050 - 3 123 123

Oog in oog met de big five in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de wereld in één land. Van charmante dorpjes tot bruisende steden, van prachtige stranden, ruige bergen en wijngaarden tot wildparken waarin u oog in oog staat met de big five: Zuid-Afrika heeft het! Er is meer dan natuurschoon: de veelbewogen geschiedenis heeft op vele plaatsen in het land prachtige bezienswaardigheden achtergelaten, en het land is vol met de kleurrijke cultuur van de vele Afrikaanse stammen, die het land de bijnaam ‘de regenboognatie’ hebben gegeven.

Uw reis begint met een kennismaking met Kaapstad, een van de mooiste steden ter wereld. Via de prachtige en bekende glooiende wijnlanden, waar een bezoek aan een wijnkelder een ‘must’ is, rijdt u via het historische stadje Swellendam naar 'de struisvogelhoofdstad’, Oudtshoorn. Als u daarna afzakt naar de Indische Oceaan, volgt u de indrukwekkende Tuinroute naar het bekende Addo Elephant Park, waar u deze kolos en ander groot wild kunt spotten. U eindigt deze prachtige individuele reis in Port Elizabeth.

De route van deze fly drive voert u in uw huurauto langs de hoogtepunten van het schitterende én toegankelijke Zuid-Afrika. We hebben voor u een route uitgestippeld waarmee u het mooiste van dit land ontdekt. Alle logistieke zaken, zoals de hotels en het vervoer, zijn voor u geregeld. Met een routekaart en informatiepakket ontdekt u dit prachtige deel van Afrika op uw eigen manier. U overnacht vaak op prachtige locaties, in of bij koloniale stadjes of midden in de natuur! Ontdek de veelzijdigheid van Zuid-Afrika!

Pluspunten
vluchten KLM
binnenlandse vlucht South African Airways
ruimbagage
9 dagen huurauto met gps
toeristenklassehotels
8x ontbijt
2 nachten Oudtshoorn
2 nachten Addo Elephant National Park
informatiepakket en routekaart
assistentie van een lokale vertegenwoordiger
inclusief 100% CO₂-compensatie
entreegelden zijn exclusief
Bezienswaardigheden
Kaapstad en Stellenbosch
Oudtshoorn en Knysna
Swellendam
Addo Elephant National Park
wijnstreek en Tuinroute
Germa Seinen, SRC Reizen
Germa Seinen
SRC-reisexpert sinds 1992
Bijzonder aan deze reis: 2 nachten Addo Elephant N.P.
Het luxueuze Addo Palace gaat helemaal op in de natuur van het Addo Elephant N.P., een perfecte plek om tot rust te komen en een goede uitvalsplek om de big five te gaan spotten!

De reis in het kort

Amsterdam – Kaapstad
Aankomst Kaapstad
Kaapstad – Stellenbosch
Stellenbosch – Swellendam
Swellendam – Oudtshoorn
Oudtshoorn
Oudtshoorn – Knysna
Knysna – Addo Elephant National Park
Addo Elephant National Park
Addo – Port Elizabeth – Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Reisbeschrijving

dag 1: Amsterdam – Kaapstad

U vliegt van Amsterdam naar Kaapstad.

dag 2: Aankomst Kaapstad

Op de luchthaven van Kaapstad wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Hij geeft u alle documenten die u nodig heeft voor uw fly drive, en brengt u naar het verhuurbedrijf op de luchthaven, waar u uw huurauto in ontvangst neemt. Daarna rijdt u door naar uw hotel nabij het Waterfront in Kaapstad, waar u een nacht verblijft. Kaapstad is een van de mooiste steden van de wereld. De ligging aan de baai met op de achtergrond het onmiskenbare silhouet van de Tafelberg is een bekend en overweldigend plaatje. Kaapstad is een stad met twee gezichten. De stad is zowel westers als Afrikaans. De Nederlandse en Engelse overheersing zijn nog duidelijk zichtbaar in de Hollandse en Victoriaanse architectuur. (reisafstand ca. 35 km)

¡ Voorverlenging Kaapstad
Wilt u langer genieten van een van de mooiste steden ter wereld? Dan kunt u een of meerdere extra overnachtingen in deze stad bijboeken (kosten vanaf € 62,- per persoon per nacht bij een verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief een extra dag autohuur).

