Culturele groepsreizen: de reisleiders van SRC laten u méér zien

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier uw reis en hoe groter de beleving van de cultuur van het door u bezochte land! Ontdek uw vakantieland tijdens een culturele groepsreis, want welke reis u ook kiest, met SRC ziet u méér van de wereld! Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven.

SRC Reizen is al ruim 34 jaar het vertrouwde adres voor uw culturele groepsreis naar meer dan 60 landen op 6 continenten. Bij ons kunt u rekenen op een hoogwaardige cultuurreis onder begeleiding van de beste reisleiders. Of u nu kiest voor een ‘gewone’ cultuurvakantie naar Rusland, een wandelreis in Spanje, een muziekreis naar Italië, een kunstreis naar Duitsland of een themareis naar India: de cultuur van uw vakantieland staat op al onze groepsreizen centraal!

Leer een land echt kennen met een culturele groepsreis van SRC

Kennismaken met een land dat is de essentie van al onze groepsreizen. Dat doen we door tijdens onze culturele groepsreizen u niet alleen het vakantieland te laten zien, maar ook door er uitgebreid over te vertellen. Onze deskundige en getalenteerde SRC-reisleiders, die elke culturele groepsreis begeleiden, vertellen u over de mensen die er wonen en gewoond hebben, over hun tradities en gewoonten en over hun geschiedenis en kunst. U komt zeker met extra ‘bagage’ thuis!

Tijdens onze verzorgde culturele groepsreizen is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken zijn bij de reissom inbegrepen: vluchten, goede hotels, vervoer ter plaatse, een aantal maaltijden en een vol excursieprogramma. En natuurlijk de deskundige reisleider die, vaak ondersteunt door het audiosysteem, de uitleg van de excursies verzorgd. Wilt u graag buiten de groep om op pad? Dat is natuurlijk mogelijk! Uw eigen beleving is een essentieel onderdeel van uw culturele groepsreis en daarom is in het reisprogramma bijna altijd een vrij moment gepland, waarin u zelf de stad of het gebied kunt verkennen. Kortom: uw vakantie wordt gegarandeerd een onvergetelijke en unieke ervaring!

De voordelen van de culturele groepsreizen van SRC

Een culturele groepsreis van SRC is perfect wanneer u een vakantieland écht goed wil leren kennen. Wat precies de voordelen zijn van onze culturele groepsreizen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

1. Een uitstekend cultureel reisprogramma, met niet alleen de hoogtepunten, maar ook de minder bekende bezienswaardigheden van het land
2. Begeleiding door een deskundige SRC-reisleider, die u echt kennis laat maken met uw vakantieland door het vertellen van mooiste verhalen en leukste anekdotes
3. Veel inclusief in de reissom: een culturele groepsreis biedt u meer dan alleen de vlucht, het verblijf en het vervoer ter plaatse
4. De gedeelde interesses van de cultureel geïnteresseerde reizigers maken van elke groep een hecht reisgezelschap
5. Kleine groepen, variërend van 15 tot 34 deelnemers
6. U hoort uiterlijk 57 dagen voor vertrek of de door u gekozen reis gegarandeerd vertrekt. Gaat uw reis helaas niet door? Dan kunt u natuurlijk kosteloos omboeken naar een andere reis!
7. U kunt tot 60 dagen voor vertrek onbezorgd en kosteloos omboeken naar een andere datum of zelfs naar een andere reis!

Reist u straks met reisleider Sven naar Rusland, waar hij u alles vertelt over roemruchte geschiedenis van tsaren en tsarina’s, gaat u naar Italië waar reisleidster Arianne u laat zien waarom het eiland Sicilië alweer meer dan tien jaar haar thuis is, of luistert u straks naar de verhalen van reisleider Toine over het prachtige en zonnige zuiden van Spanje? Laat u verrassen door de diversiteit van onze culturele groepsreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!