050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Kleurrijke volkeren en authentieke stadjes

Reisleider Frits:
‘Wie een reis naar China maakt, stapt in een andere wereld! China is met recht indrukwekkend te noemen en een land vol tegenstellingen: de grote steden staan vol moderne gebouwen, maar in de kleinere dorpjes gaat het leven langzamer en worden oude tradities in ere gehouden. Tijdens deze nieuwe reis ontdekt u het beste van beide!

Uiteraard bewondert u de bekendste hoogtepunten van China. U ziet het indrukwekkende Terracottaleger van keizer Qin Shihuang in Xi’an, bezoekt de Verboden Stad in Beijing en wandelt over de Chinese Muur. Om u een onvergetelijke ervaring te geven, nemen we u mee naar een minder toeristisch deel van de Grote Muur: Simatai. Hier beklimt u de eeuwenoude verdedigingswal en geniet u van het fenomenale uitzicht op het berglandschap en de waterstad Gubei onder aan de Yanshanberg. Onvergetelijk!

Naast deze highlights neem ik u mee naar oorspronkelijke stadjes als Xizhou, Dali en Lijiang, waar u zich werkelijk in het oude China waant. U maakt kennis met verschillende minderheidsgroepen, zoals de Miao, de Bai en de Dong, die u graag meer laten zien over hun traditionele leefwijze. En laten we de Chinese keuken niet vergeten! Na een bezoek aan de markt in Yangshuo gaat u zelf aan de slag en maakt u met een Chinese kok een heerlijke maaltijd. Maar het zijn vooral de Chinezen zelf die deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken. ’s Avonds vermaken de ouderen zich op straat met zingen, stijldansen of een spelletje mahjong. Zij nodigen u graag uit voor een dansles! Gaat u mee?’

Pluspunten
rechtstreekse vluchten China Southern Airlines
vlucht Dali – Guilin
ruimbagage
6 trajecten met hogesnelheidstrein
middenklassehotels
17x ontbijt, 18x lunch en 11x diner
cruise Guilin – Yangshuo over de Li-rivier
kookworkshop Yangshuo
boottocht Erhaimeer
audiosysteem
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Beijing, Xi’an, Guilin en Chengdu
Yangshuo, Dali en Lijiang
Chinese Muur bij Simatai
Tempel van de Hemel in Beijing
Verboden Stad in Beijing
Tian An Menplein in Beijing
Terracottaleger in Xi’an
Ming-stadsmuren in Xi’an
pandacentrum in Chengdu
waterstad Gubei
verschillende lokale markten
Dong-dorpen Zhaoxing en Huanggang
Black Dragon Pool in Lijiang
Dongbamuseum in Lijiang
Bai-bevolking in Xizhou
Longsheng-rijstvelden
Rietfluitgrotten in Guilin
Drie Pagodes in Dali
Yuexiu-park in Guangzhou
Chen-familietempel in Guangzhou
SRC-reisleider Frits
SRC-reisleider sinds 2006
In Yangshuo dompelt u zich tijdens een kookworkshop onder in de authentieke Chinese keuken!
Ontmoet onze beste reisleiders in China
SRC-reisleider Bart
Reisleider sinds 2006
Reisleider Bob
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Frits
Reisleider sinds 2006
SRC-reisleider Thomas
Reisleider sinds 2007

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Beijing
Aankomst in Beijing en bezoek Lamatempel
Tian An Menplein, Verboden stad en Tempel van de Hemel
Chinese Muur van Simatai en Gubei
Sneltrein naar Xi'an
Imposante Terracottaleger en Ming-stadsmuren van Xi’an
Volkspark en wijk Kuanzhai in Chengdu
Bezoek pandafokcentrum in Chengdu en met sneltrein naar Guiyang
Kleurrijke Miao in Qingmen
Markt in Danzhai en de Dong in Zhaoxing
Dong-dorp Huanggang en met de sneltrein naar Kunming
Naxi-bevolking in Lijiang en omgeving
Black Dragon Pool en Dongba cultureel museum, naar Dali
Bai in Xizhou en boottocht op het Erhaimeer
Vlucht naar Guilin en rijstvelden van Longsheng
Bezoek kleurrijke rietfluitgrotten in Guilin
Over de Li-rivier naar Yangshuo
Kookworkshop en trein naar Guangzhou
Yuexiu-park en de tempel van de familie Chen in Guangzhou en terugvlucht naar Amsterdam
Aankomst in Nederland

Reisbeschrijving

dag 1: Vlucht Amsterdam – Beijing

We vliegen naar Beijing.