dag 3: Kaapstad – Stellenbosch

Vanuit Kaapstad rijdt u via de Sir Lowry’s Pass naar de achterliggende wijnstreek. Bovenop de pas kijkt u uit over False Bay en kunt u een laatste blik op Kaapstad werpen. U rijdt door naar de schitterende wijnstreek, met oude plaatsjes als Franschhoek en Stellenbosch. Stellenbosch is aan het einde van de 17e eeuw gesticht door de Nederlander Simon van der Stel. Het is een van de oudste en best bewaarde stadjes van Zuid-Afrika, met historische gebouwen in Nederlandse, Georgiaanse en Victoriaanse architectuur. De eiken die hier groeien, zijn uit Europa geïmporteerd. Het hout ervan werd vroeger gebruikt voor de wijnvaten. Stellenbosch is namelijk een belangrijk centrum voor de Zuid-Afrikaanse wijnbouw. De mooiste gebouwen vindt u in de Dorpstraat rond Die Braak (het dorpsplein) en in het Dorpsmuseum (openluchtmuseum). U kunt hier het Burgerhuis bezoeken, waarin een VOC-museum is gevestigd. Ook staat hier Het Schreuderhuis, de oudste stadswoning in heel Zuid-Afrika. De bekendste universiteit van Zuid-Afrika is hier ook gevestigd. Daardoor is Stellenbosch een levendige studentenstad. Niet alleen Stellenbosch is het waard om te bezichtigen: ook de diverse omliggende historische plaatsjes als Franschhoek en Paarl zijn erg mooi. U overnacht net buiten Stellenbosch. (reisafstand ca. 70 km)

dag 4: Stellenbosch – Swellendam

Vanuit Stellenbosch zijn er twee routes die naar Swellendam leiden. De noordelijke route via Paarl en Worcester is volgens velen de mooiste. Dit gebied bestaat uit schitterende landschappen en hoge kliffen, kristalheldere stroompjes en een overvloed aan bomen. Het gebied rond Paarl, Wellington, de Breede Rivier Valley, Klein Karoo en de Langkloof is daarmee een van de meest diverse regio’s van Zuid-Afrika. Natuurlijk kunt u een stop maken bij een van de wijngaarden waar u onderweg langskomt, om de beroemde Zuid-Afrikaanse wijnen te proeven. Het agrarische landschap rondom het charmante plaatsje Swellendam, waar u de komende nacht verblijft, markeert het begin van de Tuinroute. Swellendam ligt aan de voet van de Langebergen. Deze stad is de op twee na oudste nederzetting van Zuid-Afrika, na Kaapstad en Stellenbosch. Swellendam werd in 1747 gesticht door Nederlandse kolonisten. De kerken, huizen en andere gebouwen zijn dan ook gebouwd in Kaaps-Hollandse stijl. In en om Swellendam is genoeg te doen! Als u voor cultuur gaat, kunt u het Drosty Museum bezoeken. Dit is een van de mooiste musea van het land en bestaat uit verschillende gebouwen verspreid door de stad. In dit museum keert u terug in de tijd en ziet u hoe men in de 18e en 19e eeuw leefde. Of gaat u op zoek naar de bijzondere bontebok, een antilope, in het park Bontebok? U kunt hier met uw eigen auto op safari. U heeft kans om, behalve de bontebok, andere soorten antilopen en zebra’s te zien. Ook voor vogelliefhebbers is dit park een paradijs. (reisafstand ca. 195 km)

dag 5: Swellendam – Oudtshoorn

Nadat u afscheid heeft genomen van Swellendam, rijdt u via Route 62 naar Oudtshoorn. Onderweg reist u over schitterende bergpassen en langs pittoreske plaatsjes. Het landschap wordt hier droger en minder groen: u bent in het halfwoestijngebied van de Kleine Karoo. Het zal u opvallen dat er nauwelijks bomen groeien. Dit is een schril contrast met de eerste dagen van deze reis. Oudtshoorn is vooral bekend om de struisvogelboerderijen. De struisvogels zijn een toeristische attractie en een bezoek aan een van de ‘farms’ is dan ook zeker een aanrader. De boerderijen floreerden aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw. Vooral de veren van de vogel waren toen zeer geliefd. Nu worden de struisvogels vooral gehouden om het vlees, het leer en de reusachtige eieren. Ook de Cango Caves zijn een bezoek absoluut waard. Deze grotten, die 20 miljoen jaar oud zijn, liggen in de Swartberg Mountains, ongeveer 30 kilometer buiten Oudtshoorn. U zult versteld staan van de prachtige zalen in de kalkstenen rotsen. Al vanaf de vroege steentijd werden de grotten bewoond door mensen. U verblijft twee nachten op een schilderachtige locatie, net buiten Oudtshoorn. (reisafstand ca. 225 km)

