050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Italië | Proef Sicilië

Mediterraan genieten

Reisleider Paul:
‘Wilt u kennismaken met de mooiste historische parels van het schateiland Sicilië, maar ook weg van de massa en genieten van la dolce vita? Dan is deze cultuurvakantie precies wat u zoekt! Deze heerlijke reis laat u kennis maken met de cultuur van dit wondermooie Italiaanse eiland, in de breedste zin van het woord.

U ziet de antieke geschiedenis van deze voormalige Griekse kolonie tot leven komen bij de best bewaard gebleven opgravingen van Syracuse, Agrigento en Segesta. En u verkent de mooiste stadjes en steden, van de sfeervolle havenplaats Cefalù tot de levendige wereldstad Palermo.

Maar deze cultuurvakantie verlaat ook regelmatig de gebaande paden en laat u kennismaken met de prachtige natuur en het goede leven van Sicilië. U proeft Siciliaanse lekkernijen en wandelt door mediterrane tuinen en olijfboomgaarden. Ook in het middeleeuwse stadje Castelbuono, bekend om de heerlijke streekproducten zoals nougat, proeft u van het zoete leven! Letterlijk hoogtepunt van de reis is de machtige Etna, de imposante vulkaan die vrijwel altijd van zich laat horen. Gaat u met mij mee op deze fantastische reis? U ontdekt dan het échte Sicilië met al haar beroemde én onontdekte schoonheden!’

Inspirerende foto's van deze reis
Reisleidster Jessy maakte met haar gasten de reis Proef Sicilië en legde de indrukwekkende cultuur en natuur vast op prachtige foto's. Bekijk een verzameling van de mooiste foto's die Jessy tijdens de reis maakte, in haar fotoalbum van Sicilië!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Transavia
toeristenklassehotels
7x ontbijt, 1x lunch en 2x diner
lunch Madonie nationaal park
toeristenbelasting
audiosysteem
lokale gidsen
de beste SRC-reisleider
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Vallei der Tempels in Agrigento
Palermo en Monreale
Taormina en barok in Ragusa
Griekse tempels in Segesta
havenstad Cefalù
kasteel van Donnefugata
mozaïeken Piazza Armerina
natuurtocht Madonie N.P.
dolce in Castelbuono
de machtige Etna
SRC-reisleider Paul
SRC-reisleider sinds 2008
We verlaten ook regelmatig de gebaande paden, zodat u kennis kunt maken met de prachtige natuur en het goede leven van Sicilië.
Ontmoet onze beste reisleiders in Italië
Reisleidster Leny
Reisleidster sinds 2008
Reisleidster Arianne
Reisleidster sinds 2000
Reisleidster Astrid
Reisleidster sinds 1996
SRC-reisleidster Jessy
Reisleidster sinds 2017
SRC-reisleider Roeland
Reisleider sinds 2001

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Catania en naar Syracuse
Havenstad Syracuse met bezoek historische centrum Ortigia en stadswandeling in Ragusa
Kasteel van Donnafugata en Romeinse mozaïeken Piazza Armerina
Vallei der Tempels in Agrigento en Griekse tempel van Segesta
Palermo en klooster van Monreale
Vissersstadje Cefalù, lunch in Castelbueno en naar Taormina
De machtige Etna en Taormina
Terugvlucht Catania – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Catania

We vliegen naar Sicilië. Met wat geluk zien we vlak voor onze landing de machtige Etna onder ons liggen. Na aankomst op de luchthaven van Catania rijden we zuidwaarts naar Syracuse, waar we vannacht verblijven. Afhankelijk van het vluchtschema kunnen we op deze dag misschien al een deel van het programma van dag twee uitvoeren. (ca. 60 km)

dag 2: Griekse herinneringen in Syracuse en barok in Ragusa

Op deze dag maken we uitgebreid kennis met de havenstad Syracuse. In het historische centrum Ortigia zien we de dom met de Griekse zuilen, de Arthusabron en de ruïnes van de Apollotempel. Uiteraard bezoeken we ook het archeologisch park Neapolis. We wandelen over het opgravingsterrein en zien het grote Griekse theater. We eindigen de dag in het stadje Ragusa, prachtig gelegen op een heuvel tussen twee diepe valleien. In het oude stadsdeel Ragusa Ibla wandelen we door het barokke centrum, dat door UNESCO wordt beschermd. We overnachten in Ragusa. (ca. 100 km)

