U bent hier: Home | Nieuws

Nieuws

Win een reis naar het operafestival in Verona bij Classic FM!

SRC Reizen en Classic FM nodigen u van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera’s van Verdi, Rossini en Puccini. Tijdens deze unieke 5-daagse muziekreis naar het beroemde operafestival in Verona geniet u ’s avonds van twee beroemde opera’s. Afhankelijk van uw vertrekdatum kijkt en luistert u naar Aida, Turandot, Carmen of De barbier van Sevilla in een overdonderend mooi decor!

Wilt u kans maken om mee te gaan op deze muzikale reis naar Verona? Beantwoord dan voor 5 mei de prijsvraag van Classic FM en wie weet loopt u straks door de straten van Verona en luistert u naar twee prachtige opera's!

Nieuwe reiskrant!

In onze reiskrant vindt u nieuwe reizen naar Cuba, Italië, Duitsland, Marokko en Canada maar ook de oude bekenden in Griekenland en Scandinavië zitten weer in het aanbod. Neem een duik in de duizend-en-een-nachten of ontdek de leukste must-do's tijdens een vakantie in Amerika! Welke reis maakt u in 2018?

Benieuwd naar ons aanbod? Blader dan snel door onze reiskrant!

Bij SRC reist u 100% CO₂-neutraal!

Sinds 1 januari 2018 reist u bij SRC Reizen 100% CO₂-neutraal! In een gezamenlijk initiatief met collega-touroperators en onze brancheorganisatie ANVR compenseert SRC per 1 januari de CO₂-uitstoot van al haar passagiers en reisleiders op alle reizen. Hiervoor werken wij samen met South Pole, een wereldwijde marktspeler die projecten ontwikkelt die klimaatverandering tegengaat, de lokale bevolking ondersteunt en de natuur beschermt.

In onze samenwerking met South Pole ondersteunen we drie prachtige projecten. In Thailand draagt SRC bij aan de ontwikkeling van zonne-energie, in Ghana helpen we met de ontwikkeling van schone kookovens en in Taiwan komt onze bijdrage ten goede aan realisatie van windmolenparken.

Het mooie van deze investeringen: uw reis wordt niet duurder! De besparingen die we realiseren door bijvoorbeeld geen papieren facturen en reisbescheiden meer te verzenden, zorgen ervoor dat u bijdraagt aan een schonere wereld. Een mooi initiatief waar iedereen beter van wordt!

Calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen

Op deze pagina vindt u, als dat van toepassing is, informatie over calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor bestemmingen die SRC Reizen op haar reizen aandoet. Wij proberen deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Bij elk item vindt u de datum en eventueel het tijdstip van plaatsing. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina.

Drukte op Amsterdam Airport Schiphol

Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we in de zomerperiode langere wachttijden bij de check-in balies, de bagage-afhandeling en de veiligheidscontroles. Gaat u binnenkort met ons op reis? En vliegt u vanaf Schiphol? Dan adviseren wij u dringend om minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn, ook als u al online heeft ingecheckt. Zo kunt u zorgeloos vertrekken!