050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Voorjaarsreizen met jubileumkorting

SRC Reizen bestaat 40 jaar en dat vieren wij graag met u! Op geselecteerde reizen én vertrekdata ontvangt u tijdelijk € 40,- korting! Hieronder ziet u de reizen én vertrekdata die u met korting kunt boeken. Gebruik tijdens uw online of telefonische boeking de actiecode SRC40FEEST en ontvang een korting van € 40,- per persoon!

Let op: op deze reizen is beperkt plek beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is echt vol!
Bekijk de voorwaarden van deze actie


Prachtig Puglia

Vertrekgarantie 5 en 26 mei met reisleidster Marjorie of reisleider Paul
11 dagen v.a. 1.798,-

De hak van de laars is vol verrassingen en heeft bovendien een rijke geschiedenis. Deze heerlijke cultuurvakantie neemt u mee naar de bekende, maar vooral ook onbekende geheimen van Puglia.

Boek nu met €40 korting


Sardinië en Corsica

Vertrekgarantie 8 mei met reisleidster Qurina
12 dagen v.a. 2.369,-

Sardinië hoort bij Italië, Corsica bij Frankrijk, maar deze heerlijke eilanden zijn vooral zichzelf. In een ruig landschap met spannende kusten en smalle bergwegen ontdekt u hun mysterieuze geschiedenis.

Boek nu met €40 korting


Antiek Griekenland

Vertrekgarantie 10 mei met reisleider Arjiris
8 dagen v.a. 1.398,-

Boeiende verhalen vol goden en helden, vriendelijke Grieken, klassieke tempels, de azuurblauwe zee en de fraaie landschappen: tijdens deze reis ontdekt u het allemaal!

Boek nu met €40 korting


Madrid en Castilië

Vertrekgarantie 11 mei met reisleider Stephan
8 dagen v.a. 1.498,-

Het hart van Spanje is adellijk en ongedwongen, grootstedelijk en gemoedelijk, traditioneel en modern. U verkent de allure van Madrid, proeft het studentikoze Salamanca en struint door Ávila en Segovia.

Boek nu met €40 korting


Berlijn met Leo Blokhuis

Vertrekgarantie 13 mei met reisleidster Suzanne
6 dagen v.a. 1.289,-

Duik samen met Leo Blokhuis in de geschiedenis van Berlijn in de 20e eeuw en ontdek meer over Christopher Isherwood, Bertolt Brecht en David Bowie. Kunst, architectuur en natuurlijk muziek passeren de revue!

Boek nu met €40 korting


Warschau en Krakau

Vertrekgarantie 17 mei met reisleider Frits
6 dagen v.a. 1.198,-

Deze prachtige, historische steden hebben hun Oostblokverleden al lang achter zich gelaten en stralen als nooit tevoren! Ontdek de pracht van Warschau en Krakau en laat u verrassen.

Boek nu met €40 korting


Chansons in Parijs

Vertrekgarantie 17 mei met reisleider Bart
4 dagen v.a. 798,-

Reis mee naar de stad van de liefde en geniet van de zoete melancholie van prachtige chansons. Wandel in het voetspoor van Piaf, Gainsbourg en Aznavour en ontdek de Franse hoofdstad opnieuw.

Boek nu met €40 korting


Prachtig Andalusië

Vertrekgarantie 18 mei met reisleider Luis
8 dagen v.a. 1.389,-

Waarom u naar Andalusië moet? Omdat u hier alles vindt dat Spanje beroemd maakt: heerlijk weer, lekker eten en schitterende cultuur. En de drie beroemdste steden van Spanje: Sevilla, Córdoba en Granada!

Boek nu met €40 korting


Bologna en Emilia-Romagna

Vertrekgarantie 25 mei met reisleidster Wendy
8 dagen v.a. 1.349,-

Een reis naar Emilia-Romagna staat garant voor een week cultureel en culinair genieten! U bezoekt de elegante steden Bologna, Ferrara en Urbino en struint door onbekende pareltjes als Rimini en Ravenna.

Boek nu met €40 korting


Napels en Zuid-Italië

Vertrekgarantie 25 mei met reisleider Paul
9 dagen v.a. 1.549,-

Voor veel toeristen houdt de kennismaking met Italië op bij Rome. En dat is zonde, want in het zuiden van de Italiaanse laars ligt een onontdekt paradijs. Reis mee en ontdek Campania en Puglia!

Boek nu met €40 korting


Kastelen langs de Loire

Vertrekgarantie 26 mei met reisleider Antoon
7 dagen v.a. 1.319,-

Deze heerlijke vakantie voert u naar de Loire langs de mooiste kastelen van Frankrijk. Dwaal door grootse zalen en kleurige tuinen en waan u heel even kasteelheer of jonkvrouw!

Boek nu met €40 korting