren. U overnacht in Twizel. (reisafstand ca. 260 km)

dag 15: Twizel – Akaroa

U werpt een laatste blik op Mount Cook en zet koers terug naar de oostkust. Via Burkes Pass en Geraldine, in de Canterbury Plains, arriveert u in Akaroa. Deze historische plaats is gesticht door de Fransen en is de enige plaats met een Franse geschiedenis in Nieuw-Zeeland. Akaroa ligt in een oude vulkaan, waarbij de voormalige krater nu een verbinding vormt met de zee. Hierdoor is een natuurlijke haven ontstaan. U heeft hier de tijd om nog wat laatste souvenirs te kopen of heerlijk op een terrasje bij de haven te zitten. (reisafstand ca. 340 km)

dag 16: Akaroa – Christchurch

U rijdt terug naar Christchurch voor uw laatste overnachting in Nieuw-Zeeland. Brengt u nog een bezoek aan de stad, gaat u punteren op de rivier de Avon, of maakt u een wandeling door de botanische tuinen? Het International Antarctic Center, dat nabij de luchthaven ligt, is een bezoek ook waard. (reisafstand ca. 85 km)

dag 17: Afscheid van Nieuw-Zeeland

U rijdt naar de luchthaven van Christchurch, waar u de huurauto inlevert en aan boord gaat van de vlucht die u terugbrengt naar Nederland.

dag 18: Aankomst in Nederland

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Abel Tasman N.P., Nieuw-Zeeland
Abel Tasman Nationaal park Beach Cruise & Walk
Abel Tasman Nationaal park Beach Cruise & Walk
Duur: hele dag
kosten: € 50,00 per persoon
Met deze cruise vaart u naar het hart van het Abel Tasman Park. U maakt een stop op Anchorage van waaruit u een mooi uitzicht heeft op het park. U vervolgt u tocht naar het idyllische Medlands Beach, waar u een van de gevarieerde en spectaculaire kustpaden langs Torrent Bay en gouden zandstrand van Anchorage bewandelt. Het contrast van het blauwe zeewater, de gouden zandstranden en het vele groen maakt deze wandeling bijzonder en een absolute aanrader.
Kaikoura, Nieuw-Zeeland
Walvissen ontmoeten
Kaikoura

kosten: € 105,00 per persoon
Kaikoura is dé plek bij uitstek om walvissen te spotten. Deze kustplaats trekt vele (zoog)dieren aan, waaronder pelsrobben, de donker gestreepte dolfijn, de grote albatros (grootste zeevogel), blauwe vinvissen, zuidkaper walvissen, orka’s en potvissen! Gaat u mee met de meest ervaren en vriendelijke schippers die Kaikoura rijk is?
Doubtful Sound, Nieuw-Zeeland
Cruise tussen de geïsoleerde fjorden van Doubtful Sound
Doubtful Sound Wilderness Day Cruise, Te Anau
Duur: hele dag
kosten: € 185,00 per persoon
Deze complete dagexcursie brengt u naar de geïsoleerde fjorden van Doubtful Sound. Er is geen directe (auto)route naar de fjorden, wat de reis erheen een avontuurlijke en adembenemende tocht over water en land maakt. De ervaren gidsen wijzen u op alle highlights en onderweg heeft u de kans om dolfijnen, zeehonden en pinguïns te spotten.
Albatrossen, Nieuw-Zeeland
Op zoek naar unieke diersoorten
Peninsula Encounter Tour & Albatross Centre
Duur: halve dag
kosten: € 98,00 per persoon
Tijdens deze excursie brengt een lokale gids u naar de plekken waar de vele unieke diersoorten die Peninsula rijk is, verblijven. Deze plekken zijn beschermd en niet bereikbaar voor een groot publiek. Een unieke kans om de bijzondere vogelkolonies te bewonderen in hun eigen omgeving!
Tasman Gletsjer, Nieuw-Zeeland
Tasman Gletsjer
Glacier Explorer Excursion, Mt. Cook
Duur: 2,5 uur
kosten: € 108,00 per persoon
Maak een unieke tocht naar de grootste gletsjer van Nieuw-Zeeland! Onder begeleiding van een ervaren gids wandelt u eerst een halfuur door overweldigend natuurschoon, waarna u over het termale meer naar de Tasman Gletsjer vaart. Geniet van het steeds veranderende landschap, de ijsbergen en de indrukwekkende Tasman Gletsjer.
Fox Glacier, Nieuw-Zeeland
Helikoptervlucht Fox Gletsjer
Flying Fox Heli-hike, Fox Glacier
Duur: 4 uur
kosten: € 305,00 per persoon
Per helikopter vliegt u naar de meest ongerepte plekken van de Fox Glacier. Deze populaire en spannende excursie brengt u naar diverse ijsgrotten en natuurlijke ijssculpturen die alleen hier te zien zijn. Voorzien van goede uitrusting (wordt verzorgd), landt u op een ijsvlakte en gaat u te voet met uw gids de omgeving verkennen.
Mou Waho natuurreservaat, Nieuw-Zeeland
Cruise en eco-wandeling Mou Waho Island
Half Day Lake Cruise & Island Walk, Wanaka
Duur: halve dag
kosten: € 150,00 per persoon
Deze excursie brengt u naar het magische en afgelegen Mou Waho eiland. Samen met een gids maakt u een wandeling van een uur door het natuurreservaat en maakt u kennis met de vele bijzondere vogels, waaronder de Weka. Geniet van een high tea op de top van het eiland, met het levendige vogelgezang en het panorama van de zuidelijke alpen dat voor u ligt.
Wijnproeverij Queenstown, Nieuw-Zeeland
Wijnproeverij Queenstown
Original Half Day Guided Wine Trail, Queenstown
Duur: halve dag
Incl: Vouchers proeverijen
kosten: € 105,00 per persoon
Ontdek de heerlijke wijnen van Nieuw-Zeeland in deze originele wijntour. U gaat wijn proeven bij vier verschillende wijngaarden in de regio, die stuk voor stuk een groot aandeel hebben in de wijnhandel van Nieuw-Zeeland. Ontspan en laat u informeren over de beste wijnen van het zuidereiland!