dag 2: Aankomst Beijing en Lamatempel

We komen aan in Beijing en rijden naar ons hotel voor de komende nacht. In de middag de sfeervolle Lamatempel, een groot tempelcomplex met krullerige daken, knusse binnenplaatsen en indrukwekkende Boeddhabeelden. (ca. 20 km)

dag 3: Tian An Menplein, Verboden stad en Tempel van de Hemel

We wandelen over het Tian An Menplein (Plein van de Hemelse Vrede) met het mausoleum van Mao. Vervolgens bezoeken we de Verboden Stad, het paleizencomplex dat eeuwenlang alleen toegankelijk was voor de regerende keizer en zijn hofhouding. In het zuiden van de stad bezoeken we de Tempel van de Hemel. Hier leidden de keizers van de Ming-dynastie rituele ceremonies en bracht men offers aan de goden voor een goede oogst. In het uitgestrekte park waar de tempel staat, komt de plaatselijke bevolking samen om tai chi te beoefenen, een bordspel te spelen, thee te drinken of te vliegeren. (ca. 20 km)

dag 4: Chinese Muur van Simatai en Gubei

Een prachtige tocht door de bergen brengt ons naar Gubei. Bij deze stad bezoeken we een deel van de Chinese Muur waar minder toeristen komen dan op andere delen. Dit wordt ook wel het beste deel van China’s bekendste bezienswaardigheid genoemd. De Grote Muur van Simatai staat majestueus op de Yanshanberg. Vanaf deze verdedigingswal heeft u een schitterend uitzicht over het omringende berglandschap en de waterstad Gubei. Na de lunch heeft u wat vrije tijd in Gubei, waar u kennis kunt maken met verschillende Chinese ambachten zoals schilderen en tekenen. Of brengt u een bezoek aan de serene Yuantong-tempel? We overnachten in Gubei. (ca. 150 km)

dag 5: Sneltrein naar Xi'an

Met de sneltrein reizen we naar Xi'an, waar we twee nachten verblijven. (ca. 985 km)

dag 6: Terracottaleger en Ming-stadsmuren

Vandaag staat een van de hoogtepunten van de reis op het programma: we bekijken het imposante Terracottaleger van ruim 7.000 levensgrote stenen soldaten en paarden, die het graf van de eerste keizer Qin Shihuang bewaken. Deze megalomane keizer heeft jarenlang zijn onderdanen hieraan laten werken. Ook wandelen we over de indrukwekkende Ming-stadsmuren. (ca. 40 km)

dag 7: Volkspark en Kuanzhai in Chengdu

Met de sneltrein reizen we naar Chengdu, waar ons hotel voor de komende nacht staat. Hier bezoeken we het Volkspark, waar de inwoners hun vrije tijd doorbrengen met zingen, dansen, mahjong spelen en het beoefenen van kungfu. Ook wandelen we door de wijk Kuanzhai, die in traditionele stijl is gebouwd. (ca. 700 km)

dag 8: Pandafokcentrum Chengdu

In de ochtend, wanneer de panda’s het meest actief zijn, brengen we een bezoek aan het pandafokcentrum. In het grootste reservaat dat is gericht op het fokken van de panda’s leren we meer over deze bijzondere dieren. In de middag reizen we met de sneltrein naar Guiyang, waar we overnachten. (ca. 650 km)

dag 9: Kleurrijke Miao in Qingmen

In het dorpje Shiqiao zien we hoe de bevolking met behulp van een speciale schors op traditionele wijze papier maakt. In Qingmen bewonderen we kleurrijke klederdracht van de Miao-bevolking tijdens een welkomstceremonie en proeven we een glaasje rijstwijn.
We overnachten in Danzhai. (ca. 260 km)

dag 10: Markt in Danzhai en de Dong in Zhaoxing

In de ochtend proeven we de sfeer op de markt van Danzhai, waar verkopers hun fruit, groente en lekkere snacks aan de man proberen te brengen. Het is zeker de moeite waard om bij een van de stalletjes een lekkere versnapering te proberen! Vervolgens reizen we naar Zhaoxing, een dorp van het Dong-volk dat door een schitterend landschap van bergen en rijstvelden wordt omringd. De eenvoudige houten huisjes op palen zijn dicht op elkaar gebouwd. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Ons hotel staat in Zhaoxing. (ca. 200 km)

dag 11: Dong-dorp Huanggang

Voordat we met de sneltrein naar Kunming reizen, waar we een nacht verblijven, bezoeken we het Dong-dorp Huanggang, dat verscholen ligt in de bergen van Guizhou. Door de afgelegen locatie zijn de gebruiken en tradities van de Dong hier goed behouden. We zien de verschillende trommeltorens, typerend voor de Dong, waar de ouderen graag samenkomen voor een praatje. (ca. 130 km)