dag 3: Kasteel van Donnafugata en Piazza Armerina

In een glooiend landschap, omgeven door gigantische johannesbroodbomen en exotische planten, ligt het kasteel van Donnafugata. Vanuit de grote mediterrane tuin hebben we een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. We rijden naar Piazza Armerina. Hier bewonderen we in de Romeinse Villa Romana del Casala de wereldberoemde mozaïeken. De heldere, veelkleurige mozaïeken, die scenes uit het dagelijks leven in de 3e en 4e eeuw weergeven, zijn na een vloedgolf in de 12e eeuw bedolven onder een dikke laag modder en hieronder uitstekend bewaard gebleven. We genieten van de kleurrijke voorstellingen die ons een beeld van het Romeinse leven geven. We reizen door het heuvellandschap naar de omgeving van Agrigento, waar we vannacht verblijven. (ca. 220 km)

dag 4: Vallei der Tempels in Agrigento en Griekse tempel van Segesta

We bezoeken de beroemde Vallei der Tempels in Agrigento. In de 6e eeuw v.Chr. werd hier een Griekse kolonie gesticht, die uitgroeide tot een van de rijkste steden van de mediterrane wereld. Tijdens een wandeling langs de tempels hebben we een prachtig uitzicht op de omgeving. We rijden een mooie route, langs de kust met haar stranden en door het binnenland met haar wijngaarden en olijfbomen. We besluiten de dag in Segesta. Ver van de bewoonde wereld, in een verstild landschap, bewonderen we hier een puntgave Griekse tempel: een van de best bewaarde ter wereld! We verblijven twee nachten nabij Palermo. (ca. 300 km)

dag 5: Palermo en klooster van Monreale

In Palermo bezichtigen we de San Giovanni degli Eremiti, een kerk met een schitterend kloosterhofje met Arabisch aandoende koepeltjes. Vervolgens bekijken we de beroemde Capella Palatina, de dom, het Piazza Quattro Canti en de Martorana, een mooi kerkje met mozaïeken van Bijbelse taferelen. Natuurlijk is er ook tijd voor een bezoek aan de kleurrijke markt. ’s Middags gaan we naar het hooggelegen klooster van Monreale. We bekijken de overvloedig versierde zuilen en prachtig gebeeldhouwde kapitelen van het kloosterhof. Ook zien we de Normandische domkerk, die met mozaïeken bekleed is.

dag 6: Vissersstadje Cefalù en dolci in Castelbuono

We laten Palermo achter ons en nemen een prachtige kustroute naar de oude vissersplaats Cefalù. Grieken, Arabieren, Normandiërs en Italianen woonden door de eeuwen heen in dit schilderachtige stadje. We zien hier de fraaie Byzantijnse mozaïeken in de bijzondere Normandische domkerk. In het grillige Madonie nationaal park, met prachtige middeleeuwse stadjes en dorpjes. bezoeken we Castelbuono, bekend om haar machtige kasteel. In een delicatessenwinkel maken we kennis met heerlijke streekproducten zoals nougat en natuurlijk de beroemde huisgemaakte panettone: een traditionele kerstcake. Nadat u bent getrakteerd op een lichte lunch nabij Castelbuono, rijden we naar de omgeving van Taormina voor de laatste twee overnachtingen. (ca. 350 km)

dag 7: De machtige Etna en Taormina

De machtige Etna is de grootste actieve vulkaan van Europa. Vrijwel constant is ze in meer of mindere mate actief. De vulkaan is met haar 3.340 meter het hoogste punt van Sicilië, en is te herkennen aan zijn karakteristieke rookpluim. Als het weer het toelaat, bestijgen we de vulkaan. We rijden tot zo’n 1.800 meter, vanwaar u met een kabelbaan en met terreinwagens verder omhoog kunt (kosten niet inbegrepen). Letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van deze reis! De middag brengen we door in het gezellige Taormina. In dit fraai gelegen en levendige stadje kunt u heerlijk flaneren. (ca. 120 km)

dag 8: Catania – Amsterdam

Met de terugvlucht naar Nederland komt een eind aan deze mooie reis. (ca. 40 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

Als extra service voor reizigers die meer van een vakantiebestemming willen zien biedt SRC u bij deze culturele groepsreis onderstaande optionele excursies / extra's aan. in de meeste gevallen kunt u tijdens uw vakantie bij de reisleider aangegeven of u deel wilt nemen aan een optionele excursie. Houdt u er dan rekening mee dat een excursie alleen doorgang kan hebben wanneer het minimumaantal deelnemers bereikt is. U betaalt de kosten voor de excursie ter plaatse aan de reisleider.

