050 - 3 123 123
U bent hier: Home | Reizen op maat

Reizen op maat

Bent u geïnspireerd door de prachtige reizen van SRC, maar heeft u uw droomreis er nog niet tussen gevonden? Geen probleem, SRC biedt u de mogelijkheid om uw eigen droomreis samen te stellen! Voor elk budget, soort reis en elke groepsgrootte kan de afdeling Reizen op Maat een bijzondere vakantie voor u samenstellen. Dus breng uw dromen, wensen en ideeën onder woorden, en wij organiseren de perfecte reis op maat voor u!

Stel uw eigen bijzondere maatreis samen!

Schets uw droomreis en de reisorganisatoren van SRC-Reizen op Maat stellen hem voor u samen. Door hun jarenlange expertise en wereldwijde contacten weten zij elk bijzonder reisidee om te zetten in dé perfecte vakantie! U kunt het zo gek niet verzinnen of de afdeling Reizen op Maat kan het organiseren: van een wandeltocht door Nepal en avontuurlijke safarireis in Namibië tot een luxueus verblijf in een resort met wellnessfaciliteiten in Marokko en een wijnreis naar de prachtige wijngebieden van Californië.

Ook de invulling van uw reis op maat heeft u in eigen handen: met of zonder reisleider, zonder excursies of juist met veel activiteiten zoals kookcursussen, danslessen of kajaktochten. De mogelijkheden zijn zo goed als onbegrensd! Breng uw dromen, wensen en ideeën onder woorden, en een reisexpert van Reizen op Maat stelt de perfecte vakantie voor u samen!

De voordelen van een reis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen een gratis offerte
Van offerte tot reis heeft u slecht één contactpersoon
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste reizen
De reis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van individueel tot groepsreis, van 2 tot 100 reizigers
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke wens: bijna alles is mogelijk

Onbegrensde mogelijkheden!

Reizen op maat zijn er voor iedereen: voor families, vrienden, bedrijven, musea, scholen en verenigingen. Wij maken voor elk reisgezelschap de mooiste reizen die aansluiten bij de specifieke wensen. Een familiereis naar Tanzania om de bruiloft van opa en oma met kinderen en kleinkinderen te vieren, een privéreis voor een vriendenclub door Cuba, een persreis voor een museum om de volgende tentoonstelling te promoten, een bedrijfsuitje om de nieuwe fabriek in Vietnam te bezoeken, of een incentive naar Spanje boordevol activiteiten om de teamspirit te vergroten: u kunt het zo gek niet bedenken of SRC-Reizen op Maat kan het voor u organiseren!

Waar gaat uw reis op maat straks naartoe? Ontdekt u op eigen tempo het prachtige en natuurrijke Costa Rica, reist u met uw familie naar Afrika om safari's te maken en wilde dieren te spotten, of organiseert u een bedrijfsuitje of een verenigingsreis waar u kennis gaat maken met de cultuur van een verre bestemming? Het maakt niet uit, wij regelen het tot in de kleinste details voor u!

Offerte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We onderzoeken graag samen met u alle mogelijkheden om uw (droom)vakantie waar te maken. Neem contact met ons op:

• Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
Mail
• Vraag een offerte aan

Onze werkwijze
Uw offerte-aanvraag wordt direct opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat vooral uit het stellen van heel veel vragen! Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Zo snel mogelijk ontvangt u een passende offerte. Is dit uw droomreis en keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

sietske2017_282x285.jpg
Sietske
Directeur, werkzaam sinds 1997
Favoriete vakantieregio: Costa Rica
Een bedrijfsuitje met leuke activiteiten, een vriendenreis naar een tropisch eiland, een reis om de familieroots te ontdekken, een persreis voor een museum... in de afgelopen 23 jaar hebben we heel veel bijzondere reizen voor onze gasten samengesteld!