050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Onze partners
Unieke samenwerkingen+
Cultuur is op al onze reizen een belangrijk ingrediënt. Maar ook in ons eigen land ligt de kunst voor het oprapen! We laten u daar graag kennis mee maken en hebben daarom in de afgelopen jaren contact gezocht met verschillende toonaangevende Nederlandse culturele instellingen. Zo zijn succesvolle samenwerkingsverbanden ontstaan, met onder meer grote musea als het het Groninger Museum, H'ART Museum Amsterdam, de Nieuwe Kerk Amsterdam en het Drents Museum. We hebben deze partners de afgelopen jaren gesteund bij mooie projecten. Bijvoorbeeld door mensen te informeren over de prachtige tentoonstellingen en voorstellingen.
SRC als reispartner+
SRC Reizen is de officiële reispartner van het Drents Museum, H'ART Museum Amsterdam, De Nieuwe Kerk Amsterdam en het Van Gogh Europe. We organiseren en sponsoren voor deze musea persreizen in aansluiting op toonaangevende tentoonstellingen. Een recent voorbeeld is de persreis naar Mexico voor het Drents Museum. Zo helpen we deze musea door de Nederlandse pers op locatie te informeren over een bijzondere tentoonstelling die op handen is. Het succes van deze persreizen is groot: de pers is vaak zo enthousiast dat er al voor de opening artikelen verschijnen over de tentoonstelling.
Tentoonstellingsreizen+
Dankzij onze partners kunnen wij unieke reizen samenstellen in aansluiting op tentoonstellingen. Deze reizen nemen u mee nemen naar de plaats waar de kunstwerken zijn gemaakt of waar de objecten vandaan komen. Onze gasten hebben zich al op locatie kunnen verdiepen in Frida Kahlo in Mexico (Drents Museum) en het leven van Van Gogh in België en Frankrijk (Van Gogh Europe).
Extraatjes voor u+
Door de nauwe samenwerking met onze culturele partners kunnen wij u regelmatig ‘trakteren’, bijvoorbeeld op een exclusief bezoek aan een tentoonstelling of een voorstelling, kortingen op de entree, leuke acties, een bijzonder kijkje achter de schermen en een lezing van een SRC-reisleider die aansluit op een tentoonstelling op locatie. Zo profiteert u ook van onze samenwerking. Dankzij de samenwerking met deze culturele partners kan SRC Reizen u nog meer cultuur geven, zowel in het binnenland als in het buitenland. We zijn erg blij met onze partners en stellen deze graag aan u voor.