050 - 3 123 123
Informatie over 't coronavirus en uw SRC-reis
Reis veilig en verantwoord met 't coronaprotocol

Download onze digitale brochures

Wilt u op uw gemak ons reisaanbod bekijken? Blader dan door onze digitale brochures. Deze kleurrijke compacte brochures nemen u mee naar de mooiste kerstreizen, themareizen, kunstreizen of naar een van onze prachtige vakantiebestemmingen. Zo heeft u een helder overzicht van al onze inspirerende vakanties en kunt u eenvoudig de vertrekdata, prijzen en programma's van de reizen vergelijken. Laat u inspireren en download een brochure.

Themabrochures 2020-2021

Landenbrochures 2020-2021

digitale brochure kerstreizen SRC

Kerstreizen 2020

Weet u al wat u deze kerst gaat doen? Viert u de feestdagen thuis of wilt u dit jaar iets heel anders, en een onvergetelijke kerst beleven in een land waar Kerstmis vol overgave wordt gevierd? Maak dan met SRC Reizen een sfeervolle kerstreis en ontdek de bijzondere kersttradities van de landen om ons heen. Het zijn juist deze tradities die het zo ontzettend leuk maken om Kerstmis in een ander land te vieren! Dus laat u verleiden door onze kerstreizen naar Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en vele andere feestelijke bestemmingen en boek uw kerstreis! Ontdek met de reisleiders van SRC Reizen bijzondere kersttradities in de landen om ons heen.

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure kunstreizen SRC

Kunstreizen 2020-2021

Bent u een liefhebber van kunst en architectuur en hoort u tijdens uw vakantie graag meer over deze onderwerpen? Dan bent u bij SRC Reizen aan het juiste adres! Cultuur, kunst en geschiedenis spelen bij al onze culturele groepsreizen een grote rol, maar onze kunstreizen gaan nóg net iets verder. Tijdens deze unieke reizen besteden we aandacht aan een onderwerp uit de kunst of architectuur of reizen we af naar bijzondere tentoonstellingen en musea. Reist u mee in de voetsporen van Marc Chagall? Geniet u van de moderne architectuur in Duitsland of ontdekt u de werken van Bernini en Caravaggio in Italië? Ervaar inspirerende creativiteit en boeiende kunstwerken!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Muziekreizen, Themareizen en Paasreizen 2021

Muziekreizen | Themareizen | Paasreizen 2021

Voor een bijzondere reiservaring bent u bij SRC Reizen aan het juiste adres. Een van de beste manieren om een land te leren kennen, is het bijwonen van de feestelijke tradities. Pasen is bij uitstek één van de mooiste feesten om mee te maken in veel katholieke en orthodox-christelijke landen! Maar ook het bijwonen van een concert of een muziekfestival is een ideale manier om uw vakantieland écht te ontdekken. En wilt u zich verder verdiepen in de geschiedenis van een land, ook dan heeft SRC een keur aan bijzondere themareizen. Dus ga op reis met de reisleiders van SRC en zie meer!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Italië 2020-2021

Bella Italië 2020-2021

Geniet van la dolce vita in bella Italia! Italië is een geliefd vakantieland bij cultuurliefhebbers. Dat is ook niet raar: het land loopt over van de kunst! In Rome ziet u de cultuur letterlijk op straat liggen, in Florence maakt u een ontdekkingsreis naar de bakermat van de renaissance, in de steden van Umbrië proeft u de middeleeuwse sfeer en op Sicilië treft u de mooiste tempels en amfitheaters aan. Laat u inspireren door de mooiste culturele groepsreizen en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Spanje en Portugal 2020-2021

Spanje en Portugal 2020-2021

Het Iberisch schiereiland is een groot levend museum: in alle uithoeken van Spanje en Portugal vindt u ontzettend veel mooie cultuur- en kunstschatten. Het Alhambra in Granada en de Torre de Belem zijn wellicht de bekendste, maar er zijn nog zo veel onovertroffen schatten te ontdekken! In Madrid, Bilbao en Lissabon geniet u van grootse kunst en struint u door sfeervolle straatjes en in Toledo en Silves bewondert u immposante kastelen. Laat u inspireren en ontdek méér van Spanje en Portugal met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Griekenland en de Middellandse Zee 2020-2021

Griekenland en de Middellandse Zee 2020-2021

In de landen rond de Middellandse Zee kunt u eindeloos genieten van boeiende cultuur en imponerende landschappen. Daarbij schijnt in dit stukje Europa vrijwel altijd een warm mediterraan zonnetje, dat het cultuur snuiven en het struinen door authentieke steden en dorpjes nóg aantrekkelijker maakt. Deze combinatie maakt landen als het antiek Griekenland, het prachtige Cyprus en het verrassende Montenegro tot ideale vakantiebestemmingen. Laat u inspireren en ontdek méér van Griekenland en de landen rond de Middellandse Zee met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure  


digitale brochure Duitsland en Centraal-Europa 2020-2021

Duitsland en Centraal-Europa 2020-2021

In hart van Europa kunt u eindeloos genieten van bijzondere kunst en architectuur in gemütliche steden. Hier dwaalt in de voetsporen van grote componisten als Beethoven en Bach en bewondert u de sierlijke jugendstil in Wenen en Hessen of de modernistische architectuur van het Bauhaus in Dessau. De geschiedenis van de Hanze is tastbaar aanwezig in het noordoosten van Duitsland en die van de Oranjes in hun 'vaderland' rond Nassau. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hebben zoveel te bieden: laat u inspireren en ontdek méér met de reisleiders van SRC Reizen!

Download de brochure

Blader door de brochure