Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Jordanië

Ontdek Jordanië met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar het sprookjesachtige Jordanië willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een individuele reis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur, soms bijgestaan door een gids ontdekt u de belangrijkste highlights van Jordanië: Amman, de kruisvaarderskastelen, Romeinse opgravingen, de Dode Zee en Petra! Alle praktische zaken als hotels en vervoer zijn geregeld, daardoor kunt u optimaal genieten van het wondermooie Jordanië. Dus stop met dromen, begin met pakken en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Jordanië. Gaat u mee?


Jordanië: privéreis over de Koningsroute

Jordanië heeft heel veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tocht door het prachtige woestijnlandschap van Wadi Rum, waar massieve bergen her en der verrijzen uit het rozerode zand en waar sinds mensenheugenis karavaanroutes langs trokken? Ook een bezoek aan de roze stad Petra is zeker een van de vele hoogtepunten van een privéreis naar Jordanië. Wacht niet langer en zet Jordanië boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want op deze privéreis van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Jordanië!

Privéreis Jordanië

Reizen: 1

Jordanië – privéreis met chauffeur

Individuele reis

10 dagen v.a. € 1.649,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 10
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Madaba, Mount Nebo en Shobak
  • woestijntocht 4-wheel drive Wadi Rum
  • Petra en opgraving Jerash met gids
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Jordanië bij SRC

Wilt u zelf Jordanië ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Jordanië, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Jordanië op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis naar Jordanië biedt u dus zekerheid en vrijheid!