050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Ontspannen in ongerepte natuur en op stille stranden

Turkije heeft een oeroude geschiedenis en een grote verscheidenheid aan landschappen. Het land is een culturele schatkamer, met archeologische vindplaatsen die teruggaan tot de steentijd. Deze oeroude geschiedenis is terug te vinden in de Griekse en Romeinse steden en de Byzantijnse, Seldsjoekse en Osmaanse monumenten. Maar Turkije is ook de oproep voor het avondgebed, de mannen die rummikub spelen in het theehuis en de geur van gepofte kastanjes en mierzoete baklava. Turkije is een brug tussen Europa en Azië met het chaotische verkeer in de straten van Istanbul en de minaretten, die ’s avonds sprookjesachtig weerkaatsen in de Gouden Hoorn.

De kust van West-Turkije is een bezoek meer dan waard! U vindt hier ongerepte natuur en stille baaien en stranden, waar u heerlijk kunt ontspannen. Maar er is meer: aan deze kust ligt Efeze, een van de best bewaard gebleven antieke steden. Ook vindt u hier de archeologische overblijfselen van Pergamon en de legendarische stad Troje. In het achterland liggen de sneeuwwitte kalksteenterrassen van Pamukkale: een oogstrelend mooi natuurverschijnsel. U begint en eindigt deze fly drive in Istanbul. Hier voelt u zich op het ene moment als een sultan tussen prachtige paleizen, moskeeën en bazaars van het oude Constantinopel en het volgende moment als een wereldburger in een bruisende metropool.

We hebben een mooie route voor u samengesteld, zodat u met uw huurauto alle hoogtepunten van de westkust van dit prachtige land ziet. Onderweg overnacht u in de mooiste steden en plaatsen. Ontdek tijdens deze fly drive de schoonheid van de Turkse westkust op úw manier!

Pluspunten
rechtstreekse vluchten Turkish Airlines
ruimbagage
10 dagen huurauto met airconditioning
middenklassehotels
13x ontbijt, 1x lunch en 5x diner
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
bijdrage aan SRC-bos via Trees for All
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Istanbul en Bursa
legendarisch Troje
antieke stad Efeze
natuurwonder Pamukkale
opgraving Pergamon
Romeins Hierapolis
Bodrum en Kusadasi
Izmir en Marmaris
Sietske, SRC Reizen
Sietske
SRC-reisexpert sinds 1997
Bijzonder aan deze reis: Pamukkale
De sneeuwwitte kalkterrassen van Pamukkale zijn sprookjesachtig mooi en liggen vlakbij de Romeinse stad Hierapolis met ruïnes van thermen.

De reis in het kort

Vlucht Amsterdam – Istanbul
Istanbul
Troje en Çanakkale
Assos, Pergamon en Ayvalik
Ayvalik – Izmir
Efeze en Kusadasi
Priëne, Milete en Didyma
Bodrum
Marmaris
Via binnenland naar Pamukkale
Naar Bursa
Terug naar Istanbul
Istanbul
Vlucht Istanbul – Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Istanbul

U vliegt naar Istanbul, waar u twee nachten verblijft. Op de luchthaven haalt u de huurauto op. Als uw vluchtschema dat toelaat, kunt u op deze dag al deze bruisende stad ontdekken. Istanbul is een culturele schatkamer op het kruispunt van twee werelden. De stad werd meer dan 2.500 jaar geleden gesticht als de Griekse kolonie Byzantion en was eeuwenlang het middelpunt van turbulente historische ontwikkelingen. U ziet hier de vele culturele hoogtepunten die de verschillende beschavingen, zoals de Romeinen en Osmanen, nalieten. Maar Istanbul is ook een moderne stad, met goede uitgaans- en winkelgelegenheden. (reisafstand ca. 20 km)

dag 2: Istanbul

U kunt verder op ontdekking gaan in Istanbul! Verkent u het Sultanahmetplein? Hier staan de grootste gebedshuizen ter wereld, de Haghia Sophia en de Blauwe Moskee. De Haghia Sophia werd ongeveer 1.400 jaar geleden gebouwd als een christelijke kerk in het oude Byzantium. Dit bouwwerk heeft fraaie mozaïeken en een immense koepel. De 1.000 jaar jongere Blauwe Moskee is van een heel andere schoonheid. De moskee dankt haar naam aan het bijzondere tegelwerk uit het stadje Iznik. De lichtval op de tegels zorgt voor een betoverende blauwe sfeer. Of ontdekt u de pracht en praal van het Topkapipaleis? Jarenlang was dit de residentie van de Osmaanse sultans. Het enorme complex met de tot de verbeelding sprekende haremverblijven en schatkamers is nu een museum. Een boottocht over de Bosporus is ook een aanrader! Er is natuurlijk veel meer mogelijk in deze sprookjesachtige stad!

