050 - 3 123 123
De beste reisleiders laten u méér zien
De mooiste reisprogramma's
U reist in goed gezelschap
Veel tevreden reizigers

Bekijk onze digitale brochures

Wilt u op uw gemak ons reisaanbod bekijken? Blader dan door onze digitale brochures. Deze kleurrijke compacte brochures nemen u mee naar de mooiste themareizen, kunstreizen of naar een van onze prachtige vakantiebestemmingen. Zo heeft u een helder overzicht van al onze inspirerende vakanties en kunt u eenvoudig de vertrekdata, prijzen en programma's van de reizen vergelijken. Laat u inspireren en download een brochure.

Landenbrochures 2023

Themabrochures 2023

digitale brochure Nederland, België en Frankrijk

Nederland, België en Frankrijk 2023

In België en Frankrijk geniet u van het goede Bourgondische leven en de mooiste kunst en cultuur. Dwaal door kleine steegjes en over geplaveide straten of strijk neer op zonnige terrassen op grootse pleinen: in de Belgische en Franse steden is het goed toeven. U wordt omringt door de mooiste kathedralen, de fraaise kunst in evenzo mooie musea en overal voelt het indrukwekkende verleden. Combineer dit met de mooiste wijnen en de heerlijkste gerechten en u heeft alle ingrediënten voor een fantastische vakantie. Laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Duitsland

Duitsland 2023

In Duitsland kunt u eindeloos genieten van bijzondere kunst en architectuur in gemütliche steden. Hier dwaalt in de voetsporen van grote componisten als Beethoven en Bach en bewondert u de sierlijke jugendstil in Thüringen en Hessen of de modernistische architectuur van het Bauhaus in Dessau. De geschiedenis van de Hanze is tastbaar aanwezig in het noordoosten van Duitsland en die van de Oranjes in hun 'vaderland' rond Nassau. Duitsland heeft zoveel te bieden: laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Groot-Brittannië en Scandinavië

Groot-Brittannië en Scandinavië 2023

In Groot-Brittannië, Ierland en de Scandinavische landen geniet u van de mooiste natuur: uitgesleten lochs en fjorden, kristalheldere meren, groene bergen en donkere bossen. In dit betoverende decor vindt u verrassend moderne steden, waar u kunt genieten van kunst, cultuur en een levend verleden. De musea puilen uit, in de historische stadscentra dwaalt u door geplaveide straatjes en u bewondert stoere kastelen en de middeleeuwse kerken. Met prachtige verhalen over Noormannen en Kelten en de mythes over goden en koningen wordt uw reis gekleurd! Laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Italië

Bella Italië 2023

Geniet van la dolce vita in bella Italia! Italië is een geliefd vakantieland bij cultuurliefhebbers. Dat is ook niet raar: het land loopt over van de kunst! In Rome ziet u de cultuur letterlijk op straat liggen, in Florence maakt u een ontdekkingsreis naar de bakermat van de renaissance, in de steden van Umbrië proeft u de middeleeuwse sfeer en op Sicilië treft u de mooiste tempels en amfitheaters aan. Laat u inspireren door de mooiste culturele groepsreizen en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Spanje en Portugal

Spanje en Portugal 2023

Het Iberisch schiereiland is een groot levend museum: in alle uithoeken van Spanje en Portugal vindt u ontzettend veel mooie cultuur- en kunstschatten. Het Alhambra in Granada en de Torre de Belem zijn wellicht de bekendste, maar er zijn nog zo veel onovertroffen schatten te ontdekken! In Madrid, Bilbao en Lissabon geniet u van grootse kunst en struint u door sfeervolle straatjes en in Toledo en Silves bewondert u immposante kastelen. Laat u inspireren en ontdek méér van Spanje en Portugal met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Griekenland en de Middellandse Zee

Griekenland en de Middellandse Zee 2023

In de landen rond de Middellandse Zee kunt u eindeloos genieten van boeiende cultuur en imponerende landschappen. Daarbij schijnt in dit stukje Europa vrijwel altijd een warm mediterraan zonnetje, dat het cultuur snuiven en het struinen door authentieke steden en dorpjes nóg aantrekkelijker maakt. Deze combinatie maakt landen als het antiek Griekenland, het prachtige Cyprus en het verrassende Montenegro tot ideale vakantiebestemmingen. Laat u inspireren en ontdek méér van Griekenland en de landen rond de Middellandse Zee met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Centraal- en Oost-Europa

Centraal- en Oost-Europa 2023

In het hart van Europa en achter het voormalige IJzeren Gordijn, in het uiterste oosten, valt verrassend veel te ontdekken. Hier dwaalt u door sfeervolle steden als Wenen, Praag en Krakau waar het verleden tastbaar is, maar waar u ook de trendy winkeltjes en barretjes van nu ontdekt. Hier geniet u van de muziek van Strauss, Mozart en Chopin, verkent u eenvoudige orthodoxe kloosters en fraaie barokke kathedralen en ontdekt u in Boedapest en Wenen de eigen varianten van de jugendstil. Oostenrijk, Hongarije, Polen en Roemenië hebben zoveel te bieden: laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure verre reizen

Verre reizen 2023

Buiten Europa zijn ontelbaar veel geweldige culturele en natuurlijke schatten te ontdekken. Maak in Azië kennis met de eeuwenoude tradities, spot de meest indrukwekkende dieren van dichtbij in Afrika of geniet van het adembenemende natuurschoon in Latijns-Amerika. Of u nu op reis gaat naar bijvoorbeeld India, Dubai, Suriname, Nieuw-Zeeland of Amerika... Ieder werelddeel, ieder land, iedere plek kent vele bijzondere verhalen die de reisleiders van SRC u tijdens uw vakantie graag vertellen. Blader door de brochure voor ons aanbod: laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure kunstreizen SRC