dag 6: Oudtshoorn

U kunt op deze dag verder kennismaken met deze prachtige stad en haar omgeving. Niet ver van Oudtshoorn liggen de Swartberg Mountains, waar het heerlijk wandelen is. Er zijn ook meerdere wijngaarden rond de stad: enkele van de beste Zuid-Afrikaanse portwijnen worden geproduceerd in de omgeving van Oudtshoorn.

dag 7: Oudtshoorn – Knysna

Na een rit over de adembenemende Outeniqua Mountain Pass rijdt u naar Knysna, een stadje aan de Tuinroute. Deze route is een schilderachtig gebied langs de zuidkust van Zuid-Afrika, van het vissersdorp Hermanus in de West-Kaap tot de havenstad Port Elizabeth in de Oost-Kaap. Aan deze Tuinroute heerst een mediterraan klimaat, met warme zomers en koele winters. Door de relatief warme zeestromen van de Indische Oceaan is het hier vrijwel nooit echt koud. Vooral in de Zuid-Afrikaanse winterperiode valt hier veel regen, wat, in combinatie met de fijne temperaturen een vruchtbaar en groen gebied als resultaat heeft. Het kustplaatsje Knysna ligt genesteld tussen uitgestrekte bossen en een lagune. Deze lagune biedt ruimte aan een van de weinige oesterkwekerijen die zo dicht bij de kust liggen. De oesters in Knysna behoren tot de smakelijkste oesters ter wereld. Wellicht een dinertip voor de avond? Op de westelijke ‘arm’ van de ingang van de lagune ligt het Featherbed Nature Reserve. Hier kunt u een wandeling maken door een prachtig bosgebied. U verblijft een nacht in het centrum van Knysna. (reisafstand ca. 130 km)

dag 8: Knysna – Addo Elephant National Park

Via het pittoreske Plettenberg Bay, Humansdorp en Port Elizabeth rijdt u naar het Addo Elephant National Park. Het oorspronkelijke gedeelte van het park is in 1931 gesticht, om een veilige haven te bieden voor de weinige (11) overgebleven olifanten uit de omgeving. Nu zijn hier zo’n 500 olifanten te bewonderen! U kunt hier een safari maken in een park waar, behalve de olifant, ook de rest van de big five leeft: de leeuw, de neushoorn, de buffel en het luipaard. De term slaat niet op de grootte van de dieren (een giraffe is bijvoorbeeld groter): het gaat om de dieren die het moeilijkst tijdens de jacht te doden zijn. Met uw eigen auto kunt u in het park op zoek naar de big five en alle overige dieren die hier voorkomen. Er leven hier onder andere ook antilopen, hartebeesten, zebra’s, leeuwen en hyena's, en de beschermde ‘vlerkloze mestkever’, een endemische soort van deze regio die vooral in dit park te vinden is. U verblijft twee nachten in een privéreservaat op de grens van Addo. (reisafstand ca. 360 km)

dag 9: Addo Elephant National Park

U kunt een volledige dag doorbrengen in het op twee na grootste nationale park van Zuid-Afrika. Er is genoeg te zien! Niet alleen de fauna is indrukwekkend: Addo beslaat ongeveer 180.000 hectare en omvat verschillende landschapstypes, van de droge Karoo in het noorden die overgaat in riviervalleien tot aan het grootste aaneengesloten kustduinengebied ter wereld.

dag 10: Addo – Port Elizabeth – Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven van Port Elizabeth, waar u uw huurauto inlevert. Aansluitend vliegt u via Johannesburg en Doha terug naar Nederland. (reisafstand ca. 110 km)

dag 11: Aankomst Amsterdam

U landt op de luchthaven van Amsterdam.

