Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Reizen Canada

Ontdek Canada tijdens de reizen van SRC. Welke reis u ook kiest, bij SRC is uw vakantie naar Canada in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van Canada zien! Uw reis is in betrouwbare handen bij SRC, de reisspecialist!

Canada: een must voor elke natuurliefhebber

Treed in de voetsporen van pionier Alexander Mackenzie en reis naar eindeloos Canada! Wist u trouwens dat hij pas in 1793 de wonderschone westkust van Canada bereikte? Een reis naar Canada is een must voor elke natuurliefhebber. Het land barst van de natuurwonderen zoals besneeuwde bergtoppen, diamantblauwe gletsjers en smaragdgroene meren. Tijdens onze reizen naar Canada ontdekt u dat dit grootste land van het westelijk halfrond nog veel meer te bieden heeft. Bezoek de mooie stad Vancouver, ontdek de grootse steden van de oostkust en maak kennis met de oude cultuur van de indianen, de Inuit. Wilt op vakantie naar Canada? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Canada? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

West-Canada

Groene Cultuurvakantie

16 dagen v.a. € 3.289,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Jasper, Banff, Bella Coola Valley
  • ferrytocht door fjordenlandschap
  • Vancouver, Calgary, Vancouver Island
Reisperiode

v.a. 21.07.2017
tot 26.08.2017

Waardering
7,8
Reizen: 1

Boek een reis naar Canada bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen naar Canada samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar Canada bij SRC, de reisspecialist!