dag 3: Troje en Çanakkale

U rijdt een mooie route langs de kust van de Zee van Marmara naar Gallipoli. Hier neemt u de ferry. U steekt de Dardanellen over naar Lapseki en u rijdt naar Çanakkale. Zo'n 30 kilometer ten zuidwesten van Çanakkale ligt de antieke stad Troje, een van de belangrijkste opgravingen ter wereld. De stad werd in de 19e eeuw opgegraven door de Duitse amateurarcheoloog Heinrich Schliemann. Hij dacht toen dat hij de schat van koning Priamus had gevonden. De legendarische verhalen uit de 'Ilias' van Homerus komen hier tot leven. Uw hotel bevindt zich in de omgeving van Çanakkale. (reisafstand ca. 325 km)

dag 4: Assos, Pergamon en Ayvalik

Op deze dag rijdt u door het prachtige binnenland, waar olijfboomgaarden en katoen- en tabaksplantages te vinden zijn, naar Assos. Hier zijn de overblijfselen van een bekend onderwijscentrum uit de oudheid te bewonderen. Plato’s leerling Aristoteles heeft hier drie jaar lesgegeven. Het is de moeite waard om vroeg op te staan, zodat u de ruïnes in het ochtendgloren kunt bewonderen. Hierna rijdt u via de Turkse westkust naar Pergamon, waar het perkament is uitgevonden. De antieke stad maakte in de 2e eeuw voor Christus een ongekende bloei door. Dat is terug te zien in de restanten van het Zeusaltaar en de beroemde bibliotheek, die ooit ruim 200.000 boeken herbergde. Het zeer steil gebouwde theater is ook indrukwekkend. In de beroemde benedenstad vindt u het Asklepion, ooit een belangrijk centrum van de medische kennis. Het museum van Pergamon vertelt u over de geschiedenis van de stad. Uw overnacht in de omgeving van Ayvalik. (reisafstand ca. 305 km)

dag 5: Ayvalik – Izmir

U heeft een leuke en ontspannen reisdag voor de boeg! Langs de kust rijdt u van Ayvalik naar Izmir. Plan voldoende tijd in om te genieten van de leuke kustplaatsjes waar u onderweg langskomt. Foca, bijvoorbeeld, is een charmant en authentiek kustplaatsje. Hier kunt u lunchen met uitzicht op zee. U overnacht in Izmir, met ruim drie miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Turkije. Doordat de huidige stad op dezelfde plek ligt als waar de antieke stad lag, zijn er niet veel historische gebouwen bewaard gebleven. De agora van de oude binnenstad is redelijk intact en een bezoek zeker waard. Een belangrijk monument voor de Turken is de spoorwegwagon die op het station van Alsancak staat. Hiermee reisde Kemal Atatürk in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw door het hele land. Ook kunt u heerlijk dwalen over de bazaar van de wijk Kemeralti: een kleurrijk spektakel! Kizlaragäsi Han, een herberg uit de 18e eeuw, maakt onderdeel uit van deze bazaar. Ook leuk zijn de warmwaterbronnen van Balḉova, waar u kunt baden in water van tussen de 60 en 80 graden Celsius. Volgens de overlevering zou Agamemnon hier hersteld zijn van zijn verwondingen uit de Trojaanse oorlog. (reisafstand ca. 155 km)

dag 6: Efeze en Kusadasi

U rijdt naar de oude Turkse badplaats Kusadasi. Onderweg komt u langs Efeze. Dit was in de oudheid een van de rijkste steden, maar werd na de verzanding van de haven verlaten. Efeze is nu een van de best bewaarde antieke steden van het Middellandse Zeegebied. Al meer dan honderd jaar wordt er gewerkt aan de opgravingen, die grote delen van de stad hebben blootgelegd. U kunt hier onder meer de tempel van Hadrianus, de agora en de Celsusbibliotheek bewonderen. U verblijft twee nachten in Kusadasi. De naam Kusadasi komt van ‘kuṣ’ (vogel) en ‘ada’ (eiland) en verwijst naar het duiveneiland dat voor de kust ligt. Het centrum van Kusadasi is grotendeels autovrij en heeft veel winkeltjes, uitgaansgelegenheden en restaurants. In de levendige haven van Kusadasi komen vrijwel dagelijks luxe cruiseschepen aan. Hier vindt u ook visverkopers en restaurants met visgerechten. (reisafstand ca. 105 km)