dag 12: Naxi-bevolking in Lijiang en omgeving

Met de trein reizen we naar Lijiang, waar we de komende nacht verblijven. Lijiang is de thuisbasis van de Naxi, een minderheid die afstamt van de Tibetanen. Vanuit Lijiang bezoeken we het dorpje Jade, vanwaar we een schitterend uitzicht hebben op de Jade Dragon Snow Mountain, een heilige berg voor de Naxi. We maken een korte stop in het dorpje Shuhe voor we teruggaan naar Lijiang, waar u kunt genieten van de typisch Chinese sfeer. Het oude centrum van Lijiang was vroeger een belangrijke handelsplaats voor de Naxi. We maken een wandeling langs het kabbelende water en de kleurrijke houten huisjes die versierd zijn met rode lampionnen. (ca. 520 km)

dag 13: Black Dragon Pool en Dongba-museum

In de ochtend bezoeken we een kleurrijke markt waar de Naxi-bevolking haar waar verkoopt. De levendige markt met etenswaren, kruiden, specerijen en vee is een feest voor de zintuigen! We rijden naar de Black Dragon Pool dat tijdens de Qing-dynastie is aangelegd. Hier bekijken we de schitterende tuin Dongba. In het Dongba cultureel museum naast het park leren we meer over de Naxi-cultuur. Vervolgens rijden we naar Dali, waar we twee nachten verblijven. Dali is een knusse stad met schitterende stadspoorten, binnenhofjes en smalle straten. (ca. 180 km)

dag 14: Bai in Xizhou en boottocht op het Erhaimeer

We laten de toeristische markt in Dali links liggen en bezoeken in het dorpje Xizhou, waar veel inwoners tot de Bai-bevolking behoren, de ochtendmarkt. In het oude gedeelte van Xizhou wandelen we over het dorpsplein Sifang Jie. Hier zien we de typische Bai-architectuur, die wordt gekenmerkt door witte gebouwen, krullende daken, versierde poorten en zeshoekige patronen. Vervolgens maken we een boottocht over het blauwe Erhaimeer, dat een schitterende ligging heeft en wordt omringd door vissersdorpjes en de groene Cangshanbergen. In Dali zien we de Drie Pagodes, het symbool van Dali. (ca. 180 km)

dag 15: Vlucht naar Guilin en rijstvelden van Longsheng

Vanaf de luchthaven van Dali nemen we een binnenlandse vlucht naar Guilin. Even buiten Guilin liggen de schitterende rijstvelden van Longsheng. Tot zover het oog reikt zijn hier rijstterrassen te zien, die trapsgewijs tegen de bergen aanliggen. Een zeer fotogeniek plaatje! Ons hotel voor de komende nacht staat in het eeuwenoude dorpje Pingan. (ca. 90 km)

dag 16: Rietfluitgrotten in Guilin

In Guilin bezoeken we de kleurrijke Rietfluitgrot. Deze kalkstenen grot heeft zich over acht miljoen jaar gevormd en is zo’n 240 meter lang. De bijzondere formaties van stalagmieten en stalactieten zijn zeer indrukwekkend! In het gedeelte dat Crystal Palace wordt genoemd reflecteren de rotsformaties schitterend in het water. We overnachten in Guilin. (ca. 90 km)

dag 17: Over de Li-rivier naar Yangshuo

Vandaag genieten we van een cruise over de Li-rivier door het schitterende landschap. Onderweg zien we de bijzondere formaties van het karstgebergte, grazende waterbuffels en boeren die op het veld aan het werk zijn. Kleine dorpjes aan de rivier glijden aan ons voorbij. Na aankomst in Yangshuo kunt u genieten van wat vrije tijd in dit knusse stadje. (ca. 15 km)

dag 18: Kookworkshop en trein naar Guangzhou

Door de grootte van het land kent de Chinese keuken een grote veelzijdigheid. Elke regio heeft wel een andere specialiteit. Een plaatselijke gids leert ons vandaag meer over de smaakvolle Chinese keuken. Hij neemt ons mee naar de markt om inkopen te doen voor de kookworkshop. Tijdens de workshop koken we verschillende Chinese gerechten die we uiteraard tijdens de lunch proeven. Hierna nemen we de sneltrein naar Guangzhou. (ca. 400 km)