Vluchten

Deze reis heeft geen standaardvluchten. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die routes onderhouden van Nederland (of Duitsland) naar Nieuw-Zeeland. Hierbij kunt u denken aan vluchten van Emirates, Singapore Airlines, Qantas en China Southern. In de vanafprijs is een gemiddelde vluchtprijs opgenomen. Let op: in verband met de vluchtduur van sommige vluchten kan de reis soms op dag 3 aankomen. Hierdoor zal het programma een dag opschuiven en de reis effectief een dag langer worden. De prijs van de vlucht is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
singapore_airlines.png

Amsterdam - Singapore11:15 - 05:55 uur
Singapore - Melbourne07:45 - 17:10 uur
Melbourne - Christchurch18:30 - 23:50 uur
Christchurch - Singapore10:50 - 17:40 uur
Singapore - Amsterdam23:55 - 07:15 uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Auto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen. Dit is een Toyota Corolla Hatch of gelijkwaardig met premium insurance cover en gps. U kunt voor deze reis tegen een meerprijs vanaf € 70,- een upgrade naar een Toyota Corolla Sedan bij boeken. Er zijn ook andere auto’s te huur. Vraag ons naar de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van een upgrade, kunt u dit bij uw reservering aangeven. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de huurvoorwaarden als u deze reis boekt. Lees meer over de autohuurvoorwaarden Nieuw-Zeeland.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle toeristenklassehotels geselecteerd. Uw kamer heeft een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. In de meeste hotels kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Sudima Christchurch, Nieuw-Zeeland
Hotel Sudima Christchurch Airport - Christchurch
Het Sudima Auckland Airport hotel, geopend in 2011, ligt op minder dan 2 kilometer van de luchthaven. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een overdekt verwarmd zwembad. Het hotel biedt u een 24-uurs shuttleservice van en naar de luchthaven en een ruime parkeergelegenheid. Uw kamer met badkamer is voorzien van gratis thee- en koffiefaciliteiten, een telefoon, een tv, een wekkerradio, airconditioning en verwarming, een haardroger en wifi.

Bekijk de website van Sudima Hotel Christchurch Airport
Aldan Lodge Motel, Nieuw-Zeeland
Lodge Aldan Lodge - Picton
Het Aldan Lodge Motel ligt vlak bij de oever van het beroemde fjordenlandschap van Picton, en bij de ferryterminal en het treinstation. Op de begane grond vindt u uw ruime comfortabele studio met een goed uitgeruste keuken, een badkamer, een tv en wifi. De studio beschikt verder over een eigen terras en u kunt de huurauto voor uw deur parkeren.

Bekijk de website van Aldan Lodge Motel
Motueka Garden, Nieuw-Zeeland
Motel Motueka Garden - Motueka
Het Motueka Garden Motel ligt in een tuin van 3 hectare, en beschikt over een verwarmd buitenzwembad, barbecuefaciliteiten en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Het hotel ligt op nog geen 15 minuten rijden van het Abel Tasman National Park. Uw studiokamer is ruim met een aparte badkamer met een douche en een haardroger. Verder beschikt uw studio over gratis wifi, een tv, een telefoon, een volledige keuken met een koelkast en een magnetron, verwarming en een eigen terras met een zitje.