Kunstreizen 2023

Bent u een liefhebber van kunst en architectuur en hoort u tijdens uw vakantie graag meer over deze onderwerpen? Dan bent u bij SRC Reizen aan het juiste adres! Cultuur, kunst en geschiedenis spelen bij al onze culturele groepsreizen een grote rol, maar onze kunstreizen gaan nóg net iets verder. Tijdens deze unieke reizen besteden we aandacht aan een onderwerp uit de kunst of architectuur of reizen we af naar bijzondere tentoonstellingen en musea. Reist u mee in de voetsporen van Marc Chagall? Geniet u van de moderne architectuur in Duitsland of ontdekt u de werken van Bernini en Caravaggio in Italië? Ervaar inspirerende creativiteit en boeiende kunstwerken!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Muziekreizen, Themareizen en Paasreizen

Muziekreizen | Themareizen | Paasreizen 2023

Voor een bijzondere reiservaring bent u bij SRC Reizen aan het juiste adres. Een van de beste manieren om een land te leren kennen, is het bijwonen van de feestelijke tradities. Pasen is bij uitstek één van de mooiste feesten om mee te maken in veel katholieke en orthodox-christelijke landen! Maar ook het bijwonen van een concert of een muziekfestival is een ideale manier om uw vakantieland écht te ontdekken. En wilt u zich verder verdiepen in de geschiedenis van een land, ook dan heeft SRC een keur aan bijzondere themareizen. Dus ga op reis met de reisleiders van SRC en zie meer!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale Brochure busreizen

Busreizen 2023

Ontdek het mooiste van Europa tijdens onze heerlijke, ontspannen busreizen. Vanuit Nederland reist u naar Frankrijk, Duitsland, België, Groot-Brittannië en zelfs Scandinavië, waar u geniet van prachtige natuur, charmante stadjes, eeuwenoude geschiedenis en onovertroffen kunst. Of u nu kiest voor een kunstreis over de jugendstil in Duitsland of op literaire verkenning gaat in Engeland of u nu de Eerste Wereldoorlog herdenkt in West-Vlaanderen of in Frankrijk de erfenis van het Bourgondische hertogdom ontdekt, op al onze busreizen ziet u met de reisleiders van SRC meer van uw vakantieland!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale Brochure autovakanties

Autovakanties Europa 2023

Ontspannen toeren over smalle weggetjes langs wijngaarden en karakteristieke dorpjes, gezellig slenteren door middeleeuwse stadjes of u heel even koning wanen in indrukwekkende kastelen: dat kan op de autovakanties van SRC Reizen! Tijdens een autovakantie in Europa geniet u en route van de mooiste culturele hoogtepunten, verkent u te voet of met de fiets wondermooi natuurschoon of stopt u voor een proeverij van heerlijke wijnen. U heeft alle vrijheid om uw vakantie zelf in te delen, maar daarnaast ook de zekerheid dat uw autorondreis uitstekend geregeld is. Bekijk onze autovakanties naar Duitsland, Frankijk en Italië en beleef een heerlijke vakantie!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale Brochure fly drives

Fly drives Europa 2023

Sommige vakantielanden zijn toch echt te ver om met de eigen auto te bereizen, dan is het fijn dat u ook voor een fly drive kunt kiezen: een heerlijk ontspannen, goed geregelde vakantie waarbij wij de vluchten, de huurauto en de sfeervolle accommodaties voor u hebben vastgelegd zodat u alleen maar hoeft te genieten! De prachtige reisroute laat u het mooiste van uw vakantieland zien, zowel de highlights als de onbekendere plekjes. Natuurlijk heeft u alle vrijheid om uw vakantie zelf in te delen en met onze talloze tips ontdekt u echt méér van uw vakantieland! Bekijk onze fly drives naar Italië, Spanje, Portugal, Ierland, Griekenland en Turkije beleef een ontspannen vakantie!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale Brochure Verre reizen individueel

Verre reizen individueel 2023

Droomt u van een reis naar een exotisch vakantieoord en wilt u dit prachtige avontuur niet met een groep maken, maar wel met de voordelen van een goed georganiseerde reis? Dan is een fly drive (reis per huurauto) of privéreis (met privéchauffeur) van SRC Reizen iets voor u. Tijdens een fly drive gaat u zelf op pad met een huurauto en een routekaart en deelt u zelf uw dag in. In het informatiepakket zitten tips voor mooie en bijzondere plekken die u onderweg kunt bezoeken. Op een privéreis rijdt uw privéchauffeur u door uw vakantieland. Soms is de chauffeur ook uw gids, die u alles vertelt over zijn land. Alle belangrijke logistieke zaken, zoals de vluchten, vervoer ter plaatse, accommodaties en eventuele excursies zijn voor u geregeld. Naar wens kunt u aanvullende excursies bijboeken, een ander hoteltype kiezen en uw reis verlengen: zo maakt u uw reis nog unieker. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure kerstreizen SRC

Kerstreizen 2023

Wilt u de feestdagen eens heel anders vieren en een onvergetelijke kerst beleven in een land waar Kerstmis vol overgave wordt gevierd? Maak dan met SRC Reizen een sfeervolle kerstreis en ontdek de bijzondere kersttradities van de landen om ons heen. Het zijn juist deze tradities die het zo ontzettend leuk maken om Kerstmis in een ander land te vieren! Dus laat u verleiden door onze kerstreizen naar Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en vele andere feestelijke bestemmingen en boek uw kerstreis! Ontdek met de reisleiders van SRC Reizen bijzondere kersttradities in de landen om ons heen.

Download de brochure

Blader door de brochure