Voor sommige optionele extra's geldt dat u al bij uw reservering moet aangeven of u wilt deelnemen aan de excursie. Dit geldt bijvoorbeeld voor kaarten voor voorstellingen of de upgrade voor operakaarten. In dat geval betaalt u, na uw (online) reservering, de toeslag voor deze extra's via de bevestiging/factuur aan SRC Reizen.

Geen optionele excursies

De culturele groepsreizen van SRC hebben een goedgevuld programma met een prettige verhouding tussen de excursies en de vrije tijd. Een aantal SRC-reizen heeft gezamenlijke extra excursies (tegen betaling), op de dagen of dagdelen dat er geen programma is. Bij deze reis bieden we geen optionele excursies aan. De reisleider kan u tips geven voor leuke uitjes die u op eigen gelegenheid kunt maken tijdens de eventuele vrije tijd.

Bezoek de Etna
Bezoek de Etna
Wandelend naar de kraterrand van de Etna
Duur: circa 2 uur
Minimumaantal deelnemers n.v.t.
Prijs: circa € 64,- per persoon
Als het weer het toelaat, kunt u de Etna bezoeken. De touringcar stijgt tot naar 1.800 meter, waar winkels en restaurants zijn. Hier begint de optionele excursie. U kunt met de kabelbaan tot 2.500 meter gaan, en daarna met een jeepbusje tot circa 3.000 meter. Daar maakt u onder leiding van een gids een wandeling van ruim een half uur. Vanwege de hoogteverschillen en de mogelijk stevige wind is dit een intensieve wandeling. De excursie gaat alleen door als er een minimumaantal deelnemers is. De bovenste helft van de Etna heeft vaak ‘een hoed’ op, waardoor de vulkaan niet altijd bezocht kan worden.

Vluchtschema
transavia.png

Amsterdam - Catania07:05 - 09:50 uur
Catania - Amsterdam10:35 - 13:45 uur

Let op!
Vluchtschema’s kunnen per vertrekdatum verschillen. Als u wilt weten welk vluchtschema geldt voor een specifieke vertrekdatum, klikt u op het tabblad “Data & prijzen” op de reissom achter de vertrekdatum waar uw belangstelling naar uitgaat. U ziet dan rechts de reis van uw keuze verschijnen met het bijbehorende vluchtschema. Als u besluit een reis te boeken, vindt u dit vluchtschema ook terug op de reserveringsbevestiging. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het definitieve vluchtschema.

Schiphol Travel Taxi

Wanneer uw reis vertrekt vanaf onze nationale luchthaven Schiphol dan kunt u ook met de Schiphol Travel Taxi naar de luchthaven reizen! U wordt op de door u afgesproken dag en tijd opgehaald en naar Schiphol gebracht. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de afstand van en naar de luchthaven, het aantal personen en of u een enkele reis of retour reserveert. Meer informatie en reserveren? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!

Vluchttoeslag

Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een beperkt aantal stoelen per klasse beschikbaar. Het kan voorkomen dat op het moment dat u bij ons boekt, deze stoelen niet meer beschikbaar zijn. In dat geval proberen wij voor u stoelen in een andere boekingsklasse te reserveren. Dit kan echter met een vluchttoeslag gepaard gaan, waarover wij u uiteraard informeren. Uw boeking-op-aanvraag wordt pas definitief wanneer u met de vluchttoeslag akkoord gaat. In het algemeen geldt dat vluchten duurder worden als de vertrekdatum dichterbij ligt: dus hoe eerder u boekt hoe kleiner de kans op een vluchttoeslag!

Informatie over uw vliegreis

Meer informatie over uw vliegreis kunt u nalezen op de verschillende pagina's van de algemene informatie. Denkt u hierbij aan informatie over onder andere online inchecken, inchecktijden, toeslagen voor ruimbagage en stoelreserveringen.

Hotels

U verblijft in toeristenklassehotels. De meeste hotels hebben een lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet. De meeste hotels hebben gratis wifi in de publieke ruimtes. Sommige hotels hebben wifi op de kamers, mogelijk tegen betaling. Hieronder vindt u meer informatie over de hotels die meestal op deze reis worden gebruikt. Aan de onderstaande informatie kunt u geen rechten ontlenen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotelgegevens voor uw reis.

