050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Ecuador

Rondreis Ecuador: avontuur rond de evenaar

Precies op de evenaar ligt het kleurrijke Ecuador. Het Latijns-Amerikaanse land is een ontzettend veelzijdige reisbestemming. Een rondreis door Ecuador is bij uitstek dé manier om de unieke schoonheid van het land te ervaren! Van de bekende Galapagoseilanden tot koloniale steden, maar ook indrukwekkende vulkanen, tropisch regenwoud en natuurlijk de Andes: in Ecuador laat u zich telkens weer door nieuwe bezienswaardigheden verrassen. Tijdens een culturele groepsreis door Ecuador vertellen onze reisleiders u de mooiste verhalen over dit bijzondere land en ontdekt u zelf hoeveel het prachtige Ecuador te bieden heeft!

Duik in het koloniale verleden en proef de cultuur tijdens uw rondreis door Ecuador

In 1534 veroverden de Spaanse conquistadores het voormalige Incarijk Ecuador. De Spanjaarden stichtten de stad Muy noble y muy leal ciudad de San Francisco de Quito (Zeer hoogstaande en zeer loyale stad van Sint Fransiscus van Quito), de huidige hoofdstad Quito. Hoewel deze tijd ver in het verleden ligt, zijn de koloniale invloeden in steden als Quito en Cuenca ook vandaag de dag nog prachtig zichtbaar. Tijdens uw rondreis door Ecuador krijgt u uitgebreid de kans om u onder te dompelen in de geschiedenis van Ecuador.

De cultuur van uw reisbestemming ervaart u natuurlijk het beste door u te begeven onder de lokale bevolking. Tijdens een SRC-rondreis door Ecuador staat een bezoek aan een indianenmarkt dan ook zeker op de planning. U wandelt langs kramen vol kleurrijke poncho’s en andere handwerkproducten, gemaakt en verkocht door lokale bewoners. Daarnaast kunt u tijdens uw reis een uniek kijkje nemen in het leven van het Zuid-Amerikaanse indianenvolk Quichua.

Ontdek de ongerepte natuur van Ecuador

Naast cultuur is er op rondreis door Ecuador nog zo veel méér te zien en beleven! Ecuador staat uiteraard ook bekend om zijn adembenemende, ongerepte natuur. Charles Darwin deed op de Galapagoseilanden ooit onderzoek naar diersoorten die nergens anders te vinden waren. Tegenwoordig is Ecuador nog steeds een geweldige bestemming om onder andere tropische vogels, kaaimannen en slingerende apen te bewonderen. Tijdens uw rondreis doet u plekken aan als het Amazoneregenwoud, het Quilotoa-kratermeer en natuurlijk ook de Andes, waar u geniet van onvergetelijk natuurschoon en verschillende bijzondere diersoorten.

Boek uw rondreis naar Ecuador bij SRC Reizen

SRC Reizen is al 40 jaar specialist op het gebied van culturele groepsreizen. Wij helpen u dan ook graag met het boeken van een rondreis door Ecuador! Lees meer over de bestemming Ecuador en de beste reistijd voor het land. U kunt online direct uw reis boeken. Wordt u liever persoonlijk geadviseerd? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u met alle plezier advies over onze reizen en kunnen u ondersteunen tijdens het boekingsproces.

Veel van onze gasten geven SRC complimenten ons en keren terug voor een volgende reis. De sterren op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot bevestigen dit enthousiasme: reizigers beoordeelden ons met gemiddeld 4,5 van de 5 sterren! Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de SGR en de ANVR, organisaties die de rechten van onze reizigers behartigen. U leest het: bij SRC Reizen is uw reis naar Ecuador altijd in vertrouwde handen. Mogen wij u binnenkort ontvangen in Ecuador?