050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Cruisereizen

Cruisereizen

Kent u de wereld al vanaf het water? Daar gaat er een hele nieuwe wereld voor u open. Op een cruise ontdekt u de mooiste bestemmingen op een hele andere manier. Tijdens de stops verkent u leuke stadjes en prachtige gebieden, en aan boord geniet u van de voorzieningen van uw drijvende luxehotel. Of relaxt u met een boek, een glas wijn en uitzicht over de verre wateren? Terwijl u slaapt, brengt uw hotel u naar de volgende, verrassende bestemming. Kortom: avontuur én ontspanning!

Alle cruises zijn mogelijk

SRC werkt samen met Holland America Line. Deze gerenommeerde cruisemaatschappij heeft kleinere schepen die bekend staan om hun grote comfort en de kwaliteit van de voorzieningen. De routes van Holland America Line brengen u naar alle uithoeken van de wereld: van Alaska tot de Noorse fjorden en van de Cariben tot de Middellandse Zee. U kunt alle Holland America Line-cruises bij ons reserveren. Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden!

Holland America Line is opgericht in 1871, toen de maatschappij een rechtstreekse verbinding met Amerika met stoomschepen opzette. Het avontuur, de ouderwets goede service en de nostalgische weelde van die eerste jaren beleeft u nog steeds, maar nu in combinatie met moderne luxe. De schepen zijn comfortabel, ruim, vol met kunst en antiek en met oog voor detail.

De voordelen van een cruisereis via Reizen op Maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte voor uw cruise
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De cruise wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste reizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw cruise? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde cruise. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw reis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw cruise definitief vastgelegd bij Holland America Line en kunt u zich verheugen op een bijzondere reiservaring!

Vraag een gratis offerte aan

Andere reizen op maat

Naast cruisereizen organiseert de afdeling Reizen op Maat nog tal van andere soorten maatwerk reizen:
Vriendenreizen
Incentive reizen
Familiereizen
Verenigingsreizen
Cursusreizen

Sietske, SRC Reizen
Sietske
Reisorganisator sinds 1997
De mooiste cruises boekt u bij Holland America Line en daar help ik u graag bij!