dag 19: Yuexiu-park en de tempel van de familie Chen

In Guangzhou maken we een heerlijke wandeling door het fraai aangelegde Yuexiu-park. Hierna bezoeken we de voorouderlijke tempel van de familie Chen. De eeuwenoude tempel is zeer goed bewaard gebleven en daarmee een goed voorbeeld van de traditionele architectuur van Guangzhou. In de loop van de avond worden we naar de luchthaven gebracht voor onze terugvlucht naar Amsterdam. (ca. 20 km)

dag 20: Aankomst in Nederland

We komen aan op de luchthaven Schiphol.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. In de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt echter dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. Het kan dan zijn dat u de kosten voor de excursie direct na uw (online) reservering via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen dient te betalen. In andere gevallen betaalt u ter plaatse aan de reisleider. Per excursie staat vermeld welke werkwijze gevolgd wordt.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Treinreizen in China

Het Chinese spoorwegennet is zeer modern en uitgebreid, de trein is in China een prima vervoersmiddel om langere afstanden te overbruggen. Reizen met de trein is in China ook erg comfortabel. De stoelen bieden (ook aan westerlingen) voldoende beenruimte en de rugleuning is verstelbaar. Er is een toilet aanwezig en u kunt aan boord van de trein vaak heet water krijgen en meestal zijn er ook verschillende versnaperingen te koop.

Vluchtschema
China Southern Airlines

Amsterdam - Beijing14:00 - 06:15 uur
Guangzhou - Amsterdam00:05 - 06:35 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

Hieronder vindt u informatie over de hotels, waar we meestal tijdens deze reis verblijven. Het kan voorkomen dat u verblijft in andere, gelijkwaardige hotels. Aan de onderstaande gegevens kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens.

Super House International hotel in Beijing, China
Hotel Super House International - Beijing
Het Super House International hotel is een modern hotel in de bruisende wijk Chaoyang. Het ligt nabij een metrostation, zodat u op uw gemak Beijing kunt verkennen. Het hotel beschikt over een lift, drie restaurants, een bar en er is gratis wifi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje en een badkamer met een douche en/of een bad, toilet en föhn.

Bekijk de website van Super House International
Beijing Gubei Water Town hotel in Gubei, China
Hotel Beijing Gubei Water Town - Gubei
Het Beijing Gubei Water Town Hotel ligt op wandelafstand van het centrum van de waterstad Gubei. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar, een binnenzwembad en gratis wifi in de openbare ruimtes. De rookvrije kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning, een tv en een badkamer met douche en/of een bad en een toilet.
Gaosu Shenzhou hotel in China
Hotel Gaosu Shenzhou - Xi’an
In het hart van Xi'an ligt het Gaosu Shenzhou hotel, een prima uitvalsbasis om het sprankelende Xi'an te verkennen! De oude stadsmuren en de 'Drum tower' liggen op wandelafstand van het hotel. Het hotel beschikt over een zwembad, een restaurant, een bar en gratis wifi. De kamers zijn ruim en rookvrij en zijn voorzien van een minibar, tv, airconditioning en een badkamer met een bad en/of een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Gaosu Shenzhou
Xinliang hotel in Chengdu, China
Hotel Xinliang - Chengdu
Het Xinliang hotel ligt op loopafstand van het Tianfu Square in Chengdu. Het hotel is modern ingericht en beschikt over een lift. Verder heeft het hotel twee restaurants, een bar en gratis wifi zowel in de openbare ruimtes als in de hotelkamers. De ruime kamers beschikken over airconditioning, een mini-bar, een tv, een kluisje en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Xinliang
Regal Guiyang hotel in Guiyang, China
Hotel Regal Guiyang - Guiyang
Hotel Regal ligt in het centrum van Guiyang. In de directe omgeving van het hotel zijn tal van gezellige restaurantjes te vinden. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Neemt u ook een kijkje bij het buitenzwembad? Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de stad. De kamers zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning, een minibar en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet.

