050 - 3 123 123
de beste reisleiders
de mooiste reisroutes
veel inclusief in de reis
100% CO₂-compensatie
tevreden reizigers: 8.8
U bent hier: Home | Nieuws

Nieuws

Komt u ook naar de Vakantiebeurs 2020?

Van 16 t/m 19 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht weer vier dagen lang bol van de reisinspiratie. Tal van landen en reisorganisaties presenteren daar hun aanbod voor het nieuwe reisseizoen. Ook SRC Reizen is aanwezig op de Vakantiebeurs. U vindt onze stand in Hal 8 - E065. Reisleiders en kantoormedewerkers helpen u daar graag met al uw reisvragen. Daarnaast verzorgen reisleiders Bart, Jessy, Astrid en Qurina dagelijks een korte presentatie over respectievelijk Rusland, Zuid-Italië, Griekenland en Noordwest-Spanje. Mogen we u in Utrecht verwelkomen? Koop uw toegangskaarten met korting.

Themapresentatie in het Europatheater in hal 8
• Lezingen Donderdag | Vrijdag | Zondag
11.35-12.00 Rusland - SRC-reisleider Bart
12-45-13.10 Zuid-Italië - SRC-reisleidster Jessy
13.55-14.20 Griekenland- SRC-reisleidster Astrid
15.05-15.30 Noordwest-Spanje - SRC-reisleidster Qurina
• Lezingen Zaterdag
12.45-13.10 Rusland - SRC-reisleider Bart
13.55-14.20 Zuid-Italië - SRC-reisleidster Jessy
15.05-15.30 Griekenland- SRC-reisleidster Astrid
16.15-16.40 Noordwest-Spanje - SRC-reisleidster Qurina

En de winnaar van de SRC-fotowedstrijd 2019 is...

De afgelopen weken is er volop gestemd op de 8 genomineerde foto's. Het was tot het laatst een nek-aan-nek-race, maar uiteindelijk is er een duidelijke winnaar door u gekozen! Wij feliciteren mevrouw Westendorp met de publieksprijs 2019 en de reischeque van € 250,-.

Alle stemmers willen wij hartelijk danken. En natuurlijk kunt u nu al uw foto's insturen voor de SRC-fotowedstrijd 2020!

Bauhausuniversiteit in Weimar - Duitsland

Het nieuwe SRC-magazine is uit!

Met 164 pagina's aan reisinspiratie zit er vast en zeker een fijne zomerreis voor u tussen! Van sprankelende muziekreizen tot kleurrijke kunstreizen en vakanties naar verre oorden tot mooie busreizen heerlijk dichtbij: u vindt ze allemaal in ons nieuwe reismagazine 2020-2021. Benieuwd wat er allemaal in staat? Blader dan snel door de online versie!

Reisgidsen van onze reisleiders

Onze reisleiders vertellen niet alleen tijdens hun reizen prachtige verhalen, ze delen ze ook graag met u in kleurrijke reisgidsen. Jurriaan, Danny en Rick vertellen u de ins en outs van de mooiste plekjes in Portugal en Spanje. Reist u met hen mee in deze fraaie reisboeken?
• Jurriaan van Kranendonk Porto en het Noorden van Portugal
• Danny Valen Asturië & Cantabrië
• Rick Treffers Castellón

Bij SRC reist u 100% CO₂-neutraal!

Sinds 1 januari 2018 reist u bij SRC Reizen 100% CO₂-neutraal! In een gezamenlijk initiatief met collega-touroperators en onze brancheorganisatie ANVR compenseert SRC per 1 januari de CO₂-uitstoot van al haar passagiers en reisleiders op alle reizen. De ANVR legt in een korte video uit wat CO₂ is, wat het betekent voor reizen en vooral wat u er zelf aan kunt doen. Bekijk deze informatievideo over Reizen en CO₂. Om deze compensatie te realiseren is de ANVR een samenwerking aangegaan met South Pole, wereldwijde marktleider in het ontwikkelen van uitstoot reductieprojecten.

In onze samenwerking met South Pole ondersteunen we drie prachtige projecten. In Thailand draagt SRC bij aan de ontwikkeling van zonne-energie, in Ghana helpen we met de ontwikkeling van schone kookovens en in Taiwan komt onze bijdrage ten goede aan realisatie van windmolenparken.

Het mooie van deze investeringen: uw reis wordt niet duurder! De besparingen die we realiseren door bijvoorbeeld geen papieren facturen en reisbescheiden meer te verzenden, zorgen ervoor dat u bijdraagt aan een schonere wereld. Een mooi initiatief waar iedereen beter van wordt!

Calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen

Op deze pagina vindt u, als dat van toepassing is, informatie over calamiteiten, natuurrampen en reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor bestemmingen die SRC Reizen op haar reizen aandoet. Wij proberen deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Bij elk item vindt u de datum en eventueel het tijdstip van plaatsing. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina.

Drukte op Amsterdam Airport Schiphol

Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we in de zomervakantie langere wachttijden bij de check-in balies, de bagage-afhandeling en de veiligheidscontroles. Gaat u binnenkort met ons op reis? En vliegt u vanaf Schiphol? Dan adviseren wij u dringend om minimaal 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn, ook als u al online heeft ingecheckt. Zo kunt u zorgeloos vertrekken!