dag 7: Priëne, Milete en Didyma

U kunt vanuit Kusadasi een dagtocht maken naar de Griekse steden Priëne, Milete en Didyma. Twee van deze steden liggen ten zuiden van Kusadasi, in het dal van de Meander. Aan de zuidzijde vindt u Milete, in de oudheid een belangrijke stad. Aan de noordkant ligt het antieke Priëne, dat tegen een rots aan gebouwd is. Deze schitterend gelegen stad, die beter bewaard is gebleven dan Milete, is een schoolvoorbeeld van de stedenbouw volgens een vast plan uit de 4e eeuw voor Christus. Het stadspatroon met woonhuizen en openbare gebouwen, is nog goed terug te zien. U kunt dit bezoek uitstekend combineren met een bezoek aan het tempelcomplex van Didyma. (reisafstand ca. 300 km)

dag 8: Bodrum

Op deze dag rijdt u van Kusadasi naar Bodrum. Onderweg kunt u een stop maken bij het Bafa-meer, dat in een prachtig natuurgebied ligt. Hier leven onder andere flamingo’s en pelikanen. Vlak bij het meer bevindt zich de antieke stad Heraklea, die een stuk hoger ligt. Hier kunt u klassieke gebouwen zien, zoals een tempel, een theater, een agora en een markt. Doordat Heraklea zo hoog ligt, heeft u vanaf hier een prachtig uitzicht over het meer. U kunt ook in een vissersbootje op het meer varen. Via Milas rijdt u verder naar Bodrum. Vlak bij Bodrum is het mausoleum van Halicarnassus, de laatste rustplaats van Mausolus, de heerser van Caria. Het was in die tijd een majestueus bouwwerk dat veel groter en indrukwekkender was dan alle andere graven. Het grafmonument, dat zijn naam heeft gegeven aan alle mausolea in de wereld, was bijna 45 meter hoog en besloeg meer dan 1.216 m2. Door de historische verslagen en archeologische opgravingen is er veel over het bouwwerk bekend. U overnacht in in het kleine kustplaatsje Bitez. (reisafstand ca. 150 km)

¡ Extra
U kunt uw reis onderbreken voor een tussenverlenging in het kleine kustplaatsje Bitez. Heeft u interesse? Informeer bij uw uw offerte-aanvraag naar de mogelijkheden.

dag 9: Marmaris

Langs de kust van de Egeïsche Zee rijdt u naar Marmaris. Dit is een relatief kort stuk, dus u heeft alle tijd om onderweg te stoppen in leuke plaatsjes en bij mooie baaitjes. Vanuit Marmaris kunt een boottocht maken naar ‘het eiland van Cleopatra’. Aan dit eiland is een legende verbonden, die verhaalt over de liefde tussen Cleopatra en Marcus Antonius. U overnacht in Marmaris. (reisafstand ca. 160 km)

dag 10: Via binnenland naar Pamukkale

U verlaat de kust en gaat het binnenland in. Een prachtige rit over de meandervlakte brengt u naar Pamukkale, waar u overnacht. Pamukkale betekent kasteel van katoen in het Turks. Als u de sneeuwwitte kalkterrassen ziet, begrijpt u waarom. De terrasvormige hete kalkbaden, die door de natuur zijn gecreëerd, zijn sprookjesachtig mooi. Vlak bij Pamukkale ligt de Romeinse stad Hierapolis, die u kunt bezoeken. Hier vindt u onder andere de ruïnes van thermen, een basilica en een theater. Ook kunt u hier een kijkje nemen op de grootste antieke begraafplaats van Anatolië. (reisafstand ca. 250 km)

dag 11: Naar Bursa

Een lange mooie rit brengt u naar Bursa, waar u een nacht verblijft. Uw lange reisdag wordt beloond als u in de vroegere Osmaanse hoofdstad Bursa aankomt. Deze stad wordt ook wel de groene stad genoemd, vanwege de parkachtige omgeving en de groene kleur van een aantal monumenten. U ziet hier prachtige voorbeelden van de vroeg-Osmaanse bouwkunst, zoals de Groene Moskee, de graven van de sultans, de Ulu-moskee en het Muradiye-complex, dat mooi versierde tombes heeft. (reisafstand ca. 435 km)

dag 12: Terug naar Istanbul

U reist weer terug naar het beginpunt van uw reis: Istanbul. Via de hangbrug die Istanbul met het vasteland verbindt, rijdt u Istanbul binnen. U verblijft hier twee nachten. (reisafstand ca. 160 km)

dag 13: Istanbul

U heeft nog een hele dag in de bruisende stad Istanbul! Bezoekt u uw favoriete bezienswaardigheid nog een keer? Of gaat u naar een van de bazaars om souvenirs te kopen? Een bijzondere ervaring is een bezoek aan een authentiek Turks badhuis, een hamam: een ontspannen afsluiting van uw reis door het westen van Turkije!

dag 14: Istanbul – Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven van Istanbul. Hier levert u de huurauto weer in en stapt u op het vliegtuig naar Amsterdam. (reisafstand ca. 20 km)

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt na uw offerteaanvraag aangeven welke extra excursies u wilt maken.