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke en geestelijke conditie vereist. Lees hier meer.) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Optionele excursies

We bieden op de individuele reizen naast het gewone programma ook extra excursies aan. Hieronder vindt u informatie over de excursies en de kosten. U kunt bij uw online boeking aangeven welke extra excursies u wilt maken. Bij uw reisbescheiden ontvangt extra informatie over de geboekte excursie(s).

Geen optionele excursies

Bij deze individuele reis worden geen extra optionele excursies standaard aangeboden. Vaak kunt u op locatie via het hotel of de lodge excursies bijboeken. Heeft u zelf ideeën of wensen voor een extra excursie? U kunt altijd navragen of wij u hierbij kunnen assisteren.

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met vluchten van KLM. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse*. Hieronder vindt u het meest voorkomende vluchtschema van Qatar Airways vanaf Amsterdam. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij, zoals Qatar of Emirates, of vertrekt u liever van een andere luchthaven? Bij uw boeking kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Vluchtschema
klm.png

Amsterdam - Kaapstad10:15 - 22:40 uur
Port Elizabeth - Johannesburg16:20 - 17:55 uur
Johannesburg - Amsterdam23:55 - 10:20 uur

Let op: een vliegtuig wordt ingedeeld in verschillende boekingsklassen en bijbehorende prijscategorieën. Deze administratieve indeling heeft geen enkele invloed op het comfort of de service. De prijs van de reis is gebaseerd op een stoel in de laagste boekingsklasse. Als de laagste boekingsklasse niet meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op om de actuele prijs en eventuele alternatieven te bespreken.

Auto

Bij de reissom is een huurauto categorie BB inbegrepen (Ford Fiesta of gelijkwaardig) met gps-navigatie, airconditioning en verzekeringen. U kunt tegen betaling van een toeslag vanaf € 6,- per dag een upgrade boeken. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden en actuele prijzen. Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de huurvoorwaarden als u deze reis boekt.

Hotels

U verblijft in goede toeristenklassehotels en -accommodaties. Alle kamers hebben een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. In de meeste accommodaties kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van wifi. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.

Port View House, Zuid-Afrika
Hotel Port View House - Kaapstad
Port View House ligt uitstekend in het centrum van Kaapstad. Het V&A Waterfront ligt op slechts minuten lopen. Gelegen op de helling van Signal Hill kijkt het uit over de haven van de stad. Ook de mooie stranden en het historische centrum van Kaapstad zijn niet ver weg.

Bekijk de website van Port View House
Floreal House, Zuid-Afrika
Hotel Floreal House - Kaapstad
Dit heerlijke guesthouse heeft uitzicht op zowel de Tafelberg als de zee en ligt in de wijk Oranjezicht. Met de huurauto rijdt u gemakkelijk naar het V&A Waterfront, de stranden en het historische centrum van de stad. De kamers zijn smaakvol ingericht en de accommodatie biedt gratis wifi. Uw parkeert uw auto achter een hek bij het guesthouse.

Bekijk de website van Floreal House
Knorhoek Wine Farm, Zuid-Afrika
Hotel Knorhoek Wine Farm - Knorhoek
Deze prachtige boerderij is vandaag de dag in handen van de vijfde generatie van de familie van Niekerk. De gebroeders Niekerk, die de boerderij bezitten en in de voetsporen van hun vader Hannes traden, werden bekroond met de prestigieuze Smuts Trofee voor hun wijnen. Dit oorspronkelijke van klei en stenen gebouw was vroeger bedoeld als stal, smidskamer en koetshuis; nu biedt het moderne faciliteiten met de charme van weleer. Het guesthouse is gelegen in de rustige tuin van de boerderij. Het personeel verwent de gasten met traditionele Kaapse gastvrijheid.

Bekijk de website van Knorhoek Guest Farm
Cultivar Guest Lodge, Zuid-Afrika
Lodge Cultivar Guest Lodge - Stellenbosch
Op een kleine zeven kilometer buiten het centrum van Stellenbosch ligt de rustige Cultivar Guest Lodge te midden van groene gazons. In de omgeving liggen wijngaarden en riviertjes. Cultivar bestaat uit elf uniek ingerichte kamers die allen een eigen uitstraling hebben.