Jolly Hotel
Hotel Jolly Aretusa - Siracusa
Het hotel ligt in het centrum van Syracuse op loopafstand van de barokke en Griekse monumenten. In het prachtige Syracuse kunt u uitstekend dineren in een van de vele gezellige restaurants.

Bekijk de website van Jolly Hotel Aretusa
Hotel Montreal
Hotel Montreal - Ragusa
Het hotel ligt in het centrum van het gezellige Ragusa, op enkele minuten loopafstand van de kathedraal van San Giovanni Battista. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar.

Bekijk de website van Hotel Montreal
Hotel Tre Torri, Italië
Hotel Tre Torri - Villaggio Mose
Hotel Tre Torri ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Villaggio Mosè, op 5 kilometer van de beroemde Vallei der Tempels. Het aangename hotel beschikt over een bar, een restaurant, een zonneterras, een gratis fitnessruimte en een buitenzwembad (geopend in de zomermaanden).

Bekijk de website van Hotel Tre Torri
Ibis Styles
Hotel Ibis Styles Palermo - Palermo
Het moderne hotel Ibis Styles Presidente ligt in Palermo: vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht op zee en de haven van Palermo, die op 50 meter afstand ligt. Op zo’n twintig minuten loopafstand van het hotel vindt u de winkelstraten en het operagebouw. Het hotel beschikt over een restaurant met mooi uitzicht, een moderne bar en diverse lounges. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht.

Bekijk de website van Ibis Styles Presidente
Hotel Delle Palme in Letojanni, Italië
Hotel Delle Palme - Letojanni
Het hotel ligt aan de promenade van de gezellige badplaats Letojanni, op loopafstand van verschillende restaurants en winkeltjes. Ook het strand is op korte loopafstand van het hotel, binnen 5 minuten bent u bij de zee. Het hotel beschikt over een receptie, een restaurant, een dakterras en een zwembad (geopend tijdens de zomermaanden).

Bekijk de website van Hotel Delle Palme

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Prima reis. Leuke groep.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Mevr. G.H. Oomkens
Compliment aan SRC en Ariane Swiers, erg fijne reis en prettig contact.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 9
Mevr. I. van Neerven
Het was een prachtige reis over een wonderschoon eiland met een zeer gevarieerde geschiedenis. Begeleid door een geweldige vrouw en een fantastische reisleider: Arianne Zwiers.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Dhr J. Hoekstra
Een fantastisch mooie reis door Sicilië, goed programma en een uitstekende en zeer gemotiveerde gids.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 10
Dhr. W.C. Romkes
Onze medereizigers waren allen vol lof over Leny als reisleidster, een compliment van de directie van SRC zou hier zeker op zijn plaats zijn. Wij zijn voor de eerse keer op Sicilië geweest. En waren eigenlijk van plan om het zelf te organiseren en zelf rond te rijden, zoals wij vaker doen ergens in Italië. We zijn erg blij dat we toch weer gekozen hebben voor SRC. Omdat de informatie van de gids en het rustig zitten in de bus ons aangename dagen heeft bezorgd. Een voortreffelijke gids, spontaan, vriendelijk en vooral deskundig heeft er voor gezorgd dat wij in een week een goed zicht hebben gekregen over een eiland dat vele gezichten heeft. En ook de gelijkgestemde medereizigers waren een aangenaam gezelschap. Het enige minpuntje voor ons was,dat er in enkele hotelkamers te weinig bewegingsruimte is en aangezien je vanuit de koffer leeft, hadden wij daar graag wat meer ruimte voor.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 8
Dhr. J. de Kort
Tijdens deze rondreis hebben we letterlijk en figuurlijk kunnen proeven van de cultuur, de natuur, het eten en het heerlijke klimaat! Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn reisverhaal over Sicilië!
Nico en Susan de la Combé
Wat een prachtig eiland is Sicilië! Wat een schoonheid aan natuur en cultuur, wat een prachtige steden, wat een mooie stranden, ik heb geen superlatieven genoeg om mijn bewondering te uiten. Dat deze reis zo mooi was dankten we niet alleen aan de schoonheid van Sicilië, maar ook aan onze onverstoorbare buschauffeur Massimo en onze reisleidster én gids Anne van Gool. Ik zal nog vaak met plezier aan deze reis terugdenken! Nieuwsgierig? Lees mijn reisverhaal!
Emma Albers-Gobes
Leuke reis, bijna alles gezien van Sicilië. De 10 hoogtepunten waren ook echte hoogtepunten. Zeker de Etna is de moeite waard.
Reisleider: 9
Reis: 9
Ellen Liedenbaum uit 's-Heerenberg
Wij hebben deze reis ervaren als zeer afwisselend, zeer informatie en cultureel hoogstaand. Wel vonden we de afstanden pe rdag groot. Het enthousiasme dat Arianne Swiers uitstraalde heeft ons bijzonder geïnspireerd!
Reisleider: 10 (!)
Reis: 8
Reisleidster Arianne had een enorm vermogen om op ontspannen wijze de groep te leiden. De gidsen in Syracuse en Palermo waren eveneens van hoge kwaliteit.
Beoordeling reisleider: 10
Beoordeling reis: 8
Een bijzonder informatieve reis als eerste kennismaking met dit prachtige eiland. Als men niet bovenmatig geïnteresseerd is in tempels, kerken en andere oudheden, zal het enthousiasme over deze reis sterk afhangen van het 'vertelvermogen' van de reisleider. Wij werden begeleid door Irmina en ik heb zeer genoten. Voldoende afwisseling en ook voldoende vrije tijd. Soms waren de ritten wel wat lang. De beklimming van de Etna vond ik niet spectaculair maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik had nog een week verlenging geboekt en dat kan ik aanbevelen na deze heerlijke maar toch ook redelijk vermoeiende week!
Beoordeling reisleider: 8
Beoordeling reis: 8
Mevrouw Kraak
Groepsgrootte
Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek).
Maximaal 34 deelnemers.
Direct na boeking ontvangt u van ons een mail met de bevestiging en uw factuur. U kunt tijdens uw boeking de (aan)betaling via Ideal voldoen of achteraf via de instructies die u bij de factuur ontvangt.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Boek uw reis bij SRC Reizen
Veilig boeken via onze beveiligde verbinding
De beste reisleiders die u méér laten zien
De CO₂-uitstoot van uw reis wordt door SRC Reizen 100% gecompenseerd
U profiteert van de SRC-prijsgarantie: als u geboekt heeft, gaat uw reissom niet meer omhoog!

