050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Canada

Reisinformatie Canada

Het grootste land van het westelijke halfrond heeft veel te bieden. Het is een absolute 'must' voor elke natuurliefhebber, want Canada heeft natuurwonderen, zoals de imposante Niagara Falls, de diamantblauwe gletsjers en de Rocky Mountains. Ook is Canada het land van de Inuit, de grizzlybeer en de wereldberoemde Mounties.

De Canadese steden zijn bijna net zo mooi als het natuurschoon. In Montreal ontmoeten de Franse en Engelse cultuur elkaar. Het stadscentrum heeft 18e-eeuwse gebouwen, maar ook een bijzondere ondergrondse stad. De staat Quebec is de beschermheer van de Franse beschaving wat betreft taal, architectuur, keuken en volksgebruiken. Ook Toronto is een cultureel centrum. Vancouver ligt spectaculair: tussen besneeuwde bergtoppen, de Stille Oceaan en oerbossen.

De bezienswaardigheden van Canada zijn imponerend en een bezoek meer dan waard! Wanneer u dit fantastische vakantieland het beste kunt bezoeken? Bekijk het advies van onze reisleiders over de beste reistijd voor Canada. Dit Noord-Amerikaanse land is eindeloos mooi: ontdek het zelf!