050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar
U bent hier: Home | Autovakanties

Autovakanties - Toer met uw eigen auto door de mooiste vakantielanden

Ontspannen toeren over smalle weggetjes langs prachtige wijngaarden en karakteristieke dorpjes, gezellig slenteren door de mooiste middeleeuwse stadjes of u heel even koning of hertog wanen in indrukwekkende paleizen en kastelen: dat kan op de autovakanties van SRC Reizen! Tijdens een autovakantie in Europa geniet u en route van de mooiste culturele hoogtepunten, verkent u te voet of met de fiets wondermooi natuurschoon of stopt u voor een proeverij van streekgerechten en heerlijke wijnen. U heeft alle vrijheid om uw vakantie zelf in te delen, maar daarnaast heeft u ook de zekerheid dat uw autorondreis uitstekend geregeld is. Want wij hebben voor u prachtige routes door heerlijke vakantielanden uitgestippeld en de mooiste accommodaties uitgezocht zodat u tijdens uw individuele rondreis ontspannen al het moois kunt verkennen. Dus stap in uw auto en ontdek de schoonheid van Europa tijdens een auto vakantie door Duitsland, Frankrijk of Italië!

Zorgeloos genieten tijdens een autovakantie

Vakantie is bedoeld om te ontspannen, om te genieten van de zon en een drankje op een terras, om nieuwe culturen te ontdekken en mensen te ontmoeten. Vakantie en de voorbereiding daarvan mogen zeker geen stress zijn. Daarom hebben wij voor u de mooiste autovakanties samengesteld. Deze reizen met de auto hebben meer om het lijf dan alleen een hotel, zoals u soms bij andere reisorganisaties ziet. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor u de mooiste plekjes uitgezocht en de beste reisroutes uitgestippeld, zodat u het echte vakantiegevoel ervaart. Zonder een eindeloze zoektocht op het internet, zonder het doorspitten van reisboeken en blogs weet u nu zeker dat u alle highlights maar ook de onbekende plekjes gaat ontdekken. Wij hebben al het uitzoekwerk voor u gedaan, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke autovakantie!

Tijdens een auto vakantie heeft u de vrijheid om uw eigen weg te gaan. Wilt u stoppen bij dat leuke kraampje langs de route of gaat u lekker uitgebreid lunchen in dat charmante middeleeuwse stadje? Geen probleem, u bepaalt zelf uw dagindeling! Ondanks deze ‘vrijheid-blijheid formule’ is er tijdens een autorondreis al heel veel voor u geregeld: de sfeervolle hotels op de mooiste locaties, talloze tips voor uw excursieprogramma en de beste route zodat u niet de hele dag in de auto zit! U bent ten slotte op vakantie om meer van uw vakantieland te zien! Daarnaast hebben we vaak een aantal extra excursies voor u geregeld, zoals een (wijn)proeverij of een boottocht en natuurlijk kunt u de autorondreis altijd verlengen op mooie plekken. Kortom, een autovakantie heeft alle voordelen van een goed georganiseerde individuele reis, maar u heeft zelf het stuur in handen!

De voordelen van een auto vakantie

Tijdens een autovakantie van SRC Reizen kunt u heerlijk zorgeloos genieten, want alles is al voor u geregeld! Wij hebben een prachtige route voor u uitgestippeld, niet alleen in het vakantieland maar ook voor de reis er naar toe. De reisafstanden per dag zijn zo gekozen dat u tijd overhoudt om onderweg een leuk uitstapje in te plannen, om even de benen te strekken of om eerder bij uw hotel aan te komen zodat u nog kunt dwalen door het leuke stadje. Aangekomen op uw vakantiebestemming neemt de door ons uitgestippelde route u mee naar alle mooie en bijzondere plekken die u echt niet mag missen! Maar ook binnen het excursieprogramma heeft u alle vrijheid om zelf uw tijd in te delen. Talloze tips helpen u op weg om er uw ideale auto vakantie van te maken!

De voordelen van een autorondreis van SRC hebben we overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. U reist met uw eigen auto naar het vakantieland en dat geeft u alle vrijheid om de vakantiebestemming op uw eigen manier te ontdekken.
  2. De route van de autorondreis is vooraf bepaald, zodat u de mooiste bezienswaardigheden van uw vakantieland zeker niet zult missen.
  3. Wij hebben voor u kleinschalige en sfeervolle hotels, Bed & Breakfast's, agriturismo's en chambre d'hôtes geselecteerd die bijdragen aan uw vakantiebeleving.
  4. Enkele excursies zoals een wijnproeverij of een boottocht zijn inbegrepen en u kunt desgewenst extra excursies bijboeken.
  5. Uw autovakantie is inclusief ondersteuning van SRC en van onze vertegenwoordiger ter plaatse.
  6. U kunt desgewenst een upgrade naar een hogere hotelklasse boeken.
  7. Als u graag nog langer van uw vakantieland wil genieten, heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen.

Kortom, met een autovakantie van SRC heeft u alle vrijheid om uw vakantie zo in te richten als u dat wilt, maar daarnaast heeft u toch de zekerheid van een goed georganiseerde autorondreis! Of u nu een autovakantie Italië boekt zodat u deze zomer net als de jetset kunt varen op het Lago di Como, u een jonkvrouw voelt in de kastelen langs de Loire tijdens een autovakantie Frankrijk of te voet het prachtige eiland Rügen ontdekt tijdens een autovakantie Duitsland: u kunt er vanuit gaan dat uw auto vakantie tot in de puntjes geregeld is!

Boek een autovakantie bij SRC Reizen

De voordelen van onze autovakanties spreken voor zich, maar er zijn meer redenen om uw vakantie aan SRC Reizen toe te vertrouwen. Al 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van culturele rondreizen. Zo’n 25 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Die inzet wordt beloond door onze reizigers. We krijgen veel complimenten en onze gasten keren regelmatig terug voor een volgende reis. Deze tevredenheid is weer te geven in sterren. Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot krijgen we mooie beoordelingen van onze reizigers: gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Als onafhankelijke Groningse touroperator zijn we uiteraard ook aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Kortom, bij SRC Reizen is uw vakantie in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en boek uw autovakantie door Europa bij SRC Reizen. U zult niet teleurgesteld worden! Maakt u straks een autovakantie door Italië om te toeren door de glooiende heuvels van Toscane, verkent u de wijngaarden van de Bourgogne en de Champagne tijdens een autovakantie in Frankrijk of ontdekt u de prachtige Hanzesteden en fraaie stranden van de Oostzee met een autovakantie in Duitsland? Laat u verrassen door de diversiteit van onze autorondreizen. U ziet méér tijdens uw vakantie met SRC!