Bekijk de website van Cultivar Guest Lodge
Roosje van de Kaap, Zuid-Afrika
Hotel Roosje van de Kaap - Swellendam
Dit pension ligt in het centrum van Swellendam. De kamers zijn voorzien van antiek meubilair en bieden uitzicht op de Langeberg of de tuinen. De lichte, ruime kamers van Roosje van de Kaap zijn individueel ingericht en voorzien van houten balkenplafonds. Er is roomservice beschikbaar. Gasten kunnen ontspannen bij het buitenzwembad of genieten van een wandeling door de tuin. Op een korte afstand ligt het nationaal park Bontebok.

Bekijk de website van Roosje van de Kaap
Schoone Oordt Country House, Zuid-Afrika
Hotel Schoone Oordt Country House - Swellendam
Uw kamer bevindt zich in een uniek Victoriaans landhuis gelegen in een natuurlijke omgeving. Het landhuis biedt tien kamers, een zoutwaterzwembad en een heerlijke keuken. U kunt gratis gebruik maken van wifi en uw auto parkeert u op het terrein van de accommodatie.

Bekijk de website van Schoone Oordt Country House
Adley House, Zuid-Afrika
Hotel Adley House - Oudtshoorn
Dit prachtige Victoriaanse landhuis is in 1905 gebouwd en ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het centrum van Oudtshoorn. U kunt hier heerlijk ontspannen in de Engelse tuinen, bij een van de zwembaden of de vele vogelsoorten spotten die hier voorkomen. Alle kamers zijn op ruime wijze ingericht en hebben elk een eigen stijl. Verken de altijd groene tuinen voor u 's ochtends de versgebakken vetkoek proeft.

Bekijk de website van Adley House
Hlangana Lodge Oudsthoorn, Zuid-Afrika
Lodge Hlangana - Oudtshoorn
Welkom in een van de prettigste kleine lodges is Zuid-Afrika. Hlangana Lodge is perfect gelegen aan de stille rand van Oudtshoorn, aan de route naar de Cango Caves. Op loopafstand bevinden zich restaurants en iedere kamer heeft een eigen veranda met zicht op de exotische tuin.

Bekijk de website van Hlangana Lodge
Aestas Bed&Breakfast, Zuid-Afrika
Guesthouse Aestas Bed & Breakfast - Knysna
Aestas Bed & Breakfast ligt in het centrum van Knysna op loopafstand van de winkels, restaurants, Waterfront en de Lagoon. Dit bed and breakfast biedt u een warm welkom, gastvrijheid en een prachtig uitzicht. Vanuit het hotel kunt u Knysna en de omgeving verkennen. U kunt prachtige boottochten maken, het Knysna Elephant Park bezoeken of prachtige wandelingen maken. Na terugkeer van een enerverende dag kunt u ontspannen in de weelderige tuin of een verfrissende duik nemen in het zwembad. ’s Avonds is de tuin romantisch verlicht met fakkels en kaarsen.

Bekijk de website van Aestas Bed & Breakfast
Knysna Log Inn, Zuid-Afrika
Hotel Knysna Log Inn - Knysna
Knysna Log Inn Hotel ligt in het hart van Knysna waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van Knysna en de rest van de Tuinroute. Het hotel ligt op slechts 350 meter van het Knysna Quays winkelcentrum (het Waterfront). Hier vindt u een veelheid aan interessante winkels en een scala aan goede restaurants, toeristische bezienswaardigheden, boten, veerboten en jachten. Het hotel uit 1998 heeft een spectaculaire lobby met geelhouten boomstammen en hoge gebrandschilderde ramen. Knysna staat bekend om zijn houtsnijwerk en dit zult u ook in het hotel terugvinden.

Bekijk de website van Knysna Log Inn
Addo Palace, Zuid-Afrika
Hotel Addo Palace - Addo
Addo Palace ‘Ndebele Bush Lodge’ is een luxe accommodatie in een spectaculair en rustgevend privéreservaat op de grens van het bekende Addo Elephant National Park. De lodge is zo ontworpen dat hij volledig op gaat in de omgeving. Uw verblijf in Addo Palace ‘Ndebele Bush Lodge’ is er een van kwaliteit en comfort: de lodge is ervoor gemaakt om u het luxe ‘verwengevoel’ te gegeven.

