Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Verre Reizen Event - 22 & 23 oktober in Den Haag
SRC is met een team van specialisten aanwezig op deze beurs. Komt u ook? Meer info
SRC steunt KWF Seizoensloterij
Doe mee aan de KWF Herfstloterij en maak kans op de 8-daagse cultuurvakantie Andalusië voor 2 personen! Meer info

Kies de reis die bij u past!


Welke reis u ook kiest uit ons uitgebreide assortiment, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties, is al ruim 30 jaar uw vertrouwde reisorganisatie.
Europa

Dicht bij huis, maar nog enorm veel te ontdekken

De Akropolis in Athene, het Colosseum in Rome en de Sagrada Família in Barcelona: deze en vele andere culturele schatten kunt u bewonderen op een van onze groepsreizen in Europa.
Lees meer
Midden-Oosten

Laat u betoveren door 1001-indrukken

De geschiedenis van het Midden-Oosten leest als een spannende historische roman. Dit alles een decor van prachtige moskeeën, tempels, overweldigende canyons, oases, woestijnen en zandduinen.
Lees meer
Noord-Amerika

Laat u inspireren door de oneindige mogelijkheden

Laat u overweldigen door de ‘breathtaking’ natuur, geniet van ‘bright lights’ en architectuur in steden van wereldfaam, laat u verleiden door soulvolle muziek en hoor de mystieke verhalen van de ‘natives’.
Lees meer
Azië

Een paradijs van geuren en kleuren

Azië een exotisch werelddeel met eeuwenoude tradities, schitterende architectuur, muziek en dans en een verfijnde keuken. En waar u ook naar toe reist, overal wordt u hartelijk en gastvrij ontvangen.
Lees meer
Noord-Afrika

Geniet van exotische geuren en kleuren

Maak kennis met de bijzondere cultuur en sfeer in het magische Noord-Afrikaanse Marokko. Ga mee naar Noord-Afrika: u wordt met open armen ontvangen!
Lees meer
Afrika

Bewonder weergaloos natuurschoon

Ga mee op avontuur in Afrika! Beleef de rijke cultuur en tradities en ‘spot’ wilde dieren in de nationale parken. Geniet van de gastvrijheid en klink met een glas Afrikaanse wijn op een onvergetelijke vakantie!
Lees meer
Latijns-Amerika

Beleef een avontuur op een bruisend continent!

Ontdek indrukwekkende beschavingen, eeuwenoude culturen en overweldigende natuurwonderen. Op dit bruisende continent komt u werkelijk ogen en oren te kort!
Lees meer
Oceanië

Ontdek de vele gezichten van Nieuw-Zeeland!

Het land van de Maori, Nieuw-Zeeland, zal u verrassen met prachtige zandstranden, romantische baaien, vulkanische gebieden, fjorden en gletsjers.
Lees meer