050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken

SRC-reisquiz rond de wereld

Hoe goed is uw kennis over uw favoriete vakantieland? Test het met de SRC-reisquiz! Iedere week stelt een van onze reisleiders uw reiskennis op de proef met 10 vragen over zijn of haar favoriete vakantieland. Reisleider Frits trapt af met zijn quiz over Ierland en geeft daarna het stokje door aan een van zijn collega's. Iedere week komt er een ander land aan bod en zo maakt u met de SRC-reisquiz uiteindelijk een rondje om de wereld!

Natuurlijk valt er in de quiz ook iets te winnen. Meerdere malen zelfs! Iedere week wordt er een weekwinnaar geselecteerd uit de deelnemers met de hoogste score. Maar ook nadat de weekwinnaar is gekozen kunt u nog meedoen. U dingt dan mee naar de prijs die aan het einde, wanneer alles quizzen zijn gespeeld, wordt uitgereikt.

Wat kunt u winnen?

Iedere week kunt u een SRC-reischeque t.w.v. € 50,- winnen. De deelnemer met in totaal de meeste goede antwoorden (na afloop van alle quizrondes) wint een SRC-reischeque t.w.v. € 250,-.

Bekijk alle quizzen


Spelregels: Iedere vrijdag verschijnt een nieuw onderdeel van de SRC-reisquiz op deze pagina, in de SRC-nieuwsbrief en op onze social media • U dingt mee naar de weekprijs indien u de quiz maakt vóór de daaropvolgende vrijdag • Wanneer de weekprijs is vergeven kunt u nog steeds antwoorden insturen, u dingt dan mee naar de eindprijs • Stuurt u meerdere keren antwoorden voor dezelfde quiz in, dan telt uw eerste inzending • Weekwinnaars worden geselecteerd uit de deelnemers met het hoogste aantal goede antwoorden • U kunt slechts één keer weekwinnaar worden. Weekwinnaars dingen nog wel mee naar de eindprijs • De eindprijs gaat naar de deelnemer met in totaal het hoogste aantal goede antwoorden.
SRC-reisquiz rond de wereld - Kroatië

Quiz week 2 - Kroatië

met vragen van reisleidster Claudia


Speel de quiz  


SRC-reisquiz rond de wereld - Spanje

Quiz week 3 - Spanje

met vragen van reisleidster Qurina


Speel de quiz