Privéreis – Zorgeloos zelf op reis

Wilt u op vakantie veel zien maar reist u liever niet met een groep? Dan is een privéreis de ideale uitkomst. Alles wordt voor u geregeld, van overnachtingen tot excursies met Nederlands- en Engelstalige gidsen. Ook zijn alle transfers tussen uw bestemmingen geregeld, waardoor u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Alles wat u nog rest is om te genieten!

Geniet van de zorgeloosheid van een privéreis

Waar heeft u altijd al naar toe gewild? Onze privéreis naar het tropische Suriname met zijn vele culturen, talen en religies is een aanrader. Ontdek het koloniale verleden van Suriname in Paramaribo en leer meer over de geschiedenis van het land. Ook bezoekt u koffie- en cacaoplantages op een oer-Hollandse manier: per fiets. Geniet van de prachtige tropen met een tocht door de jungle naar de watervallen en over de savanne. Uiteraard is er genoeg tijd om zelf op pad te gaan of om te relaxen aan de rand van het zwembad.

Onze SRC-reisexperts regelen alles voor u, waardoor alle zorg bij u uit handen genomen wordt. Eenmaal op de plek van bestemming wordt u meegenomen door gidsen voor bijvoorbeeld fietstochten, rondleidingen of andere excursies, al dan niet in een Nederlands of internationaal gezelschap. Al het vervoer wordt geregeld in de vorm van taxi’s of touringcars. De privéreizen van SRC nemen u mee naar bestemmingen zoals Suriname en Peru en laten u kennismaken met de cultuur, bevolking en geschiedenis van deze landen.

De voordelen van een privéreis

Tijdens een privéreis zijn alle logistieke zaken al voor u geregeld: vluchten, verblijf, vervoer en excursies. Zo hoeft u niets zelf te regelen, maar gaat u wel privé, met uw eigen reisgezelschap, op reis. De excursies doet u in privé- of groepsverband, maar ook is er veel tijd om zelf invulling aan te geven. Ligt u liever aan het zwembad of wandelt u graag? Die keuze is aan u, want u hoeft geen rekening te houden met andere reizigers. De excursies worden begeleid door professionele Engels- of Nederlandstalige gidsen die u kanten van het land laten zien die u anders misschien niet ontdekt had. Wilt u naar Suriname of Peru? Kies voor een privéreis met SRC en ga zorgeloos op reis!