050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Nieuws

Nieuws

Calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen

Op deze pagina vindt u, als dat van toepassing is, informatie over calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor bestemmingen die SRC Reizen op haar reizen aandoet. Wij proberen deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Bij elk item vindt u de datum en eventueel het tijdstip van plaatsing. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina.Situatie in Israël en de Palestijnse gebieden | 16-10-2023

Vorige week is de wereld opgeschrikt door het oplaaiend geweld in Israël en de Palestijnse gebieden. Wij betreuren deze situatie ten zeerste en onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van dit geweld.

SRC Reizen biedt geen reizen aan naar deze bestemmingen, maar houdt de situatie nauwlettend in de gaten, ook voor de omliggende landen zoals Egypte en Jordanië. De groepsreizen en individuele reizen die naar deze landen worden uitgevoerd kunnen vooralsnog gewoon doorgaan. Het reisadvies voor zowel Jordanië als Egypte is onveranderd. Mocht het reisadvies van de overheid veranderen en heeft dit gevolgen voor de uitvoering van vakanties, dan nemen wij contact op met de reizigers die het betreft.