050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Jordanië

Reisinformatie Jordanië

Jordanië heeft onmetelijk grote woestijnvalleien met indrukwekkende stiltes. Hier vindt u ook de rivier de Jordaan en haar vruchtbare rivierdal. Laat u betoveren door de geheimzinnige sfeer van de woestijn van Wadi Rum en de koraalriffen van de Rode Zee, waar heilzame kuuroorden zijn. In Jordanië staan monumenten, prachtige burchten en bouwwerken uit elke periode van de menselijke geschiedenis.

Het allerbelangrijkste is de prachtige antieke stad Petra, die door UNESCO uitgeroepen is tot werelderfgoed. Daarnaast heeft Jordanië bossen met altijd groene eiken, pijnbomen, cipressen, acacia’s en, sinds kort, eucalyptusbomen. Andere bezienswaardigheden van Jordanië vindt u bijvoorbeeld op de weg van Amman naar het zuiden, Hier bevindt zich de 5.000 jaar oude Koningsroute die een aantal antieke steden aandoet: een van de meest fascinerende routes van Jordanië.

In Jordanië ervaart u de fascinerende geheimen van het Midden-Oosten! Wanneer u dat het beste kunt beleven? Onze reisleiders kunnen u alles vertellen over de beste reistijd naar Jordanië. Laat u betoveren door dit veelzijdige sprookje in een wereld van 1.001-nacht!