Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Tentoonstellingtip: ‘Reis in de Tijd’
Als reispartner van De Nieuwe Kerk geven wij entreekaarten weg. Doe mee en maak kans! Meer info
Heerlijk nazomeren
De mooiste reizen om dat zomerse gevoel nog langer vast te houden! Meer info

Reizen Azië

Een paradijs van geuren en kleuren

Reis mee naar het exotische werelddeel Azië en dompel onder in eeuwenoude tradities en schitterende architectuur. Geniet van kleurrijke muziek en dans en laat de verfijnde keuken u heerlijk smaken. Of u nu een rondreis maakt door Bhutan, Indonesië, Vietnam of India, overal wordt u hartelijk en gastvrij ontvangen.

In alle landen van Azië wordt u overweldigd door de mooiste cultuurschatten. Zo spreken in Cambodja de overblijfselen van oude beschavingen tot uw verbeelding, in Vietnam ontdekt u alles over de boeddhistische levenswijze, in Indonesië wordt u op Bali betoverd door de schitterende Balinese dans en op een rondreis door India mag een diner van overheerlijke curry’s zeker niet ontbreken. Ga mee op reis naar Azië en geniet van een paradijs van geuren en kleuren vol mysteries en een oeroude geschiedenis!

Vind uw mooiste reis naar Azië

Kijk in het linker zijmenu naar welke landen in Azië u een reis kunt boeken. U kunt kiezen uit cultuurvakanties, rondreizen en individuele reizen. Kies de reis die bij u past!

Vragen over Azië?
Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexpert!

Ontdek Bhutan!

Als u zich afvraagt wat er allemaal te zien is, dan is het antwoord heel simpel: veel, heel veel! Laat Bhutan uw hart veroveren!

Advies nodig bij uw keuze?


  • Bel tijdens kantooruren onze reisadviseurs op 050 - 3 123 123
  • Vul het contactformulier in
  • Kom langs in het SRC-reisbureau; het mooiste reisbureau in het hart van Groningen
  • Verspreid over het hele land vind u verschillende SRC-Verkooppunten die exclusief onze reizen verkopen
Bild

Klantwaardering - uw mening over onze reizen

Bijna alle reizen op deze website woren met een rapportcijfer gewaardeerd. Met dit cijfer krijgt u een beeld hoe reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Wilt u naast dit algemene rapportcijfer meer weten over de ervaringen van SRC-reizigers? Dat kan! Lees de reacties van onze reizigers!