050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Amerika

Rondreis Amerika - Het land van onbegrensde mogelijkheden

Amerika, superlatieven schieten te kort om dit uitgestrekte land te beschrijven. Tijdens een rondreis Amerika ontdekt u de hoogste wolkenkrabbers, de meest uitgestrekte natuurparken en de grootste steden. Dit is het land van de onbegrensde mogelijkheden, ook wat betreft reizen! De diversiteit van het continent is eindeloos en die ontdekt u het beste tijdens een groepsrondreis of een fly drive door de VS. Het westen van Amerika is overweldigend met steden als Las Vegas en Los Angeles, waar wolkenkrabbers en neon worden afgewisseld met uitgestrekte woestijnen en overweldigend natuurschoon in de vele nationale parken. Het zuiden van Amerika staat in het teken van de belangrijkste plaatsen uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis en natuurlijk wordt ook het oosten van Amerika niet vergeten met de adembenemende metropool New York en het regeringscentrum Washington. Maak een rondreis Amerika en ontdek de ontelbare bezienswaardigheden van de VS!

Onovertroffen highlights tijdens een groepsrondreis Amerika

Tijdens een groepsrondreis Amerika neemt de SRC-reisleider u met boeiende verhalen terug naar het rijke verleden van de Verenigde Staten. Van de Pilgrim Father's tot de Amish, van de Amerikaanse presidenten tot het slavernijverleden en van de Hollandse roots in New York tot de kunst van Edward Hopper: alles komt aan bod tijdens een rondreis Amerika. Reizend door het land van het Navajo-volk, waar zo’n 175.000 Navajo’s leven, krijgt u een goed beeld van wat het betekent om als Native American te leven in de VS. Een ander Amerika beleeft u aan de westkust, waar de gokstad Las Vegas lonkt en u het mondaine leven van de filmsterren zelf kunt aanschouwen in Los Angeles. In het ‘Europese’ San Francisco, een van de mooiste steden van Amerika, kunt u op een groepsrondreis Amerika de gezellige Fisherman’s Wharf en de beroemde, prachtig rood gekleurde Golden Gate Bridge bewonderen. Of reis naar het zuiden van Amerika, waar u in de muzieksteden Memphis, New Orleans en Nashville in de wereld van jazz, blues en rock & roll duikt en meer hoort over beroemdheden als Elvis Presley en Otis Redding. Een autorondreis over Pacific Coast Highway 1, een van de mooiste routes ter wereld, is ook zeker een aanrader! Onderweg kunt u wegdromen bij de spectaculaire vergezichten, hoge kliffen en de langs het wateroppervlak scherende pelikanen. Een rondreis Amerika biedt dus voor iedereen iets om van te genieten!

Maak een rondreis Amerika door het westen van de VS

Naast de culturele bezienswaardigheden van Amerika mag natuurlijk ook het natuurschoon niet ontbreken! Vooral in het westen van de VS kunt u volop genieten van het onovertroffen natuurschoon. Tijdens een groepsreis West-Amerika of een fly drive West-Amerikabezoekt een verschillende van de mooiste natuurparken van de VS. De Grand Canyon is natuurlijk een hoogtepunt, maar ook de schoonheid van Bryce Canyon, de spectaculaire bergpieken van Yosemite en het uitgestrekte Death Valley met zijn duizelingwekkende temperaturen zult u niet snel vergeten. Natuur om stil van te worden!

Een ander indrukwekkend natuurfenomeen vindt u bij Sedona: hier kunt u grootse, rode rotsformaties met fraaie namen als Bells Rock en Cathedral Rock bekijken. In Sequoia bewondert u tijdens uw groepsreis West-Amerika de enorme woudreuzen, bomen die tientallen meters hoog zijn en tot in de hemel lijken te rijken. En wanneer u door de magische Antelope Canyon wandelt, ontdekt door de Navajo, zult u versteld staan van de schoonheid van dit natuurwonder. Door de bijzondere lichtinval lijkt het gesteente steeds weer een andere kleur te hebben: sprookjesachtig. Net zo indrukwekkend zijn de Niagarawatervallen op de grens van de Verenigde Staten en Canada: het groen-witte water dat hier met bulderend natuurgeweld 53 meter naar beneden stormt is overdonderend. Kortom, op een rondreis Amerika mag de schoonheid van Moeder Aarde niet ontbreken.

Bezoek New York voor een bruisende Amerika-reis

‘The Big Apple, the City that Never Sleeps, Father Knickerbocker (naar de kleding van de eerste Nederlanders in het gebied) of the Melting Pot zijn een paar van New Yorks tientallen bijnamen. Een van de mooiste namen volgens onze reisleider in New York is ‘City of Superlatives’, want dat typeert het huidige New York meer dan enige andere bijnaam. Reis met een groepsreis of met een citytrip naar de mooiste stad van Amerika en laat u verrassen door de hoogste wolkenkrabbers, het leukste stadspark en de beste musea! U zult in New York niet snel uitgekeken raken.

Maar New York is zeker niet de enige stad aan de oostkust die een bezoek waard is. Wat dacht u bijvoorbeeld van Boston, Philadelphia en Washington? Stuk voor stuk bijzondere steden die u op een rondreis door het oosten van de VS kunt verkennen. Maak kennis met de cultuur van de Amish en bewonder de Niagara Falls, waar de indiaanse Lelawala zich naar beneden zou hebben gestort om haar stamgenoten te redden. Ook dit deel van de VS heeft voldoende te bieden voor een ontspannen rondreis Amerika.

Groepsrondreis Amerika of fly drive Amerika?

Bent u net als wij enthousiast over een rondreis naar de VS om uw eigen American Dream te beleven? Maak dan uw keuze uit onze groepsrondreizen Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden! Op onze groepsreizen Amerika laten onze enthousiaste reisleiders u méér van uw vakantieland zien. Met prachtige verhalen over bijvoorbeeld de geschiedenis van de Anasazi-indianen, waaraan de grillige rotspilaren in Bryce National Park hun kleuren danken of hoe Wall Street in New York aan zijn naam is gekomen, laten zij u kennismaken met alle facetten van Amerika. U komt zeker met extra ‘bagage’ thuis! Of kiest u voor een fly drive naar de VS waarbij u in een huurauto over de uitgestrekte wegen van Amerika toert? Natuurlijk zijn alle reislogistieke zaken, zoals de vluchten, de hotels en de huurauto, voor u door SRC Reizen geregeld. U kunt dus zorgeloos genieten van de overdonderend mooie natuur van de Westcoast en struinen door bruisende steden als San Fransisco en New York.

Boek uw rondreis Amerika bij SRC Reizen

Al 40 jaar is SRC Reizen gespecialiseerd in het samenstellen van culturele groepsreizen. Zo’n twintig ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR. Kortom, bij SRC Reizen is uw rondreis Amerika in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek een groepsrondreis Amerika of een fly drive Amerika bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden!

Bekijk alle reizen naar Amerika