050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | China

Reisinformatie China

Het rijk van het midden heeft een meer dan 2.000 jaar oude geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën. De Grote Muur, die bescherming moest bieden tegen barbaren, was ooit het symbool van een in zichzelf gekeerd rijk. Maar de grote reus ontwaakt en ondergaat enorme veranderingen. De woorden van Napoleon lijken waarheid te worden. Hij zei ooit: ‘Laat China slapen, want als China ontwaakt, zal de aarde schudden’.

Het immense China is divers en indrukwekkend, met een schitterende natuur, een veelheid aan bevolkingsgroepen en een ongeëvenaard cultureel erfgoed. Het is ook een land vol tegenstellingen: in moderne steden als Shanghai en Beijing merkt u een razendsnelle evolutie, terwijl in de dorpjes nog het oude China en zijn eeuwenoude tradities bestaan.

In China, ‘Het rijk van het midden’ moest De Grote Muur, ooit het symbool van een in zichzelf gekeerd rijk, bescherming bieden tegen barbaren. Maar de grote reus is ontwaakt en ondergaat enorme veranderingen. De woorden van Napoleon lijken waarheid te worden. Hij zei ooit: ‘Laat China slapen, want als China ontwaakt, zal de aarde schudden’.

China bezit dus alle ingrediënten voor een geslaagde ontdekkingstocht: de lijst met indrukwekkende bezienswaardigheden in China is eindeloos lang! Wanneer u dit Aziatische land het beste kunt bezoeken? Onze reisleiders geven u graag advies over de beste reistijd voor China. Ga op avontuur in deze eeuwenoude beschaving met een ambitieuze vernieuwingsdrang: ontdek China!