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Vluchten

Deze reis heeft standaard vluchten van Turkish Airlines. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema voor deze reis. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
Turkish Airlines

Amsterdam - Istanbul12:00 - 17:20 uur
Istanbul - Amsterdam11:45 - 13:25 uur

* Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Huurauto

Bij de reissom is een huurauto met airconditioning inbegrepen (een Renault Clio of gelijkwaardig). U kunt tegen een meerprijs een upgrade naar een ruimere auto boeken.

Sunny Cars bemiddelt voor ons in de autohuur. Bij de autohuur bieden wij een all-inpakket aan. Dit betekent onder meer dat bij de huurvoorwaarden een ongelimiteerd aantal kilometers inclusief is, net als een WA-, schade- en diefstalverzekering en een glas-banden-bodem-dak-schadedekking. Omdat de huurvoorwaarden kunnen verschillen per land, per bestemming en per vertrekdatum, ontvangt u van ons bij uw boeking de voorwaarden die op uw type auto van toepassing zijn.

Reistijd/rijafstanden

In het programma vindt u bij elke reisdag de afstand vermeld die u die dag ongeveer moet rijden. Hou er rekening mee dat de wegen in Turkije niet allemaal van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland. De wegen, veelal tweebaanswegen, zijn soms slecht onderhouden en worden ook gebruikt door lokaal (ongemotoriseerd) verkeer. Plan dus voldoende tijd in om de dagelijks te rijden afstand af te leggen.

Hotels

We hebben voor u sfeervolle middenklassehotels geselecteerd. Deze hotels liggen voornamelijk in de stadscentra. Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties waar u mogelijk gaat verblijven. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve lijst met accommodaties.

Hotel Orient Express
Hotel Orient Express - Istanbul
Het Orient Express & Spa by Orka Hotels ligt in de oude stad van Istanbul, op slechts 250 meter van een tramhalte, het treinstation Marmaray en de kust. Het is slechts 8 minuten wandelen naar de historische wijk Sultanahmet en de Haghia Sophia. In de omgeving van het hotel zijn tal van authentieke lokale restaurants, winkels en cafés, waar u kunt genieten van de historische sfeer van Sirkeci. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant, een lift, gratis wifi en 24-uurs receptie. Alle kamers beschikken over airconditioning, een minibar, een kluisje, een tv en een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Orient Express
Hotel Troy Hisarli
Hotel Troy Hisarlik - Çanakkale
Het hotel Troy Hisarlik ligt bij de poorten van het oude Troje. Het hotel is eenvoudig maar de ligging met een uitzicht op de berg Ida en het eiland Tenedos is uniek. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Troy Hisarli
Hotel Nilüfer
Hotel Nilüfer Otel - Ayvalık
In een rustig gelegen buurt van Ayvalik ligt het kleinschalige boetiekhotel Nilüfer. Het strand ligt op circa 5 minuten lopen van het hotel. Het hotel beschikt over een heerlijke tuin. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtruimte. U heeft de mogelijkheid om fietsen te huren en bij de receptie kunt u informatie krijgen over de fiets- en wandelroutes in de omgeving. Alle kamers beschikken over een airconditioning, een balkon, een minibar en een badkamer met een douche en een toilet. Er is hier gratis parkeergelegenheid.

Bekijk de website van Hotel Nilüfer
Anemon Hotel Izmir, Turkije
Hotel Anemon - Izmir
In het centrum van Izmir ligt het middenklasse hotel Anemon. Het hotel heeft een Osmaanse inrichting en beschikt over een restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien airconditioning, een tv, een minibar en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Anemon
Derici Hotel Kusadasi, Turkije
Hotel Derici - Kuşadası
Derici Hotel ligt direct aan de boulevard in het bruisende centrum van Kusadasi, waar vele restaurantjes, bars en winkels zijn. Het uitzicht vanaf het hotel op de Egeïsche zee is prachtig! Op het dak van het hotel is een zwembad en op het zonneterras kunt u gebruikmaken van de ligbedden en parasols. De kamers zijn voorzien airconditioning, een tv en een minibar.


