050 - 3 123 123

Inspiratie voor een cruise

Kent u de wereld al vanaf het water? Daar gaat er een hele nieuwe wereld voor u open. Op een cruise ontdekt u de mooiste bestemmingen op een hele andere manier. Tijdens de stops verkent u leuke stadjes en prachtige gebieden, en aan boord geniet u van de voorzieningen van uw drijvende luxehotel. Of relaxt u met een boek, een glas wijn en uitzicht over de verre wateren? Terwijl u slaapt, brengt uw hotel u naar de volgende, verrassende bestemming. Kortom: avontuur én ontspanning!

Alle cruises zijn mogelijk

SRC werkt samen met Holland America Line. Deze gerenommeerde cruisemaatschappij heeft kleinere schepen die bekend staan om hun grote comfort en de kwaliteit van de voorzieningen. De routes van Holland America Line brengen u naar alle uithoeken van de wereld: van Alaska tot de Noorse fjorden en van de Cariben tot de Middellandse Zee. U kunt alle Holland America Line-cruises bij ons reserveren. Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden!

Holland America Line is opgericht in 1871, toen de maatschappij een rechtstreekse verbinding met Amerika met stoomschepen opzette. Het avontuur, de ouderwets goede service en de nostalgische weelde van die eerste jaren beleeft u nog steeds, maar nu in combinatie met moderne luxe. De schepen zijn comfortabel, ruim, vol met kunst en antiek en met oog voor detail.

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

jessica2017_282x285.jpg
Jessica
Reisorganisator sinds 2009
Favoriete vakantieregio: Noord-Afrika en het Midden-Oosten
De uitdaging voor mij is om elke reiziger zijn droomreis te laten beleven die voldoet aan alle wensen, maar daarnaast organisatorisch ook goed in elkaar zit!