050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Azië

Rondreizen Azië - Een paradijs van geuren en kleuren

Op een rondreis door Azië wordt u overweldigd door de mooiste cultuurschatten en de overdonderende geuren en kleuren. Zo spreken in Cambodja de overblijfselen van oude beschavingen tot uw verbeelding, ontdekt u tijdens een privéreis in Vietnam alles over de boeddhistische levenswijze, wordt u in Indonesië op Bali betoverd door de schitterende Balinese dans en de groene rijstvelden en mag op een rondreis door India een diner met overheerlijke curry’s zeker niet ontbreken. Ga mee op reis naar Azië en geniet van een paradijs van geuren en kleuren vol mysteries en een oeroude geschiedenis! Welke soort reis en welk vakantieland u ook kiest, u weet zeker dat u op de rondreizen in Azië van SRC Reizen méér ziet!

Reis mee naar Azië - een paradijs vol mysteries en een oeroude geschiedenis

Wie Azië bezoekt, treedt een andere wereld binnen: een wereld die kleurrijk, bezield en tijdloos is. In alle landen van Azië wordt u overweldigd door de mooiste cultuurschatten. Van de Verboden Stad in Beijing, tot de Leeuwenrots in Sigirya, van de tempels van Angkor Wat tot de ruïnes van Ayutthaya en van de keizerlijke stad in Hue tot de Taj Mahal in Agra: op uw rondreis in Azië 'struikelt' u over de droomplekken die vast en zeker op uw bucketlist staan. En al deze bezienswaardigheden zijn prachtige gelegen in het weelderige natuurschoon. De frisgroene rijstvelden van Indonesië of Vietnam, de uitgestrekte groene theeplantages in Sri Lanka en Maleisië, de woestijn van Mongolië en India en de hoge bergtoppen van Bhutan en Myanmar: de natuur van Azië is even overdonderend en afwisselend als de cultuur.

Azië is ook doordrenkt van religie! Eeuwenoude boeddhistische, hindoeïstische en islamitische tradities kleuren letterlijk uw reis. Waar u ook heen reist: overal ziet u prachtige pagodes, verscholen tempelruïnes en kleurrijke huistempels. Op uw reis komt u eenvoudig in contact met het Aziatische geloof, want religie is een wezenlijk onderdeel van de Aziatische cultuur. Bijgeloof, voorouderverering, rituelen en kleurrijke lentefeesten, maar ook mediterende monniken en de plaatselijke bevolking die offers brengt in een tempel. Al deze gebruiken en gewoontes gaan in Azië hand in hand en maken op een vaak praktische manier deel uit van het dagelijks leven. Dus dompel u onder in oosterse wijsheden en u zult zien dat elk bezoek aan Azië een onvergetelijke ervaring wordt!

Wie naar Azië reist, stapt een totaal andere wereld binnen: u ontdekt andere gebruiken, gewoonten en rituelen, een wereld vol geuren, kleuren, heerlijk eten en hectisch verkeer. Azië is een lust voor het oog en de andere zintuigen! In China is het vooral de moderniteit die indruk maakt: herkenbaar, maar toch anders dan in het Westen. India – daarentegen – zorgt doorgaans voor een kleine ‘cultuurshock’. Hoevéél u ook al van de wereld gezien heeft, dit land is qua cultuur en maatschappij nauwelijks te vergelijken met andere Aziatische landen. En dat maakt uw vakantie in India nu juist zo spannend! Ga mee naar het oosten en geniet van een paradijs van geuren en kleuren, vol mysteries en een oeroude geschiedenis!

Ontmoet vriendelijk Azië op uw rondreis

Azië is een exotisch werelddeel met eeuwenoude boeddhistische, hindoeïstische en islamitische tradities, schitterende architectuur, muziek en dans en een heerlijke pure keuken. Of u nu reist naar de tropische eilanden van Indonesië, de authentieke tradities tijdens een rondreis door Myanmar ontdekt, het kleurrijke Vietnam ervaart of de oude beschavingen van China bewondert, overal wordt u gastvrij ontvangen door de bevolking. Of u nu met een boot door de overweldigende natuur vaart, u laat vervoeren in een riksja door de straten van een chaotische wereldstad of geniet van al het exotische fruit op een lokale markt: overal zijn er kinderen die u nieuwsgierig aankijken en naar u zwaaien en volwassenen die altijd wel een praatje met u willen maken of met u op de foto willen. De pure vriendelijkheid van de Aziaten geeft een extra glans aan uw vakantie in deze cultuurrijke landen.

Wanneer u eenmaal in Azië bent geweest dan verlangt u iedere keer weer terug naar de warmte van de bevolking. En waar u de inwoners ook tegenkomt, op een rijstveld, in een school, op de markt of bij hen thuis wanneer u wordt uitgenodigd voor een kop thee, altijd zal er worden gezegd dat u welkom bent. En dat zijn niet alleen woorden, dat ervaart u ook echt. Het is daarbij heerlijk om te weten dat u in Azië veilig reist. En dat u daardoor ook open kunt staan voor de mensen die u tegenkomt. Reizen door de Aziatische landen wordt zo een feest. Niet alleen een feest van geuren, kleuren, smaken, architectuur en natuur, maar bovenal een feest dat door de gastvrije bevolking zelf wordt gemaakt. Een feest dat u echt niet mag missen!

Keuze uit heel veel reizen door Azië

Wilt u volop genieten van het exotische Azië en u tijdens uw vakantie onderdompelen in eeuwenoude tradities en schitterende architectuur? Dan hebben wij het mooiste reisaanbod voor u. Bij SRC Reizen heeft u de keuze uit twee soorten reizen: de culturele groepsreizen en de individuele reizen. Voor alle reizen geldt dat wij u veel van uw vakantieland willen laten zien: niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels. Dankzij de bijzondere verhalen van onze reisleiders komt tijdens de groepsreizen de cultuur van Azië echt tot leven. Alles komt in hun verhalen aanbod, van de geschiedenis en de religie tot lokale gebruiken en bijzondere tradities. Want cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in al onze reizen, of u nu kiest voor een verzorgde groepsreis door Sri Lanka of een privéreis met chauffeur en gids door India.

Bij onze groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen, meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. En we geven u graag duidelijkheid hierover: bij elke reis vindt u helder beschreven wat inclusief in de reissom is en welke kosten er nog bij kunnen komen. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen te staan. Dus wacht niet langer en pak uw koffers voor uw rondreis door Azië. Laat u verleiden door de prachtige reisbestemmingen en onze even mooie reizen en geniet van de kleurrijke muziek en de verfijnde keuken! Kiest u voor een verzorgde groepsreis naar Japan, een fly drive door Maleisië of toch liever een rondreis doorBhutan? Welke rondreis door Azië u ook kiest u weet zeker dat u overal hartelijk en gastvrij wordt ontvangen!

Boek uw rondreis door Azië bij SRC Reizen

Al ruim 39 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen naar zo’n beetje alle reisbestemmingen binnen én buiten Azië. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een rondreis door Azië bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een culturele groepsreis naar China om de Chinese muur te bewonderen, reist u door de prachtige highlands van West-Maleisië tijdens een individuele reis door Maleisië, of bekijkt u de grootse Borobudur tijdens een rondreis door Indonesië? Laat u verrassen door de diversiteit van onze rondreizen door Azië. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!