Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Vraag ons nieuwe magazine aan!
Ons nieuwe voorjaarsmagazine, met kleurrijk reisaanbod voor de winter en het voorjaar, is uit! Meer info
Kortingsbonnen voor musea
Download hier uw kortingsbon voor verschillende musea Meer info

Reizen China

Op reis naar China? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar China ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

China: het rijk van het midden

Reizen naar China was lang bijna onmogelijk. Het Chinese rijk was in zichzelf gekeerd met vele onontdekte schatten. Maar de grote reus is ontwaakt en toont graag haar diverse karakter aan u. Op uw reis door het immense China maakt u kennis met prachtig cultuurhistorisch erfgoed dat duizenden jaren langs keizerlijke dynastieën werd doorgegeven, een schitterende natuur en een veelheid aan bevolkingsgroepen. De moderne steden Beijing, Hongkong en Shanghai ontwikkelen zich razendsnel, terwijl u op het Chinese platteland nog het oude China proeft. Reis naar China met SRC en beleef een onvergetelijk avontuur! Wilt op vakantie naar China? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over China? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 0

Geen zoekresultaat

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaat opgeleverd.

Probeert u het met een andere zoekterm nog eens, of vindt uw reis via Uitgebreid zoeken.

Was u op zoek naar algemene informatie, bijvoorbeeld over visa, vervoer of verzekeringen, kijk dan bij algemene informatie.

U kunt ook tijdens kantooruren contact opnemen met onze reisadviseurs via telefoonnummer 050 – 3 123 123.

Boek een reis naar China bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen naar China samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar China bij SRC, de reisspecialist!