Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info

Cultuurvakantie Canada

Ontdek Canada met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Canada. Kies voor een cultuurvakantie naar Canada, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Canada: een onvergetelijk avontuur

Een reis naar Canada is een must voor elke natuurliefhebber. Het land barst van de natuurwonderen zoals besneeuwde bergtoppen, diamantblauwe gletsjers en smaragdgroene meren. Tijdens onze reizen naar Canada ontdekt u dat dit grootste land van het westelijk halfrond nog veel meer te bieden heeft. U bezoekt de mooie stad Vancouver, ontdekt sfeervolle kustplaatsjes en maakt kennis met de oude cultuur van de indianen, de Inuit. Wilt u alles zien in en horen over Canada? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Boek uw cultuurvakantie naar Canada bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Canada is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Canada en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Canada.

Onze reisleiders in Canada

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

West-Canada

Groene Cultuurvakantie

16 dagen v.a. € 3.289,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Jasper, Banff, Bella Coola Valley
  • ferrytocht door fjordenlandschap
  • Vancouver, Calgary, Vancouver Island
Reisperiode

v.a. 21.07.2017
tot 26.08.2017

Waardering
7,8
Reizen: 1