Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ Download SRC-app Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Ontwikkelingen Griekenland
Ondanks de onduidelijke financiële situatie in Griekenland is het nog goed mogelijk in Griekenland vakantie te vieren.  Meer info
Oud-SRC-reisleidster schrijft boek over Napels en Campania
In dit reisboek neemt Esther van Veen u mee naar deze Zuid-Italiaanse regio Meer info

Reizen China

Op reis naar China? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar China ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

China: het rijk van het midden

Reizen naar China was lang bijna onmogelijk. Het Chinese rijk was in zichzelf gekeerd met vele onontdekte schatten. Maar de grote reus is ontwaakt en toont graag haar diverse karakter aan u. Op uw reis door het immense China maakt u kennis met prachtig cultuurhistorisch erfgoed dat duizenden jaren langs keizerlijke dynastieën werd doorgegeven, een schitterende natuur en een veelheid aan bevolkingsgroepen. De moderne steden Beijing, Hongkong en Shanghai ontwikkelen zich razendsnel, terwijl u op het Chinese platteland nog het oude China proeft. Reis naar China met SRC en beleef een onvergetelijk avontuur! Wilt op vakantie naar China? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Boek een reis naar China bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen naar China samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar China bij SRC, de reisspecialist!

Vragen over China? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

China

Cultuurvakantie

19 dagen v.a. € 3.398,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 19
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • UNESCO-Werelderfgoed
  • Natuur in Guilin en Yangshuo
  • Beijing, Xi’an en Hongkong
Reisperiode

v.a. 17.09.2015
tot 17.09.2015

Waardering
8,7
Reizen: 1