050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers
U bent hier: Home | Onze partners

Dankzij de samenwerking met partners in binnen- en buitenland kunnen wij de mooiste reizen voor u samenstellen of u extraatjes bieden die u bij andere reisorganisaties niet vindt.

Onze partners

Cultuur is op al onze reizen een belangrijk ingrediënt. Maar ook in ons eigen land ligt de kunst voor het oprapen! We laten u daar graag kennis mee maken en hebben daarom in de afgelopen jaren contact gezocht met verschillende toonaangevende Nederlandse culturele instellingen. Zo zijn succesvolle samenwerkingsverbanden ontstaan, met onder meer De Oosterpoort Groningen en het Noord Nederlands Toneel, en grote musea als het het Groninger Museum, de Hermitage Amsterdam, de Nieuwe Kerk Amsterdam, Museum de Lakenhal in Leiden en het Drents Museum. We hebben deze partners de afgelopen jaren gesteund bij mooie projecten. Bijvoorbeeld door mensen te informeren over de prachtige tentoonstellingen en voorstellingen.

Mireille, SRC Reizen
Mireille
Marketingmanager
Al meer dan 10 jaar werken wij intensief samen met verschillende Nederlandse musea. Deze partnerships vormen een mooie inspiratiebron voor prachtige unieke reizen!

Reispartners

Daarnaast is SRC de officiële reispartner van het Drents Museum, De Hermitage Amsterdam, De Nieuwe Kerk Amsterdam en het Van Gogh Museum. We organiseren en sponsoren voor deze musea persreizen in aansluiting op toonaangevende tentoonstellingen. Recente voorbeelden zijn de persreis naar Iran voor het Drents Museum en de persreis naar Rusland voor de Hermitage Amsterdam. Zo helpen we deze musea door de Nederlandse pers op locatie te informeren over een bijzondere tentoonstelling die op handen is. Het succes van deze persreizen is groot: de pers is vaak zo enthousiast dat er al voor de opening artikelen verschijnen over de tentoonstelling.

Tentoonstellingsreizen

Ook kunnen we dankzij onze partners unieke reizen samenstellen in aansluiting op tentoonstellingen. Deze reizen nemen u mee nemen naar de plaats waar de kunstwerken zijn gemaakt of waar de objecten vandaan komen. Onze gasten hebben zich al op locatie kunnen verdiepen in de romantische kunst in Duitsland (Groninger Museum), de Russische revolutie (Hermitage Amsterdam), The American Dream in New York (Drents Museum) en het leven van Van Gogh in Frankrijk (Van Gogh Museum) .

Extraatjes voor u

Door de nauwe samenwerking met onze culturele partners kunnen we u regelmatig ‘trakteren’, bijvoorbeeld op een exclusief bezoek aan een tentoonstelling of een voorstelling, kortingen op de entree, leuke acties, een bijzonder kijkje achter de schermen en een lezing van een SRC-reisleider die aansluit op een tentoonstelling op locatie. Zo profiteert u ook van onze samenwerking. Dankzij de samenwerking met deze culturele partners kan SRC Reizen u nog meer cultuur geven, zowel in het binnenland als in het buitenland. We zijn erg blij met onze partners en stellen deze graag aan u voor.