050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Win een droomreis!

Win een droomreis!

Struinen door de kleine straatjes van een mediterrane stad, flaneren langs gezellige terrasjes of genieten van historische pracht op een antieke opgraving: vakantie is heerlijk! U heeft vast een verlanglijstje voor uw volgende vakantie(s). Wij maken uw reisdromen graag waar. Doe hieronder mee met onze prijsvraag en maak kans op een reischeque ter waarde van maar liefst € 1.500,- !

De grootste reis uit de geschiedenis: de Odyssee

De meest bezongen en meest beschreven reis uit de geschiedenis is natuurlijk de Odyssee; de tien jaar lange reis die Odysseus aflegde en waarin hij verschillende obstakels moest overwinnen. Aan de mythen uit dit belangrijke epos zijn verschillende zegswijzen ontleend die wij tegenwoordig nog steeds gebruiken. Zo ook het gezegde 'kiezen tussen Scylla en Charybdis' dat kiezen tussen twee kwaden betekent. Weet u voor welk van deze twee kwaden Odysseus koos tijdens zijn reis?

Beantwoord de prijsvraag en maak kans!

Vul in het formulier hieronder het juiste antwoord in en wie weet wint u een reischeque t.w.v. € 1.500,- die u kunt besteden aan een droomvakantie met SRC Reizen! Doe zeker mee, want u ontvangt gegarandeerd een korting op uw volgende SRC-vakantie. Alle deelnemers ontvangen binnen twee werkdagen per e-mail een kortingscode.

Hint: SRC-reisleidster Jessy maakte twee video's (ook te beluisteren als podcast) over de Odyssee, waarin zij meer vertelt over Odysseus en zijn keuze tussen de zeemonsters Scylla en Charybdis in de Straat van Messina. Het antwoord op de prijsvraag wordt door Jessy in een van de video's verteld. Bekijk de video's van Jessy en vind het antwoord.

Deze winactie liep tot en met 30 juni 2022. Het goede antwoord is Scylla. De winnaar van de prachtige reischeque ter waarde van € 1.500,- heeft persoonlijk bericht van ons ontvangen.

SRC-reisleidster Marjorie
In zijn tien jaar lange reis moest Odysseus verschillende obstakels overwinnen. In mijn video's vertel ik hier meer over. Misschien vindt u hierin zelfs wel het antwoord op de prijsvraag!