Bekijk de website van Derici
Okaliptus Hotel Bodrum, Turkije
Hotel Okaliptus - Bodrum
Het Okaliptus Hotel ligt in het gezellige Bitez en direct aan de boulevard en aan het strand. Het hotel heeft een sfeervolle tuin met eucalyptusbomen en een gezellige bar. Dit is een prima uitgangspunt voor een relaxed verblijf in Bodrum. De kamers zijn voorzien airconditioning en een tv.

Bekijk de website van Okaliptus
Orsmaris boutique Hotel Marmaris, Turkije
Hotel Orsmaris boutique - Marmaris
Dit kleinschalige boutiquehotel ligt direct aan het strand en op vijf kilometer van het centrum van Marmaris. Het hotel heeft een restaurant, een bar, een terras en een receptie met lounge en zitjes. Aan de achterkant van het hotel bevindt zich een kleine tuin met sinaasappelbomen en een zwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een telefoon, een tv en een minibar.

Bekijk de website van Orsmaris boutique
Spa Hotel Colossae Thermal
Hotel Colossae Thermal - Pamukkale
Spa Hotel Colossae Thermal ligt op 4 kilometer van de historische stad Hierapolis en op 5 kilometer van Pamukkale. De dichtstbijzijnde luchthaven is Denizli Cardak, op 70 kilometer afstand. De accommodatie is voorzien van een buitenzwembad, een wellnesscentrum, een restaurant, een bar en gratis parkeergelegenheid. Er is gratis wifi beschikbaar in de gehele accommodatie. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een balkon en een badkamer met een toilet, een douche en een föhn.

Bekijk de website van Spa Hotel Colossae Thermal
Hotel Kadı Konağı
Hotel Kadı Konağı - Bursa
Hotel Hotel Kadı Konağı ligt ligt direct naast de historische 1e Murat Hüdavendigar-moskee, waarvan de bouw in 1365 werd voltooid, in een van de oudste wijken van Bursa. Het hotel beschikt over twee eigen thermale hamams, een snackbar, een restaurant en gratis wifi. Alle kamers beschikken over een minibar, airconditioning, een kluisje en een badkamer met een bad of een douche en een toilet.

Bekijk de website van Hotel Kadı Konağı

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers delen via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven regelmatig hun ervaringen met ons over deze reis. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, e-mail, social media (Facebook) en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.

Prachtig land met een diversiteit aan mogelijkheden. Lieve mensen en schitterende natuur. Zelf rijden geeft enorme vrijheid en veel mogelijkheden. We hebben een superleuke vakantie gehad.Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Rechtstreekse vlucht Amsterdam – Istanbul en vice versa met Turkish Airlines.
Vliegbelasting.
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
14 dagen vervoer in huurauto met airconditioning en verzekeringen.
Verblijf in middenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of een douche en een toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt en vier keer diner.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
Reserveringskosten, € 25,- per boeking.
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht).
SGR-consumentenbijdrage € 5,- per persoon per boeking (verplicht).
Bijdrage aan een groenere wereld via Trees for All door de aanplanting van een SRC-bos. Lees hier meer over Trees for All.
In deze en de volgende stappen vraagt u een offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Binnen vijf werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. De reissom hierin kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDealTrees for All
Contact
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om uw offerteaanvraag door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit dan aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis verlengen op twee prachtige locaties: in het bruisende Istanbul of aan het strand bij Bitez. Bij een verlenging in Istanbul kunt u kiezen tussen twee verschillende hotels. De verlenging in Bitez is een tussenverlenging vanaf dag 8. U kunt in de beide plaatsen per nacht verlengen. Het programma schuift dan een of meerdere dagen op. U kunt uw verlenging bij uw offerte-aanvraag doorgeven. We kunnen u dan ook informeren over de prijzen en de hotelmogelijkheden.

Strandverlenging Bitez
In Bitez kunt in alle luxe bijkomen van alle indrukken van de reis. Bitez, een klein plaatsje vlak bij Bodrum, bestaat eigenlijk uit twee dorpjes, het oude en het nieuwe Bitez. In het oude Bitez, dat landinwaarts ligt, woont de oorspronkelijke bewoners in veelal authentieke huizen. Het nieuwe Bitez is een kleine, rustige vakantieplaats met een zand- en kiezelstrand en een kleine authentieke haven.

Istanbul
Het levendige Istanbul is een langer bezoek zeker meer dan waard! Istanbul is al lang geen Aziatische stad meer. Deze wereldstad is een mix van de Aziatische en de Europese cultuur. De stad is een waar openluchtmuseum met mooie monumenten, prachtige moskeeën, leuke straatjes, pittoreske pleintjes en een gezellige sfeer.