Verlengingsmogelijkheden

Deze reis kunt u individueel met 3 of 7 nachten verlengen aan de zonnige kust. U kunt in Taormina kiezen uit drie verschillende accommodaties. Uw verlenging is op basis van logies en ontbijt. De transfer naar uw verlengingshotel en van het verlengingshotel naar de luchthaven is inbegrepen. De toeristenbelasting voor de individuele verlenging is niet inbegrepen en dient u ter plaatse bij de accommodatie te voldoen. Tijdens de verlenging is er geen reisleider aanwezig.

Taormina
Taormina is gebouwd op een groot terras, 270 meter boven de kustlijn. In de stad heeft u een fantastisch uitzicht op de kust. In het oude, grotendeels autovrije centrum van Taormina kunt u heerlijk wandelen. De stad is met wegen en een kabelbaan verbonden met Taormina-Mazzaro, dat lager en aan de kust ligt. Aan zee liggen diverse andere badplaatsen, zoals Giardini Naxos, Mazzaro en Letojanni. Op de meeste stranden betaalt u circa € 10,- per dag voor het gebruik van een ligbed, een parasol en een douche.

Hotel Corallo
Hotel Corallo - Taormina
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 240 p.p.
Dit goede toeristenklassehotel ligt in Taormina Mare, dicht bij het strand en op loopafstand (via trappen) van het gezellige centrum van Taormina. Er is een goede busverbinding met Taormina. Het hotel beschikt over een restaurant op de tweede verdieping. In het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over zee. Ook vanaf het terras, waar een buitenzwembad en ligstoelen te vinden zijn, heeft u een mooi uitzicht over Taormina en de kust bij Giardini Naxos. De kamers beschikken over airconditioning, een minibar, een föhn, een telefoon en een badkamer met een bad of douche en een toilet. Op aanvraag kunt u tegen een toeslag een kamer met zeezicht bijboeken.


Bekijk de website van Hotel Corallo
Hotel Corallo
Hotel Corallo - Taormina
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 390 p.p.
Dit goede toeristenklassehotel ligt in Taormina Mare, dicht bij het strand en op loopafstand (via trappen) van het gezellige centrum van Taormina. Er is een goede busverbinding met Taormina. Het hotel beschikt over een restaurant op de tweede verdieping. In het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over zee. Ook vanaf het terras, waar een buitenzwembad en ligstoelen te vinden zijn, heeft u een mooi uitzicht over Taormina en de kust bij Giardini Naxos. De kamers beschikken over airconditioning, een minibar, een föhn, een telefoon en een badkamer met een bad of douche en een toilet. Op aanvraag kunt u tegen een toeslag een kamer met zeezicht bijboeken.


