050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
Veel tevreden reizigers
Al 40 jaar betrouwbaar

Reizen op maat – Stel uw eigen rondreis op maat samen

Bent u geïnspireerd door de prachtige reizen van SRC, maar heeft u uw droomreis er nog niet tussen gevonden? Of heeft u wel al de perfecte vakantie gezien, maar wilt u deze met uw eigen reisgezelschap (collega’s, familie, vrienden, medecursisten) maken? Geen probleem, SRC biedt u de mogelijkheid om uw eigen rondreis op maat samen te stellen! Voor elk budget, soort reis en elk reisgezelschap kan de afdeling Reizen op Maat een bijzondere vakantie voor u samenstellen. Dus breng uw wensen en ideeën onder woorden, en wij organiseren de perfecte reis op maat voor u!

Maak uw eigen maatwerk reis!

Laat ons uw reiswensen weten en de reisorganisatoren van Reizen op Maat stellen uw reis op maat voor u samen. Door hun jarenlange expertise en wereldwijde contacten weten zij elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde vakantie! Zij verzorgen voor u alle reislogistieke zaken zoals de vluchten of de reis met de touringcar, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen en het doel van de reis. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen ze, als u dat wilt, de kleinste details. Uw vakantie wordt zo een perfecte rondreis op maat.

Kortom, bij SRC Reizen is uw rondreis op maat in vertrouwde handen. Dus wacht niet langer en laat ons uw reiswensen weten!
Vraag een gratis offerte aan

Ideeën voor reizen op maat

En u kunt het zo gek niet verzinnen of de afdeling Reizen op Maat kan het organiseren: van een wandeltocht door Nepal en avontuurlijke safarireis in Namibië tot een luxueus verblijf in een resort met wellnessfaciliteiten in Marokko en een wijnreis naar de prachtige wijngebieden van Californië. Ook de invulling van uw reis op maat heeft u in eigen handen: met of zonder reisleider, zonder excursies of juist met veel activiteiten zoals kookcursussen, danslessen of stadswandelingen. Wilt u een exclusieve vakantie met een privéchauffeur en gids en verblijf in een droomhotel of is het voldoende als wij de hotels en het vervoer voor u regelen en gaat u verder zelf op ontdekkingsreis? U zegt het maar, want de mogelijkheden van een reis op maat zijn zo goed als onbegrensd! Dus breng uw reiswensen en ideeën onder woorden en een reisorganisator van Reizen op Maat stelt de perfecte vakantie voor u samen!

De voordelen van een reis op maat
U heeft persoonlijk contact met een reisorganisator om uw reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen
U ontvangt geheel vrijblijvend binnen 10 werkdagen een gratis offerte van uw maatwerk reis
Van offerte tot de daadwerkelijke vakantie heeft u slecht één contactpersoon
De reis wordt tot in de kleinste details speciaal voor u op maat gemaakt
U kunt terecht met elk reisgezelschap: van 10 tot 100 reizigers
Jarenlange ervaring en wereldwijde contacten zorgen voor de mooiste reizen op maat
Reizen op Maat biedt passende reizen voor elke reiswens: bijna alles is mogelijk

Waar gaat uw reis op maat straks naartoe? Ontdekt u op eigen tempo het prachtige en natuurrijke Costa Rica, reist u met uw familie naar Afrika om safari's te maken en wilde dieren te spotten, of organiseert u een bedrijfsuitje of een verenigingsreis waar u kennis gaat maken met de cultuur van een verre bestemming? Het maakt ons niet uit, wij regelen het tot in de kleinste details voor u!

Voor wie is een rondreis op maat?

Reizen op maat zijn er voor iedereen: voor families, vrienden, bedrijven, musea, scholen en verenigingen. Wij maken voor elk reisgezelschap de mooiste reizen die aansluiten bij de specifieke wensen. Een familiereis naar Tanzania om de bruiloft van opa en oma met kinderen en kleinkinderen te vieren, een privéreis voor een vriendenclub door Cuba, een persreis voor een museum om de volgende tentoonstelling te promoten, een bedrijfsuitje om de nieuwe fabriek in Vietnam te bezoeken, of een incentive naar Spanje boordevol activiteiten om de teamspirit te vergroten: u kunt het zo gek niet bedenken of onze reisorganisatoren kunnen uw rondreis op maat het voor u organiseren!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw reiswensen kunnen betekenen? Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw rondreis op maat? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

• Bel tijdens kantooruren op telefoonnummer 050 - 3 663 232
• Mail uw reiswensen naar reizenopmaat@srctravel.nl
• Vul dit offerteformulier in

Wat volgt nadat we uw bericht ontvangen hebben?
Stap 1: Uw offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door een van onze reisorganisatoren. De reisorganisator, uw vaste contactpersoon, neemt contact met u op en begint met het inventariseren van uw reiswensen. Het eerste gesprek bestaat dan ook vooral uit het stellen van heel veel vragen!

Stap 2: Daarna zet uw reisorganisator uw wensen om in een speciaal voor u samengestelde reis op maat. Uiterlijk binnen 2 weken, maar meestal eerder (dit is afhankelijk van de complexiteit van uw aanvraag) ontvangt u een eerste offerte. Samen met de reisorganisator verfijnt u deze offerte zodat het helemaal uw reis op maat is.

Stap 3: Keurt u de offerte goed? Dan wordt uw reis op maat definitief vastgelegd bij onze partners en kunt u zich verheugen op een bijzondere vakantie!

Vraag een gratis offerte aan

Sietske, SRC Reizen
Sietske
Directeur, werkzaam sinds 1997
Een bedrijfsuitje met leuke activiteiten, een vriendenreis naar een tropisch eiland, een reis om de familieroots te ontdekken, een persreis voor een museum... in de afgelopen 30 jaar hebben we heel veel bijzondere reizen voor onze gasten samengesteld!