Bekijk de website van Regal Guiyang
Danzhai Guest House, China
Guesthouse Danzhai - Danzhai
In Danzhai verblijft u in Danzhai Guest House. Het hotel is eenvoudig maar comfortabel en beschikt over een lift, een restaurant, een theehuis en gratis wifi in de openbare ruimtes van het hotel. De eenvoudig ingerichte kamers beschikken over een tv, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met douche en/of bad en een toilet.
VIP hotel Zhaoxing in Zhaoxing, China
Hotel VIP Zhaoxing - Zhaoxing
Het Zhaoxing VIP Hotel heeft een bijzonder uiterlijk, het bestaat voornamelijk uit hout en dit geeft een unieke sfeer tijdens uw verblijf. Ook in het interieur komt hout overal terug. Het hotel is van alle gemakken voorzien, zo beschikt het Zhaoxing VIP hotel over gratis wifi en een restaurant. Er is geen lift aanwezig. De geluiddicht en rookvrije kamers zijn voorzien van airconditioning, een waterkoker en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.
New Era Hotel, China
Hotel New Era - Kunming
Het New Era Hotel ligt in het centrum van Kunming en is daarmee een ideaal startpunt om deze levendige stad te verkennen. Het hotel beschikt over een restaurant, waar u zowel Westerse als Chinese gerechten kunt bestellen. Er is een lift aanwezig en gratis wifi in zowel de openbare ruimtes als in de kamers. De ruime kamers zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, een minibar, een tv en een badkamer met een douche en/of een bad, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van New Era Hotel
Liwang-Lijiang-hotel_Lijang_China
Hotel Liwang Lijiang - Lijiang City
Het Liwang Lijiang hotel is in typische Naxi-architectuurstijl gebouwd en ligt ongeveer 2 kilometer afstand van het stadscentrum. Dit bijzondere hotel beschikt over een restaurant en een theehuis. Er is geen lift aanwezig. De traditionele kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis wifi, een tv en een badkamer met een douche, een toilet en een föhn.
Tai He Ju Inn hotel in Dali, China
Hotel Tai He Ju Inn - Dali
Het Tai He Ju Inn hotel ligt is een gezellig deel van Dali, met in de directe omgeving verschillende barretjes en restaurants. Dit kleinschalige hotel is de perfecte uitvalsbasis om het levendige Dali te ontdekken. Het hotel beschikt over gratis wifi en een restaurant. Er is geen lift aanwezig. De karakteristieke kamer beschikken over een tv, een waterkoker en een badkamer met een douche en een toilet.
Ping An Hotel in Longji, China
Hotel Ping An Longji - Longji
Vanuit het Ping An hotel in Longji heeft u een schitterend uitzicht op de omringende bergen en rijstvelden van Longji. Het hotel beschikt over gratis wifi, een restaurant en een bar, waar u 's avonds terecht kunt voor een drankje. De rookvrije kamers zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een tv, airconditioning, een zithoekje en een badkamer met een douche, een toilet, een föhn en gratis toiletartikelen.

Bekijk de website van Hotel Ping An
Jasper International hotel in Guilin, China
Hotel Jasper International - Guilin
Het 4-sterren hotel Jasper International bevindt zich op 30 minuten loopafstand van het Seven Star Park. Het hotel beschikt over een lift, een bar, een Chinees restaurant, een Westers restaurant, een fitnesscentrum en een buitenzwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis wifi, een minibar, een kluisje, een waterkoker en een badkamer met een douche en/of bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Jasper International
Snow Lion Riverside resort in Yangshuo, China
Resort Snow Lion Riverside - Yangshuo
Het Snow Lion Riverside Resort wordt omringd door groene bergen, de omgeving is hier schitterend! Het hotel beschikt over gratis wifi, een bar, een terras en gezellig restaurant en een shuttle service, waarmee u snel naar het centrum van Yangshuo reist. De kamers zijn voorzien van een waterkoker, airconditioning, een verwarming, een tv en een badkamer met een bad, een douche, een toilet en een föhn.

Bekijk de website van Resort Snow Lion Riverside
Hotel Landmarkt, China
Hotel Landmark Canton - Guangzhou
Het Landmark Hotel in Guangzhou ligt aan de oevers van de Parelrivier. Het hotel beschikt over een restaurant, een lounge en een gezellige bar waar u terecht kunt voor een drankje. Ook is er een binnenzwembad. De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een waterkoker, een minibar en een badkamer met een douch en/of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Landmark
Victory hotel in Guangzhou, China
Hotel Victory Guangzhou - Guangzhou
Op het eiland Shamian ligt het Victory hotel, dat in een voormalig bankgebouw is gehuisvest. Op loopafstand van het hotel ligt de Onze-Lieve-Vrouw van Lourdeskerk. Het hotel beschikt over verschillende restaurants en bars, een 24-uursreceptie, een lift en een binnen- en een buitenzwembad. De kamers zijn voorzien van een koelkast, een kluisje en een badkamer met een douche en/of een bad en een toilet.

Bekijk de website van Guangdong Victory Hotel

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice (tegen betaling). U kunt uw auto maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel. Mocht u de prijs willen weten voor een overnachting zonder parkeren, neemt u dan contact met ons op. Ter plaatse dient u de city tax te betalen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (30 dagen voor vertrek).
Maximaal 29 deelnemers.