Bekijk de website van Addo Palace

Extra overnachtingen voor de heen- en/of de terugreis

Schipholhotel A4
Hotel Van der Valk Schiphol A4 - Hoofddorp
Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer een overnachting voor en/of na uw vakantie, voor een aantrekkelijke prijs! Hotel Schiphol A4 is een comfortabel 4-sterrenhotel met uitstekende kamers. Het hotel ligt op slechts 10 kilometer van Schiphol. Tussen 6.00 uur en 23.40 uur gaat er een shuttlebus van en naar de luchthaven. Als u buiten deze tijden reist, kunt u gebruikmaken van de nachtshuttleservice. U kunt uw auto gratis maximaal 31 dagen parkeren bij het hotel.
NB Ter plaatse dient u 6% aan toeristenbelasting te voldoen.

Bekijk de website van Schiphol Hotel A4

Ervaringen over deze reis

Onze reizigers hebben het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hun ervaringen over deze reis gegeven. Lees hieronder hun reacties!

Ervaringen over deze reis

Van onze reizigers ontvangen wij via enquêtes, mail, Facebook en brieven veel reacties over onze reizen. Over deze nieuwe reis hebben we nog geen ervaringen ontvangen. Wilt u over SRC Reizen reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan eens op onze pagina met reizigerservaringen.
Reisverhalen van reizigers
Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming? Lees dan de prachtige reisverhalen van onze reizigers. Zij schrijven over hun ervaringen en belevenissen tijdens een SRC-reis.
Inclusief
Vlucht Amsterdam – Kaapstad met KLM (in de laagste boekingsklasse).
Vlucht Port Elizabeth – Johannesburg met KLM (in laagste boekingsklasse).
Vlucht Johannesburg – Amsterdam met KLM (in de laagste boekingsklasse).
Luchthavenbelastingen en heffingen.
Ruimbagage.
9 dagen vervoer in een huurauto categorie BB, inclusief alle verzekeringen en gps.
Verblijf in toeristenklassehotels in een 2-persoonskamer met een bad of douche en toilet.
Verzorging op basis van logies en ontbijt.
Route langs de bezienswaardigheden: Kaapstad, Stellenbosch, Swellendam, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant N.P.
Informatiepakket en routekaart.
Assistentie door een lokale vertegenwoordiger in geval van nood.
100% CO₂-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Lees meer over de volledige CO₂-compensatie.
In de volgende stappen maakt u een voorlopige reservering. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De reissom in de offerte kan afwijken van de bedragen hierboven. Na ontvangst van de offerte kunt u de reis definitief boeken.
ANVRSGRCalamiteitenfondsiDeal
Contact
Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om uw reservering door te nemen.
Heeft u nog aanvullende informatie over uzelf of uw reisgenoten, zoals dieetwensen geef dit aan ons door.
Wilt u het programma aanpassen of gebruik maken van een andere luchtvaartmaatschappij laat het ons weten.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 3 663 232 of stuur een email naar reizenopmaat@srctravel.nl.

Verlengingsmogelijkheden

U kunt uw reis met 1 of meerdere nachten voorverlengen in Kaapstad. Ook kunt u deze reis combineren met de individuele reis ‘Oosten van Zuid-Afrika’. Kijk daarvoor bij de reis 'Zuid-Afrika compleet'. Hieronder vindt u informatie over verlengingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Voorverlenging Kaapstad
Na uw eerste nacht in Kaapstad kunt u uw verblijf met één of meerdere nachten verlengen in het prachtige Kaapstad. U heeft de keuze uit twee verschillende hotels. De rest van het programma schuift vervolgens een of meerdere dagen op.

Het prachtige Kaapstad verdient uiteraard ook een bezoek. Kaapstad is een heerlijk en Europees aandoende stad met een Afrikaans sausje. Tijdens deze voorverlenging kunt u Kaapstad in uw eigen tempo te bezichtigen. In en om de stad zijn diverse bezienswaardigheden. U kunt naar het strand van het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse vasteland gaan: Kaap de Goede Hoop. Of geniet u hoog boven de stad van het prachtige uitzicht vanaf de iconische Tafelberg? Vanuit het dal pendelen kabelbanen op en neer. Echte sportievelingen kunnen de berg ook te voet beklimmen. Vanuit het historische hart van de haven, het Victoria & Alfred Waterfront, vertrekken bootjes naar Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten.