050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Nieuws

Nieuws

De 3e editie van de SRC-reiskrant is uit!

In deze kleurrijke tabloid, de 3e editie van dit jaar, vindt u prachtige (nieuwe) vakanties: bewonder de sierlijke jugendstil in het Duitse Hessen, ontdek droombestemmingen als Ethiopië en Taiwan, bewonder spectaculaire lichtfestivals in Praag en Berlijn of ga nazomeren rond de Middellandse Zee! Wat u ook kiest, uw vakantie wordt onvergetelijk! Benieuwd wat er allemaal in staat? Blader dan snel door de online versie!

Bij SRC reist u 100% CO₂-neutraal!

Sinds 1 januari 2018 reist u bij SRC Reizen 100% CO₂-neutraal! In een gezamenlijk initiatief met collega-touroperators en onze brancheorganisatie ANVR compenseert SRC per 1 januari de CO₂-uitstoot van al haar passagiers en reisleiders op alle reizen. De ANVR legt in een korte video uit wat CO₂ is, wat het betekent voor reizen en vooral wat u er zelf aan kunt doen. Bekijk deze informatievideo over Reizen en CO₂. Om deze compensatie te realiseren is de ANVR een samenwerking aangegaan met South Pole, wereldwijde marktleider in het ontwikkelen van uitstoot reductieprojecten.

In onze samenwerking met South Pole ondersteunen we drie prachtige projecten. In Thailand draagt SRC bij aan de ontwikkeling van zonne-energie, in Ghana helpen we met de ontwikkeling van schone kookovens en in Taiwan komt onze bijdrage ten goede aan realisatie van windmolenparken.

Het mooie van deze investeringen: uw reis wordt niet duurder! De besparingen die we realiseren door bijvoorbeeld geen papieren facturen en reisbescheiden meer te verzenden, zorgen ervoor dat u bijdraagt aan een schonere wereld. Een mooi initiatief waar iedereen beter van wordt!

Calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen

Op deze pagina vindt u, als dat van toepassing is, informatie over calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor bestemmingen die SRC Reizen op haar reizen aandoet. Wij proberen deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Bij elk item vindt u de datum en eventueel het tijdstip van plaatsing. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina.

Drukte op Amsterdam Airport Schiphol

Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we in de zomervakantie langere wachttijden bij de check-in balies, de bagage-afhandeling en de veiligheidscontroles. Gaat u binnenkort met ons op reis? En vliegt u vanaf Schiphol? Dan adviseren wij u dringend om minimaal 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn, ook als u al online heeft ingecheckt. Zo kunt u zorgeloos vertrekken!