Bekijk de website van Motueka Garden Motel
Beachfront Hotel in Hokitika
Hotel Beachfront Hokitika - Hokitika
Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het prachtig strand van de westkust! Daarnaast ligt het Beachfront hotel centraal ten opzichte van Hokitika, met restaurants, winkels en charmante ambachtelijke galerieën met jade, hout en kostbare metalen in de nabijheid. Uw kamer heeft een moderne badkamer met een douche en/of een bad en een haardroger. Uw kamer beschikt verder over een tv, gratis wifi, een koelkast, een telefoon en gratis thee- en koffiefaciliteiten. In het Ocean View restaurant kunt u geweldig vis, schelp- en schaaldieren eten. Dit is de perfecte plaats voor een drankje met uitzicht op zee!

Bekijk de website van Beachfront Hotel
Sunset Motel, Nieuw-Zeeland
Hotel Sunset - Fox Glacier
De eigenaren heten u van harte welkom in hun Fox Glacier-accommodatie aan de westkust van Nieuw-Zeeland! Uw studiokamer is ruim met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden, een badkamer en een keuken. U heeft de beschikking over gratis wifi en een terras met tuinmeubilair. Door de glazen gevel heeft u een onbelemmerd en fantastisch uitzicht op Mount Cook en Mount Tasman! Bekijk de website van

Bekijk de website van Sunset Motel
Hurleys of Queenstown, Nieuw-Zeeland
Hotel Hurley's of Queenstown - Queenstown
Dit moderne hotel ligt op paar minuten lopen van het centrum van Queenstown aan de rand van het kristalheldere Lake Wakatipu omgeven door bergen! Uw comfortabele en ruime studiokamer ligt op de 1e verdieping en is voorzien van een balkon met een zitje, een 2-persoonsbed, een volledig uitgeruste kitchenette, wifi, een tv en een badkamer met een bad. Bekijk de website van

Bekijk de website van Hurley’s of Queenstown
Explorer Motel, Nieuw-Zeeland
Motel Explorer - Te Anau
Gelegen in een prachtige tuin biedt Explorer Motel & Apartments u een warme en ruime studiokamer met alle faciliteiten, inclusief een kitchenette en een badkamer. Op slechts een paar minuten lopen vindt u het centrum van Te Anau en bent u ook aan de oevers van het meer: het grootste zoetwatermeer van heel Nieuw-Zeeland!

Bekijk de website van Explorer Motel & Apartments
The Victoria, Nieuw-Zeeland
Hotel The Victoria - Dunedin
Tijdens uw verblijf in The Victoria Hotel heeft u keuze uit twee restaurants en kunt u een drankje nemen in de lounge bar, waar u gratis gebruik kunt maken van wifi. Uw ruime kamer is comfortabel ingericht met een badkamer, een tv, een wekkerradio, gratis thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. Het centrum van Dunedin is op loopafstand, evenals de oudste universiteit van Nieuw-Zeeland!

Bekijk de website van Victoria Hotel
Mackenzie, Nieuw-Zeeland
Hotel MacKenzie Country - Twizel
Uw moderne kamer met badkamer is voorzien van wifi, een minibar, elektrische dekens, een tv, een haardroger en gratis thee- en koffiefaciliteiten. Vanaf uw balkon heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. In het restaurant kunt u genieten van de authentieke Nieuw-Zeelandse keuken of ontspannen met een goed glas wijn bij de grote stenen openhaard.

Bekijk de website van MacKenzie Country Hotel
Akaroa Criterion Motel
Motel Criterion - Akaroa
Uw studiokamer biedt u een spectaculair uitzicht op de Akaroa Harbour! Deze prachtige haven domineert het landschap en is de thuisbasis van een verscheidenheid aan zeezoogdieren zoals de hectordolfijnen, 's werelds kleinste en zeldzaamste dolfijnen, zeehonden en pinguïns. De super king studio appartementen bieden allen een spectaculair uitzicht op de haven, voorzien van vloerverwarming, dubbelglas en een balkon. De appartementen zijn zo smaakvol en gemoedelijk ingericht, dat je niet meer weg wilt!

Bekijk de website van Criterion Akaroa Motel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Christchurch en vice versa in de laagst beschikbare boekingsklasse.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
15 dagen vervoer in een huurauto, Toyota Corolla of gelijkwaardig. Lees meer over de autohuurvoorwaarden Nieuw-Zeeland.
Transfer luchthaven Christchurch – hotel.
Verblijf in toeristenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of een douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies.
Route langs de bezienswaardigheden: Kaikoura, Abel Tasman National Park, Fox Glacier, Queenstown, Te Anau, Milford Sound, Dunedin, Twizel en Akaroa.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
In de volgende stappen maakt u een voorlopige reservering. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De reissom in de offerte kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Contact
Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om uw reservering door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw verblijf in Nieuw-Zeeland zo lang maken als u zelf wilt! Diverse plekken nodigen uit tot een langer verblijf. U kunt in ieder gewenste plaats een of meerdere nachten bijboeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.