050 - 3 123 123
Informatie over 't coronavirus en uw SRC-reis
Reis veilig en verantwoord met 't coronaprotocol
U bent hier: Home | Privéreizen

Privéreis – Zorgeloos zelf op reis

Wilt u op vakantie veel zien maar reist u liever niet met een groep? Dan is een privéreis van SRC Reizen de ideale uitkomst. Alles wordt voor u geregeld, van overnachtingen tot excursies met Nederlands- en Engelstalige gidsen. Ook zijn alle transfers tussen uw bestemmingen geregeld, waardoor u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Alles wat u nog rest is om te genieten!

Geniet van de zorgeloosheid van een privéreis

Waar heeft u altijd al naar toe gewild? Onze privéreis naar het tropische Suriname met zijn vele culturen, talen en religies is een aanrader. Ontdek het koloniale verleden van Suriname in Paramaribo en leer meer over de geschiedenis van het land. Ook bezoekt u koffie- en cacaoplantages op een oer-Hollandse manier: per fiets. Geniet van de prachtige tropen met een tocht door de jungle naar de watervallen en over de savanne. Uiteraard is er genoeg tijd om zelf op pad te gaan of om te relaxen aan de rand van het zwembad.

Onze SRC-reisexperts regelen alles voor u, waardoor alle zorg bij u uit handen genomen wordt. Eenmaal op de plek van bestemming wordt u meegenomen door gidsen voor bijvoorbeeld fietstochten, rondleidingen of andere excursies, al dan niet in een Nederlands of internationaal gezelschap. Al het vervoer wordt geregeld in de vorm van taxi’s of touringcars. De privéreizen van SRC nemen u mee naar bestemmingen zoals Suriname en Peru en laten u kennismaken met de cultuur, bevolking en geschiedenis van deze landen.

De voordelen van een muziekreis van SRC Reizen

Een privéreis van SRC Reizen is perfect wanneer u een land, samen met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen tempo, écht goed wil leren kennen. We hebben de voordelen van onze privéreizen voor u op een rijtje gezet:

1. Een uitstekend samengesteld reisprogramma voor uw eigen reisgezelschap
2. Een privéreis heeft alle voordelen van een groepsreis, maar biedt nog veel ruimte voor eigen invulling
3. Alle logistieke zaken, zoals de vluchten, het verblijf en het vervoer zijn voor u geregeld
4. Veel inclusief in de reissom: een privéreis biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
5. U heeft naast het standaard excursieprogramma de mogelijkheid om diverse extra excursies bij te boeken
6. De excursies worden begeleid door professionele Engels- of Nederlandssprekende gidsen
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Een privéreis van SRC staat dus garant voor een unieke en zeer gevarieerde reis waarbij alle logistieke zaken zijn geregeld, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantieland. Boek een privéreis en ervaar het!

Boek een privéreis bij SRC Reizen

De voordelen van onze privéreizen spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al ruim 36 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen. Zo’n dertig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een privéreis bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een privéreis door Marokko om de kleurrijke souks te bezoeken, ontdekt u Zuid-Amerika met een privéreis door Suriname, of bezoekt u de bewijzen van eeuwenoude beschavingen op een rondreis door Peru ? Welke privéreis u ook kiest, u ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!