Bekijk de website van Hotel Corallo
Hotel Kalos
Hotel Kalos - Giardini Naxos
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 230 p.p.
Het toeristenklassehotel Kalos ligt rustig aan de kust, op circa 1 kilometer afstand van het gezellige centrum en het strand van Giardini Naxos. Het eenvoudige hotel beschikt over een bar, een receptie, een restaurant, een lift en een tuinterras. Een klein kiezelstrand met ligstoelen voor gasten van hotel Kalos grenst aan het terras. De nette kamers zijn voorzien van een tv, een telefoon en een een badkamer met een bad of douche en een toilet. Op aanvraag kunt u tegen een toeslag een kamer met zeezicht boeken.
Hotel Kalos
Hotel Kalos - Giardini Naxos
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 380 p.p.
Het toeristenklassehotel Kalos ligt rustig aan de kust, op circa 1 kilometer afstand van het gezellige centrum en het strand van Giardini Naxos. Het eenvoudige hotel beschikt over een bar, een receptie, een restaurant, een lift en een tuinterras. Een klein kiezelstrand met ligstoelen voor gasten van hotel Kalos grenst aan het terras. De nette kamers zijn voorzien van een tv, een telefoon en een een badkamer met een bad of douche en een toilet. Op aanvraag kunt u tegen een toeslag een kamer met zeezicht boeken.
Casa Turchetti
Hotel Casa Turchetti - Taormina
Reisduur: 3 nachten
v.a. € 400 p.p.
Casa Turchetti is een bijzondere accommodatie in het hart van het gezellige Taormina. Het ligt op enkele meters van het beroemde en gezellige Piazza Belvedere. Vanaf het terras van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Taormina, het Griekse theater en de kust. In 2007 is het huis volledig gerestaureerd en met oog voor de bestaande structuur en de lokale bouwstijl gerenoveerd. Het huis is alleen via een trap te bereiken. Alle mooi gerenoveerde vertrekken ademen nog de typische sfeer van een 19e-eeuws Siciliaans herenhuis. Het huis heeft een kleine lift en een groot terras, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Het terras heeft verschillende plekken om te ontspannen aan tafeltjes en op stoeltjes en ligstoelen. Het uitgebreide ontbijt met veel verse producten wordt op het overdekte gedeelte van het terras geserveerd. Casa Turchetti biedt zwembad-, zee- en strand-services in Taormina Mare (tegen betaling). Bij de receptie van het hotel kunt u hierover meer informatie krijgen. Alle vijf kamers hebben een eigen naam en een eigen karakter. Alle kamers hebben airconditioning, een flat-tv, een minibar, een kluis en gratis wifi. De kamer zijn voorzien van een badkamer met een douche en een toilet en een föhn, badjassen, badslippers en een badset.


Bekijk de website van Casa Turchetti
Casa Turchetti
Hotel Casa Turchetti - Taormina
Reisduur: 7 nachten
v.a. € 750 p.p.
Casa Turchetti is een bijzondere accommodatie in het hart van het gezellige Taormina. Het ligt op enkele meters van het beroemde en gezellige Piazza Belvedere. Vanaf het terras van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Taormina, het Griekse theater en de kust. In 2007 is het huis volledig gerestaureerd en met oog voor de bestaande structuur en de lokale bouwstijl gerenoveerd. Het huis is alleen via een trap te bereiken. Alle mooi gerenoveerde vertrekken ademen nog de typische sfeer van een 19e-eeuws Siciliaans herenhuis. Het huis heeft een kleine lift en een groot terras, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Het terras heeft verschillende plekken om te ontspannen aan tafeltjes en op stoeltjes en ligstoelen. Het uitgebreide ontbijt met veel verse producten wordt op het overdekte gedeelte van het terras geserveerd. Casa Turchetti biedt zwembad-, zee- en strand-services in Taormina Mare (tegen betaling). Bij de receptie van het hotel kunt u hierover meer informatie krijgen. Alle vijf kamers hebben een eigen naam en een eigen karakter. Alle kamers hebben airconditioning, een flat-tv, een minibar, een kluis en gratis wifi. De kamer zijn voorzien van een badkamer met een douche en een toilet en een föhn, badjassen, badslippers en een badset.


Bekijk de website van Casa Turchetti