050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Riccardo

SRC-Reisleider Riccardo

Geschiedenis is één van mijn grootste passies. Italië is één van de hoekstenen in mijn leven. Wat is er nu mooier dan deze liefdes te combineren en aan geïnteresseerden de laatstgenoemde te laten zien door middel van het eerstgenoemde?

Italië is voor mij, gezien mijn half-Italiaanse achtergrond, als thuiskomen. Reizen voor SRC is voor mij dan ook meer dan onze reizigers een mooie en interessante vakantie te bezorgen. Trots leid ik mijn gasten rond in ‘mijn’ land, waar zij tussen ‘mijn’ mensen kunnen genieten van letterlijk en figuurlijk het mooiste land ter wereld.

Daarnaast ben ik van jongs af aan gegrepen geweest door geschiedenis en zijn verhalen. Met name militaire geschiedenis kreeg op een gegeven moment vat op mij en heeft mij niet meer loslaten. Deze drang naar meer verhalen en alles daarachter deed mij voor de studie geschiedenis kiezen. Ik vertel u graag meer over de achtergronden en verhalen die schuilgaan achter de prachtige façades. Dit allemaal met die ene vraag altijd in het achterhoofd: hoe zou het toentertijd geweest zijn? Wie in Italië door de steden, paleizen en kerken rondloopt, kan zich daar met gemak een voorstelling van maken. Want geschiedenis is, met name in Italië, overal om je heen.

Bestemmingen: Italië

Riccardo
Reisleider sinds 2017

Dit zijn de reizen die ik ga begeleiden. Gaat u mee?

Naam reis
Vertrek
Reisduur
Vervoer
Prijs p.p.
Wijzingen in de reisplanning zijn voorbehouden.