050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Webinars van SRC Reizen

Door de reisleiders van SRC | 19-10-2023

Bent u op zoek naar een volgende vakantiebestemming? Onze reisleiders helpen u graag op weg! In verschillende webinars voorzien de reisleiders van SRC Reizen u van verse inspiratie voor uw volgende vakantie. Met praktische informatie en de beste tips ontdekt u méér van uw vakantieland.

De webinars van SRC worden gemaakt in samenwerking met reismagazine Columbus Travel. Kijk mee en laat u inspireren. Wilt u nog meer reisinspiratie? Beluister dan ook de podcasts van SRC Reizen en Columbus Travel!

Laat u inspireren:



UNESCO-werelderfgoed in Italië - met reisleidster Marjorie

Van de mysterieuze sacri monti in het noorden tot de barokke pracht in de Val di Noto op Sicilië en alles daartussen: dit zijn de mooiste Werelderfgoederen van Italië. SRC-reisleidster Marjorie en Columbus Travel-hoofdredacteur Mark geven u volop inspiratie en praktische tips voor uw volgende reis naar het mooie Italië.

UNESCO-werelderfgoed in Azië - met reisleider Frits

Van de tempels van Angkor tot de rijstterrassen van Bali: dit zijn de mooiste Werelderfgoederen van Japan, Vietnam, Cambodja en Indonesië. Plus: een korte introductie van de highlights van Taiwan. SRC-reisleider Frits en Columbus Travel-hoofdredacteur Mark geven u volop inspiratie en praktische tips voor uw volgende verre reis.


UNESCO-werelderfgoed in Duitsland - met reisleider Bart

Van de Noord-Duitse kust tot het diepe zuiden van Beieren: dit zijn de bijzonderste culturele erfgoederen van Duitsland. SRC-reisleider Bart en Columbus Travel-hoofdredacteur Mark geven u volop inspiratie en praktische tips voor uw volgende weekendje weg of vakantie.



Vakantie in Griekenland buiten de gebaande paden - met reisleidster Claudia

Griekenland is meer dan het stereotype beeld van witte huisjes en knalroze oleanders dat menig toeristische brochure schetst! Dit is het land van gastvrijheid, van de boeiende verhalen vol mythes en legendes, klassieke tempels, maar ook verstilde bergdorpjes en imponerende landschappen. Claudia en Columbus-hoofdredacteur Mark Mackintosh geven u tijdens deze webinar de beste tips voor een vakantie in Griekenland buiten de gebaande paden: van Thessaloniki in het noorden tot de onbekende Cycladen!



Vakantie in Oman - met reisleidster Claudia

Oman heeft ontzettend veel te bieden: van de rijke cultuur, de gastvrije Omani, de kleurrijke traditionele soeks en de oorspronkelijke Omaanse architectuur tot de moderne kant van het land met prachtig ingerichte musea. Ook de overdonderd mooie natuur met imposante bergmassieven, uitgestrekte woestijnen en groene wadi's komt uiteraard aan bod. Een uur lang wordt u voorzien van reisinspiratie voor dit prachtige land in het oostelijke puntje van het Midden-Oosten!



Verrassende vakanties in Italië - met reisleidster Marjorie

Droomt u over een volgende vakantie naar bella Italia en wilt u iets nieuws ontdekken in dit prachtige vakantieland? Reisleidster Marjorie neemt u graag mee op een roadtrip van Noord- naar Zuid-Italië! Samen met Columbus-hoofdredacteur Mark Mackintosh voorziet Marjorie u van de beste tips voor een verrassende vakantie in Italië.



Spaanse stedentrips - met reisleidster Qurina

Reismagazine Columbus Travel en reisleidster Qurina delen tijdens dit webinar toegankelijke tips, oogstrelende foto's en praktische reisinformatie voor Madrid, Valencia, Bilbao, Sevilla, Murcia en Cartagena. Tijdens het webinar komen verrassende bezienswaardigheden , culturele attracties, de leukste excursies en activiteiten en praktische reistips aan bod.



Dubai - met reisleidster Claudia

Staan Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten op uw bucketlist? Samen met Columbus Travel een inspirerende, gratis webinar over Dubai. Reisleidster Claudia en Columbus-hoofdredacteur Mark delen concrete informatie over de grootste bezienswaardigheden, verrassende activiteiten en praktische reistips.



Verrassende cultuurreizen in Europa - met reisleidster Jessy

Jessy, Mark en Tom nemen u mee naar prachtige, minder bekende vakantieregio's in Europa. Met hun tips ontdekt u méér over onder andere Puglia in Italië, Byzantijnse kloosters in Griekenland, musea buiten Parijs in Frankrijk, Bath in Groot-Brittannië en de Semana Santa in Andalusië.



Blijf op de hoogte van komende webinars

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer reisverhalen

"Laat u inspireren voor een volgende vakantie met de beste tips van onze reisleiders!"